QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 14, 07:26)
labas rytas
Jei teisingai supratau , tai be sutarties UK irgi nenori išeiti ? Viena ausim šiandien girdėjau ....
Vakar buvau pas gydytoją ( sulaukiau po 1,5 mėn eilės ) . Nuostabi gydytoja, jokios operacijos man kol kas nereikia ... Tik stebėjimas, po pusmečio tikrintis . Net negaila sumokėtų pinigų , kai papuoli pas profesionalą . Vienžo gyvensiu , gražuolis mano vyras ir du gerai išauklėti vaikai neliks kitai Ir dar saulytė išlindo , nešalta tai iš viso kitos nuotaikos Pavasarinės .
Jau kitą savaitę sūnus grįžta, atostogų . Prieš Velykas lėks atgal, nes iš karto po Velykų balandžio 26 magistrinio darbo gynimas. Apsipatenkines , kad darbas pavyko ... nereiks pritempinėti . Magistrinis darbas lemia labai nedaug baigimo pažymio , egzaminas pagrindas . Bet patirtis geriausia investicija ...
Muka , kada Tau operacija ? Kovo 21 ? Ar auditas baigiasi kovo 21 ?
Jei teisingai supratau , tai be sutarties UK irgi nenori išeiti ? Viena ausim šiandien girdėjau ....
Vakar buvau pas gydytoją ( sulaukiau po 1,5 mėn eilės ) . Nuostabi gydytoja, jokios operacijos man kol kas nereikia ... Tik stebėjimas, po pusmečio tikrintis . Net negaila sumokėtų pinigų , kai papuoli pas profesionalą . Vienžo gyvensiu , gražuolis mano vyras ir du gerai išauklėti vaikai neliks kitai Ir dar saulytė išlindo , nešalta tai iš viso kitos nuotaikos Pavasarinės .
Jau kitą savaitę sūnus grįžta, atostogų . Prieš Velykas lėks atgal, nes iš karto po Velykų balandžio 26 magistrinio darbo gynimas. Apsipatenkines , kad darbas pavyko ... nereiks pritempinėti . Magistrinis darbas lemia labai nedaug baigimo pažymio , egzaminas pagrindas . Bet patirtis geriausia investicija ...
Muka , kada Tau operacija ? Kovo 21 ? Ar auditas baigiasi kovo 21 ?
Labas rytas,
pas mus audra parlamente,audra uz lango,MB vel isveze anukus i mokykla.Taip,Dusia,prabalsavo,jog jokiu budu UK negali isstot is EU be jokio dylo,bet ir nenori pratest svarstymu iki 22 geguzes.Siandien balsuos,ar pratest 50-ta straipsni,pagal kuri Brexitas ivyktu su atidejimais,pratesimais,bet T.May turetu susitart su visu EU saliu vadovais,kad jie tam irgi pritartu.Ir tikisi vel prastumt bendruomeniu rumuose savo sutarti.Nes isstot be sutarties prabalsavo negali,o sutarties nera,neprieme.Zodziu juokas pro asaras.
Smagu,kad radai gera doktrsa.
Smagu del sunaus,jaunas perspektyvus vyras.Gal turi koki darba UK?