Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 03 21, 14:48)
Laba diena,

Mukute,sveikatos,sekmes,uz tavo ateity be skausmu!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

siandien nereikejo vezt vaikiukju i mokykla,tai nulekem i soda.pomidorai,paprikos daigiukai ,suvezti pries savaite,puikus,tamsus,sutvirteje,patiko jiems ten.Nuravejau svogunus,cesnakus,braskes,MB atveze medzio drozliu,ispyle i takus,zodziu graziai ir produktyviai padirbejom.Jau greit reiks vaziuot i soda su pomidoru kitais .,velyvesniais daigais,ten sodinsiu i puodelius,ten ir paliksiu,nes silta jau,o kambaryje pikuot nervina mane.Neissaugosi grindu nuo zemiu,o lauke kazkaip nesmagu, vejuota.tada reiks plaut siltynami is vidaus,liet ir greit sodinsiu ankstyvus i siltnami,zeme silta ten,manau nieko tokiom,jog jie nedideli dar,uzaus zemej greiciau nei puodelyje.Taip zadu eksperimentuot siemet.
Del vakarinio apetito kazkaip to neturiu,jau daug metu uzsimanau tarp 17-18 val ir man uztenka visai nedaug,bet va iki pietu,tai buna visko.Ir daug ir visai galiu nevalgyt,manau ,priklauso,kiek ir ko valgiau ryte.

Luety dėl šiltų orų pavydžiu 4u.gif ir daržų ir šiltnamių 4u.gif . Bet baltu pavydu .

Aš galiu nevalgyti visą dieną ... Ypač jei darbe ir kokios įtampos - tai net pykina. Bet vat vakare, tai visą nerimą suvalgau . Ne noras valgyti , o kažkokios galvos bėdos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos trumpai ligoninėje paliko matyt patikau jaučiuosi gerai ir didelis ačiū mergičkos už pliūpsnį geros energetikos gūsį
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 21, 19:19)
Labos trumpai ligoninėje paliko matyt patikau jaučiuosi gerai ir didelis ačiū mergičkos už pliūpsnį geros energetikos gūsį

Sveik, mieloji.
Bučkas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka smagu girdėti Tave girdėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveik, laukiam sugrįžtančios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano pomidorai sudygo beveik visi . Sėti pirmadienį , tai visai spartuoliai šaunuoliai . Šiandien Betaliux reikia į atskirus namus sukaišioti . Vargsta mažuliai .
Luety ar vis dar darai iškrovos dieną ? Mano svajonė tokią dieną turėti ... Na pavasaris, saulė šiluma - bus lengviau . Manau smile.gif Nuotaikos kitos, tai dangus žydras, o ne cepelinų spalvos .

Mano pačios sveikatos visai pasileidę ... Manyčiau organizmo reakcija į žoles . Tikiuosi , kad ne SSB visiškas.

Ate42 ar rado vaikas teises ? Pati žinai , kad be įvyktų viskas tik į gerą, vadinasi dievulis norėjo pristabdyti ir nuo kažko apsaugoti 4u.gif Viskas bus gerai , nesinervink 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 21, 17:19)

Labas rytas,

Muka, 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatos tau ir laukiam sugryztant.Buckas.

QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 22, 07:49)
Labas rytas,

Kavos ?

Muka smagu girdėti Tave girdėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveik, laukiam sugrįžtančios   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano pomidorai sudygo beveik visi . Sėti pirmadienį , tai visai spartuoliai šaunuoliai . Šiandien Betaliux reikia į atskirus namus sukaišioti . Vargsta mažuliai .
Luety ar vis dar darai iškrovos dieną ? Mano svajonė tokią  dieną turėti ... Na pavasaris, saulė  šiluma -  bus lengviau . Manau smile.gif Nuotaikos kitos, tai dangus  žydras, o ne cepelinų spalvos .

Mano pačios sveikatos  visai pasileidę ...  Manyčiau organizmo reakcija į  žoles . Tikiuosi , kad ne SSB visiškas.

