Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Dėkui Muka už kava. Kažin kur tas pavasaris prašapo ? Šalta ir sausa. BRRR. Labai nemalonus oras. pasak Gismeteo , atšilimas tik kitą savaitę . Dar 2 langai nevalyti , o tokiu oru nesinori . Iki Velykų reikia apsikuopti namus smile.gif
Muka ateik į FB . Pamatysi kokių nerealių zuikienių ar zuikyčių Luety prinėrus smile.gif

O šiaip man gal senatvė ( protas paminkštėjęs ) - užsimaniau ir nusipirkau raudonus batelius smile.gif na juodus su raudonu , ant storo pado , pacankiškus smile.gif kaip Giedrius Savickas interviu sakė - jei nori - tai ir reikia smile.gif netaupyk . patiko suknelė - pirk . Nes niekad nežinai kiek liko ...
ps šiaip gyvenime aš nesu spalvų mėgėja - juoda, mėlyna, pilka ...

Gražios ir darbingos dienos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 11, 10:03)
Labas rytas,
Dėkui Muka už kava. Kažin kur tas pavasaris prašapo ? Šalta ir sausa. BRRR. Labai nemalonus oras. pasak Gismeteo , atšilimas tik kitą savaitę . Dar 2 langai nevalyti , o tokiu oru nesinori . Iki Velykų reikia apsikuopti namus smile.gif
Muka ateik į FB . Pamatysi kokių nerealių zuikienių ar zuikyčių  Luety prinėrus smile.gif

O šiaip man gal senatvė ( protas paminkštėjęs ) - užsimaniau ir nusipirkau  raudonus batelius smile.gif na juodus su raudonu , ant storo pado ,  pacankiškus smile.gif kaip Giedrius Savickas interviu sakė - jei nori - tai ir reikia smile.gif netaupyk . patiko suknelė - pirk . Nes niekad nežinai kiek liko ...
ps šiaip gyvenime aš nesu spalvų mėgėja  - juoda, mėlyna,  pilka ...

Aš va dabar tik su vienais galiu ir tevaiksčioti iš sportbačių išlindau jau smile.gif tai irigi kaip pirkau tuos batelius/lakerkas tai mislinau nupušau visai o dabar patenkinta smile.gif Žinai jeigu tikrai nori ir imk man tai grąžūs tokie batai smile.gif
Langus mažu Mb išvalys ax.gif aš bais nemėgstu langų valytis smile.gif Dėl FB nepribrendau dar esu vėžys ir atbula jeigu visi į priekį aš tada atgalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 11, 07:03)
Labas rytas,
Muka ateik į FB . Pamatysi kokių nerealių zuikienių ar zuikyčių  Luety prinėrus smile.gif

O šiaip man gal senatvė ( protas paminkštėjęs ) - užsimaniau ir nusipirkau  raudonus batelius smile.gif na juodus su raudonu , ant storo pado ,  pacankiškus smile.gif kaip Giedrius Savickas interviu sakė - jei nori - tai ir reikia smile.gif netaupyk . patiko suknelė - pirk . Nes niekad nežinai kiek liko ...
ps šiaip gyvenime aš nesu spalvų mėgėja  - juoda, mėlyna,  pilka ...

Labas rytas,

aha ,ir pas mus salta.Nu nakti rodo 1-2 tebuve silumos,bet mano agurkam vargu bau ar patiks.Vakar buvau paziuret,tai graziai stovi,o kaip bus toliau ,nezinau,nes dar iki antradienio kito rodo bus salta,nors minuso nerodo pas mus,bet sekmadieni bus diena cvos 5-6 silumos.
As batus perku dabar tokius,kad but patogu vaiksciot.Aukstakulniu kruva guli,dar sia vasara pirkau vienus,bet ant zemesnio kulniuko,platesnio,tokius bobutiskus,bet tik baliams.O jus dar jaunos,puoskites,jusu laikas.
Muka,neriu zuikiu nedaug.Turiu kelis nonerus,Dusia perdeda,gal kokie 4 tik yra.Reiktu kazka kita nert,bet man patinka labiausiai leles ir zuikiai.
reik ir man langus valyt,bet tik kai atsils,nes dabar gali liga pasigaut.Mano siaip langai nera dideli,tik balkono didelis ir galiu prieit laisvai is abieju pusiu isvalyt,bet vistiek reikia oro grazesnio,siltesnio.
del FB,tai daug prarandi jame laiko,bet daug ir info jame randi,visi pletkai,visos naujienos,nebereikia laikrasciu,nes ten su komentarais daugiau nei laikrasciai,o ir laikrastininkus gali isdet i suns dienas komentuose nebaudziamas. bigsmile.gif bigsmile.gif Siandien supykau ant Uzkalnio,istrauke kazkokias nesamones apie padugniu gyvenima Uk,kai dar pats ten laimes ieskojo ir skalambija visai Lietuvai,kad visi emigrantai tokie.Ir dar su daug netiesos.Slykstus man jis,jo rasymo maniera,be pagarbos skaitytojui visiskai.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Luety va neturiu FB ir nepykstu ant Užkalnio ir kitų smile.gif Tiesa pasakius visi išsikėlė jau iš SM į FB... nepabėgsiu ir aš nes info patarimų jau nelieka SM ...
Vakar paliejau pomikus aktyvatoriumi žodžiu po truputuką jau auga smile.gif tiesa reikia mislinu jau gal kokį agurką kitą pasisėti šiltnamiuj? Dusia37 Ate42 jau sėjote?
Kavasucitrina man klausimas kilo dėl to badavimo o kavą be cukraus geri? ar tik vonduo?
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

