Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 03 04, 06:01)
Labos iš ryto smile.gif

Sode šeštadienį nuostabus oras buvo sėdėjau ir nieko neveikiau, na žinia nurinkau dėžutes nuo rožyno šiaip apvaikščiojau valdas MB riešutą genėjau jau per vėlu verkė širdį suspaudė... bet labai jau reikėjo... žodžiu pasigavau virusiuką kažkokį dabar anr girpex sėdžiu ot bus man prieš kelionę...
Luety vis galvoju ar su batukais važiuoti ar dar su rudeniniais išsiversiu... nėra taip šilta ten k gismeteo +9 daugiausiai... o šiaip dovanos supirktos liko sųriai duonytė mėsytės šiek tiek ir viskas bus suruošta smile.gif
Dusia37 fain kad prasilaužei su anglų o ekskursijos kalba anglų buvo? Ir grąžu  wub.gif man kaip magnolijos žydi kažkodėl gerklę suspaudžia iš grožio... viena Taikos pr. žydi tai net stabteliu  wub.gif
Tiesa kaunietes sveikinu o gal ir ne bet man tinka Matijošaitis smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

Muka,gydykis visais imanomais budais,negali nuvezt leliui viruso.
As visa ziema vaikstau su batukais ir puskojinem prie dzinsu,man nesalta,siemet nei zieminio palto,nei aukstu batu man nereikejo,bet Airija siauriau ir saltesnis oras,taip ,kad neissiplikink,orai vejuoti.Subos nereikia,bet silta striuke su kapisonu ,salikas siltas ir kepure nepamaisys,batai ne zieminiai,bet demisezoniniai irgi.Cia pagal mane taip,as saltmire.
Prisiziuresi magnoliju Airijoj,ju tikrai ten yra graziu,kaip ir cia.Mano jacintai du geltoni lauke jau zydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 kovo 2019 - 10:12
Labas rytas,

Muka kada išskrendi ? kažkaip galvojau kad 03 03 ? Matyt kažką sumaišiau ....
Aš savaitgalį pratinginiavau. Ir dar slogą pasigavau ... Vienžo visai paliegus esu , reikia kažkaip susiimti iki penktadienio pasisveikti . Nes dukriukui nuvežti slogos nesinori .
Muka , kadangi mes kelionę į Portugaliją planavomės patys , tai ir ekskursijas ir tt užsisakinėjom vietoj . O rusakalbių gidų toj šalyje nelabai yra. Arba kaina triguba . Vyresnioji karta labai gerai kalba prancūziškai , taip kaip mes rusiškai . Bet prancūzų kalbos visai nesuprantu ...
PS mano Betaliux jau sudygo 4u.gif Spartuoliai . Paprikos tik tinginės, nei viena neišlindo.

Dėl mero taip ir tikėjausi 4u.gif galų gale ir Kaunas atsigauna 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 04, 08:11)
Labas rytas,

Muka kada išskrendi ? kažkaip galvojau kad  03 03  ? Matyt kažką sumaišiau ....
Aš savaitgalį pratinginiavau. Ir dar slogą pasigavau ... Vienžo visai  paliegus esu , reikia kažkaip susiimti iki penktadienio pasisveikti . Nes dukriukui nuvežti slogos nesinori .
Muka , kadangi mes kelionę į Portugaliją planavomės patys , tai ir ekskursijas ir tt užsisakinėjom vietoj . O rusakalbių gidų toj šalyje nelabai yra. Arba kaina  triguba .  Vyresnioji karta labai gerai kalba prancūziškai , taip kaip mes rusiškai . Bet prancūzų kalbos visai nesuprantu ...
PS mano Betaliux jau sudygo  4u.gif  Spartuoliai . Paprikos tik tinginės, nei viena neišlindo.

