Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas rytas

kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Muka sėkmės susirinime 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė esi , viskas bus puikiai !

Luety , kaip nugara šiandien ? Bent jau prasitempk vėžlyje ( MB parodys ) ... Baisus dalykas radikulitas... Nemažai metų turėjau . Žinau , kas per "malonumas" . Sveikatos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ačiū Dusia37 smile.gif jos man prireiks šiandiena kažkaip nesusidelioju minčių smile.gif ale užtat in kitus čeverykus įlindau tai ir ta proga į sukenka įsisbraškinau smile.gif vis grąžiau o tai su kelnėm tai subinė kaip armota blink.gif
Luety eina sau o neturi susileisti neuroribino ar dar kokio berlo... nes čia ne juokai man tik leidžiami mačyna...čiupk ir sveik nepersitempk 4u.gif o kaip šiandiena?
Mergai jau noriu bogyti in šiltnamį savus pomikus su sodinimu dar palukčiau bet gal šiltnamį dar nesodinsiu.. kčą manot?
viskas MB jau bogina sodan teks pavažinėti smile.gif na matysim kaip čia seksis... riesa druskininkus nukeliu dviem su puse savaitėm... bo žaizda nešpetna tokia verysad.gif bijau kokia zarazą pasigauti...
čiupku kavelą ir lekiu ruoštis kalbą smile.gif

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety auuu kai sveikata rūpi tu mums unsure.gif
O aš jau beveik 2019 metuose, žinia dar pora PLN priduoti bet visumoje patvirtinta viskas smile.gif
Šiandiena iš sodo atvažiavau darbukan o jau šilta o jau grąžu net nesinorėjo važiuoti darbukan ale nieko neilgai šiandiena juk penktadienis trumpiau aš kaip žydas pas moneis šabas penktadienį iki 14-15 dirbu :0 o ypač šiltuoju metu smile.gif Tiesa mano braškėm kaput o pingų kiek sukišau verysad.gif Dusia37 šiemet pirkai? gal išduosi iš ko?
Kavos mergučios?
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas rytas,

Muka su kuomi ir sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Protinga tu pas mus smile.gif pas mane nei auditų nei metinių pranešimų ... ir tai užsikasusi .
Luety rimtai nors žodelį brūkštelk . Rūpinamės ax.gif
Muka pirkau iš Ragaišio ūkio braškes 2017 m. rudenį . Atsiuntė operatyviai į paštomatą, ir nepasirodė brangu ... Labai gražūs daigai , pernai braškių atsivalgėm . Pas mane viena bėda gyvena kokie tai "tripsai " - nukapoja žiedus , lapus , o purkšti nenoriu . Ko gero rudenį naikinsiu visai braškes ir pora metų nebeauginsiu ... Kad išmirtų visi kenkėjai smile.gif
Jei vaikų nėra kai braškės sunoksta - tai kokia nauda jas auginti ??? Man vis tik skaniausia uoga agrastas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jaučiuosi pavargus kaip nei vieną pavasarį ... senatvė . O pomidorų ir paprikų daigai kokie baisūs ... prasti , neužteko rankų jiems matyt verysad.gif Tokių prastų nesu užsiauginus ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 26, 09:52)
Labas rytas,

Muka su kuomi ir sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Protinga tu pas mus smile.gif  pas mane nei auditų nei metinių pranešimų ... ir tai užsikasusi .
Luety  rimtai  nors žodelį brūkštelk . Rūpinamės  ax.gif
Muka  pirkau iš Ragaišio ūkio  braškes 2017  m. rudenį . Atsiuntė operatyviai į paštomatą, ir nepasirodė brangu ...  Labai gražūs daigai , pernai braškių atsivalgėm . Pas mane viena bėda gyvena kokie tai "tripsai " - nukapoja žiedus , lapus , o purkšti nenoriu .  Ko gero rudenį naikinsiu visai braškes ir pora metų nebeauginsiu ... Kad išmirtų visi kenkėjai smile.gif
Jei vaikų nėra kai braškės sunoksta - tai kokia nauda jas auginti ??? Man vis tik skaniausia uoga agrastas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Jaučiuosi pavargus kaip nei vieną pavasarį ... senatvė . O pomidorų ir paprikų daigai kokie baisūs ...  prasti , neužteko rankų jiems matyt verysad.gif  Tokių prastų nesu užsiauginus ...

