Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dusia37 tu jau pailsėk smile.gif oo šiaip dovanų saulė mmm ačiū tau jau kažkaip jau pavasario norisi smile.gif
Ate42 taviškės pasėtos, tai kaip paturbintos ką tu ten pili jau šepetukas 4u.gif
Luety toks darbelis tegu tikrina, kad tik rastu jie o ne kiti tikrintojai smile.gif
Tiesa mergai kaip perkat per ebay suvesti kortelės numerį ir jos CVV kaži ar tai saugu o va per paypal neleidžia....
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 vasario 2019 - 07:55
QUOTE(Muka @ 2019 02 26, 05:46)
Labos iš ryto  4u.gif

Dusia37 tu jau pailsėk smile.gif oo šiaip dovanų saulė mmm ačiū tau jau kažkaip jau pavasario norisi smile.gif
Ate42 taviškės pasėtos, tai kaip paturbintos ką tu ten pili jau šepetukas  4u.gif
Luety toks darbelis tegu tikrina, kad tik rastu jie o ne kiti tikrintojai smile.gif
Tiesa mergai kaip perkat per ebay suvesti kortelės numerį ir jos CVV kaži ar tai saugu o va per paypal neleidžia....
Bučkas

Labas rytas,
uzbegau trumpam,lekiu i gyma.
Ebay priima paprastai tik paypal mokejima.Jei praso korteles mokejimo,gali but feikas.Buk atsargi.O paypalu neduoda,gal korteles daviniai keitesi nuo tada,kai atsidarei paypala,pvz.baigesi korteles galiojimas ir tu turi nauja ir nesi pakeitus jos paypale.Nesu girdejus,kad ebay prasytu apmoket kortele.Ieik i savo paypalo nustatymus ir susitikrink ar viskas tvarkoje tenai.Kortele nerizikuociau,perdaug privisa viskokiu brudu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 vasario 2019 - 10:39
QUOTE(Luety @ 2019 02 26, 12:39)
Labas rytas,
uzbegau trumpam,lekiu i gyma.
Ebay priima paprastai tik paypal mokejima.Jei praso korteles  mokejimo,gali but feikas.Buk atsargi.O paypalu neduoda,gal korteles daviniai keitesi nuo tada,kai atsidarei paypala,pvz.baigesi korteles galiojimas ir tu turi nauja ir nesi pakeitus jos paypale.Nesu girdejus,kad ebay prasytu apmoket kortele.Ieik i savo paypalo nustatymus ir susitikrink ar viskas tvarkoje tenai.Kortele nerizikuociau,perdaug privisa viskokiu brudu.

man va irigi nepatiko kaip praso cvv ir korteles numerio o va su paypal raso neteisngas slpatazodis nors tiesiogiai ieinu... nepatinka man pirkti internetu nors tu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 26, 08:47)
man va irigi nepatiko kaip praso cvv ir korteles numerio o va su paypal raso neteisngas slpatazodis nors tiesiogiai ieinu... nepatinka man pirkti internetu nors tu ką smile.gif

Jei ieini i pay pala be slaptazodzio,ir sako jog jis neteisingas,keisk slaptazodi ir eik is naujo,sutikrink profilio informacija,korteles informacija,kai ieini ir turetu but gerai.
As labai megstu pirkt per paypala.Paspaudi karta ir pirmyn ,pats viska daro.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 26, 15:29)
Jei ieini i pay pala be slaptazodzio,ir sako jog jis neteisingas,keisk slaptazodi ir eik is naujo,sutikrink profilio informacija,korteles informacija,kai ieini ir turetu but gerai.
As labai megstu pirkt per paypala.Paspaudi karta ir pirmyn ,pats viska daro.

pasikeičiau ai nu zodziu nemoku smile.gif
Atsakyti
Nezinau,kaip galeciau tau padet? rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 26, 16:38)
Nezinau,kaip galeciau tau padet? rolleyes.gif  rolleyes.gif

sumaišiau paypal su paysera doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 vasario 2019 - 15:01
QUOTE(Muka @ 2019 02 26, 12:59)
sumaišiau paypal su paysera  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Nu svarbu,kad atsimaisei. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
O aš 03.06 į Dubliną, nesakau, kad noriu, bet turiu aplankyti mažąjį... kaži ką dovanų vežti... rūbų šmutkių vežimėlių lovyčiu turi... mažu gal kokį kryželį auksinį? kaip manot? O didesnė bėda grįšiu po 03.11 pomikus sėti, o dar vystykluose gaivaliojasi paprikos pirktinės nu žodžiu ale ir ištaikiau laiką ant sėjimo:(...
Bučkas

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 27, 05:59)

Labos iš ryto smile.gif
O aš 03.06 į Dubliną, nesakau, kad noriu, bet turiu aplankyti mažąjį... kaži ką dovanų vežti... rūbų šmutkių vežimėlių lovyčiu turi... mažu gal kokį kryželį auksinį? kaip manot? O didesnė bėda grįšiu po 03.11 pomikus sėti, o dar vystykluose gaivaliojasi paprikos pirktinės nu žodžiu ale ir ištaikiau laiką ant sėjimo:(...
Bučkas

Labas rytas,Muka, 4u.gif bigsmile.gif
Kokia grzi vintage kava.Aciu.
Butum Muka,UK,pasiulyciau savo koki nors zaisla nerta mazyliui,dabar siusk i LT,kad nuveztum i Dublina,laiko nebera.Tai viena is ideju.Zinai,kai Margo gime,dukros kursioke atveze labai faina avies vilnos adijaliuka,toki nemaza,grazus toks,avytes iveltos,siltas be galo.Ir ju buna pirkt LT,turetu but brangus,bet labai fainas.Cia nesu macius tokiu.Gal tokios idejos tiktu?
Toki visada panaudos dregnoj Airijoj.Ir neisaugs vaikas.Gerau priziurint,jis amzinas.
Spesi,susesi viska,dar labai anksti gi.Pernai lyg,blogai dygo pomikai,atsejai jau kovo vidury ir uzaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 vasario 2019 - 09:31
QUOTE(Muka @ 2019 02 27, 07:59)
Labos iš ryto smile.gif
Bučkas

Laba,
Mukute, jei tinka galiu sėt kaip paprikas. Išsipikiuosi, tik surašyk kokias veisles.
Leliui dovanojau storą gražiai iliustruotą pasakų knygą. Patenkinti buvo. Dar mamytei už pastangas kažką. Juk mama daugiausiai nusipelnė.
Aš namuose taip išmokius-per sūnaus gimtadienį gėlės mamai. ax.gif
Atsakyti
o aš laukiu derliaus rolleyes.gif tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

ir plečiu ūkį biggrin.gif
Atsakyti