Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 05 03, 09:57)
Vaziuoju pro tavi tikrai geliu visa savaite isskyrus antradieni smile.gif O gal ko nors nori smile.gif net neiznua ka tau galiu pasiulyti smile.gif ir dar klausimas 1 šaukštas karbamido 10 litru pomikam ant galvu?

Aga, 2 sav. po pasodinimo ( turi būti įsišaknyję ) +10 litrų apie 4 daigams. Taip mane pomidorų karalienė ( Ate42) mokė ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 03, 10:37)
Aga, 2 sav. po pasodinimo  ( turi būti  įsišaknyję )  +10 litrų  apie  4 daigams. Taip mane pomidorų karalienė ( Ate42) mokė ...

joo tikrai ji karalienė bo jau daigu drūtumas blink.gif man net gėda buvo :9 gerai, kad pomidorai nesusitiko o tai būt numirė iš pavydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Muka , antradienį ir aš negaliu ... O kitom dienom- prašom . susirašysim . Kiek tau reikia ???
Atsakyti
Laba,
pleputės, gal baikit.
DUSIA, ŠEŠIEM DAIGAM, NR KETURIEM. TAS 10 L SU KARBAMIDU. Netyčia persijungė. nerėkavau. tingiu perrašinėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 gegužės 2019 - 10:14
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 03, 11:06)
Muka , antradienį ir aš negaliu ... O kitom dienom- prašom . susirašysim . Kiek tau reikia ???

tavo veislės vieną savų paauginau irigi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2019 05 03, 11:14)
Laba,
pleputės, gal baikit.
DUSIA, ŠEŠIEM DAIGAM, NR KETURIEM. TAS 10 L SU KARBAMIDU. Netyčia persijungė. nerėkavau. tingiu perrašinėt.

tai kad nemeluojam o tik geru minavojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 03, 08:37)
Aga, 2 sav. po pasodinimo  ( turi būti  įsišaknyję )  +10 litrų  apie  4 daigams. Taip mane pomidorų karalienė ( Ate42) mokė ...

Labos,

O jau salta,o vejas,vaje vaje,kaip susalau laukdama taxi Dieppes traukiniu stoty,kad nuveztu i keltu prieplauka.Vidury gatves traukiau is lagamino silta svarka ir rengiausi,taxi vis nera.Ten tokia mada,kad noredamas taxi,turi paskambint,bet man pasiseke,isejau is stoties,radau mergaite stovincia su lagaminu,paklausiau kur taxi sustojimas,o ji eme ir iskviete man taxi.Vistik yra labai mielu zmoniu,bet taxi ilgai neatvaziavo,nes tame mieste kazkokios svarbios futbolo varzybos,daug iskvietimu.Jei nesusirgsiu,bus stebuklas,buvau melyna nuo salcio.
Taip nesinori palikt Prancuzijos,dukriuko,anukytes.Buvo smagu.Vakar iskepiau kugeli atsisveikinant,valge ir zentas,net du gabalus ir Margo mano Onyte.Atsibuciavom,atsimylavom,gal atvaziuos birzelio i gala,pas mus bus teiso tarptautinio turnyro finalai,o jie megsta tenisa.Butu smagu.
Tai va,iki kelto dar ne mazai laiko,tai ir sedziu siltai.
Kas tas karbamidas,kazkoks smirdalas ar trasos?Kokia sudetis,gal ir man reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 gegužės 2019 - 15:36
Labos iš ryto 4u.gif

Luety tikiuosi tavo kelionė neprailgo ir sėkmingai pasiekiai namus smile.gif Karbamidas azotinės trąšos smile.gif
Visas savaitgalis toks darbingai tingus smile.gif Tiesiog nieko nenuveikiau o tik dangsčiau ir nudangsčiau su MB kūrėm šašlykinę šiltnamyje, dar žvakes kūrenau rezultatas kol kas ptfu ptfu ptfu gyvi smile.gif ale kur mano protas sukišau anksčiau nei visad užtat va ir tampomės. Ate42 kaip tavo šiltnamiukas... Dusia37 o tavo?
O vakar mamukas bandukiu prikepus sultinio privirusi žodžiu wub.gif ir aš gavau mažiukč hortenzija bandysiu prikti vazoną didelį ir persodinti mažu išsilaikys terasoje labai grąžiai atrodo dar nuo MB gavau gvazdikėlių žodžiu apkvietkinta smile.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

as kavos,vakar sedejom iki velumos su brolio seima taip smagiai ir gurksnojom vyna,tesiu Fr tradicijas. biggrin.gif
Mano sparagines ,paliktos tik isdyge,gryzus radau vos ne su ziedais. bigsmile.gif sulipe usai iki puses lango,o lauke salta,o jos negrudintos.Cukinijos isdygo graziai,butter nutas prastai,o arbuziukai tik du.Vakar ryte isvezem viska i soda i siltnami grudintis.Mano siltnamio virsus atdaras jau istisai.Per savaite pomikai prizele pasakes,zydi ankstyvieji jau su antron kekem,reikua rist visus verkuant,agurkai du daigai su 6 agurkiukais guli,reik rist,tai siandien vaziuosim gelbet.Tik savaite ne namie,o kokie pakitimai doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos smile.gif Savaitgalis toks , kad kėliau 6... o ne 7 kaip darbo dienom smile.gif