kavos , kavos, kavos ... Dėkui Muka.
Nuotaikos žemiau plintuso , tai išsitraukiau gėlėtą suknia ir apsiaviau raudonus batelius - gal padės biggrin.gif
Muka anksčiau 15 balandžio agurkų šiltnamiui nesėju , nes numarinu . Moliūgus , cukinijas, patisonus ir kt gėrį sėju ne anksčiau balandžio 20 . Dažniausiai apie 25 balandžio ...
Užkalnis ne FB rašo , jis rašo dažniausiai Delfy . Ir visai nepykstu ant jo smile.gif Tegul rašo ką nori - nepatinka neskaitau . Jo tokia pozicija yra - išprovokuoti . Ir Jam puikiai pavyksta . Jį skaito - komentuoja, piktinasi ... O ko daugiau reikia ? Neigiama reklama dažniausiai geriau už teigimą . Retai skaitau jo straipsnius smile.gif Jei kam reikia negatyvo - tegul skaito .
PS dėl zodiako - tai aš turėčiau būti labai nepastovi smile.gif 20+ metu su tuo pačiu diedu ... Ir darbų jau N+K metų nekeičiu smile.gif
Dėl FB , man tai bendravimo priemonė su Mažyliais smile.gif Labai patogu . MB fb kaip ir neturi , bet MS turi telefone smile.gif
O šaip labai daug geros info : mezgimo , siuvimo temomis . Man aktualu .

MB erzdinasi , kad aš biški gyvenu burbule - bo matomuose drauguose tik žmonės kurie mąsto panašai kaip aš smile.gif Todėl man atrodo , kad prezidento rinkimuose turi laimėti ponas iš J raidės . Sūnus sakė , kad pagal jo draugus turi laimėti ponia smile.gif Kartų ir mąstymo skirtumai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 balandžio 2019 - 08:42
Labas rytas,

ir as imu kava,aciu,nors gerai miegojau,bet ypratimas,tai pagersiu virtualios ,nors mano puoduke vanduo su citrina bigsmile.gif bigsmile.gif
Vakar buvom sode,agurkai tokie ne labai linksmi,bet nenuvyte,sianakt vel buvo salta naktis,net kazkuek lyg siltesne.
Pradejau sode tvarkyt gelyna,sukeliau didesne dali geliu is visu kampu i viena vieta,isskaidziau kai kurias,paliejau,dabar jau kaip jos nori,gyvens ar ne,nuo manes ne labai bepriklauso.
Man reik prisiruost irgi kist jau cukinijas,sparagines ir kt i vazonelius.Visais metais tai darydavau. siltnamyje,o dabar neiseina,per salta.
FB geris,tik reikia moket atsirinkt,nes ten info kalnai ,o feik info dar daugiau bigsmile.gif
As vezys,bet arciau liuto zenklo,tai tokia siekianti judet i prieki daugiau su mazesniu zingsneliu atgal.Ir esu daugiau vadovaujantu,nei atsitraukianti.Nors vezys.
Dusia,saunuole,kad puosiesi.As jau nebelabai.
Atsakyti
Oho Dusia37 šaunuolė puoštis nori o aš tai neee nors dabar tokia mano ir apranga prie lapcių nelabai tinkanti smile.gif
aš va milsinu kaip čia Mb iklabėti kultivatoriu anskciau issinuomoti, mazu jau nebus teip salta gal jau bulbas sukisciua po sienu smile.gif Aha optimiste su trim kojom ir bulbas sodinu 4u.gif
luety o tu ir sparagines in vazoniukus sodini?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 12, 07:09)
Oho Dusia37 šaunuolė puoštis nori o aš tai neee nors dabar tokia mano ir apranga prie lapcių nelabai tinkanti smile.gif
aš va milsinu kaip čia Mb iklabėti kultivatoriu anskciau issinuomoti, mazu jau nebus teip salta gal jau bulbas sukisciua po sienu smile.gif Aha optimiste su trim kojom ir bulbas sodinu  4u.gif
luety o tu ir sparagines in vazoniukus sodini?

