Kaip rimtai, jei tiek dienų siūlus laiko. Man iš pilvelio po 5 dienų kraštinius, po 7 visus. Jaunystėj gydavau kaip katė... Danties implantą lyg 10 dienų laikė . Ilgiau, nes vieta tokia "nešvari". Visada kai išima siūlus būna tooks palengvėjimas .
Sveikos,mergytes,
pasportavau,taip gera,iejau i vezias.Po lengvu svoriu klases,buna senjoru sokiu klase,tai taip nuotaikingai uzbaigiam visada.
Tai ar atejo saulyte ir siluma is musu pas jusu?Pas mus kol kas lietaus nedaug,o galetu uzlyt,nes zeme sausa sode,bet naktys labai saltos vos 2 silumos.Mano experimentiniai pomikai turbut uzkarlys nuo tokio oror.Gerai,kad dar su agurkais susilaikiau.
Dusia kazkur pasislepe siandien.
Tuoj leksim su MB pas akiu gyd.
Vakar gavau labai grazu laiska is saugumo departamento emigracijos skyriaus,esu uzsisakius visus ju naujienlaiskius.Raso,nesvarbu,kaip pasibaigs Brexitas,su dylu ar be,Sutartim ar be,jus visi europieciai,kurie cia jau gyvenate,esate mums kaip kaimynai,kaip broliai ir mums reikia jusu.(asara galima nubraukt)Nesvarbu kokia bus sutarties baigtis,visiems kurie turi jau ir dar tures statusus bus issaugota garantija i sveikatos prieziurampensijas,socialines visos garantijos isliks,ir visokeriopa pagalba.Zodziu,kol kas visa panika tik Lietuvos spaudoje,kad jau emigrantai kraunasi lagaminus ir gryzta namo.Cia tik geriausi,drasinantys laiskai,kad nepanikuot,tvarkytis popierius ir gyvent ramiai.Tai va tiek.
pasportavau,taip gera,iejau i vezias.Po lengvu svoriu klases,buna senjoru sokiu klase,tai taip nuotaikingai uzbaigiam visada.
Tai ar atejo saulyte ir siluma is musu pas jusu?Pas mus kol kas lietaus nedaug,o galetu uzlyt,nes zeme sausa sode,bet naktys labai saltos vos 2 silumos.Mano experimentiniai pomikai turbut uzkarlys nuo tokio oror.Gerai,kad dar su agurkais susilaikiau.
Dusia kazkur pasislepe siandien.
Tuoj leksim su MB pas akiu gyd.
Vakar gavau labai grazu laiska is saugumo departamento emigracijos skyriaus,esu uzsisakius visus ju naujienlaiskius.Raso,nesvarbu,kaip pasibaigs Brexitas,su dylu ar be,Sutartim ar be,jus visi europieciai,kurie cia jau gyvenate,esate mums kaip kaimynai,kaip broliai ir mums reikia jusu.(asara galima nubraukt)Nesvarbu kokia bus sutarties baigtis,visiems kurie turi jau ir dar tures statusus bus issaugota garantija i sveikatos prieziurampensijas,socialines visos garantijos isliks,ir visokeriopa pagalba.Zodziu,kol kas visa panika tik Lietuvos spaudoje,kad jau emigrantai kraunasi lagaminus ir gryzta namo.Cia tik geriausi,drasinantys laiskai,kad nepanikuot,tvarkytis popierius ir gyvent ramiai.Tai va tiek.
Labas rytas,
Kavos?
Luety, aš nemenka moteriškė, kaip čia manęs nematei .
Išgyvens Tavo pomidorai kuo puikiausiai. Numarinti juos gali tik maras ir šalna . Dabar auginasi šaknis. O pakankinti juos verta, ankščiau ima derėti .
Ate42 Tavo gėlynai Labai gražu
Muka, kaip koja?
Kavos?
Luety, aš nemenka moteriškė, kaip čia manęs nematei .
Išgyvens Tavo pomidorai kuo puikiausiai. Numarinti juos gali tik maras ir šalna . Dabar auginasi šaknis. O pakankinti juos verta, ankščiau ima derėti .
Ate42 Tavo gėlynai Labai gražu
Muka, kaip koja?
Laba ryta,
kai parasiau,pamaciau,kad pirma manes atsisedai,bet jau paskaiciau ir neberasiau. Pasrtebejau,kaip gi nepastebesi.
Salta bet sauleta,vaziuosim i soda paziuret,kaip isgyveno viskas,kai sauleta,siltnamyje buna karsta,reik pavedint.Ryte vaikiukus vezem i mokykla,kad ir sauleta,bet vesu ir vejuota,reik palepint maziukus.
