Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

dėkui Muka už komplimentus smile.gif Ir pati gerai atrodai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Už augalus nereikia dėkoti , atsikračiau . O tai būtų keliavę kompostinėn . PS dumpalinai labai dideli augalai - sodin kur nors saulės atokaitoj - bet patvory smile.gif kad kitų neužstotų ... Bent pas mane buvo .
Imu kavos, kažkoks nuovargis ištisinis . Miegočiau ir miegočiau smile.gif

Baisu ir vėl lietaus nežada ant Lietuvos . MB sako nebesodink nieko . Ši savaitgalį jau norėčiau pasibaigti su daržais . Jei nebus normalaus lietaus vis tik pasibaigs ir kūdroje ir šuliny vanduo. Kaip užknisa tas ištisinis laistymas. Ir vis tiek ne toks efektas kaip po lietaus ....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 09, 09:48)
Labas rytas,

dėkui Muka už komplimentus smile.gif Ir pati gerai  atrodai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Už augalus nereikia dėkoti , atsikračiau . O tai būtų keliavę kompostinėn . PS dumpalinai labai dideli augalai - sodin kur nors saulės atokaitoj  - bet patvory smile.gif kad kitų neužstotų  ...    Bent pas mane buvo .
Imu kavos, kažkoks nuovargis ištisinis . Miegočiau ir miegočiau smile.gif

Baisu ir vėl lietaus nežada ant Lietuvos . MB sako nebesodink nieko . Ši savaitgalį jau norėčiau pasibaigti su daržais .  Jei nebus normalaus lietaus vis tik pasibaigs ir kūdroje ir šuliny vanduo. Kaip užknisa tas ištisinis laistymas. Ir vis tiek ne toks efektas kaip po lietaus ....

jooo lietuas reikėtų, bet ačiū die mūsų atveju yra Nevėžis siurbliai ir žinia mokestis atatinkamas, bet nors yra... O sėti sodinti ką dar žadi?
O dumplainius į tuneliuką ar galiu be priedangos?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 09, 05:49)
Labos iš ryto smile.gif

Luety priduodu abi Dusia37 ir Ate42 atrodo abi nusotabiai( vakar teko kelis akimirkas peržvelgti Dusia37) smile.gif O jau kiek pridavė eina sau iš 1 gavosi ai net neskaičiavau smile.gif Ačiū dar kartą :0 na ir kon daryčiau aš be jūsų smile.gif Tiesa pomikam lyg nieko jau šianakt nedegiau žvakių ... sakiau jau nuimsiu ir agro mažu užteks jau, gal jau nebebus šalnų tokių smarkių  unsure.gif Nors va planuose išlėkti iki atidėtų drusikininkų malonumų kaži ką žadą mūsų prognozės kitai savaitei?
kavos?

Hi,girls, 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif

smagu girdet.kad visos puikiai issilaike per ziema ir nesukaupet daug lajaus ant savo kumpiuku,kaip as.
Vakar nakti ir iryta graziai palijo(cia tipo pavydekit biggrin.gif biggrin.gif )o ir nakti vel yra kazkiek lije,jau gerai,o tai ir pas mus buvo sachara.
Koja dar skauda,bet jau vaikstau geriau.Dabar persimete i prieki po sanariu skausmas,galvoju,kad cia bus nervinis arba sanarinis skausmas,gal jau liecia koki nerva ir irtadijuoja aplink kelena.Nu svarbu pasveikt iki Ispanijos,o tai draugai siuncia nuotraukas is ten,kopia i kalnus,daug vaiksto,reiks stipriu koju.
Gal siandien papulsiu i soda,reiktu labai po lietaus baigt sodint ,palikt tik cukinijinius visus iki kitos savaites pradzios.Einu pildyt balsavimo bilioteniu,reikia issiust,dukra neduoda ramybes,kad tik nepaveluotumem,nes jai svarbus referendumas del dvigubos pilietybes.Ji tebeturi lietuviska,bet MB jos spaudzia keist i prancuzu,o ji nenori prarast savo,tai jau but issigelbejimas,bet as turiu mazai vilciu,kai paskaitau,kokias nesamoningas kompanijas varo feisbuke.Ka darysi,daugybe valstybiu turi tai,bet lietuviai vis kazko bijo.Nu bet gal ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 gegužės 2019 - 09:23
QUOTE(Muka @ 2019 05 09, 08:52)
jooo lietuas reikėtų, bet ačiū die mūsų atveju yra Nevėžis siurbliai ir žinia mokestis atatinkamas, bet nors yra... O sėti sodinti ką dar žadi?
O dumplainius į tuneliuką ar galiu be priedangos?

Muka aš auginau be jokios priedangos . Labai aukšti , tuneliukę netilptų .

