Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety penktadienio vakare mūsų lėktuvas . 2 sykius per savaite iš Kauno skrenda Bristolį ir abu vakarais .

Anokia čia paslaptis: jei yra žemas hemoglobinas ir prastas feritinas ( reikia darytis jo tyrimus ) tai geležies preparatus be perstojo gerti pusė metų . Greičiau geležies atsargų neatstatysi . Gal kam ir žinoma , aš tai to nežinojau ...
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien gal jau šilčiau ant Lietuvos , tik lietų žada . Rytas visai gražus .

Dukriukas sakė pas juos nešalta, tik vėjuota ir lietinga. Sakė beveik visą žiemą vaikšto su storesniu megztuku ir visai plona striuke. Turi ilgesnę ir šiltesnę , bet retai prireikia. Mums žada lietų , ypač sekmadienį ... Ausiuosi kedus , turiu labai labai patogius kelioninius, nes norim miestą apibėgti. Ir jos ir Bristolį . Vis tik kelionėse apie 15-20 tūkt. žingsnių susirenkiam . Ypač miestuose .
Mano augaliukai dygsta , vis randu kokį išlindusį .

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,Dusia,
nu savaitgali cia ir taip ramu,tai sulauksiu jusu tik antradieni,ar ne?
Aciu uz kava,bet as rytais dabar geriu vandenuka.Nelenda jis man,bet reikia.
Kedai labai gerai kelioneje,jei ji pusiau turistine.Miestai abu labai grazus.Bus ka ziuret.
Orai baisus.Siandien sauleta,bet jau vejas,siaubas koks.Siaip silta.As jau pomidorus padejau saltai,kad neistystu,sudygo graziai,porai sunkiai lenda.Perlargonijos isdygo greit.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 03 07, 11:21)
Labas rytas,Dusia,
nu savaitgali cia ir taip ramu,tai sulauksiu jusu tik antradieni,ar ne?
Aciu uz kava,bet as rytais dabar geriu vandenuka.Nelenda jis man,bet reikia.
Kedai labai gerai kelioneje,jei ji pusiau turistine.Miestai abu labai grazus.Bus ka ziuret.
Orai baisus.Siandien sauleta,bet jau vejas,siaubas koks.Siaip silta.As jau pomidorus padejau saltai,kad neistystu,sudygo graziai,porai sunkiai lenda.Perlargonijos isdygo greit.

Luety pirmadienis ant Lietuvos nedarbo diena.

lithuania.gif

Nepriklausomybę atgavom .
Mano telefone labai geras planas, ES ( kol kas dar Jūs ES) apie 3 GB nemokamo interneto smile.gif jei priliksiu minutėlę parašysiu . Tik bėda , kad kelionės visad bėgi , daug įspūdžiu ir tt SM pasimiršta ... Tai ne darbe ar namie prie kompo sėdi , darbus nuobodžius darai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Atnešu kavos .

Labai gražus rytas šiandien , tikras pavasaris. Saulėta, šilta, paukšteliai pypauja . O po pietų pranašuja lietų ir vėją . Matysim .
Luety labai graži tavo paskutinė "merga " 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar gyveni pagal keto ? Byra svoris ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 08, 06:48)
Labas rytas,

Atnešu kavos .

Labai gražus rytas šiandien , tikras pavasaris. Saulėta, šilta, paukšteliai pypauja . O po pietų pranašuja lietų ir vėją . Matysim .
Luety labai graži tavo paskutinė "merga "  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ar gyveni pagal keto ? Byra svoris ?

Aciu uz skania,sventine kava.Paskaitom musu sventes proga:
Mielosios,

Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad MES KAUPIAME ŽINIAS.

Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar aš viską suprantu!

Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!

Visos klasiškos panos turi būti matomos!

Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio gale galėtume šūktelėti:

- Kas per kelionė!!!

Taip, taip, vyrai, mes TOBULOS!!!

Nes:

- mes neplinkame,

- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,

- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,

- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,

- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,

- mums nereikia mokėti restorane,

- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų nevadins homoseksualiomis,

- vienu metu galime susikoncentruoti dviem dalykams,

- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos aukštakulniais bateliais!!!

Tad sveikinu su mūsų švente, su kovo 8 !!!

