Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 19, 11:59)
Aš einu išpažinties , prieš Velykas ir per mišias už mamuką ... Prieš Kalėdas ne visada, kaip išeina. Čia mano ego nugalėjimas ...  Gal netobulas kunigas, bet ir aš ne tobula . Nesijaučiu išskirtinė.
Buvo 15 metų tarpas kai nėjau . Paskutinius 10 metu einu.
Kažkada  vienas kunigas išaiškino apie išpažinti - per daug žmonės galvoja , kad jie išskirtiniai. kad jų nuodėmės kažkuo  kitokios. Ne dėl kunigo , ar dievo išpažintis ... Dėl savęs smile.gif
Luety nesu turėjusi furunkulo ... Net nežinau nuo ko jie būna ? Antibiotikai  atima daug sveikatos . Žiūrėk savęs  4u.gif

Vienas kunigas paaiškino tą patį...
Užtat kad dėl savęs. Sugebu būti sąžininga tai atlikdama. Tuo tikiu, taip elgiuosi.
Atsakyti
Ate42 ... kaip kam reikia - tai tas daro . Vienodu taisyklių nėra ir negali būti - dievui manau ne išpažintis pas kunigą rūpi .
O einu , kad perlipti per savo ego , padaryti tai kas nėra nei smagu , nei linksma ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 balandžio 2019 - 12:59
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 19, 11:28)
Luety aš mokamus tyrimus darausi  dėl vitamino D, kepenų fermentų ir tt... nemokamų neturint ligų nedaro . Nesvarbu kad sumoku  nemenką sumą sveikatos draudimo įmokų - tai dar susimoku  po  20-30 EUR  už tyrimą.  Ir už papildomą ginekologės  konsultaciją susimokėjau  60 EUR . Čia ne Amerike , mane gydys taip pat kaip benamį ar nei dienos nedirbusį žmogų  - nesvarbu , kad moku daug ... Geriau neskaičiuoti  verysad.gif

Reiks pasidomet,ar pas mus musu mieste yra kur privati klinika,kad darytu mokama kraujo tyrima.Siaip nesu su tuo susidurus.Tai ko ieskot man tame kraujyje,jei darosi tokie dalykai?Tada jau reikia ir privataus gydytojo gal,o tas jau labai brangu pensininkui butu cia.

QUOTE(ate42 @ 2019 04 19, 11:29)
Vienas kunigas paaiškino tą patį...
Užtat kad dėl savęs. Sugebu būti sąžininga tai atlikdama. Tuo tikiu, taip elgiuosi.

Taip,sutinku,su jumis,kad ispazintis del saves,apsivalymas sielos,evangelikai ispazysta tyliai sededami kalbedamiesi su Dievu,reiskia tikejimui nekenkia.Reiks Mb pamokyt ,kad pasikalbetu,ispazintu,jis 100mt to nedares,ir toks savo nuodemiu ispazinimas,pasikalbant mintyse su Auksciausiu,jam turetu tikt,o ir man taip pat.
Kepu kefyrini greitpyragi pabandymui,jei iseis,issikepsiu dar,su sokolado glazura,zentas megsta tokius paprastus su ledais,karsta,gal dar su obuoliais gal pameginsiu.
Vista sumarinuota,silke irgi.Liko kiauliena dar.Saltiena isvirta vesta.
Ryt tik kiasusus dazyt,bet ir sveciai is ryto bus kieman,tai ir pusrycius reik ir pietus,o vakare eina i viesbucio restorana su sunaus seima,mudu su vaikais liksim.Nori jaunimas pasibut be vaiku,ramiai,o mudu nenorim sestadieni pries velykas po restoranus trintis,nors cia ir priimtas dalykas,bet ne mudviem.