Sėsiu šparagines ir daugiagalviai svogūnai nesodinti . Kišiu paprikas tuneliukan - gana kankintis. Liks moliūgų daigai , cukinijų daigai bet jų nedaug - kokie 5... Susėsiu agurkus daigams . Va baklažanus tik šį savaitgalį šiltnamin išvešiu - tegul pratinasi . Sodinsiu vėliau .

Luety sveikatos Tau 4u.gif . Lietaus pavydžiu.
Dėl balsavimo - tai aš ir už seimo narių mažinimą ir už dvigubą pilietybę .
Dėl prezidento - tai ko gero mano norimas kandidatas į antrą turą nepateks . Bet balsuoti už 3 pagrindinius man sąžinė neleidžia . Idealistė smile.gif
Testas:
Prezidento rinkimai

Pagal mano pažiūras, reiktų balsuoti už lenkus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 09, 10:36)
Muka aš auginau be jokios priedangos . Labai aukšti , tuneliukę netilptų .

Sėsiu šparagines ir daugiagalviai svogūnai nesodinti . Kišiu paprikas tuneliukan - gana kankintis. Liks moliūgų daigai , cukinijų daigai bet jų nedaug - kokie 5...  Susėsiu agurkus daigams . Va baklažanus  tik šį savaitgalį šiltnamin išvešiu - tegul pratinasi  . Sodinsiu vėliau .

Luety sveikatos Tau  4u.gif .  Lietaus pavydžiu.
Dėl balsavimo - tai aš ir už seimo narių mažinimą ir už dvigubą pilietybę .
Dėl prezidento - tai ko gero mano norimas kandidatas į antrą turą nepateks . Bet balsuoti už 3 pagrindinius  man sąžinė neleidžia . Idealistė smile.gif
Testas:
Prezidento rinkimai

Pagal mano pažiūras, reiktų balsuoti už lenkus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš jau prabalsavau išansktiniuose smile.gif o testas parodė kad in pona AJ ax.gif čiut nepataikiau rolleyes.gif bet labai labai nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 09, 09:50)
aš jau prabalsavau išansktiniuose smile.gif o testas parodė kad in pona AJ  ax.gif čiut nepataikiau  rolleyes.gif bet labai labai nedaug  ax.gif

Aš už poną AJ balsuosiu ... Bo kaip buhalterė pamenu dviejų kandidatų veiklą krizės metu , ir Garliavą pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 09, 11:01)
Aš už poną AJ balsuosiu ... Bo kaip buhalterė pamenu dviejų kandidatų veiklą krizės metu , ir Garliavą pamenu.

o aš laaabai nepopuliari aš už nemokanti angliškai smile.gif o apie ponia ir pona gražuolį tai tyliu anie mon bais neatinka vienas už žmonių mulkinimą o kitas už naktines reformas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 05 09, 10:08)
o aš laaabai nepopuliari aš už nemokanti angliškai smile.gif o apie ponia ir pona gražuolį tai tyliu anie mon bais neatinka vienas už žmonių mulkinimą o kitas už naktines reformas  unsure.gif

Suprantu Tave . Kam ta kalba , jei mes jau senai neturime savos užsienio politikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Mes tik pritariam sąjungos politikai smile.gif O ministras buvęs komjaunimo šiška, dręsuotas nuo tų laikų neturėti nuomonės, tik vykdyti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 09, 09:01)

As irgi uz AJ.Musu visa seima ir uzsienyje tik uz ji.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 09, 11:15)
Suprantu Tave .  Kam ta kalba , jei  mes jau senai neturime savos užsienio politikos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Mes tik pritariam sąjungos politikai smile.gif O ministras  buvęs komjaunimo šiška, dręsuotas nuo tų laikų neturėti nuomonės, tik vykdyti .

va va dėl to ir balsuoju prezindentui nuomonės nelabai ir reikia smile.gif šiaip aš balsuoju prieš greičiau tuos du iš trijulės....per Mb giminės susitikimą ( tetos metinės) kritau visai jų akyse nes anie iš VLN tai konservai bais prie širdies... bet tokio perzidento kaip Adamkus ir batka tikrai daugiau neturėsime verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 gegužės 2019 - 10:19
AJ žlugo mano akyse po to, kai nepasisekus Meilutytei liepė anai eit vaikų augint. Neskaičiau, bet girdėjau per TV. Nuskambėjo kaip čia gražiau pasakius... Tai geriau gal nesakysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 05 09, 13:15)
AJ žlugo mano akyse po to, kai nepasisekus Meilutytei liepė anai eit vaikų augint. Neskaičiau, bet girdėjau per TV. Nuskambėjo kaip čia gražiau pasakius... Tai geriau gal nesakysiu biggrin.gif

na neapgalvotas sainys nuomonė ir te smile.gif
O kaip tau sekasi su pomikais kepei šašlus šiltnamyje kaip ne kuri smile.gif bet tikrai nelabai protinga smile.gif
i tiesa mergai kiek veislių sukišot in šiltnamius?
Atsakyti