Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

Nežinau kaip jums bet kaip aš pradėjau daryti protarpinį badavimą man svoris kaip dėjo in viršų... žinau vieną mano hormonalinė sistema tai tikrai parėjusi ir antinksčių veikla išbalansuota verysad.gif Ale kaip ją susitvarkyti unsure.gif
Kavasucitrina gal jau pomikus valgai ir kaip tiesa su svoriuku?
Ate42 tu puikus darbuotojas 4u.gif ne visi sugeba įvertinti ir pagirti savo darbdavį 4u.gif
Apie autofagija Unikauskas kaip rozas aiškino smile.gif
Mano p[omikai išpikiuoti dabar su augimo aktyvatoriumi ir galės išeidinėti į darželius:) Ate42 tau sungold 4, Dusia37 o tau ką žadėjau? Ir kuriai ką dar pažadėjusi smile.gif
Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Dėkui Muka. Kaip koja po siūlų išėmimo?
Muka, man nieko nežadėjai , aš žadėjau tau baklažanus . Va iš Ate42 nepasiimu savo gėrio . Tinginė matyt ... Tai sportas vakare, tai kiti reikalai verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 10, 09:34)
Labas rytas,

Imu kavos . Dėkui Muka. Kaip koja po siūlų išėmimo?
Muka, man nieko nežadėjai , aš žadėjau tau baklažanus  . Va iš Ate42 nepasiimu savo gėrio . Tinginė matyt ...  Tai sportas vakare, tai kiti reikalai verysad.gif

O gal nori ko nors smile.gif

na žinok šašas kaip užsidėjo toks storas ryt jau persirišiu pati liepė laikyt dvi paras, šiek tiek pašlapiuoja, bet gal normalu .... juk ir rankiojo siųlus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 10, 09:57)
O gal nori ko nors smile.gif

na žinok šašas kaip užsidėjo toks storas ryt jau persirišiu pati liepė laikyt dvi paras, šiek tiek pašlapiuoja, bet gal normalu .... juk ir rankiojo siųlus smile.gif

Muka , norėti ir galėti ... du skirtingi dalykai smile.gif mano šiltnamis +- 28 pomidorai ir 2 agurkai smile.gif
Savo šeimai užtenka, o dalintis aš nesu mėgėja . Parvežk, nunešk ir išklausyk kaip čia jais vargo bus ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 10, 10:10)
Muka , norėti ir galėti ... du skirtingi dalykai smile.gif mano šiltnamis +- 28  pomidorai ir 2 agurkai smile.gif
Savo šeimai užtenka, o dalintis aš nesu mėgėja . Parvežk, nunešk ir išklausyk  kaip čia  jais vargo bus ...

na jooo tu teisi aš jau irigi nenoriu dalinti verysad.gif bet šiltnamis mano didelis tai telpa daug smile.gif kur tuščia vietą laikysi smile.gif
Atsakyti
Labos,
Pasiruosus svoriu klasei.
Pirmais metais nusipurkau 18m2 plevelini siltnami ir galvojau,kad bys mazas.Po visu nesekmiu,turiu 12m2 ir kasmet mazinu tai,ko nesuvalgom.Subaus seima ,brolio seima ne kazka suvalgo,dirba,ner kada atvaziuot,pasiimt.Turi visiems isveziot.Negaula,bet dazniausiai,aciu,turim dar.Tai kur det?
Plaut smegenis ir mazint plotus ir taip nazus.Siemet sunazinta pomidoru,bet agurku padidinau,pernai truko,,paprikos daugiau,nes vyravo astrus,kuriu tikrai buvo per daug.
Kam dirbt ir dalint?Jei jau steigt plantacijas,tai pardavimui,o proto ribose,uzset zole,jei nera ka sodint ir nusipjovus ilsetis susikurtame grozyje.Mano tokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 04 10, 07:55)
Kavasucitrina gal jau pomikus valgai ir kaip tiesa su svoriuku?

ištrenkiau tą savo pomidorą verandon - ką nori, tegul tą daro. O jis nieko nenori, tik numirt biggrin.gif. Tebekabo tie 2 pomidorai, o pats krūmas nustojo augt.
Svoris smaukosi vietoj. Kai ne ketozėj, pradedu viską ryt ir vynu užsigert, tai kaip gali būti kitaip biggrin.gif. Norėčiau bent 5 kg dar nukratyt iki vasaros. Nu, vėl susiėmiau - gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 10 balandžio 2019 - 10:51
QUOTE(Muka @ 2019 04 10, 10:14)
na jooo tu teisi aš jau irigi nenoriu dalinti verysad.gif bet šiltnamis mano didelis tai telpa daug smile.gif kur tuščia vietą laikysi smile.gif