Paziurejau del privataus issityrimo kraujo ,bet kaineles gerules.https://www.medichecks.com/tests-a-z/v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 balandžio 2019 - 13:18
Labos iš ryto 4u.gif

Visas su praėjusiom Šv. Velykom te ramybė ir meilė neaplenkia Jūsų šeimų 4u.gif

O aš ką ir naktinėje vigilijoje ir antrą dieną velykų irigi bažnytėlėje buvau ramu man ten ... kažkaip kaip meditacija gaunasi wub.gif
Mamukas su protu prisiruošė jau kažkaip ir sukasi virtuvėje ne teip mitriai jaučiu greit perleis man ... na ir gerai paislės ji o tai visas šventes tik ji viena smile.gif
Dusia37 kur buvai ką lankei, oras fantastinis buvo smile.gif
Luety nusitrepsėjai? Kaip nugara? Kaip svečiai ir t.t.?
Grąžios ir darbingos dienos smile.gif
Atsakyti
Prirašiau ir dingo ...
Labos 4u.gif

Su praėjusiomis šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Parašysiu iš naujo smile.gif

Aplankėm 2 pagoniškas vietas ir vieną šventa : Budelių piliakalnį , Laukagalio akmenį ( pagoniškos ) , Slatkevičiaus gimo vietą. Va ten labai patiko . Gera vieta.
apie
Viskas netoli mūsų sodybos . Aš dar vakar pagriešijau - pas biteles nuėjau . Labai reikėjo ... Iki savaitgalio negalėjau palikti be darbo .
Gaminau minimaliai : MB užsakymų iškepiau velykų bobą, sau sutepiau keto tortuką ... Pusryčiams kiaušiniai , pietums kepta antukė. Jokių ten mišrainių balkone slėpti nereikėjo smile.gif

Muka kokioj bažnyčioj buvai ? Mes spėjom šeštadienį apsiprausti ( išpažinties ) , ir į vakarines mišias .
Labai įdomią mintį iškėlė kunigas : reiktų ryte pasimelsit , tai gal ne taip daug vakare nuodėmių turėtume ... Ryte prašyti stiprybės , o ne vakare atgailauti .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 23, 07:00)
Labos iš ryto  4u.gif

Visas su praėjusiom Šv. Velykom te ramybė ir meilė neaplenkia Jūsų šeimų  4u.gif

O aš ką ir naktinėje vigilijoje ir antrą dieną velykų irigi bažnytėlėje buvau ramu man ten ... kažkaip kaip meditacija gaunasi  wub.gif 
Mamukas su protu prisiruošė jau kažkaip ir sukasi virtuvėje ne teip mitriai jaučiu greit perleis man ... na ir gerai paislės ji o tai visas šventes tik ji viena smile.gif
Dusia37 kur buvai ką lankei, oras fantastinis buvo smile.gif
Luety nusitrepsėjai? Kaip nugara? Kaip svečiai ir t.t.?
Grąžios ir darbingos dienos smile.gif