Visada sodinau i vazoniukus sparagines,arbuzus,moliugus,cukinijas,skvuotus.Kiti sodina tiesiai i dirva ir uzauga,bet man nedaug ju tereikia:sparaginiu 6 vijokliniu per akis,viso kito po 2-3.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 04 12, 10:21)
Visada sodinau i vazoniukus sparagines,arbuzus,moliugus,cukinijas,skvuotus.Kiti sodina tiesiai i dirva ir uzauga,bet man nedaug ju tereikia:sparaginiu 6 vijokliniu per akis,viso kito po 2-3.

aš va tų vijoklinių sėklų nusipirkau ir va mislinu kaip čia su tom atramom daryti ... kaip jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 12, 07:41)
Kavasucitrina man klausimas kilo dėl to badavimo o kavą be cukraus geri? ar tik vonduo?

tu apie tą 16 val. tarpą ar 36 val.? Ai, nu bet nesvarbu - geriu smile.gif. Ryte nestiprios puoduką per 16 val. kasdieninį, o per 36 val. būna kad ir antrą. Nuomonės yra ir bus turbūt 2 - 1. galima tik vanduo, 2. galima ir kava, arbata be cukraus. Aš sau priėjau išvados, kad, kadangi insulino kraujyje nuolatos kažkiek yra ir mums svarbiausia insulino šuolių kad nebūtų, tai kava su kokiom 4 kcal to tikrai nepadaro. Beje, jau ir Unikauskas per paskutinę laidą apie IF sutiko, kad iš bėdos galima biggrin.gif. Anksčiau sakė, kad tik vanduo smile.gif.
Aš manau, kad protarpinis lieknėjimui ne kažkoks stebuklas. Nebent natūraliai per trumpesnį laiką suvalgoma mažiau. Ir jei man jis netiktų, tai vargu ar išgelbėtų net autofagijos stebuklas smile.gif. Tiesiog - mėgstu retai ir daug pavalgyt. Ir neprisiverčiu valgyt tik išlipus iš lovos. Tai man taip natūraliai ir gaunasi. Bet ilgesnį tarpą - 24 ar 36 val. tai bet kokiu atveju, manau, kartais verta pasidaryt.
Atsakyti
Luety - neskaityk ....
Ate42, Muka - ar kai susergi per atostogas ir turi biliotenį , atostogos prasitesia ???? pagal seną darbo kodeksą būdavo - kiek sirgai - tiek po ligos atostogauji ... Vakar išgirdau žinias , kad pagal naują DK sirgimas per atostogas tavo bėdos , atostogos nebeprasitęsia... O aš nieko tokio negirdėjus ? Čia rimtoj organizacijoj pažįstamas dirba, ir personalo skyrius taip išaiškino ...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 04 12, 10:59)
tu apie tą 16 val. tarpą ar 36 val.? Ai, nu bet nesvarbu - geriu smile.gif. Ryte nestiprios puoduką per 16 val. kasdieninį, o per 36 val. būna kad ir antrą. Nuomonės yra ir bus turbūt 2 - 1. galima tik vanduo, 2. galima ir kava, arbata be cukraus. Aš sau priėjau išvados, kad, kadangi insulino kraujyje nuolatos kažkiek yra ir mums svarbiausia insulino šuolių kad nebūtų, tai kava su kokiom 4 kcal to tikrai nepadaro. Beje, jau ir Unikauskas per paskutinę laidą apie IF sutiko, kad iš bėdos galima biggrin.gif. Anksčiau sakė, kad tik vanduo smile.gif.
Aš manau, kad protarpinis lieknėjimui ne kažkoks stebuklas. Nebent natūraliai per trumpesnį laiką suvalgoma mažiau. Ir jei man jis netiktų, tai vargu ar išgelbėtų net autofagijos stebuklas smile.gif. Tiesiog - mėgstu retai ir daug pavalgyt. Ir neprisiverčiu valgyt tik išlipus iš lovos. Tai man taip natūraliai ir gaunasi. Bet ilgesnį tarpą - 24 ar 36 val. tai bet kokiu atveju, manau, kartais verta pasidaryt.

Ačiū bandysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 12, 11:13)
Luety - neskaityk ....
Ate42, Muka - ar kai susergi per atostogas ir turi biliotenį , atostogos prasitesia ???? pagal seną darbo kodeksą būdavo - kiek sirgai - tiek po ligos atostogauji ... Vakar išgirdau žinias , kad pagal naują DK sirgimas per atostogas tavo bėdos , atostogos nebeprasitęsia...  O aš nieko tokio negirdėjus ?  Čia rimtoj organizacijoj pažįstamas dirba, ir personalo skyrius taip išaiškino ...

Žinok negirdėjau nieko apie pakeitimus, bet nedarbingumas ir atostogos tai prieštarauja vienas kitam veiksmas... nemanau, kad gali būti ir nedarbingumas ir atostogos vienu metu tai tikrai. manau gal atostogos nepratėsiamos, bet nutraukiamos...
Atsakyti