Muka, Luety - jūs saviems dalinat ... tai yra kitiap .Jei neščiau į darbą visi su malonumu susirinktų ... Bet kodėl turėčiau ? Kitą sykį draugai užsiprašo ... kai parveži pasirodo neturi laiko , mašinos ar kt: tai turi ir nuvežti . Buvo , kad neturėjau laiko ir aš nuvežti : išmečiau į konteinerį . Tai labai įsižeidė ... Mažiau problemų , kai nereikia dalintis .
Mano giminė toli , visko turi patys ...
Visada su jais dalinuosi sėklomis, daigiais, patirtimis ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 10, 09:16)
Muka, Luety - jūs saviems dalinat ... tai yra kitiap .Jei neščiau į darbą visi su malonumu susirinktų ... Bet kodėl turėčiau ?  Kitą sykį draugai užsiprašo ... kai parveži pasirodo neturi laiko , mašinos ar kt:  tai turi ir nuvežti . Buvo , kad  neturėjau laiko  ir aš nuvežti  : išmečiau į konteinerį . Tai labai įsižeidė  ...   Mažiau problemų , kai nereikia dalintis .
Mano giminė toli , visko turi patys ...
Visada  su jais dalinuosi sėklomis, daigiais, patirtimis ir tt.

Todel ir sakau,kjad laikas suimt savo prota i sauja,ir baigt sodint plantacijas.
Ziuriu mano puske Klaipedoj gyvena sode ant triju sklypu.Vargsta seja,akeja plantacijas ir dar pas kaimynus pasisodina bulniu,bet tai sausra,tai sraiges,tai kokios ligos ir derliaus neisaugina.,Tai sakau,sodinkit maziau,gal bus lengviau priziuret.
As savo keliom lysvem patenkinta,nes esu tingine,mman daugiau but peilis.Dabar grynas malonumas,abu nuvaziuojam,pasikapstom,kol smagu,pasedim,kavos isgeriam,pasiklausom pauksteliu,dar pasikapstom,o kartais ir ne,tada namo su zvalia nuotaika,be pavargio.Toks darbas man prie sirdies,o ir nauda duoda .Daugiau tai niekaip nenoreciau.

Mano nauja lele Glorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 balandžio 2019 - 12:31
QUOTE(Luety @ 2019 04 10, 13:29)
Todel ir sakau,kjad laikas suimt savo prota i sauja,ir baigt sodint plantacijas.

Mano nauja lele Glorija.

Pritariu 100 pr. Kažkada norėjau ir aš didelio šiltnamio - bet protingai auginant 4 asmenų šeimai netgi per daug smile.gif Jau geriau gražiai prižiūrėti 20+ daigų negu šabakštynas iš 50 smile.gif

Luety - kokia tautybė ? Slavė ? ar UK pilietė vakare į barą išsiruošus ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik neįsižeisk 4u.gif Palakuota , padažyta tokia ...
Labai graži , Tavo kiekvienas žaislas " su charakteriu " . Turi kažką gyvo, žmogiško 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 10, 10:48)
Pritariu  100 pr.  Kažkada norėjau ir aš didelio šiltnamio - bet protingai auginant  4 asmenų šeimai  netgi per daug smile.gif  Jau geriau gražiai prižiūrėti 20+  daigų negu šabakštynas iš 50 smile.gif
Luety - kokia tautybė ? Slavė ? ar UK pilietė vakare į barą išsiruošus  ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tik neįsižeisk  4u.gif  Palakuota , padažyta tokia ...
Labai graži , Tavo kiekvienas žaislas " su charakteriu " . Turi kažką gyvo, žmogiško  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Glorijos schemos autore julija Gorbunova,tai slave.Tai butu slavu,lietuviu,anglu misrune. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Luety tu vis dar nebaigi stebinti tikrai paantrinsiu Dusiai37 visos su harakteriu visos su savotiškais bruožais ir t.t. Tiesa o kaip zuikių nemezgi velykom?
Jūs protingos o aš tai ne smile.gif man reikia 90 daigų ir dar su trupučiu ... nuo godumo vaistų nėra smile.gif
Kavasucitrina o man niekaip nekranta... kažkaip sunkiai einasi susiimti verysad.gif O tu šaunuolė man tai net 20 reikia verysad.gif
kavos?
Atsakyti