Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 03 19, 13:18)
Labas rytas,

man skirta statine alkoholio siam gyvenimui jau isgerta.Dabar as jau piktnaudziauju,uztai visa nakti kankinausi.Toks deginimas skarandzio,kad atrodo issiziosi ,ugnys issivers.O as neturiu jokios tablietkos tam.Paskui atsiminiau,kad aktyvuotos anglies turiu,tai dvi isgeriau ir po kiek laiko atleido.Nu nei daug nei mazai,sesiese isgerrem 3 butelius vynoDu prancuzisko ir vienas italiskas.Skanu buvo,bet ....Na dabar nezinau kada toks susiejimas bus.Birzelyje sunui 45,lapkrityje broliui 50.
Oras nuostabus,be vejo,sauleta,silta,bet i soda neisiu,ner jegu.Bet gyme atsportavau-sventai.

Luety imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kad nedaug išgėrėte , dviese butelį vyno smile.gif Normali vakarinė dozė ...

Mano žinomis , neoficialiai Lietuvos daktarai rekomenduoja visiems širdininkams raudono sauso vyno taurę prie pietų. Geriau negu tabletkos. O turintiems insluto ir kt kraujotakos bėdų 30 gr brendžiuko , viskio , rakės ... ar kt gero alkoholio .
Vienžo - vyrui 3 aklo vienetai ,
Moteriškei 2 alko vienetai per parą.
Bet tikrai ne poliklinikos daktarai . Čia tie chirurgai kurie po smegenis knisasi ir širdeles šuntuoja.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 19, 12:01)
Luety imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad nedaug išgėrėte  , dviese butelį vyno smile.gif Normali vakarinė dozė ...

Mano žinomis  , neoficialiai Lietuvos daktarai rekomenduoja visiems širdininkams raudono sauso vyno taurę prie pietų. Geriau negu tabletkos. O turintiems insluto  ir kt kraujotakos bėdų  30 gr brendžiuko , viskio , rakės ... ar kt gero alkoholio .
Vienžo  - vyrui 3 aklo vienetai ,
Moteriškei  2 alko vienetai per parą.
Bet tikrai ne poliklinikos daktarai . Čia tie chirurgai kurie po smegenis knisasi ir širdeles šuntuoja.

Man patinka toks gydymas tongue.gif ir tinka.Sirdele laiks nuo laiko duoda zinot kad esti,kraujagysles plonos,kaip siuliukaitai per pietus vynas,po pietu brendziukas,ko ne gyvenimas. bigsmile.gif bigsmile.gif Ne gydymasis,o kaifas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 03 19, 15:36)
Man patinka toks gydymas tongue.gif ir tinka.Sirdele laiks nuo laiko duoda zinot kad esti,kraujagysles plonos,kaip siuliukaitai per pietus vynas,po pietu brendziukas,ko ne gyvenimas. bigsmile.gif  bigsmile.gif Ne gydymasis,o kaifas. bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jau imu pavydėti UK pensininkams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kad tik kepenėlės atlaikytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Pomidorai kažko tyli ... na nieko patylės iškiš nosis 4u.gif
Na dėl alko ... visas gydymas man bais tinka su vinčiumi 4u.gif tik dozes kažkaip galima būti pakoreguotos smile.gif Ryt daiktai sukrauti vienas tašiukas MB, kad atvežtu jeigu paliks.... kitas dienos stacionare 4u.gif žodžiu visiem atvejams smile.gif
Pavasaris mergai jau tikrai duoda žinia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 kovo 2019 - 07:48
QUOTE(Muka @ 2019 03 20, 07:48)
Labos iš ryto  4u.gif

Pomidorai kažko tyli ... na nieko patylės iškiš nosis  4u.gif
Na dėl alko ... visas gydymas man bais tinka su vinčiumi  4u.gif tik dozes kažkaip galima būti pakoreguotos smile.gif Ryt daiktai sukrauti vienas tašiukas MB, kad atvežtu jeigu paliks.... kitas dienos stacionare  4u.gif žodžiu visiem atvejams smile.gif
Pavasaris mergai jau tikrai duoda žinia  wub.gif

