Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 14, 07:26)
labas rytas

Jei teisingai supratau , tai  be sutarties UK irgi nenori išeiti ? Viena ausim šiandien girdėjau ....

Vakar buvau pas gydytoją ( sulaukiau po 1,5 mėn eilės ) . Nuostabi gydytoja, jokios operacijos man kol kas nereikia ...  Tik stebėjimas, po pusmečio tikrintis . Net negaila sumokėtų pinigų , kai papuoli pas profesionalą . Vienžo gyvensiu , gražuolis mano vyras ir du gerai išauklėti vaikai neliks kitai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir dar saulytė išlindo , nešalta tai iš viso kitos nuotaikos  4u.gif Pavasarinės .
Jau kitą savaitę sūnus grįžta, atostogų . Prieš Velykas lėks atgal, nes iš karto po Velykų  balandžio 26 magistrinio darbo gynimas. Apsipatenkines , kad darbas pavyko ...  nereiks pritempinėti . Magistrinis darbas lemia labai nedaug baigimo pažymio ,  egzaminas pagrindas . Bet patirtis geriausia investicija ...
Muka , kada Tau operacija ?  Kovo 21 ? Ar auditas baigiasi kovo 21 ?

Labas rytas,

pas mus audra parlamente,audra uz lango,MB vel isveze anukus i mokykla.Taip,Dusia,prabalsavo,jog jokiu budu UK negali isstot is EU be jokio dylo,bet ir nenori pratest svarstymu iki 22 geguzes.Siandien balsuos,ar pratest 50-ta straipsni,pagal kuri Brexitas ivyktu su atidejimais,pratesimais,bet T.May turetu susitart su visu EU saliu vadovais,kad jie tam irgi pritartu.Ir tikisi vel prastumt bendruomeniu rumuose savo sutarti.Nes isstot be sutarties prabalsavo negali,o sutarties nera,neprieme.Zodziu juokas pro asaras.
Smagu,kad radai gera doktrsa.
Smagu del sunaus,jaunas perspektyvus vyras.Gal turi koki darba UK?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 03 14, 10:16)
Labas rytas,

Smagu del sunaus,jaunas perspektyvus vyras.Gal turi koki darba UK?

Sūnus grįžta į Lietuvą. UK nemato savo ateities, sakė ne ta šalis kur norėtų gyventi . Vilniuje tikrai gaus darbą. Jo draugė baigia mokslus po metų , tada gal abu važiuos , gal vienas kažką .. Galvoja apie Švediją arba Šveicariją . Gal . Norėtų gal toliau mokytis dar ... Vienžo - sakė reikia apsigalvoti , ko nori . Ir labai geros temos neturi daktarinei . Bus kaip bus, jaunas , tegul bando viską . Bet kokį sprendimą palaikau smile.gif Svarbu krutėtų . Ne viską pinigai apsprendžia ir daiktai . Ypač kol jauni , tegul daro tai ką mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 14, 08:51)
Sūnus grįžta į Lietuvą. UK nemato savo  ateities, sakė ne ta šalis kur norėtų gyventi .  Vilniuje tikrai gaus darbą. Jo draugė baigia mokslus po metų , tada gal abu važiuos  , gal vienas kažką .. Galvoja apie Švediją arba Šveicariją . Gal . Norėtų gal toliau mokytis dar ... Vienžo - sakė reikia apsigalvoti , ko nori . Ir labai geros temos  neturi daktarinei . Bus kaip bus, jaunas , tegul bando viską . Bet kokį sprendimą palaikau smile.gif Svarbu krutėtų . Ne viską pinigai apsprendžia ir daiktai . Ypač kol jauni , tegul daro tai ką mėgsta.

O drauge lietuve?
Zinoma,kad jam dar viskas pries akis.Sekmes jam.Prades savo gyvenima,atkris pagrindinis islaikymas,atsipusi kiek.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 03 14, 10:55)
O drauge lietuve?
Zinoma,kad jam dar viskas pries akis.Sekmes jam.Prades savo gyvenima,atkris pagrindinis islaikymas,atsipusi kiek.

Aga, draugė kaunietė mokosi Vilniuje .
Na jo , vieną vaiką į mokslus išleisti ne du . Šie metai sunkiausi , bet ir ruošiausi tam .
Atsakyti
Labos 4u.gif

Dirbu iš namų paguldė mane kosulys su sloga...krūtinę skaida bezbožnai:( Auditui liko veiklos ataskaita suresti, bet jos dar tikrina kažką... Operacija 03.21, tikiuosi pagulėti 03.21-24 o jau 25 būti darbe nes iki 03,30 turiu paruošti kitos įmonės ataskaitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 kovo 2019 - 12:11
QUOTE(Muka @ 2019 03 14, 12:11)
Labos  4u.gif

Dirbu iš namų paguldė mane kosulys su sloga...krūtinę skaida bezbožnai:( Auditui liko veiklos ataskaita suresti, bet jos dar tikrina kažką... Operacija 03.21, tikiuosi pagulėti 03.21-24 o jau 25 būti darbe nes iki 03,30 turiu paruošti kitos įmonės ataskaitas...