O siaip nieko nevyksta.Reik formuot gelyna,bet nera tinkamu ideju.Bus kampe,bet noriu ne mazo,ir kad galeciau nelipdama i ji,prieit isravet.Reik eit i interneta ieskot.
kai parasiau,pamaciau,kad pirma manes atsisedai,bet jau paskaiciau ir neberasiau. Pasrtebejau,kaip gi nepastebesi.
Salta bet sauleta,vaziuosim i soda paziuret,kaip isgyveno viskas,kai sauleta,siltnamyje buna karsta,reik pavedint.Ryte vaikiukus vezem i mokykla,kad ir sauleta,bet vesu ir vejuota,reik palepint maziukus.
O siaip nieko nevyksta.Reik formuot gelyna,bet nera tinkamu ideju.Bus kampe,bet noriu ne mazo,ir kad galeciau nelipdama i ji,prieit isravet.Reik eit i interneta ieskot.
Luety, man tobuli juostiniai- bordiūrinai gėlynai... Tokie atsikartojantys motyvai ... Pavasrį tuplėsir narcizai, paskui pakyla kitos gėles . Mano svajonė, bet aš neturiu normalaus gėlyno. Gėda žinoma
Va kas gražu :
O kapeliai negražu ...
Ir kad būtų ne kokia gėlę radau tokia pasodinau O atsikartojantis motyvas.
bet čia man neįkandama... tektų samdyti , arba bent kursus palankyti.
Va kas gražu :
O kapeliai negražu ...
Ir kad būtų ne kokia gėlę radau tokia pasodinau O atsikartojantis motyvas.
bet čia man neįkandama... tektų samdyti , arba bent kursus palankyti.
Viskas labai grazu,bet mano mazas sklypelis turi kampa,lygrusiska П raider ir tamer sklypelyje patvory man reikia kazka suformuot .Nera lengva,nes vietos ne mazai,bet ji plati,lyg butu isplesta ta raide.Po ja gali det bruksneli,but lyg dezute,bet toje dezuteje reikia kazka sugalvot grazaus.Sunku suprast,kai rasuiu,parodysiu
Labas rytas,
Muka kaip gyva ?
Luety iš tikro tokį gėlyną suforuoti sudėtinga . O dar reikia astižvelgt į saulės kryptį ir namelį ... Kad gražu būtų kavą gerti , kad dideli augali nepavėsinų mažų augalų Sėkmės
Ate42 vakar pamiršau pagirti pavo gėlynus Labai gražu ir taip anksti visi žiedai
Vakar pasijoginau taip kad širyt rankas skauda... Ot sportininkė dinamikos daug buvo , o aš viską nuoširdžai kai sau reik namie išsitampyti , gal kiek atleis .
Savaigalis žadamas labai gražus . Tai reiks nuoširdžiai pasidarbuoti kaime ... Ir vėl teks pirmadienį darban eiti pailsėti O dar namuose iki Velykų reikia langus išsivalyti .
Kavos ?
Na ir prie kavos Mudu su MB išbandėm kažkurį savaitgalį Neurochirurgo ir SV (fb apie tai rašo ) rekomendacijas 30 g. alkoholio ryte. Man tai visai netiko - tik apsnūdus pasidaru . Gal spaudimą numuša ? Vienžo nežinau Darbo dienom vairuoju
Paskutiniu metu susiduriu kad mano metų žmonės jau lūžinėja dėl kraujotakos ligų . Pulsas, spaudimas, širdelė ... Ko gero genetika ?
Muka kaip gyva ?
Luety iš tikro tokį gėlyną suforuoti sudėtinga . O dar reikia astižvelgt į saulės kryptį ir namelį ... Kad gražu būtų kavą gerti , kad dideli augali nepavėsinų mažų augalų Sėkmės
Ate42 vakar pamiršau pagirti pavo gėlynus Labai gražu ir taip anksti visi žiedai
Vakar pasijoginau taip kad širyt rankas skauda... Ot sportininkė dinamikos daug buvo , o aš viską nuoširdžai kai sau reik namie išsitampyti , gal kiek atleis .
Savaigalis žadamas labai gražus . Tai reiks nuoširdžiai pasidarbuoti kaime ... Ir vėl teks pirmadienį darban eiti pailsėti O dar namuose iki Velykų reikia langus išsivalyti .
Kavos ?
Na ir prie kavos Mudu su MB išbandėm kažkurį savaitgalį Neurochirurgo ir SV (fb apie tai rašo ) rekomendacijas 30 g. alkoholio ryte. Man tai visai netiko - tik apsnūdus pasidaru . Gal spaudimą numuša ? Vienžo nežinau Darbo dienom vairuoju
Paskutiniu metu susiduriu kad mano metų žmonės jau lūžinėja dėl kraujotakos ligų . Pulsas, spaudimas, širdelė ... Ko gero genetika ?
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 05, 04:58)
Labas rytas,
Muka kaip gyva ?
Kavos ?
Muka kaip gyva ?
Kavos ?