Labas rytas
saulutė maloni, bet mieste kur dirbu buvo riebokas minusas.
De baro blac -padėti į padukus. Daiginasi. Sacharnyj gigant yra daigelių dalyboms. Toro yra septyni daigiukai. Man reikia trijų. Likusieji draugams.
Mukute, viskas bus ok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 03 20, 10:42)
Labas rytas
saulutė maloni, bet mieste kur dirbu buvo riebokas minusas.
De baro blac -padėti į padukus. Daiginasi. Sacharnyj gigant yra daigelių dalyboms. Toro yra septyni daigiukai. Man reikia trijų. Likusieji draugams.
Mukute, viskas bus ok.  4u.gif

clap.gif friends.gif
oi žinok aš kažkodėl visai nebijau smile.gif ramiai nusiteikus, baisu buvo, kad neduos siutimo dėl mano lojimo o va kaip gavau smile.gif o kaži gali neoperuoti jeigu pastebės, kad aš nelabai sveikuoliška unsure.gif o va čia jau būtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 20, 09:46)
clap.gif friends.gif
oi žinok aš kažkodėl visai nebijau smile.gif ramiai nusiteikus, baisu buvo, kad neduos siutimo dėl mano lojimo o va kaip gavau smile.gif o kaži gali neoperuoti jeigu pastebės, kad aš nelabai sveikuoliška  unsure.gif o va čia jau būtų  blink.gif

Jei būsi snargliuot, nusiteik, kad neoperuos, o ir pati nerizikuok.
Atsakyti
Labas rytas ,

Muka, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nors daktarų apgaudinėti ir apsimesti sveikuoliška nerekomenduočiau . Muka su narkoze operacija ? nes aš labai bijau narkozės. Turiu ne kokios patirties . Nepasakosiu prieš operacija smile.gif

Ate42 dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tavo baklažaniukus dar paauginsiu - kai išsodinsiu, prigis tada atiduosiu . Dar kokios 1,5 -2 savaitės noriu papopinti .
Kaune irgi stipri šalna , mašinos baltos .... dabar jau saulytė išlindus, šyla.

Pasigirsiu - šiltnamyje salotų pridygę . Kur gruodį pasėjau smile.gif Gal ankščiau valgysiu šiemet .

Dėl gydimosi alko - tai vat būtent , maži kiekiai . O jei turi priklausomybę - sunku sustot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Ne visi gali . Maža taurė raudono vyno moteriškei - ir jau du alko vienetai . Jei 2 taurės - tai tą vakarą gerai - išplečia kraujagysles, o kitą dieną jos per daug susitraukia ... gali būti komplikacijų ir tt .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 kovo 2019 - 10:28
QUOTE(ate42 @ 2019 03 20, 11:09)
Jei būsi snargliuot, nusiteik, kad neoperuos, o ir pati nerizikuok.

verysad.gif cray.gif nu neee Ate42 neduok die... na nesnargliuoju bet pakosčiu doktorša sakė tik šiurkštus kvėpavimas... o ir tik vietinė narkozė ir jeigu viskas gerai vakare namie smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 20, 11:27)
Labas rytas ,

Muka, viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Nors daktarų apgaudinėti ir apsimesti sveikuoliška nerekomenduočiau .  Muka su narkoze operacija ? nes aš labai bijau narkozės. Turiu ne kokios  patirties .  Nepasakosiu prieš operacija smile.gif

Ate42 dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Tavo baklažaniukus dar paauginsiu - kai išsodinsiu, prigis tada atiduosiu . Dar kokios 1,5 -2  savaitės noriu papopinti .
Kaune irgi stipri šalna , mašinos baltos .... dabar jau saulytė išlindus, šyla.

Pasigirsiu - šiltnamyje salotų pridygę . Kur gruodį  pasėjau smile.gif Gal ankščiau valgysiu šiemet .