Ate42 ar rado vaikas teises ?  Pati žinai , kad be įvyktų  viskas tik į gerą, vadinasi dievulis norėjo pristabdyti ir nuo kažko apsaugoti   4u.gif  Viskas bus gerai , nesinervink  4u.gif

Dusia,nesilaikau reguliariai,bet laiks nuo laiko,kai pajauciu,kad kazkas nebeskanu,nieko nebenoriu,jauciuosi lyg persikrovus siukslem,tada pasidarau.Bijau daznai,mano medziagu apykaita ir taip leta,o tokia skysciu diena galvoju ne i gera medziagu apykaitai,bet po jos jauciuosi fantastiskai ir noriu visko paradaut vel.
Siandien cancelinau sporta,snargliuojuos ne intensyviai,bet kvepavimas apsunkintas,gerkle uzsikimsus,nors ne ypatingai skaudi,bet kazkokia netikus,jauciu jog yra virusas,tik kazkoks sugniuzdytas.Tikekimes iki antradienio viskas praeis ir vel tesim sportus.
Mano pomikai lipa lauk is dezutes,verkiant reik persodint,betkazkas saule pavoge,ir mano nuotaika kartu su ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 kovo 2019 - 10:22
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 22, 09:49)
Labas rytas,

Kavos ?
................

Muka smagu girdėti Tave girdėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif Sveik, laukiam sugrįžtančios   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Luety ar vis dar darai iškrovos dieną ? Mano svajonė tokią  dieną turėti ... Na pavasaris, saulė  šiluma -  bus lengviau . Manau smile.gif Nuotaikos kitos, tai dangus  žydras, o ne cepelinų spalvos .

Mano pačios sveikatos  visai pasileidę ...  Manyčiau organizmo reakcija į  žoles . Tikiuosi , kad ne SSB visiškas.

Ate42 ar rado vaikas teises ?  Pati žinai , kad be įvyktų  viskas tik į gerą, vadinasi dievulis norėjo pristabdyti ir nuo kažko apsaugoti   4u.gif  Viskas bus gerai , nesinervink  4u.gif

Laba,
vaikis pats atsakingas už savo poelgius. Nešėsi kišenėj....nėra kaltų. Juk jos galiojančios, gali važinėt su asmens dokumentu. Užsisakys naujas. Ne karvę kainuoja, o pamoka bus.
Tavo pomidorus šyryt sudėjau į žemelę. Sėklos padukuose iškišo šaknelę. Uždengiau ir palikau dygti. Grįšiu tik sekmadienį. Tikiuosi neištys. Padėjau ant palangės.
Dusiuk, iš mūsų ar pabėgo, ar iššąlo tavo gėtis-kaliforniniai sliekai . Gal kada saujale dar pasidalintum.... ax.gif
Luety, o tu nenori juos jau dabar išsodinti į dirvą. Juk pas jus jau šilta. Kam dusinti indeliuose, na nors išpikiuoti ne į indelius o tiesiai į žemę šiltnamy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 kovo 2019 - 11:57
QUOTE(ate42 @ 2019 03 22, 09:55)
Laba,
vaikis pats atsakingas už savo poelgius. Nešėsi kišenėj....nėra kaltų. Juk jos galiojančios, gali važinėt su asmens dokumentu. Užsisakys naujas. Ne karvę kainuoja, o pamoka bus.
Tavo pomidorus šyryt sudėjau į žemelę. Sėklos padukuose iškišo šaknelę. Uždengiau ir palikau dygti. Grįšiu tik sekmadienį. Tikiuosi neištys. Padėjau ant palangės.
Dusiuk, iš mūsų ar pabėgo, ar iššąlo tavo gėtis-kaliforniniai sliekai . Gal kada saujale dar pasidalintum.... ax.gif
Luety, o tu nenori juos jau dabar išsodinti į dirvą. Juk pas jus jau šilta. Kam dusinti indeliuose, na nors išpikiuoti ne į indelius o tiesiai į žemę šiltnamy?