Laba ryta,
kazkaip ryte ilgiau pamigau,netinka man tas laiko pasukimas,vakare nenoriu miego ilgai,o ryte negaliu atsibust.Tai sokau kulverscia is lovos ,likus vos 35 min iki isejimo i sporta.Nekenciu tokio skubejimo,vertimosi per galva,pensijoj ipratau viska daryt letai,kartais nert per letai,niekur neskubant,o cia oh:,nuejau ziovaudama,bet gryzau smagi.
Gelyna darysiu mazdaug menulio formos,nes viena puse remsis i tvora.Ten jau yra [[[[[[[[prikista visko,reik raut lauk ir formuot pagal ugius.Visas darzelis bus uz tvoros ,kuri uzstos pietu saule,t.y.sesely tvoros.Niekas ten neauga,o gelem tinka.Matysis ir is namelio ir is poilsio aiksteles,tik nesimatys is kelio puses,kol neisaugs didziosios geles.Kitos vietos sode neturiu,o ir ten jau pradeta.Nera labai tinkama,bet mazam sklypelyje nepasirinksi perdaug.Tiks.
placiau gali imest apie alkoholi,prasau.Kokioj temoj FB rasoAs neuzejau kazkaip.
pries gal menesi buvau pradejus jaust sirdies plote skausmus ir gana intensyvius.Bet MB primine man apie senjoru vitaminus,kur buvom gere anksciau,jau seniai buvau negerus.radejau intensyviai ir ka,sirdeles skausmai dingo savaime.Matyt sudetyje yra kalio,jau geriu gal menesi laiko ir matyt suveike.As kai dirbau intensyviai,tai man tie vitaminai labai budavo sustiprina organizma.Nors nuomones priestaringos apie vitamionus,bet as ju gera poveiki jauciu savo kunu.Matyt kazkas pasisavinama yra.
Veliau vaziuosim i soda,sauleta,bet vesu pas mus ir vejuta,bet siltnamyje silta labaio bus.
QUOTE(Luety @ 2019 04 05, 13:37)
Luety :
Alkoholis
Ta patį pasakojo vienas geriausių Lietuvos neurochirurgų ...
istorijos kada ir kaip nepasakosiu , nežinau kas ką skaito
QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 05, 11:02)
Luety :
Alkoholis
Alkoholis
aciu,Dusia,pradesim as nevairuoju,galesiu kasdien diena pradet dainuodama.
Siltnamyje pasodinau tas paprikas,kurios sedejo ant lentynos ten puodeliuose.Pagalvojau,ko jos turi cia vargst,gali eit i dirva jau.Dar turiu jdali namie,tos grazesnes ,nei siltnamyje,bet ir jas jau boginsiu kuria diena.
Pomikai keli uzsilenke,atsodinau,o kiti paauge ir neblogai,o ankstyvieji isvis grazus auga.
Braskes zydi siltnamyje,o lauke jau su ziedais.
Labas rytas
Kavos ?
Labai gražis savaitgalis buvo. Šią savaitę jau turėtų orai siubajurėti ...
Kaimuke pasidarbavom proto ribose , pirmus svečius atlaikėm ... Smagu tokiu oru . Biteles apčiupinau , "medaus " gavau , tai ranka sutino Kaip visada pirmi įkandimai , paskui organizmas pripranta.
Gražios ir darbingos dienos
PS Muka , kaip tavo koja? Išėmė siūlus ?
Kavos ?
Labai gražis savaitgalis buvo. Šią savaitę jau turėtų orai siubajurėti ...
Kaimuke pasidarbavom proto ribose , pirmus svečius atlaikėm ... Smagu tokiu oru . Biteles apčiupinau , "medaus " gavau , tai ranka sutino Kaip visada pirmi įkandimai , paskui organizmas pripranta.
Gražios ir darbingos dienos
PS Muka , kaip tavo koja? Išėmė siūlus ?
Labos iš ryto
Kavos ?
Išsiprašiau iki sodo toks oras nuostabus tai su kriupiu tai ten tai šen rožes apsiėjau Vakare jau skaudėjo koją, bet šiaip džiugu, kad išsiruošiau nes namie jau atsibodo tupėti
Šiandiena siūlus išims matysim kaip čia man toliau seksis
Geros ir darbingos dienelės
Papildyta:
mislinu jeigu važiuočiau ten kur operavo išsiimti siųlus ar priims ?
Kavos ?
Išsiprašiau iki sodo toks oras nuostabus tai su kriupiu tai ten tai šen rožes apsiėjau Vakare jau skaudėjo koją, bet šiaip džiugu, kad išsiruošiau nes namie jau atsibodo tupėti
Šiandiena siūlus išims matysim kaip čia man toliau seksis
Geros ir darbingos dienelės
Papildyta:
mislinu jeigu važiuočiau ten kur operavo išsiimti siųlus ar priims ?