Dėl gydimosi alko - tai vat būtent , maži kiekiai . O jei turi priklausomybę - sunku sustot  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Ne visi gali .  Maža taurė raudono vyno  moteriškei - ir jau du alko vienetai . Jei 2 taurės - tai tą vakarą gerai - išplečia kraujagysles, o kitą dieną jos per daug susitraukia ... gali būti komplikacijų ir tt .

ką jau čia apgaudinėsi... verysad.gif bet gal sidėtingumo lygis nėra aukštas mažu... vietine darys tai manau viskas OK
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 20, 07:46)
clap.gif friends.gif
oi žinok aš kažkodėl visai nebijau smile.gif ramiai nusiteikus, baisu buvo, kad neduos siutimo dėl mano lojimo o va kaip gavau smile.gif o kaži gali neoperuoti jeigu pastebės, kad aš nelabai sveikuoliška  unsure.gif o va čia jau būtų  blink.gif

Labas rytas,

Muka,jei vis dar kosti ar sloguoji,mano patarimas,atidek operacija savo noru.Kokia tai bebutu maza operacija,jos metu maza infekcija gali padaryt nepataisomas sveikatos komplikacijas.Nerizikuok. 4u.gif 4u.gif
Dusia,vynas labai pabrangi UK,darosi sunku ipirkt.Anksciau 6-7£ budavo keliu metu senumo geras vynas,dabar be 9-10£ negausi.Pigesni niekam tike,isitikinau jau ne karta.
Man kemsasi kazkas gerklej,visa nakti rinkosi kazkoks sekretas,vis atsikrenkstinejau,si ryta dar issimaudziau ir einu pasportuot,gal paliks tas virusas mane tada,matys,kad as jo nemyliu. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Na ką - laikom kumščius už Muka, kad daktaras būtų išsimiegojęs ir ranka nedrebėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viska bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš ėmiau gerti vaistines arbatas . Jadvygos žolės, pagaminta dėl mano bėdų speciali arbata . Tai toks žvėriškas apetitas ir ant veido spuogai . Gal praeis ? Tikiuosi . Nebežinau kaip suvaldyti mešką vakarais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 21, 06:51)
Labas rytas,

Kavos ?

Na ką - laikom kumščius už Muka, kad daktaras būtų išsimiegojęs  ir ranka nedrebėtų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Viska bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš ėmiau gerti vaistines arbatas . Jadvygos žolės, pagaminta  dėl mano bėdų speciali arbata . Tai toks žvėriškas apetitas ir ant veido spuogai . Gal praeis ? Tikiuosi . Nebežinau kaip suvaldyti mešką vakarais  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Laba diena,

Mukute,sveikatos,sekmes,uz tavo ateity be skausmu!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siandien nereikejo vezt vaikiukju i mokykla,tai nulekem i soda.pomidorai,paprikos daigiukai ,suvezti pries savaite,puikus,tamsus,sutvirteje,patiko jiems ten.Nuravejau svogunus,cesnakus,braskes,MB atveze medzio drozliu,ispyle i takus,zodziu graziai ir produktyviai padirbejom.Jau greit reiks vaziuot i soda su pomidoru kitais .,velyvesniais daigais,ten sodinsiu i puodelius,ten ir paliksiu,nes silta jau,o kambaryje pikuot nervina mane.Neissaugosi grindu nuo zemiu,o lauke kazkaip nesmagu, vejuota.tada reiks plaut siltynami is vidaus,liet ir greit sodinsiu ankstyvus i siltnami,zeme silta ten,manau nieko tokiom,jog jie nedideli dar,uzaus zemej greiciau nei puodelyje.Taip zadu eksperimentuot siemet.
Del vakarinio apetito kazkaip to neturiu,jau daug metu uzsimanau tarp 17-18 val ir man uztenka visai nedaug,bet va iki pietu,tai buna visko.Ir daug ir visai galiu nevalgyt,manau ,priklauso,kiek ir ko valgiau ryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 kovo 2019 - 14:51