O ar taip bus gerai?Jie gi dar tik su skilcialapiais?Man butu labai gerai,maziau vargo butu.Tik gal reik prisiliet zeme labai labai,tada palaukt kelias dienas,kad isiltu ji,nes vanduo is krano saltas,o ir backose ne ka te apsyla.Kazkaip atrodo juokingai tokie maziukai didelej lysvej bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 03 22, 13:38)
O ar taip bus gerai?Jie gi dar tik su skilcialapiais?Man butu labai gerai,maziau vargo butu.Tik gal reik prisiliet zeme labai labai,tada palaukt kelias dienas,kad isiltu ji,nes vanduo is krano saltas,o ir backose ne ka te apsyla.Kazkaip atrodo juokingai tokie maziukai didelej lysvej  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Tai pikiuok į lysvę. Dabar šiltnamy padaryk dar šiltnamiuką. Per pora dienų, jei jos saulėtos, žemė sušils ir pikiuok šiltnamy tame uždengtame plote. Kai prisiims atidengsi. bus drūtuliai, užgrūdinti daigai. dalį dėl viso pikto gali pasilikt išpikiavus indeliuose.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 03 22, 14:37)
Tai pikiuok į lysvę. Dabar šiltnamy padaryk dar šiltnamiuką. Per pora dienų, jei jos saulėtos, žemė sušils ir pikiuok šiltnamy tame uždengtame plote. Kai prisiims atidengsi. bus drūtuliai, užgrūdinti daigai. dalį dėl viso pikto gali pasilikt išpikiavus indeliuose.

Ate42, tavo patarimai aukso vertės 4u.gif Atsimenu vaikystę , mama pirkdavo iš kaimynės daigus inspekte augintus . Gražūs drūtuliai būdavo .
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 03 22, 12:37)

Delsalcio,tai jau nesalta,oras 12-14 silumos apsiniaukusia diena,nakti 6-8 silumos,nenusals.Tik siaip atrodo vizualiai juokingai tokie mazuciai didelej lysvej.Tie ankstyvi tai tikrai tuoj kisiu i lysve,jie jau paauge nemazai ir sedi siltnamyje puodeliuose ispikuoti.
Atsakyti
Labos smile.gif

Namie ir sienos gydo smile.gif dar kol kas mažiausiai 2 savaites ant trijų kojų smile.gif siūlus išimti po 18 dienų, mislinau bus viskas greičiaua, bet y kap y smile.gif kažkaip dar nėra įgūdžiu su vaikščiojimu minti negaliu pjūvis nemažas, bet nieko viskas išmokstama smile.gif svarbu dabar gytu gerai smile.gif Tai va tokie mano reikalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 23, 10:40)
Labos smile.gif

Namie ir sienos gydo smile.gif dar kol kas mažiausiai 2 savaites ant trijų kojų smile.gif siūlus išimti po 18 dienų, mislinau bus viskas greičiaua, bet y kap y smile.gif kažkaip dar nėra įgūdžiu su vaikščiojimu minti negaliu pjūvis nemažas, bet nieko viskas išmokstama smile.gif svarbu dabar gytu gerai smile.gif Tai va tokie mano reikalai smile.gif

Labutis,

tai zinoma,kad namie geriausia.Svarbu neforsuok saves.Jei tai pade siule(nezinau kur,tik isivaizduoju),tai gal todel tiek ilgai siulu neisims,nes kiek zinau,tai jei ne judamas pavirsius,siulus traukia 10-12 d.Skaityk knygas,nerk kilimus bigsmile.gif ,laiko daug.Relaksuok ir sveik. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus pilkas dangus,kaip cepelinas(Dusios issireiskimas).As dar ne labai sveika,ryte purte saltis,dabar tik krutine skauda nuo kosulio,nors jis retas ir dregnas.Tai MB vienas vaziavo,nuplove siltnamio sienas is abieju pusiu,nurove ten esancias salotas.parveze ir suliejo gerai zeme,bet sake,vieno liejimo nepakaks,ryt reikia vel vaziuot,priliet gausiai,nes nuo vieno liejimo,kad ir kiek bepiltum,sausa zeme negeria pilnai.Jau pomikai lipa is dezutes lauk,o noriu pabandyt sienet pagal Ate patarima,tiesiai i lysve pikuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 kovo 2019 - 15:19