Dėl mero taip ir tikėjausi  4u.gif  galų gale ir Kaunas atsigauna 4u.gif

Mano pomidorai ir porai jau kisa nosytes.
Ankstyvieji jau su tikrais lapiukais,tuoj reiks persodint.
Del Matijosaicio ir as dziaugiuosi.Akivauzdus skirtumas mieste prie jo vadovavimo pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 04, 12:11)
Labas rytas,

Muka kada išskrendi ? kažkaip galvojau kad  03 03  ? Matyt kažką sumaišiau ....
Aš savaitgalį pratinginiavau. Ir dar slogą pasigavau ... Vienžo visai  paliegus esu , reikia kažkaip susiimti iki penktadienio pasisveikti . Nes dukriukui nuvežti slogos nesinori .
Muka , kadangi mes kelionę į Portugaliją planavomės patys , tai ir ekskursijas ir tt užsisakinėjom vietoj . O rusakalbių gidų toj šalyje nelabai yra. Arba kaina  triguba .  Vyresnioji karta labai gerai kalba prancūziškai , taip kaip mes rusiškai . Bet prancūzų kalbos visai nesuprantu ...
PS mano Betaliux jau sudygo  4u.gif  Spartuoliai . Paprikos tik tinginės, nei viena neišlindo.

Dėl mero taip ir tikėjausi  4u.gif  galų gale ir Kaunas atsigauna 4u.gif

03.06 isskrendam smile.gif
Na tada man portugalija svajonė nes anglu kalba 0 MB dar daugiau 0
Atsakyti
Muka, gal nesusikalbėjom ? Portugalijoje kalba ne rusiškai o prancūziškai . Moki ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 03 04, 15:09)
Muka, gal nesusikalbėjom ? Portugalijoje kalba ne rusiškai o prancūziškai . Moki ?

nea smile.gif o tu ką prancūziškai irgi moki?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 04, 13:23)
nea smile.gif o tu ką prancūziškai irgi moki?

Na ne, aš atsieit mokiausi anglų , tiksliau nesimokiau , ir mokykloje ir + univere 2 metus smile.gif tik sakau , kad buvau nustebusi , kaip vyresnioji karta kalba prancūziškai ... Juos mokė stipriai prancūzų , kaip mus rusų .
PS tavo svajonė turėjo būti " " ( kabutėse ) ?
Na būna kelionių su gidais iš Lietuvos .
Jei norisi savaitgalio kelionės ir kad kalba būtų įkandama - rekomenduoju Lvovą smile.gif Man gražus miestas, būna pigių skrydžių .

Atsakyti
O as tokia laiminga,kad moku rusu kalba labai gerai,na ir anglu galiu sakyt gerai.mase nerimo,mezgimo schemu rusu ir anglu kalbomis,net kitom isverciu.Vat ko noreciau,tai prancuzu dar ismokt,bet nerandu pradmenu ir gero paaiskinimo.Dukra atsisako mokyt,sako tada ,kai as atvaziuosiu,arba jus,tai nekalbesit su Margo lietuviskai,o jai tai labai svarbu.
Lidle radasu neblogu braskiu daigu,susodintu i puodelius ir nebrangiai:Elsanta ir Sonata,mano pacios mylimiausios veisles.Persodinsiu i didesnius vazonus ir isvesiu i siltnami,turesim ankstyvu uogu paskanaut nuvaziave.Paskui pasidauginsiu is ugliu.
Shopingas atliktas savaitei,ramu.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Dusia37 svajone turiu bet skristi negaliu smile.gif
Luety na va Lidl nebloga ta parduotuvytė aš irigi rangu ten ir geotekstilė nuostabi tuneliukas ir palengvino gyvenimą o dabar rožėm trąšų MB pirko prigriebė palergonijom ir kaulų miltų taip skant tik paksui vienanarių pomikam ir užteks sezonui smile.gif o kaina nėra kuri kandžiojasi smile.gif
O aš suipirkau mėsyčiu šiek tiek sūrio duonytės ir 60 euriukų ba... kainos kosmosas tikrai ...MB sako kaip į badų kraštą važiuojam ale ten tokių nėra smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Turiu kosulį ... kažkaip iki penktadienio vakaro turiu pasveikti . Abydna dėl sporto - tikrai negaliu eiti .
Šį rytą radau 1 papriką išlindusią 4u.gif

Noriu visas pasveikinti su žiemos pabaiga smile.gif užgavėkime gerai 4u.gif Man žiema pabodo .
Blynus kepiau iš mocarelos , kiaušinių ir migdolų miltų . Sūrius . Iš keto grupės nužiūrėjau receptą. Ir iš viso paskutiniu metu noriu tik sūriai ir aštriai smile.gif MB juokiasi , kad įsimylėjusi ...

