Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 03 15, 18:15)
1.Nu jau tu duodi,taip kraupiai susiskaite. wub.gif
2.Parvezem vaikiukus is mokyklos.Abu dirba,bet abu tevai serga,ir didysis anukas serga-gerkles,slogos,Vidurine turi koja nikstelejus,ta ir namie,tai tik mazieji stiprus ir sveiki.

1 Atsiprašau nenorėjau gazdinit ax.gif
2. Sveikatos ligoniams 4u.gif sirgti yra bloga ir liūdna ... Linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 kovo 2019 - 19:57
Labos iš ryto 4u.gif

Pragulėjau savaitgalį, pragėriau arbatas, taures statė žodžiu turėtų gerėti ... bet kažkaip nėra pagerėjimo verysad.gif mislinu jeigu šiteip tai moneis neoperuos....
Dusia37 tavo posakis man kaip kredo sodas negali užgožti gyvebnimo:) bet kartais neišeina va mislinu orpeacija nukels tai kaip aš sodinsiu pomikus išsipikiuoti mat jį šunės pasidarysiu tai o pasodinti unsure.gif dabar laukiau virš mėnesio tai ką dar mėnėsį unsure.gif
tiesa kam reikia betaliukos pikiuosi kitus drėbsiu 4u.gif
Oi kavelą smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
gal kuri išsiduosite kokius pomikus sėjote? aš hibridus imsiu Tolstoij smile.gif Toro negavau smile.gif
Luety kaip ligoniukai? nusitrepsenai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 kovo 2019 - 08:23
Labas rytas,

Dėkui už kavą .
Muka , gal reikia pas daktarų nueiti , gal kraują padarytų - na tą - kur pasako reikia ar ne antibiotikų ? O po operacijos rebilitacijos neduoda ? mankštų ? masažų ? Neįsivaizduoju kokio sunkumo operacija ...
Laikykis brangioji 4u.gif
Mano savaitgalis , ne toks kokio norėjau ... šeštadienį patinginiavau . Vakar buvau kaime . Pomidorų nepasėjau . Nebuvo įkvėpimo .
Kokius sėsiu ? Pas mane kaip visad - hibridai pagrindas . Ir kokis 8-10 valgomų . Betaliux sodinau daug, kokia 10 krūmų , vietos jie neužima , sukišu prie plėvelės - aukšti ten vis tiek netelpa . Nudera- nukerpu smile.gif Bent pirmus valgau pilna burna , ką ten nuo 4 krūmelių privalgysiu .
Muka , Ate42 gal reikia baklažanų ? Kaip visada per daug pridygo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 18, 08:22)
Labos iš ryto  4u.gif

Pragulėjau savaitgalį, pragėriau arbatas, taures statė žodžiu turėtų gerėti ... bet kažkaip nėra pagerėjimo verysad.gif mislinu jeigu šiteip tai moneis neoperuos....
Dusia37 tavo posakis man kaip kredo sodas negali užgožti gyvebnimo:) bet kartais neišeina va mislinu orpeacija nukels tai kaip aš sodinsiu pomikus išsipikiuoti mat jį šunės pasidarysiu tai o pasodinti  unsure.gif dabar laukiau virš mėnesio tai ką dar mėnėsį  unsure.gif
tiesa kam reikia betaliukos pikiuosi kitus drėbsiu  4u.gif
Oi kavelą smile.gif

gal kuri išsiduosite kokius pomikus sėjote? aš hibridus imsiu Tolstoij smile.gif Toro negavau smile.gif
Luety kaip ligoniukai? nusitrepsenai  4u.gif

Laba, ačiū už kavelą.
Svei, širdele, daugiau savęs žiūrėk, ne pomikų.
Ačiū už Betaliuksų siūlymą. Toto manau kelis daigiukus galėsiu dalintis. Dar laukiu kol nosis iškiš.
Aš nenusipirkau sungoldų. Gėda. Gal kuri po pikiavimo turėsit ..... unsure.gif
Jei tikrai baklažanus galiu sodint lauke, gal poros norėčiau. Betaliuksų kažkodėl nesodinau. Man Sacharnyj gigant ir toro būna tuo pačiu laiku. Dar mano Jaučio širdis bevardė irgi tuo metu. Liks šitų daigelių po pikiavimo. Nedaug, gal trys. Gal kuri norėsit.
Pas mus laputė svečiuose buvo. Matyt vestuves darė, vaišių reikėjo. Netekom šešių jaunų gerai pradėjusių dėti vištukių. unsure.gif ax.gif Liko trys. Va kokie netikę mes ūkininkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 kovo 2019 - 10:28
QUOTE(ate42 @ 2019 03 18, 10:23)
Laba, ačiū už kavelą.
Svei, širdele, daugiau savęs žiūrėk, ne pomikų.
Ačiū už Betaliuksų siūlymą. Toto manau kelis daigiukus galėsiu dalintis. Dar laukiu kol nosis iškiš.
Aš nenusipirkau sungoldų. Gėda. Gal kuri po pikiavimo turėsit ..... unsure.gif
Jei tikrai baklažanus galiu sodint lauke, gal poros norėčiau. Betaliuksų kažkodėl nesodinau. Man Sacharnyj gigant ir toro būna tuo pačiu laiku. Dar mano Jaučio širdis bevardė irgi tuo metu. Liks šitų daigelių po pikiavimo. Nedaug, gal trys. Gal kuri norėsit.
Pas mus laputė svečiuose buvo. Matyt vestuves darė, vaišių reikėjo. Netekom šešių jaunų gerai pradėjusių dėti vištukių.  unsure.gif  ax.gif Liko trys. Va kokie netikę mes ūkininkai.

