Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2019 02 27, 14:22)
Laba,
Mukute, jei tinka galiu sėt kaip paprikas. Išsipikiuosi, tik surašyk kokias veisles.
Leliui dovanojau storą gražiai iliustruotą pasakų knygą. Patenkinti buvo. Dar mamytei už pastangas kažką. Juk mama daugiausiai nusipelnė.
Aš namuose taip išmokius-per sūnaus gimtadienį gėlės mamai. ax.gif

oi ačiū Ate42, bet gal užteks laiko užaugimui nuo 03.12 nors toks pavasaris ankstyvas.. bet ir mažus daigus pasodinus kartais pasiveja, nesinori apsunkinti juolab net nežinau kokias veisles ir t.t....
Luety iš Flokati greičiausia pirko, bet jau turi .... O dėl knygų .. matai antras vaikas o pirmąjai jau tike visko pridovenota, kad visko pilni... kaži labai blogai būtų kokį auksinį kryžiuką? O dėl mamos ačiū už įdėja, nors sunku šima žmogui įtikti, bet gal kokią smulkmeną reiks pažiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 27, 12:32)
o aš laukiu derliaus  rolleyes.gif  tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

ir plečiu ūkį biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

buožė..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 02 27, 12:40)
buožė..... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif

šiai diena jau pirmi žiedai baigia nužydėt - baisiai cekavna, ar užsimegs kas ar ne bigsmile.gif

Muka, man to dekučio idėja patiko. Su tais auksais tai ką aš žinau, čia kaip kam. Pas mus namie panašūs dalykai giliausiuose kampuose užkišti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 27, 10:32)
o aš laukiu derliaus  rolleyes.gif  tongue.gif

ir plečiu ūkį biggrin.gif

Nu gal nebenervuok jau su savo zydinciu pomidoru,o tai pavogsim is taves.
Cia pomidoru uki pleti?

QUOTE(Muka @ 2019 02 27, 10:37)
oi ačiū Ate42, bet gal užteks laiko užaugimui nuo 03.12 nors toks pavasaris ankstyvas.. bet ir mažus daigus pasodinus kartais pasiveja, nesinori apsunkinti juolab net nežinau kokias veisles ir t.t....
Luety iš Flokati greičiausia pirko, bet jau turi .... O dėl knygų .. matai antras vaikas o pirmąjai jau tike visko pridovenota, kad visko pilni... kaži labai blogai būtų kokį auksinį kryžiuką? O dėl mamos ačiū už įdėja, nors sunku šima žmogui įtikti, bet gal kokią smulkmeną reiks pažiūrėti smile.gif

Muka,viskas gerai,ka padovanosi.Dovanotam arkliui i dantis neziuri.Nepatiks,parduos,nusipirks ko nori.Maza beda tame,o ir transportuot lengva.
Atsakyti
Kavasucitrina eina sau tikra buožė biggrin.gif
O va dėl dekučio pirkau vieniems šiemet tai nelabai patenkinti buvo... io va pirmagimei pirkau pakabuką auskinį vęžliuką tai labai džiaugėsi... ai tikrai dovanotam nežiūrima smile.gif
Bet eina sau jau žydi kavasucitrina tai gegužę pomikus valgysi?
Atsakyti
oi, nežinia, kaip čia bus su tuo valgymu, kai taip prisigyriau biggrin.gif
Bet pažaist tai įdomu biggrin.gif
Papildyta:
dar gal kam špinatų? biggrin.gif

Luety, jo, pomidoras naujas ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 27 vasario 2019 - 13:22
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 27, 11:05)
oi, nežinia, kaip čia bus su tuo valgymu, kai taip prisigyriau biggrin.gif
Bet pažaist tai įdomu biggrin.gif
Papildyta:
dar gal kam špinatų? biggrin.gif

Spinatai skanu,pasejau jau lauke.Pernai siltnamyje is rudens vargo labai,o pavasari anksti valgem,bet ne labai skanus buvo.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 27, 15:24)
Spinatai skanu,pasejau jau lauke.Pernai siltnamyje is rudens vargo labai,o pavasari anksti valgem,bet ne labai skanus buvo.

kavasucitrina aš jautri tokiom nuotraukom blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Kavasucitrina ar patenkinta esi, kad miestą į sodybą iškeitei? Kiek metų jau iškėlusi? Aš vis pamislinu apie kaimuke gyvenimą ... bet MB kažkaip nesutinka...
Kai kurios paprikos be kilpučiu sakiau sukišiu žemėn nes per kelias dienas nebuvimo gali ne tik kilputes parodyti bet ir lapiukus ax.gif kaip sakoma jau palangės pilnėja smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 vasario 2019 - 07:51
QUOTE(Muka @ 2019 02 28, 05:50)
Labos iš ryto  4u.gif
Kavasucitrina ar patenkinta esi, kad miestą į sodybą iškeitei? Kiek metų jau iškėlusi? Aš vis pamislinu apie kaimuke gyvenimą ... bet MB kažkaip nesutinka...
Kai kurios paprikos be kilpučiu sakiau sukišiu žemėn nes per kelias dienas nebuvimo gali ne tik kilputes parodyti bet ir lapiukus  ax.gif kaip sakoma jau palangės pilnėja smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

mano paprikos irgi ne labai gausiai dygo,bet uzteks,kiek yra,Kitos isnese kilputes,bet galva ilgai buvo zemej,kazkaip lapeliai apkramyje.
Siandien pomidoru sejos diena.Negaliu atsirinkt,kokius set,tiek daug dar seklu turiu,o siltnamis ribotai priima.
Siandien jau saulytes nera,o zadejau i soda pavaziuot,bet nesmagu,kai be saules,nu gal dar pasirodys,spesim dar.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Vakar tempa užkilo vakare, o po dviejų valandų nukrito... ptfu ptfu ptfu kad nesusirgti ... tai tikrai neiškrsim... nuo dūšios nenoriu ... lova man būtų geriausias lėktuvas ir t.t. sunkokai judinuos šikemt iš žiemos miego... nors paskutiniu metu man amžina žiema unsure.gif
MB sakiau prašysiu pirtį, gal sode užkurs...mažu prajudins mane...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Po atostogų reikia atostogų ax.gif ax.gif ax.gif
Vakar grįžom "anksti " , bet vis tik lėkiau į darbą, o vakare pasėjau paprikas, čilius , ankstyvus pomidorus ir baklažanus. Liko pasėti salierus ir Ate42 apvalius čiliukus. Žinau , kad vėl visko per daug smile.gif bet gal nedygs ? Pomidorus sėsiu apie 15, ne anksčiau .
Muka mes ilgajam savaitgaliui lekiam pas dukriuką . Bet tik 3 dienom - penktadienio vakare išskrendam , pirmadienį grįžtam. Pasiilgus smile.gif Ir šiaip įdomu pažiūrėti kur ten ji nusibeldė biggrin.gif

Dėl dovanų sunku patarti , čia jau kaip kam . Reikia žmogų žinoti . Ko reikia , ką mėgsta ... Svarbiausia dėmesys , ne daiktai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O jau šalta lauke. Nenoriu į kaimą visai , nors gal MB ir važiuos. Noriu išsimiegoti iki soties ir namus apsitvarkyt , kiek katė "prijaukus " .

Atsakyti