Labutes,labutes,

Mukute,zinia,kai sveciu turi trepsejimo nemazai.Bet viskas gavosi puikiai,visko uzteko,ir jau siandien nieko nebera.
Buvom ir prie juros visi,ir pas broli ,anuke seneli aplanke,ir restorane dukra su sunaus seima pabuvo,zentas isplauke pirmadienio ryte,sake geles mirsta namie,atvaziuos uosviene,viska atgaivins.Paruos jis man zemiu ir vazoneliu,kad persodinciau savo ranka,sake tada viskas gerai auga.Cia juokiuos.Pas juos augtu viskas.bet jir kai buna darbe ,nedines langines palieka ant langu ir duru,kambariai tamsus,kas ten gali augt.Vienintele vieta tik ofisiuke,stoglangis neuzdengtas,o ofisiukas nedidelis,geliu ten daug neprikisi.Prancuzijoj nesaugu namus palikt be langiniu,vagys siaucia.
Mudvi isplaukiam penktadieni ryte 10 val.o grysiu kita sestad 21 val.Ismokiau anuke naudotis balso vertimo programele telefone,kai ko nori,pasako prancuziskai ir man isvercia,o ka as sakau,ji supranta puikiai.Baisu,ar ne?
Jau si ryta buvau sode,nuvezem merginas prie juros,o patys padirbet,paliet siltnami,paset dar sio to.Reiktu dar pora dienu,jei oras leis iki isvaziavimo.Agurkai jau buvo isdziuve,nepatenkinti,kad nepaliejau,bet dabar jau atsigavo,usuoti,jau maciau agurkelio uzuomazga.Jau valgiau 1 braske siltnamyje.Nenoriu niokur vaziuot wub.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 buvau Šančių bažnyčioje ant vigilijos oantrą dieną nuvarėm į panemunės.. oirmojoje buvom dėl to, kad atsistėti visad rasi o kitoje labai senai buvau... neprisirišu prie vienos bažnyčios kaip sakome ne parapijietė esu smile.gif Ooo na geras turiukas pažintinis išėjo šaunuoliai 4u.gif
Luety oi sunku išjudėti o paskui nenorėsi skirtis wub.gif Jooo technologijos į priekį tuoj be telefonu ir su anūkais nepašnekėsim verysad.gif ale vistike išradinga esi močiutė 4u.gif
Man vakar vienas ale akcininkų susirinkimas buvo ryt kitas ir galėsiu gyventi ir dirbti 2019 metais smile.gif
kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos , vis kažko nespėjanti smile.gif nepamieganti ...
Muka kaip koja ? kaip gyja ? kaip pavyksta vaikščioti ?

Luety Tu nuostabi močiutė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai turėsiu anūkų norėčiau būti tokia :)Bus tu daržų dar 10 pavasarų , jei sveikata leis. O anūkėlė tokio amžiaus tik vieną pavasarį . Pasidžiauk, viskas labai laikina ... kai bus 13-14 metų jau nebebus močiutė tokia įdomi ax.gif . Gero kelio !!!

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 24, 10:39)
Labas rytas,

Imu kavos , vis kažko nespėjanti smile.gif nepamieganti  ...
Muka kaip koja ? kaip gyja ? kaip pavyksta vaikščioti ?

Luety  Tu nuostabi močiutė  4u.gif  4u.gif  4u.gif   Kai turėsiu anūkų norėčiau būti tokia :)Bus tu daržų  dar 10 pavasarų  ,  jei sveikata leis. O anūkėlė tokio amžiaus tik vieną pavasarį . Pasidžiauk, viskas labai laikina ... kai bus 13-14 metų jau nebebus močiutė tokia įdomi  ax.gif . Gero kelio !!!

vaikštau, bet šlubuoju, vakarais jau skauda dar vis su nuskausminamaisias ... jaučiu į druskininkus išvyką teks atidėti ... kažkaip gyja iš lėto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 24 balandžio 2019 - 09:43
Muka vis tik judi daug , važinėji į darbą. Jei turėtumei biliotenį , ramus rėžimas , tikrai geriau gytų .
Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nesu as gera mociute,stengiuosi pagal galimybes,nes myliu anukus.
Viska sutvarkiau sode,nieko skubaus nebekliko,varem su MB rytais,vakar siandien ir jauy tvarka.Kol panos vaiksciojo pajury rytais pora valandu,mudu sutvarkem soda.Bet siandien susuko nugara kapitaliai,net dichloberlas nepadeda,nakciai dukra sutrins dar kokiu Voltarenu,bijau,kad nebutu radikulitas,nes si vakara susukta stipriai esu.Turiu viena diena ir dvi naktis pasveikimui.
prisijuokem su tuo vertimu per mobilu,ji dar svepluoja,tai kai isvercia kartais ,griuk negyvas.Nu kaip nors.
Dabar svaiku pasveikti su nugara.Penktadieni mirk gyvenk reikia isplaukt.
Atsakyti