QUOTE(Muka @ 2019 03 04, 06:01)
Labos iš ryto
Sode šeštadienį nuostabus oras buvo sėdėjau ir nieko neveikiau, na žinia nurinkau dėžutes nuo rožyno šiaip apvaikščiojau valdas MB riešutą genėjau jau per vėlu verkė širdį suspaudė... bet labai jau reikėjo... žodžiu pasigavau virusiuką kažkokį dabar anr girpex sėdžiu ot bus man prieš kelionę...
Luety vis galvoju ar su batukais važiuoti ar dar su rudeniniais išsiversiu... nėra taip šilta ten k gismeteo +9 daugiausiai... o šiaip dovanos supirktos liko sųriai duonytė mėsytės šiek tiek ir viskas bus suruošta
Dusia37 fain kad prasilaužei su anglų o ekskursijos kalba anglų buvo? Ir grąžu man kaip magnolijos žydi kažkodėl gerklę suspaudžia iš grožio... viena Taikos pr. žydi tai net stabteliu
Tiesa kaunietes sveikinu o gal ir ne bet man tinka Matijošaitis
Bučkas
Sode šeštadienį nuostabus oras buvo sėdėjau ir nieko neveikiau, na žinia nurinkau dėžutes nuo rožyno šiaip apvaikščiojau valdas MB riešutą genėjau jau per vėlu verkė širdį suspaudė... bet labai jau reikėjo... žodžiu pasigavau virusiuką kažkokį dabar anr girpex sėdžiu ot bus man prieš kelionę...
Luety vis galvoju ar su batukais važiuoti ar dar su rudeniniais išsiversiu... nėra taip šilta ten k gismeteo +9 daugiausiai... o šiaip dovanos supirktos liko sųriai duonytė mėsytės šiek tiek ir viskas bus suruošta
Dusia37 fain kad prasilaužei su anglų o ekskursijos kalba anglų buvo? Ir grąžu man kaip magnolijos žydi kažkodėl gerklę suspaudžia iš grožio... viena Taikos pr. žydi tai net stabteliu
Tiesa kaunietes sveikinu o gal ir ne bet man tinka Matijošaitis
Bučkas
Labas rytas,
Muka,gydykis visais imanomais budais,negali nuvezt leliui viruso.
As visa ziema vaikstau su batukais ir puskojinem prie dzinsu,man nesalta,siemet nei zieminio palto,nei aukstu batu man nereikejo,bet Airija siauriau ir saltesnis oras,taip ,kad neissiplikink,orai vejuoti.Subos nereikia,bet silta striuke su kapisonu ,salikas siltas ir kepure nepamaisys,batai ne zieminiai,bet demisezoniniai irgi.Cia pagal mane taip,as saltmire.
Prisiziuresi magnoliju Airijoj,ju tikrai ten yra graziu,kaip ir cia.Mano jacintai du geltoni lauke jau zydi.