QUOTE(Muka @ 2019 05 10, 05:50)
Labos iš ryto
Visas buhalteres su profesine švente
Teip sakant šventė visgi reiks mažu nusiimti greičiau nes sode darbų krūva... MB nupjovė gyvatvore kokia 15 metrų o tujos šakų kilionai tai reiks padėti karpyti ir t.t. Pjovėm, nes kažkokia įdomi labai žiemą išlaižydavo sniegas per minkšta tai užsodino kitą in tarpus, jau nerovė šaknų mažu nesusipyks. Yra reikalų MB su gyvatvore kol nupjauna visas 2 dienas varo, ale nei dulkių nei įkyrių praeivių
Vakar dar 3 agurkus įkišau šiltnamin po bambaliais, ai pirkau ... nelaukiau kol maniškiai išlys bo jau laukan kai kurie sodina... žodžiu planų planelių
Luety o tepalai nemačina?
Kavos ?
]
Labas rytas,
su jusu diena,brangiosios buhalteres,ekonomistes ir kitos skaiciuotojos svetimus pinigus.
Muka,tepalas pradeda machint,bus gerai.Jauciu sanarys ima byret.Nu bet gal klystu,tikekimes.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 10, 07:24)
Labas rytas,
Dėkui Muka : Ir tave su švente
Nu taip ir suskaičiau - anksčiau baigti darbą , kad padirbti
Tipiškas 21 amžiaus žmogus
Per daug dirbam , per mažai gyvenam . Šiandien tokios nuotaikos pas mane Penktadienis , visą savaitė knisausi ...
Luety , kas čia su tavimi darosi ? Tokia sveikuolė visą žiemą buvai . Laikykis brangioji
Aš dar šį mėnesį palankysiu jogą, vasara nelabai būna - tai turiu planą chuliganą rimčiau pasisportinti ... Jogoj lankstumo turiu , bet kai reikia rimčiau - spėko pritrūksta
Muka buvai naujojoje Depo parduotuvėj gal ? Gal jau veikia ? Internete dar nerašo , kad veiktų . Na man nuo namų netoli , iškaba kabo senai ...
Esu sveikuole ir dabar,Dusia,kai koja neskauda lekiu kulverscia,bet va kaulai ima pavedinet.Sako,jei tau virs 50 metu ir nieko neskauda,isignybk ir pasitikrink,ar nesi mires.
Dusia ,stiprumas man atejo,kai emiau lankyt lengvu svoriu klase.Labai greit pajutau tai,bet gal kenkia mano kelenam?Bus matyt.Reikia lankyt kazka be jogos,nes tikrai joga tik islaisvina,o atgaut stiprius raumenukus reikia kitokiu sportu.
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 05 10, 08:15)
ai, dar ir šitaip buvo? . Nu šita kėdė ne jam, tikrai ne jam... Jei jau politikoj labai smagu, tai nebent eiliniu seimo nariu - ten dauguma įvairiais žodžiais ir tonais vieni ant kitų varo ir durimis trankosi, tai ten gal ir tinkamas :.
Šiaip rinkimų maratono nelabai seku, neįdomu.
O man labai patiko,kad isejo is tu debatu,kurie kryptingai buvo vedami tik saldziosios poreles naudai.O kas yra Pumprickaite,kuri buvo vedancioji,tai cia visiems aisku.Kam but tokiuose debatuose,o ir AJ kalba pries iseinant buvo labai puiki.Taip,kad nereikia uzsiciklint vien ant to,jog jis isejo,isejo jis pagarbiai,parodes aiskiai visai Lietuvai,koks yra pagrindinis transliuotojas ir visa ziniasklaida.
Nu bet moterys ir politika,gal ne.Pasiliekam kiekviena prie savo nuomones gal,nes kiekviena turim teise i savo sprendima,savo kandidato parinkima.Man patinka AJ,kitai gal policininkas,kuris atvare i Garliava 240 policininku ir pradangino mergaite,treciam gal skandinavu bankininkas,o ketvirtam konservu statytine,tai gi laisva valia visu.
Peace.