Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 05 10, 09:02)
Tiesa tujas MB išrovė, po tujomis daug šapų visokių kaži juos sugrėbus ir pamulčiavus šilauoges ar neprisidarysiu bėdos. O tujū viršunėles pakarpius ir tuom pamulčiavus gal irigi neprisidarysiu reikalų? ką manote?

Muka , manu kad tiktų tujos. Mes mulčiuojame arba pušų spygliais, arba pjuvenom . Svarbu drėgmę nors kiek sulaiko. Ir dar avietėms manau tiktų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 gegužės 2019 - 09:34
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 10, 10:34)
Muka , manu kad tiktų tujos. Mes mulčiuojame arba  pušų spygliais,  arba pjuvenom . Svarbu drėgmę nors kiek sulaiko. Ir dar avietėms manau tiktų .

o geras tada panaudosiu geram tikslui tik kol susmulkinsiu aš jas smile.gif bet užtat gėris bus sunaudotas ax.gif
Ai dar šiemet įkalbėjo šiuos agurkus :
http://www.balticsee...i-60-seklu.html
kaži kuri sėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 10 gegužės 2019 - 09:52
QUOTE(Muka @ 2019 05 10, 09:45)
o geras tada panaudosiu geram tikslui tik kol susmulkinsiu aš jas smile.gif bet užtat gėris bus sunaudotas  ax.gif
Ai dar šiemet įkalbėjo šiuos agurkus :
http://www.balticsee...i-60-seklu.html
kaži kuri sėjot?

Šitos firmos sėklos man labai patinka 4u.gif . Pas mane irgi augs kažkokie iš A raidės, šitos firmos . Pažiūrėsiu kaime pavadinimą .
Man įtariu reikia nusipirkti šiltnamiui agurką , nes Pindos ( veislė agurkų tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) pasėtos indukuose šiltnamyje buvo neišdygę smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip visada - bezdžioniaujuosi . Pareklamavo - prireikė smile.gif

PS pernykščiai nesuvalgyti , pasiutimas, drėb laukan reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 10, 05:50)
Labos iš ryto smile.gif

Visas buhalteres su profesine švente 
Teip sakant šventė visgi reiks mažu nusiimti greičiau nes sode darbų krūva... MB nupjovė gyvatvore kokia 15 metrų o tujos šakų kilionai tai reiks padėti karpyti ir t.t. Pjovėm, nes kažkokia įdomi labai žiemą išlaižydavo sniegas per minkšta tai užsodino kitą in tarpus, jau nerovė šaknų mažu nesusipyks. Yra reikalų MB su gyvatvore kol nupjauna visas 2 dienas varo, ale nei dulkių nei įkyrių praeivių smile.gif
Vakar dar 3 agurkus įkišau šiltnamin po bambaliais, ai pirkau ... nelaukiau kol maniškiai išlys bo jau laukan kai kurie sodina... žodžiu planų planelių smile.gif
Luety o tepalai nemačina?
Kavos ?
]

Labas rytas,

su jusu diena,brangiosios buhalteres,ekonomistes ir kitos skaiciuotojos svetimus pinigus. ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Muka,tepalas pradeda machint,bus gerai.Jauciu sanarys ima byret.Nu bet gal klystu,tikekimes.

QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 10, 07:24)
Labas rytas,

Dėkui Muka :  Ir tave su švente
Nu taip ir suskaičiau  -  anksčiau baigti darbą , kad padirbti 
Tipiškas 21 amžiaus žmogus  mirksiukas.gif  Per daug dirbam , per mažai gyvenam . Šiandien tokios nuotaikos pas mane Penktadienis , visą savaitė knisausi ...
Luety , kas čia su tavimi darosi ? Tokia sveikuolė visą žiemą buvai  . Laikykis brangioji 

Aš dar šį mėnesį palankysiu jogą, vasara nelabai būna - tai turiu planą chuliganą rimčiau pasisportinti ... Jogoj lankstumo turiu , bet  kai reikia rimčiau - spėko pritrūksta

Muka buvai naujojoje Depo parduotuvėj gal ?  Gal jau veikia ?  Internete dar nerašo , kad veiktų  . Na man nuo namų netoli , iškaba kabo senai ...

Esu sveikuole ir dabar,Dusia,kai koja neskauda lekiu kulverscia,bet va kaulai ima pavedinet.Sako,jei tau virs 50 metu ir nieko neskauda,isignybk ir pasitikrink,ar nesi mires. bigsmile.gif
Dusia ,stiprumas man atejo,kai emiau lankyt lengvu svoriu klase.Labai greit pajutau tai,bet gal kenkia mano kelenam?Bus matyt.Reikia lankyt kazka be jogos,nes tikrai joga tik islaisvina,o atgaut stiprius raumenukus reikia kitokiu sportu.

