Labos
Kavos čiumpu, bo apsnųdusi kažko
Lapcikiūras padarytas, antakiukai padažyti tipo jau pasiruošus Ryt tik kiaušius nusidažyti ir tortą padaryti ir bus viskas... tiklsiau ne ne viskas išpažinties nepriėjau...ir kas trukdė ogi niekas...bet kažkodėl šiemet taip bus gal...
Luety na tikrai gires mėtyti su tokia nugara ir dar tiek kg nu tikrai jklmn saugok save tikrai bus taip kad nepaeisi ... žinai savas bėdas čiupk
Taip pas mama kaip namuose smagu, kad dar turiu pas ką
Vakar MB sukultivavo daržiukus gėris tas kultivatorius žemelė puri nors imk ir sėk viską ale didysis penktadienis ...mislinu nevalia ...
Geros dienukės
Papildyta:
Tiesa kaži kas gali būti braškės atsigavo iš pavasario o dabar nudžiuvo visi lapai beveik trečdaliui amen... kiba pertrešiau:(
Labas rytas,
siandien dar
veikia tablete,tai skausmo nejauciu,tik nuovarigis ir kazkokia patezus.Suandien reiktu saltiena issivirt ir mesas suprieskoniuot,bei silke pamarinuot acte.
Vaiku atvaziavimas ryskiai jauciasi per pinigine ir kuno jutimuose,bet smagu,kad aplanko.Apie pietus baigsis tabletes veikimas,bus matyt ar kalsiu kita.Galvoju,jei po svoriu klases buciau turejusi iprasta rezima,but buve gerai,o cia langus valiau,uzuolaidas kabinau,virtuve kapitaliai nuo virsaus iku apacios susitvarkiau,tasymaisi,lankstymaisi man nera gerai
Oras,pagal Dievo nora,vasara,tokiu siltu ir velyvu Velyku seniai nebuvo,smagu!
Graziu jums svenciu,daug marguciu,puikios nuotaikos,poilsio ir sveikatos!
siandien dar
veikia tablete,tai skausmo nejauciu,tik nuovarigis ir kazkokia patezus.Suandien reiktu saltiena issivirt ir mesas suprieskoniuot,bei silke pamarinuot acte.
Vaiku atvaziavimas ryskiai jauciasi per pinigine ir kuno jutimuose,bet smagu,kad aplanko.Apie pietus baigsis tabletes veikimas,bus matyt ar kalsiu kita.Galvoju,jei po svoriu klases buciau turejusi iprasta rezima,but buve gerai,o cia langus valiau,uzuolaidas kabinau,virtuve kapitaliai nuo virsaus iku apacios susitvarkiau,tasymaisi,lankstymaisi man nera gerai
Oras,pagal Dievo nora,vasara,tokiu siltu ir velyvu Velyku seniai nebuvo,smagu!
Graziu jums svenciu,daug marguciu,puikios nuotaikos,poilsio ir sveikatos!
Muka - rytoj visą dieną bažnyčioje būna kunigai , priiminėja išpažintis . Mišios nevyksta, ateina išpažinčių nepaspėjėliai ( na tokie kaip mudu su MB ) . Taigi , galima spėti , jei poreikis yra.
PS braškėms gal sausa ? Pas mane tai sausra nesvietiška ...
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 19, 10:32)
Muka - rytoj visą dieną bažnyčioje būna kunigai , priiminėja išpažintis . Mišios nevyksta, ateina išpažinčių nepaspėjėliai ( na tokie kaip mudu su MB ) . Taigi , galima spėti , jei poreikis yra.
braške spalaisčiau bet mislinu gal nudeginau su trašom...
O bažnyčiose visose ar tik katedroje? radau katedroje klauso oi ačiū o tai jaučiuosi nesipraususi:(
Luety žiū nepersitempk, mamukas reikalingas vaikams sveikas o ne paliegęs
QUOTE(Muka @ 2019 04 19, 10:45)
braške spalaisčiau bet mislinu gal nudeginau su trašom...
O bažnyčiose visose ar tik katedroje? radau katedroje klauso oi ačiū o tai jaučiuosi nesipraususi:(
Mūsų Šilainiuose būna ... turėtų visose .
QUOTE(Muka @ 2019 04 19, 09:56)
ačiū
Labas, mergikės.
O aš neinu išpažinties. Aš bažnyčioje dievuliui mintyse prisiduodu ir meldžiuosi. Tada priimu komuniją. Na negaliu žmogui atsiverti, nežinau kuris tikras......
QUOTE(ate42 @ 2019 04 19, 08:44)
Labas, mergikės.
O aš neinu išpažinties. Aš bažnyčioje dievuliui mintyse prisiduodu ir meldžiuosi. Tada priimu komuniją. Na negaliu žmogui atsiverti, nežinau kuris tikras......
o ar taip skaitosi,kaip ispazintis?Man tiktu,nes lietuviu baznycia tik Londone arciausia,o i angliska taip ir nesieina kazko,nors yra netoli nuo manes.