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka gražios Tau kelionės 4u.gif, gero skrydžio . Su R skrendat ar su W ? Kaip man R nepatinka , kaip gyvuliniai vagonai į Sibirą ... W truputi tvarkingesni . O su kitom kompanijomis nesu skridusi . Tik kažkada mokyklos laikais , skridom į Sočį. Bet jau nepamenu kaip ten buvo .
Atsakyti
Su R... nemyliu ir aš jų ale kon daryti iš KUn skrenda tik jie...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 03 05, 07:10)
Labos iš ryto smile.gif
Dusia37 svajone turiu bet skristi negaliu smile.gif
Luety na va Lidl nebloga ta parduotuvytė aš irigi rangu ten ir geotekstilė nuostabi tuneliukas ir palengvino gyvenimą o dabar rožėm trąšų MB pirko prigriebė palergonijom ir kaulų miltų taip skant tik paksui vienanarių pomikam ir užteks sezonui smile.gif o kaina nėra kuri kandžiojasi smile.gif
O aš suipirkau mėsyčiu šiek tiek sūrio duonytės ir 60 euriukų ba... kainos kosmosas tikrai ...MB sako kaip į badų kraštą važiuojam ale ten tokių nėra smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

lidlas,bent pas mus,labai pagerejes.Gana pigu,bet ,kai kas prekybos centre Tesco yra pigiau.Bet va riesutai cia pigesni,masinis pasirinkimas pavieniu ar misiniais,maisiukais ivairaus dydfzio,arba palaidi,sveriami.Dar mesa pigesne,dar buna vokiskos bekonienos,nu zodziu,per eile metu turim issidirbe savo sistema kur ka perkam.Kas liecia,augalus,sodo reikmenis,lidle pigiau.Is lidlo pernai pirkau du agrastu,du serbentu krumus gana pigiai,atrodo visus uz £6 ir graziai auga,o siaip sodininku pardej uz viena mokeciau £20.Verta ten paskaityt anotacijas,kas bus sekancia savaite,o jei yra galimybe ,apsilankyt pavasari kas savaite.Nuo musu jis gana toli,tai turiu ju app ir pasiziuriu,kas bus kita savaite.Nes jie veza prekes ne pirmo butinumo,kas savaite is Vokietijos,Olandijos.
Ar apmusai virusa,Muka?
Yra cia visko,jei mieste lietuviu parde.JHei jos nera,tai jau ne labai.Nesvarbu,kad nera,galima pakeist tas prekes sionykstemis,bet ne tokio mielo yprasto skonio.Kas lietuviams atrodo kad cia badmetis,tas mums delikatesas.Gave is kur tokiu dovanu,dalinames visa gimine po kasneli susirinke ir megaujames skoniu.Tokios emigrantu keistenybes.Norts galima gyvent ir be to,zinoma.
Dusia,kada tu skrendi?
Dek skrydziu kompaniju,tai man jis visos vienodos.Geros tos,kurios leidzia daugiau del bagazo. bigsmile.gif
Esu skridusi be siu dvieju isvardintu,dar ir ERasyJet,tas pats,ir British Aerway irgi,skirtumas toks,kad bilietai buvo pigus i BA ir plius gavom pietus ir vyno maza buteliuka.O bilieta buvom pirke i viena gala £1,o atgal £30.Dabar jau tokiu kainu nebera.Cia buvo pradzioj emigracijos.Esu skridusi ir su TU kazkoks ten NR.ir esu stovejusi lektuve doh.gif,taip taip stovejusi i Leningrada dar tuometini.Baisu,bet buvo sausakimsas.Kaip autobusas piko metu.Bet cia 80-taisiais kazkuriais.Tulpes skraidinom kovo 8-ajai parduot.Visa deze leido i lektuvo salona isikelt. bigsmile.gif niekas netikrino,ka vezam.Ot laikai buvo. bigsmile.gif
Lekiu pasportuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 kovo 2019 - 10:20