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 05 10, 08:15)
ai, dar ir šitaip buvo? . Nu šita kėdė ne jam, tikrai ne jam... Jei jau politikoj labai smagu, tai nebent eiliniu seimo nariu - ten dauguma įvairiais žodžiais ir tonais vieni ant kitų varo ir durimis trankosi, tai ten gal ir tinkamas :.
Šiaip rinkimų maratono nelabai seku, neįdomu.

O man labai patiko,kad isejo is tu debatu,kurie kryptingai buvo vedami tik saldziosios poreles naudai.O kas yra Pumprickaite,kuri buvo vedancioji,tai cia visiems aisku.Kam but tokiuose debatuose,o ir AJ kalba pries iseinant buvo labai puiki.Taip,kad nereikia uzsiciklint vien ant to,jog jis isejo,isejo jis pagarbiai,parodes aiskiai visai Lietuvai,koks yra pagrindinis transliuotojas ir visa ziniasklaida.
Nu bet moterys ir politika,gal ne.Pasiliekam kiekviena prie savo nuomones gal,nes kiekviena turim teise i savo sprendima,savo kandidato parinkima.Man patinka AJ,kitai gal policininkas,kuris atvare i Garliava 240 policininku ir pradangino mergaite,treciam gal skandinavu bankininkas,o ketvirtam konservu statytine,tai gi laisva valia visu. 4u.gif 4u.gif Peace. 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 gegužės 2019 - 10:34
QUOTE(Luety @ 2019 05 10, 11:31)
Man patinka AJ,kitai gal policininkas,kuris atvare i Garliava 240 policininku ir pradangino mergaite,treciam gal skandinavu bankininkas,o ketvirtam konservu statytine,tai gi laisva valia visu. 4u.gif  4u.gif Peace. 4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif

man tai nei vienas nepatinka ir netinka tokiam postui biggrin.gif. Kurie buvo nors kiek tinkami, tai jų nebeliko. Nežinau dar, ar balsuosiu, o jei balsuosiu, tai nežinau, už ką. Tik žinau, už ką tikrai nebalsuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 05 10, 10:31)
Labas rytas,

su jusu diena,brangiosios buhalteres,ekonomistes ir kitos skaiciuotojos svetimus pinigus. ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Dusia ,stiprumas man atejo,kai emiau lankyt lengvu svoriu klase.Labai greit pajutau tai,bet gal kenkia mano kelenam?Bus matyt.Reikia lankyt kazka be jogos,nes tikrai joga tik islaisvina,o atgaut stiprius raumenukus reikia kitokiu sportu.

Dėkui už sveikinimus 4u.gif
Luety , mankštinam mes jogoj tuos raumenukus . Nes paprastai apie 30- 35 min būna apšilimas , o tada tik tempimiai . Labai retai būna vien joga - kvėpavimas ir tempimas smile.gif 20 įtūpstų kai padarai su viena koja ant tempo , tai dubcę 2 dienas skauda. Bet taip sugalvojau smile.gif gal nepatiks ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 10, 09:59)
Dėkui už sveikinimus  4u.gif
Luety , mankštinam mes jogoj tuos raumenukus . Nes paprastai apie 30- 35 min būna apšilimas , o tada tik tempimiai . Labai retai būna vien joga - kvėpavimas ir tempimas smile.gif  20  įtūpstų kai padarai su viena koja ant tempo ,  tai dubcę 2 dienas skauda. Bet  taip sugalvojau smile.gif gal nepatiks ?

Nezinosi,kol nepabandysi.
Kavasucitrina,negalima nebalsuot,nors uz dviguba pilietybe ir seimo nariu skaiciau sumazinima prabalsuok,o prezidento balsa gali sugadint,jei nenori ir nerandi uz ka balsuot. biggrin.gif
Atsakyti
Buvau sode,ne ilgam,tik pasodinau gumbinius salierus ir issodinau pelargonijas setas is seklu,nes labai jau vargo indukuose.Pasodinau lauke,lei gyvena ir bujoja.
Burokeliai ir sparagines net nepajuto persodinimo,nes lijo nakti po pasodinimo ir diena ir nakti,liuks,dziaugiuosi.Sekmadieni arba kita savaite sukisiu butter nutus ir cukinijas ir isvaziuosiu savaitei.Kaip bus taip.Buciau siandien sukisus,bet neatsinesiau sasiuvinio,kur suzymeta,kas yra kas,o taip ant durniaus kist nenorejau.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Šparaginės pupelės sukištos, kopūstai ir kaliaropės išpikiuotos, pomidorai nulieti karbamidu, pamulčiuota šilauogės... tipo pailsėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na rinkimai įvyko, kas išėjo į antrą turą... na fek nepolitikuosiu... tiek jau to dievo valia turėsim ką išsiriksim ...
Tiesa mergai ar gali būti, kad žaizda gytų 7 savaites, na visas kaip ir užsitraukė ale va koksai cm niekaip ... o ryt druskininkai... ačiū die nešlapiuoja...
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 gegužės 2019 - 06:42
Labas rytas,