Siandien darbai nedideli,kol kas jauciuos gerai,tik energija kazkur vis iseina,bet tuoj kalsiu antra kava ir bus gerai.Tiesa,energija atima antibai,nes virs kruties vel susidare saltas abscesas,kaip dvi pupos i kruva sudejus,skaudena,pameles,buvau pas GP,israse antibu,jau isgeriau 4d.kol kas nemazeja,liko 2d antibams,o tie stiprus su penicilinu,matyt ir atima energija.Bijau det tramo zole,nes nera kaip furunkulas,kazkoks kitoks darinys.Jaunystej,kai budavo formuojasi furunkulai,tuoj juos sutvasrkydavom su tramo zole,mociute buvo ismokius,pasiskint lapeliu,suplakt skudurelyje su mediniu daiktu ir det ant furunkulo.Ir dar tokia vieta,kur labai matosi,jei atviresne bliuskute.Fui.
QUOTE(Luety @ 2019 04 19, 11:51)
o ar taip skaitosi,kaip ispazintis?Man tiktu,nes lietuviu baznycia tik Londone arciausia,o i angliska taip ir nesieina kazko,nors yra netoli nuo manes.
Siandien darbai nedideli,kol kas jauciuos gerai,tik energija kazkur vis iseina,bet tuoj kalsiu antra kava ir bus gerai.Tiesa,energija atima antibai,nes virs kruties vel susidare saltas abscesas,kaip dvi pupos i kruva sudejus,skaudena,pameles,buvau pas GP,israse antibu,jau isgeriau 4d.kol kas nemazeja,liko 2d antibams,o tie stiprus su penicilinu,matyt ir atima energija.Bijau det tramo zole,nes nera kaip furunkulas,kazkoks kitoks darinys.Jaunystej,kai budavo formuojasi furunkulai,tuoj juos sutvasrkydavom su tramo zole,mociute buvo ismokius,pasiskint lapeliu,suplakt skudurelyje su mediniu daiktu ir det ant furunkulo.Ir dar tokia vieta,kur labai matosi,jei atviresne bliuskute.Fui.
net pažiūrėjau kas ta tramo žolė... šiltamyje ji pas moneis gyvena sunkaii išraunama...
Luety antibai išart ... net keista,o kraujo tyrimus darė?
ate42 buvau papuolus pas kelis kunigus nekunigus... bet va du kart metuose kažkaip reikia nusiplauti man nors tu ką...
Aš einu išpažinties , prieš Velykas ir per mišias už mamuką ... Prieš Kalėdas ne visada, kaip išeina. Čia mano ego nugalėjimas ... Gal netobulas kunigas, bet ir aš ne tobula . Nesijaučiu išskirtinė.
Buvo 15 metų tarpas kai nėjau . Paskutinius 10 metu einu.
Kažkada vienas kunigas išaiškino apie išpažinti - per daug žmonės galvoja , kad jie išskirtiniai. kad jų nuodėmės kažkuo kitokios. Ne dėl kunigo , ar dievo išpažintis ... Dėl savęs
Luety nesu turėjusi furunkulo ... Net nežinau nuo ko jie būna ? Antibiotikai atima daug sveikatos . Žiūrėk savęs
Buvo 15 metų tarpas kai nėjau . Paskutinius 10 metu einu.
Kažkada vienas kunigas išaiškino apie išpažinti - per daug žmonės galvoja , kad jie išskirtiniai. kad jų nuodėmės kažkuo kitokios. Ne dėl kunigo , ar dievo išpažintis ... Dėl savęs
Luety nesu turėjusi furunkulo ... Net nežinau nuo ko jie būna ? Antibiotikai atima daug sveikatos . Žiūrėk savęs
QUOTE(Muka @ 2019 04 19, 10:32)
net pažiūrėjau kas ta tramo žolė... šiltamyje ji pas moneis gyvena sunkaii išraunama...
ate42 buvau papuolus pas kelis kunigus nekunigus... bet va du kart metuose kažkaip reikia nusiplauti man nors tu ką...
labiausiai panasi gal,ji slaiuziojanti,lapeliai panasus i pelargoniju,tik kad tamsesni,mazesni.
Jo,antibai iskart,kraujo tyrima prasiau,sake po savaites antibu,jei nepades.As jam sakau pries kelis metus jau turejau ant peties,sako atsimenu,paziurejo peti,kur buvo,dabar likes zirniukas ir nieko.Cia ne griet gausi kraujo tyrima,nes kainuoja ligoninems nemokamas gydymas musu,tai jei neskuba ne reikalo daryt.Ne taip kaip LT,tiriasi ir vitaminu kieki kraujyje ir visa kita,cia pasukinetu prie smilkinio pirstu,jei paprasyciau
vitaminu kokiu truksta issitirt.
As namuose maldose daznai atsiprasau Dievulio uz savo kvailystes,nuodemes ir labai gailiuosi visada,tai laikau,kaip atgaila,nes ispazinties einu tik LT,kai gryztu.
Luety aš mokamus tyrimus darausi dėl vitamino D, kepenų fermentų ir tt... nemokamų neturint ligų nedaro . Nesvarbu kad sumoku nemenką sumą sveikatos draudimo įmokų - tai dar susimoku po 20-30 EUR už tyrimą. Ir už papildomą ginekologės konsultaciją susimokėjau 60 EUR . Čia ne Amerike , mane gydys taip pat kaip benamį ar nei dienos nedirbusį žmogų - nesvarbu , kad moku daug ... Geriau neskaičiuoti