Šeštadienį pasidarbavau normaliai kaime. Susodinau beveik viską. Liko daugiagalviai svogūnai , agurkai , pupelės ... O vakar važiavom į kapus . Išklausėm pamaldas mažoj kaimo bažnyčioj, mamų palaiminimą gavau- tokios tradicijos visose bažnyčiose per motinos dieną. Kiek teko būti . Po mišių uždegėm žvakutes, pamerkėm gėles - kapinėse nebasibūsi - šalta brrr. Sesė pakvietė pietų , tai pasisėdėjom . Retai besusitinkam , kai mamuko nėra . Atstumas vis tik 200 km. Namo parsiradau vėlokai, dukrytė keto pyragą iškepus . Ir prasėdėjom visą vakarą - prasipliurpėm smile.gif Ryt jau išvažiuoja...
Muka - tai gal planuojam susitikimą trečiadienį ?
Luety , karbamidą aš lieju ne kiekvienais metais . Jei pavargę ir nelaimingi - perlieju , atsigauna . O jei bujoja ir vešlūs - patingiu ... Karbamidas azoto trąša kuri labai gerai pasisavinama per lapus .
Muka , kaip šiltnamis nežinau . Jei nušalo tai nušalo. Turiu dar daigų namie . Šeštadienį susodinau kitą pusę , pristačiau bambalių , kibirų su vandeniu , kažkiek padangsčiau . matysiu tik penktadienio vakare . Ko tai atsipūtus šiemet. Dažus mažinti reikia... Vaikų nėra, anūkų nėra, kam tiek vargti ? jau sukalbėmoj su MB kurioj vietoj pamažinsim . Kitais metais smile.gif
Luety , kaip pavyko namus pasiekti ? Sėkmingai ? Kaip nugara ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 05 06, 09:41)
labas rytas,

Imu kavos smile.gif Savaitgalis toks , kad kėliau 6... o ne 7 kaip darbo dienom smile.gif

Šeštadienį pasidarbavau normaliai kaime.  Susodinau beveik viską. Liko daugiagalviai svogūnai , agurkai , pupelės ...  O vakar važiavom į kapus .  Išklausėm pamaldas mažoj kaimo bažnyčioj,   mamų palaiminimą gavau- tokios tradicijos visose bažnyčiose per motinos dieną. Kiek teko būti . Po mišių uždegėm žvakutes, pamerkėm gėles - kapinėse nebasibūsi - šalta brrr. Sesė pakvietė pietų , tai pasisėdėjom .  Retai besusitinkam , kai mamuko nėra . Atstumas vis tik 200 km. Namo parsiradau vėlokai, dukrytė  keto pyragą iškepus . Ir  prasėdėjom visą vakarą - prasipliurpėm smile.gif Ryt jau išvažiuoja...
Muka - tai gal planuojam susitikimą trečiadienį ?
Luety , karbamidą aš lieju ne kiekvienais metais . Jei pavargę ir nelaimingi - perlieju , atsigauna . O jei bujoja ir vešlūs - patingiu ... Karbamidas azoto trąša kuri labai gerai pasisavinama per lapus .
Muka , kaip šiltnamis  nežinau . Jei nušalo tai nušalo. Turiu dar daigų namie . Šeštadienį  susodinau kitą pusę ,  pristačiau bambalių , kibirų su vandeniu , kažkiek padangsčiau .   matysiu tik penktadienio vakare . Ko tai atsipūtus šiemet.  Dažus mažinti reikia... Vaikų nėra, anūkų nėra, kam tiek vargti ? jau sukalbėmoj su MB kurioj vietoj pamažinsim . Kitais metais smile.gif
Luety , kaip pavyko namus pasiekti ? Sėkmingai ? Kaip nugara ?

o dangstei agro? mislinu ar verta šią savaite nuiminėti ją, bet iš kitos ar nenušus... sutrydusi kažko aš šiemet unsure.gif OK man tinka trečiadienis jeigu niekas nepasikeis apie 15 val tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 gegužės 2019 - 08:55
Kelis pakišau palapinėj po agro , suskius betaliuks uždengiau bambaliais , kai kurie liko nuogi . Matysiu kaip išgyvens . 4 kibiai su vandeniu , 10 bambalių su vandeniu pristatyta. Jei nušals - tai daigų likutsi tupi namie . Niekas nieko nedangstys iki savaitgalio ... katė nemoka smile.gif
Muka būsiu iki kokiu 17,30 trečiadienį , kada patogu atlėk .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 gegužės 2019 - 10:28
Baisu tos salnos pas jumi.Parisau pomidorus,agurkus.Torai ir sibirskij skorospelyj labai grazus.Veisliniai didesne dalis labai graziu,bet yra keli isstype,lapai ant jkoto retai,ziedynas bus aukstai.Ar cia nuo vesles,ar cia ne vienodai paskirstytos trasos.Atrodo visiem vienodai i duobes dejau.Uz 2-3d.valgysim pirmus agurkelius jau.
Uzkukavo gegute pirma karta. bigsmile.gif O pas mane tik 20 euro centu kisenej,griebiau juos lauk ir issiemiau banko korteles ir patarskinau.Jei gegute siuolaikine,supras.Siandien pas mus labai puikus oras,kiek vejuotas,bet silta nors.
Atsakyti