Pas mus irgi sauleta,silta,vejo nera pagaliau,bet i soda galesiu tik po pietu isvykt,jei oras nepasikeis,o tai per diena visko buna.
Pasportavau,jauciuosi kengva ir grazi.
Dusia,vis dar su low carb ,bet mano lajus priklijuotas labai stipriai ir nejuda.Kai nukrito tie pirmi 5 ,taip ir ne krust.Zinoma buvau ir apsiedus sokoladu ir vel gryzau,po apsiedimo pakilo net 3kg,vel nukrito iki 102,1kg ur stovi.Tas skaicius oas mane mitinis,zemuau jo nesu buvus hau keli metai.Bet liw carb patinka ir tinka.Buvo tik vienas priepuolus saldumynam per ta laika.
Paskutine mano Sherry kazkaip pavyko,bet tolima klases drauge praso,kad jai perleisciau,o man taip gaila,ji mano pati graziausia,labai didelese kanciose gimdyta. wub.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Grįžau smile.gif pasisvečiavom, pasibuvom, pasibastėm po Dublina dieninį naktinį brolis aprodė parodė smile.gif mažiukas kūčiukas fainuliukas geruliukus išmokiau agu sakyt smile.gif žodžiu smagu smile.gif
Oi kavos smile.gif
Augaliukai gyvi šiek tiek paleipę buvo, bet visumoje tik grįžus palaisčiau šiandiena kaip kareivukai smile.gif Gal kuri norite betaliukso?
Tiesa visas su parėjusiom šventėmis Leuty žodžiai tobuli smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 kovo 2019 - 09:00
Labas rytas,

varles keliauninkes sugryzo.Kaip orai Dubline?Kaip nuotaikos del Brxito Dubline?Ka brolis daro del Brexito,ar jau pilde del statuso?Kaip maziukas auga?Kaip tau,apranga gera pasirinkai?Dovanos patiko?Va kiek klausimu. bigsmile.gif
As galvojau,kad jus neparskrisit,tokie vejai pas mus,lietus,sakiau lektuvai nekils per toki veja.Ir nesibaigia dar iki rytojaus vidudienio.Ir dabar lyja,vejas drasko medzius,siaubas,o as turiu eit sportuot.
As tik vakar zemes nusipirkau pikiavimui,siandien jau imsiuos,bet atrodo visi indukai sode,o MB nepasiraso vaziuot per toki ora.Nu bus matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 12 kovo 2019 - 10:12
Labas rytas,

Imu kavos . Kažkodėl trūksta miego smile.gif
Muka sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mudu suskraidėme sėkmingai, be jokių ten nuotykių . Tik oras nelabai sekmadienį buvo ... ir šiaip visada vėjas smile.gif Žydi narcizai,slyvos, magnolijos ( kiemuos, kus šilčiau ) ... Labiau pavasaris negu pas mus . UK buvau antrą kartą gyvenime . Pieš 2 metus pas vaiką . Tai jo miestas gražesnis , švaresnis , tvarkingesnis.
Kas nustebino Kardife:
1.Benamių žmonių skaičius . Gyvenančių palapinėse . Jaunų . Šalyje kurioje darbo užtenka lietuviams, lenkams, portugalams ir tt... patys piliečiai tingi dirbti ? Mūsų benamiai labai darbštūs - knisasi po konteinerius , renka popierius, plėvelę ir tt. Dirba sanitarais.
2.Žmonių atsparumas šalčiui . Apie moteriškių vakarinę aprangą iš viso nekalbu. Kodėl jie nemėgsta nei kojinių nei pėdkelnių ? nes reikia skalbti ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
3. Mandagumas. Lietuviams mokytis ...
4. Šiukšlės, jei patenki į prastesnį rajoną . Sukrauti maišai kiemuose, kai kurie suplyšę ... Šiukšlės skraido po visą gatvę .

Sunkiausia anglų kalbą suprasti UK , kai kalba jų gimtoji smile.gif Jie ne kalba , jie dainuoja. Kitataučiai kalba lėčiau smile.gif Spėju išgirsti ...

Dukriukas visai persiėmęs vietinėm tradicijom smile.gif Jai nešalta ir su plonesne striuke, apranga ir šukuosena kasdienybėj dzin ... Tik dar su penčiakom vaikšto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiaip tai juokėsi , kad Lietuvaitės neina nuogos į barus . Nepersistengia smile.gif Jaučiasi ji gerai , savo vietoje . Pasikeitusi į gerą pusę 4u.gif

Ir paskutinė pastaba apie UK - jų moterims kompleksai nežinomas dalykas ? Šiaip tai logiška , turi būti toks mentalitetas , jei kelis šimtus metų valdė pusę pasaulio ... Kolonistai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 kovo 2019 - 10:58
QUOTE(Luety @ 2019 03 12, 12:11)
Labas rytas,

varles keliauninkes sugryzo.Kaip orai Dubline?Kaip nuotaikos del Brxito Dubline?Ka brolis daro del Brexito,ar jau pilde del statuso?Kaip maziukas auga?Kaip tau,apranga gera pasirinkai?Dovanos patiko?Va kiek klausimu. bigsmile.gif
As galvojau,kad jus neparskrisit,tokie vejai pas mus,lietus,sakiau lektuvai nekils per toki veja.Ir nesibaigia dar iki rytojaus vidudienio.Ir dabar lyja,vejas drasko medzius,siaubas,o as turiu eit sportuot.
As tik vakar zemes nusipirkau pikiavimui,siandien jau imsiuos,bet atrodo visi indukai sode,o MB nepasiraso vaziuot per toki ora.Nu bus matyt.