Muka , jei viskas gerai negali žaizda tiek gyti . Diabetikams taip sunkiai gyja žaizdos . Seniems žmonės irgi ilgiau gyja ... na bet tu jauna ? Gal įtakos turėjo , kad lakstei ir rėžimo nesilaikei ? Jei parašyta gulėt 7 savaites - tai ir reikia gulėt kojas pakėlus . Bet aš ne daktarė , tik filosofuoju smile.gif
Į baseinus su žaizda nedrįsčiau lysti . Vandens procedūros irgi ... n

Dėl prezidento - kokio verti tokį ir gausim smile.gif mano gyvenime nieko nepakeis prezidentas . O šitie abu tai aplamai nieko nekeis. Užsienio politikos senai savo neturim , o prie jėgos struktūrų nei vienas iš dviejų nagų nekiš ... Ramiai gyvensim. Vienas iš jų mano akim gražesnis už kitą smile.gif tai jei eisiu balsuoti - tai už grožį teks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Daugiau skirtumų nematau.

Sodyboj tik pusę planuotų darbų padariau ... Bet ten visada taip . Paprikos ( 50) į tuneliukus pasodintos, pomidorai lauke sukišti ( gal nušals ) , cieli 2 agurkai šiltnamyje pasodinti ... Vienžo visą laiką tekinom , o darbu mizeris padarytas smile.gif paguoda viena - palyjo šeštadienio vakare. Ne tiek kiek reiktų - bet pirmas rimtas lietus per 2 mėnesius . Žemė tiek perdžiuvus, kad net nesigeria, balos kieme stovėjo . Nuo tos sausros pluta susidaro . Po lietus atrodo iš karto viskas sužaliavo . Šeštadienio vakare gerai atsipiritinom su Kneipo druska . Bent išsimiegojau kaip kūdikis . Patinka man jo produkcija.

Ate42, tavo pomidoras aukštaūgis ar žemaūgis ? Mačiau žiedus skleidžia ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 13, 10:16)
Labas rytas,

Muka , jei viskas gerai negali žaizda tiek gyti . Diabetikams taip sunkiai gyja žaizdos . Seniems žmonės irgi ilgiau gyja ... na bet tu jauna ? Gal įtakos turėjo , kad lakstei ir rėžimo nesilaikei ? Jei parašyta gulėt 7 savaites - tai ir reikia gulėt kojas pakėlus . Bet aš ne daktarė , tik filosofuoju smile.gif
Į baseinus su žaizda nedrįsčiau lysti . Vandens procedūros irgi ... n

Dėl prezidento - kokio verti tokį ir gausim smile.gif mano gyvenime nieko nepakeis prezidentas . O šitie abu tai aplamai nieko nekeis. Užsienio politikos senai savo neturim , o prie jėgos struktūrų nei  vienas iš dviejų nagų nekiš ... Ramiai gyvensim.  Vienas iš jų mano akim gražesnis už kitą smile.gif  tai jei eisiu balsuoti - tai  už grožį teks  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Daugiau skirtumų nematau.

Sodyboj tik pusę planuotų darbų padariau ... Bet ten visada taip . Paprikos ( 50) į tuneliukus pasodintos, pomidorai lauke sukišti ( gal nušals ) , cieli 2 agurkai šiltnamyje pasodinti ... Vienžo visą laiką tekinom , o darbu mizeris padarytas smile.gif paguoda viena - palyjo šeštadienio vakare. Ne tiek kiek reiktų - bet pirmas rimtas lietus per 2 mėnesius . Žemė tiek perdžiuvus, kad net nesigeria, balos kieme stovėjo . Nuo tos sausros pluta susidaro . Po lietus atrodo iš karto viskas sužaliavo  . Šeštadienio vakare gerai atsipiritinom su Kneipo druska . Bent išsimiegojau kaip kūdikis . Patinka  man jo produkcija.

Ate42, tavo pomidoras aukštaūgis ar žemaūgis ? Mačiau žiedus skleidžia ....

aš dar nedrįsau į tuneliuką sodinti paprikas, bet jau mažu kitą savaitgalį tai kišiu smile.gif
Žinai jauna būdama pasenau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 13, 09:19)
aš dar nedrįsau į tuneliuką sodinti paprikas, bet jau mažu kitą savaitgalį tai kišiu smile.gif
Žinai jauna būdama pasenau verysad.gif

Muka rekomenduočiau pasirodyti chirurgui . Neturėtų tiek gyti . Nepasenai brangioji 4u.gif Mačiau nesenai , gerai atrodai 4u.gif
Atsakyti