QUOTE(Dusia37 @ 2019 04 01, 07:14)
Labas rytas,
kavos ?
Atėjo į Lietuvą pavasaris, širyt į bakoną pomidorus ištrėmiau . Liko namie tik paprikos ir baklažanai .
Vakare reiks ir likusius pomidorus išpikiuoti . Ko tai auga kaip pasiutę ...
Luety ne prabangi ta sanatorija , man tokio Brazausko laikus menanti - 90-uosius . Truputi gigantomanija
Ir baseinai su pirtimis ne kažką, tik 3 pirtukės, nedidelis baseinas ir džiakuzi. Bet ko man reikėjo gavau . Vytauto SPA žymiai prabangesnis . Bet ir brangesnis
Luety dėl jogos pritariu 100 pr. tavo brangiausiam . Bet kaip savo brangiausią įtikinti , kad kažką darytų , tai nežinau . Todėl ir net nebandau įtikinėti
Nors pats džiaugėsi , kad labai gerai jautėsi po jogos mankštų sanatorijoj.
Labas rytas,
pas mus ,pagal meteriologus,siandien paskutine grazi diena.Ryt jau ateina lietus,gusiniai vejai,zemas slegis,o grazu ora siunciam pas jus pasidziaugt..Neuzlaikykit jo ilgai,grazinkit atgal,bukit draugiski,ka?
Taip smagu buvo,o dabar ve lietus nuo ryt popietes.
Cia vakar buvo motinos diena,pasventem su anukais ir marcia(sunus dirbo),lauksim lietuviskos mamu dienos dabar.
Del sporto,kaip ir del visko kas man nesiseka,ko bijau,visada atrodo,but gerai,bet,kad kas kitas padarytu uz mane ,ne as pati,nes bijau,nes sunku nes,nes,nes.Bet imi ir padarai.Kai zmones kalbejo apie sporto geri,mane juokas imdavo.Kaip?Kodel?Tai taip sunku ir bla,bla,bla.O pradejau ir negaliu atsidziaugt.Pries pradedant laiptais i antra auksta i miegamaji vos uzlipdavau,kelenai,nugara,kojos silpnos,po metu,lipu ir galvoju,ar cia as,ta pati?
Jauciu tvirtuma kojose,nugaroj.Zinoma nugara paskauda dar,bet ir praeina greiciau.Vaitu nuo skausmo nebegeriu senai,net pamirsau.Jau turi labai isvargint skausmas,kad paimciau tablete.Nuo ko tai?Manau nuo sporto,nuo daugiau ramybes,neskubejimo niekur.Bet sportui atiduodu 80%.
O MB niekada nereikejo verst sportuot,jis mane versdavo,itikinedavo,o as atsiviepus i viska.Va taip.