Oras pasitaikė vėsokas, bet lietaus mažai gavome. Dėl brexit jie kažkaip ramūs ir nieko kol kas negalvoje vyresnėlė turi airišką pasą, patys turi būstą, kažkaip nepajutau, kad jie jaudintusi šiuo klausimu...Dovanos... turbūt mergička tai džiaugėsi o mažiukas tai... nors brolis nori jau tokio pat sako su sūnum turėsimvienodus, reiks ieškoti tokio pat kryžiuko, nes ten autorinis darbas smile.gif Apranga mano paltukas manęs neapvylė, bet va su avalyne prašoviau verysad.gif bet nieko užtat patogu buvo, nes koja labai jau davė apie save žinoti verysad.gif operacija ne už kalnų smile.gif O jau mažius pozityvas džiugu labai, kad tas vaikas spindulėlis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 12, 12:57)
Labas rytas,

Imu kavos . Kažkodėl trūksta miego smile.gif
Muka sveika sugrįžusi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mudu suskraidėme sėkmingai, be jokių ten nuotykių . Tik oras nelabai sekmadienį  buvo ... ir šiaip visada vėjas smile.gif Žydi narcizai,slyvos, magnolijos ( kiemuos, kus šilčiau ) ... Labiau pavasaris negu pas mus .  UK buvau antrą kartą gyvenime . Pieš 2 metus pas vaiką . Tai  jo miestas gražesnis , švaresnis , tvarkingesnis.
Kas nustebino Kardife:
1.Benamių  žmonių skaičius .  Gyvenančių palapinėse . Jaunų .  Šalyje kurioje darbo užtenka lietuviams, lenkams, portugalams ir tt... patys piliečiai tingi dirbti ? Mūsų benamiai labai darbštūs  - knisasi po konteinerius , renka  popierius, plėvelę ir tt. Dirba sanitarais.
2.Žmonių atsparumas šalčiui . Apie moteriškių vakarinę aprangą iš viso nekalbu. Kodėl jie nemėgsta nei kojinių nei pėdkelnių ? nes reikia skalbti ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
3. Mandagumas. Lietuviams mokytis ...
4. Šiukšlės,  jei patenki į prastesnį rajoną . Sukrauti maišai kiemuose, kai kurie  suplyšę ... Šiukšlės skraido po visą gatvę .

Sunkiausia anglų kalbą suprasti UK , kai kalba jų gimtoji smile.gif Jie ne kalba , jie dainuoja. Kitataučiai  kalba  lėčiau smile.gif Spėju išgirsti ...

Dukriukas visai persiėmęs vietinėm tradicijom smile.gif Jai nešalta ir su plonesne striuke, apranga ir šukuosena kasdienybėj dzin ...  Tik dar su penčiakom vaikšto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Šiaip tai juokėsi , kad Lietuvaitės neina nuogos į barus .  Nepersistengia smile.gif  Jaučiasi ji gerai , savo vietoje . Pasikeitusi į gerą pusę  4u.gif

Ir paskutinė pastaba apie UK  - jų moterims kompleksai nežinomas dalykas ?  Šiaip tai logiška , turi būti toks mentalitetas , jei kelis šimtus metų  valdė pusę pasaulio ... Kolonistai smile.gif

pasirašau po kiekvienu teiginiu airiai panašūs smile.gif
Atsakyti

Smagu , kad dovanos tiko ir patiko 4u.gif šaunuolė tu , sugalvoji 4u.gif

Muka , dėl batų : mačiau kokias 5-6 moteriškes su basutėmis ... O tu su batukais ir penčiakom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Visai žieminė apranga smile.gif
Vis tik baisiausia mini sukelės ir jokių pėdkelnių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kojos tokios spalvos ir tekstūros kaip Maximos vištų oda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Bet jei joms gražu ir nešalta - ko gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 12, 13:54)
Smagu , kad dovanos tiko ir patiko  4u.gif  šaunuolė tu , sugalvoji  4u.gif

Muka , dėl batų : mačiau kokias 5-6 moteriškes su basutėmis ...  O tu su batukais ir penčiakom  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Visai žieminė apranga smile.gif
Vis tik baisiausia mini sukelės ir jokių pėdkelnių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kojos  tokios spalvos ir tekstūros kaip Maximos vištų oda  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Bet jei joms gražu ir nešalta - ko gi ne  4u.gif

tai jooo teko būti keliuose pubuose tai aš buvau labai grąžiai apsirengusi smile.gif nes ne tik jojos mėlynos ale ir apsirengusios ... na kaip kalėdų eglutės smile.gif nors pastarosios grąžesnės būna smile.gif
Atsakyti