ai iki protingumo toli unsure.gif , daug stresuoju... žinok aš tai pat pavargus va vakar iki sodo nuvažiavau ir usio klest ant kėdės ir negaliu pakrutėti:( tas amžiaus pokytis jau kaip kirto tai kirto per visus galus verysad.gif
o pas moneis niekad nebuvo grąžūs daigai smile.gif tai šiemet tas pat o dar MB bekraudamas galvų pakapojo na žodžiu vistiek kažkas užaugs smile.gif
Noriu atostogų.... o va Druskininkus perkėlaiu 3 savaitėm beveik mažu sugis iki to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 26, 09:04)
ai iki protingumo toli  unsure.gif , daug stresuoju... žinok aš tai pat pavargus va vakar iki sodo nuvažiavau ir usio klest ant kėdės ir negaliu pakrutėti:( tas amžiaus pokytis jau kaip kirto tai kirto per visus galus verysad.gif
o pas moneis niekad nebuvo grąžūs daigai smile.gif tai šiemet tas pat o dar MB bekraudamas galvų pakapojo na žodžiu vistiek kažkas užaugs smile.gif
Noriu atostogų.... o va Druskininkus perkėlaiu 3 savaitėm beveik mažu sugis iki to  unsure.gif

Labas, draugės.
Darbininkėlės judvi. 4u.gif
Muka, pmikai jei liko be galvų galiu įdėt savo likučius, kai dalinsimės. Bųtų 5-6 daigai, bet nežymėti pavadinimais. Tik visi didieji, mėsingi. Raudoni, geltoni.
Daigai, bent dabar visai pusėtinai išrodo. Sekmadienį arba pirmadienį jau kišiu šiltnamin.
O judviem kada parvežt? Kada galvojat sodint?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 04 26, 10:55)
Labas, draugės.
Muka, pmikai jei liko be galvų galiu įdėt savo likučius, kai dalinsimės. Bųtų 5-6 daigai, bet nežymėti pavadinimais. Tik visi didieji, mėsingi. Raudoni, geltoni.
Daigai, bent dabar visai pusėtinai išrodo. Sekmadienį arba pirmadienį jau kišiu šiltnamin.

Ate42 tavo daigai sukrauti į dėžutę , bet iki Tavęs nedašlepsiu ... man tai arti . Ar būsi vakare namie ? Aš neskubu su sodinimu , jei šalna ateis nugaluos
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 04 26, 10:55)
Labas, draugės.

labas koležanka tu kaip skubioji pagalba smile.gif nee nereikia tikrai bo aš su zapasu pasėjau o va dar ir tu ir teip paruošus Toro ir dar kažkokį kurį nepamenu smile.gif O dėl pasiėmėmimo gal po gegužinių švenčių ar nesudėtinga tau? Ate42 o tu jau susodinai?
neramu dėl luety bet lyg rašė, kad išvažiuoja penktadienį su dukra ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 balandžio 2019 - 11:02
QUOTE(Muka @ 2019 04 26, 11:01)
labas koležanka tu kaip skubioji pagalba smile.gif nee nereikia tikrai bo aš su zapasu pasėjau o va dar ir tu ir teip paruošus Toro ir dar kažkokį kurį nepamenu smile.gif O dėl pasiėmėmimo gal po gegužinių švenčių ar nesudėtinga tau? Ate42 o tu jau susodinai?
neramu dėl luety bet lyg rašė, kad išvažiuoja penktadienį su dukra ....

aš nesusodinus dar. bet žada šiltus orus, galvoju sodint, tik dar nežinau kada. biggrin.gif Luety juk išvažiavo anūkutės dabot.
parvešiu po švenčių. ok. tik kokį dar žadėjau, nepamenu. tu norėjai, tu ir prisimink. biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 04 26, 12:09)
aš nesusodinus dar. bet žada šiltus orus, galvoju sodint, tik dar nežinau kada.  biggrin.gif  Luety juk išvažiavo anūkutės dabot.
parvešiu po švenčių. ok. tik kokį dar žadėjau, nepamenu. tu norėjai, tu ir prisimink. biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kapi Dusia37 smile.gif juk bezdžionė esu
na va užuomarša ... o taip ir gimsta istorijos dingo Luety rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 balandžio 2019 - 11:49
QUOTE(Muka @ 2019 04 26, 12:48)
Kapi Dusia37 smile.gif juk bezdžionė esu
na va užuomarša ... o taip ir gimsta istorijos dingo Luety  rolleyes.gif

Man kažkokį ankstyvą Ate42 duos, ir juodukų 3 . De bar...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 26, 12:40)
Man kažkokį ankstyvą Ate42  duos, ir  juodukų 3 . De bar...

tau sacharnyj gigant ir de baro juodukai. gal dar kokio nori?
Muka, ir tu norėjai de baro juoduko. pasikuičiau temoje.... va- ''O kas per stebuklas tas De barao unsure.gif tipo man irgi viena daigiuką smile.gif jeigu dar ne per vėlu''
bus ir tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 26 balandžio 2019 - 13:45