Brangioji sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visai ne laiku tos ligos prieš operaciją... Jei krūtinę skauda , gal bronchitas, tada jau be antibiotikų niekaip .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 14, 10:11)
Labos  4u.gif

Oi,sveik,brangioji,nes operacija nepageidaujama jokia,jei nors koks simptomukas liks.Ir persisviesk plaucius,Lietuvoj labai pavojingi siemet kosuliai,pati zinai.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Aham darbe... vakar visą dieną miegojau tik atsikėliu atsigeriu ir vėl į lovą... labai pagulėjimas padėjo, geriu bronteksą, arbatas ... praeis ....
vartotojo įkelta nuotrauka
Žodžiu pasikrapštau darbe ir vėl miegot smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Muka 4u.gif . Man jei pagaunu kosulį per savaitę nepraeina... Žiūrėk savęs 4u.gif

Aš arbatų nemėgėja norėtusi ryte kavos ...arbata labai gražiai pateikta, dėkui Muka 4u.gif Man dabar tenka gerti daug žolinių arbatų , nes dėl savo bėdų užsisakiau Jadvygos žolių . Vieną mišinį specialiai man sumakalavo , matysiu po pusmečio bus koks efektas ar nelabai .

Ps MB kaip gražiai išsiauklėjau , iš komandiruotės sėklų parvežė biggrin.gif . Bėda ta , kad viskas čekiškai surašyta, reiks verstis . 3 rūsių paprikos ir 1 rūšies pomidorai smile.gif

Kaip gerai , kad ryt savaitgalis. Po gastrolių nuovargis jaučiasi ...

Atsakyti
labutes,

jus jau pietus valgot,turbut,o as dar tik pusrycius po sporto.
Muka 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kokias inhaliacijas pasidaryk,labai padeda.Mano teveli inhaliacijos tik ir isgelbejo.
Dusia,faina kitos salies seklas pabandyt.
man jau griet reiks pomikus pikuot,palanges pilnos apkrautos,ner kur ju det,o orai negereja,nera kaip isvezt i soda.Bet minuso nera.ko gero kita savaite boginsiu ankstyvuosius ir paprikas.Salcio nera,sudesiu i putu polistirolo deze,te sau gyvena.
Jau kaip tos vetros atsibodo,bus baisus metai,jei tokios vetros laikysis ilgai,vienais metais taip buvo jau,vasaros nerasta.
Draugai pirko ispanijoj butuka,tai siulo geguzes 9d.vaziuot pagyvent,bet kad sodas ne labai leis.Reikia kazkaip susiplanuot,bilietai pigus,butas nekainuos,tik maistas.Ne labai man norisi lektuvu skrist.Bet but neblogai.
Kai koki savaitgali esi uzimtas kazkuo,o ypac ne namie,tai taip pasiilgsti tos namu ramybes,kad atrodo niekaip kitaip jau pailset neimanoma,tik namie.
Atsakyti
Luety , daržas negali užstoti pasaulio . Būtinai skriskit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aukščio bijau , bet skristi visai ne. Gal baisiau automobilių važiuoti smile.gif Jei autostadom leki 140. Kai eilės 3-4 į vieną pusę smile.gif aš kai vairuotoja , tai sėdžiu šalia ir pedalus maigau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nors jei gaunu pati pavairuoti, tai irgi lekiu, tada jau nebaisu smile.gif
PS man baisiausi buvo UK. Visas eismas kita puse smile.gif Nors važinėjom tik autobusu . Bet vis tik kaip nežmonės biggrin.gif

PS jei lėktuvas krenta tai sekundžių reikalas. Nespėsi net išsigąsti. Be to paguoda, kad neliksi invalidas ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 15, 14:20)
1.Luety , daržas negali užstoti pasaulio . Būtinai skriskit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

2.Aukščio bijau , bet  skristi visai ne. Gal baisiau automobilių važiuoti smile.gif3. Jei  autostadom leki 140. Kai eilės 3-4 į vieną pusę smile.gif aš kai vairuotoja , tai sėdžiu šalia ir pedalus maigau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nors jei gaunu pati pavairuoti, tai irgi lekiu, tada jau nebaisu smile.gif
4.PS man baisiausi buvo UK. Visas eismas kita puse smile.gif  Nors važinėjom tik autobusu . Bet vis tik  kaip nežmonės  biggrin.gif

5.PS jei lėktuvas krenta tai sekundžių reikalas. Nespėsi net išsigąsti. Be to paguoda, kad neliksi invalidas  ax.gif  ax.gif  ax.gif

1.Reikes kazkaip susiplanuot pavasarinius darbus ir vaziuot.
2.As ir aukscio bijau ir skrist bijau,kazkaip anksciau to nabuvo,skaraidydavau ir kaifas,o dabar kazkas pasidare su psichika. ax.gif
3.As visada pedalus spaudau,nors nesu vairavus masinos,bet salia sededama ,pagaunu save,kad jau minu dugnan.
4Baisu buvo pradzioj,o dabar yprasta,Dabar MB net Prancuzijoj bijo vairuot kaire puse,buvom ziede isleke karta net pries eisma.O dar Prancuzijoj labai nedrausmingi vairuotojaim,tai kiek kraupoka.
5Nu jau tu duodi,taip kraupiai susiskaite. wub.gif
Parvezem vaikiukus is mokyklos.Abu dirba,bet abu tevai serga,ir didysis anukas serga-gerkles,slogos,Vidurine turi koja nikstelejus,ta ir namie,tai tik mazieji stiprus ir sveiki.
Atsakyti