Ate42, aš auginu lauke baklažanus . Sesė bandžiusi lauke iš šiltnamyje - sakė lauke geriau .
Norėčiau Sacharnyj gigant 1 daigo . Labai jau pavadinimas gundo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 18, 10:29)
Ate42, aš auginu lauke baklažanus . Sesė bandžiusi lauke iš šiltnamyje - sakė lauke geriau .
Norėčiau Sacharnyj gigant 1 daigo . Labai jau pavadinimas gundo smile.gif

Ne tik pavadinimas. Kai pradėjau juos augint, nors pora daigų visada būna šiltnamy. Aukštas, stambiavaisis, mėsingas, tikrai pomidoro skonio, ankstyvas. Nelinkęs sirgti. Derlingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 kovo 2019 - 11:06
QUOTE(ate42 @ 2019 03 18, 11:01)
Ne tik pavadinimas. Kai pradėjau juos augint, nors pora daigų visada būna šiltnamy. Aukštas, stambiavaisis, mėsingas, tikrai pomidoro skonio, ankstyvas. Nelinkęs sirgti. Derlingas.

O dėl Sungoldų pažiūrėsiu ar turiu sėklų , jei turiu pasėsiu ir Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 18, 11:08)
O dėl Sungoldų pažiūrėsiu ar turiu sėklų , jei turiu pasėsiu ir Tau  4u.gif

Oi, kaip ačiū.
Atsakyti
Pmiršau, kad kraujus turiu priduoti lėkiau kaip akis išdegus unsure.gif blyn tas kosulys išbarškins man smegenis visai:(
Dėl betaliukso Ate42 ar nori? nesupratau ax.gif o va sunglodu liuosai galiu duoti (jeigu sudogs) ir ačiū Tro prigriebsiu smile.gif
Sacharnij aha skanus labai smile.gif
O aš vėl pavariau įvairovės apie 30 o gal daugiau rūšių ... durnė verysad.gif bet po 1-2 daigus ir plius hibridai tai šiltnamyje 90 daigų liuosai smile.gif
Balklažanai vos vos nosis kiša... Dūsia37 prigriebsiu ir aš smile.gif
Dabar dėl reabilitacijos jokios, nedarbingumas 2 mėn. na šito sau neleisiu duok die 2 dienas....maks savaite... paskui kažkaip tėvukas/taksi pavežios iki darbo ir iš ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 18, 12:16)
Pmiršau, kad kraujus turiu priduoti lėkiau kaip akis išdegus  unsure.gif blyn tas kosulys išbarškins man smegenis visai:(
Dėl betaliukso Ate42 ar nori? nesupratau  ax.gif o va sunglodu liuosai galiu duoti (jeigu sudogs) ir ačiū Tro prigriebsiu smile.gif
Sacharnij aha skanus labai smile.gif
O aš vėl pavariau įvairovės apie 30 o gal daugiau rūšių ... durnė verysad.gif bet po 1-2 daigus ir plius hibridai tai šiltnamyje 90 daigų liuosai smile.gif
Balklažanai vos vos nosis kiša... Dūsia37 prigriebsiu ir aš smile.gif
Dabar dėl reabilitacijos jokios, nedarbingumas 2 mėn. na šito sau neleisiu duok die 2 dienas....maks savaite... paskui kažkaip tėvukas/taksi pavežios iki darbo ir iš ...

Mukute, ačiū, nenoriu betaliuksų. Va sungoldų-labai. Toro -tavo, tik lai išdygsta, vakar tik į žemelę užkasiau.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 03 18, 13:20)
Mukute, ačiū, nenoriu betaliuksų. Va sungoldų-labai. Toro -tavo, tik lai išdygsta, vakar tik į žemelę užkasiau.

Ok sungoldai jeigu tik sudiks irgi tau rezervas tik kiek ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 18, 12:45)
Ok sungoldai jeigu tik sudiks irgi tau rezervas tik kiek ?

Kokius tris, jei ne per naglai. Jei ne-vieną. biggrin.gif
Atsakyti