Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Na skaičiau kelis kart tą eilėraštį ir ant galo liūdna pasidarė .... na bet kartais juokas pro ašaras kartais irgi gerai smile.gif
Vakar jau į vystyklus sukišau paprikų, čilių sėklas, sukišau ką turėjau ir kiek turėjau... tipo nesudigs gal unsure.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Šiandiena apsiPVeminiu ir nuo ryt savaitėlei atostogos. Bet vis tik verkti norisi , kas dar tiek aria prieš atostogas ? Greičiau tie vaikai baigtų mokslus , eisiu avių auginti ...
Labai sunkiai šiemet man viskas einasi . Senstu matyt . O ataskaitų ir naujovių ne mažėja ...

Nieko nesėju , nieko nesodinu - išvažiuosiu, numarinsiu ... grįžus bus pats tas smile.gif
Šiltnamis prisėtas iš rudens, bet savaitgalį dar buvo pilnas sniego smile.gif MB pasidarbavo , netinginys. Sako labai gerai sniego tirpsmo vanduo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 19, 10:31)
Labas rytas,

Imu kavos . Šiandiena apsiPVeminiu ir nuo ryt savaitėlei atostogos. Bet vis tik verkti norisi , kas dar tiek aria prieš atostogas ?  Greičiau tie vaikai baigtų mokslus , eisiu avių auginti ...
Labai sunkiai šiemet man viskas  einasi . Senstu matyt . O ataskaitų ir naujovių ne mažėja ...

Nieko nesėju , nieko nesodinu  - išvažiuosiu, numarinsiu ... grįžus bus pats tas smile.gif
Šiltnamis prisėtas iš rudens, bet savaitgalį dar buvo pilnas sniego smile.gif MB pasidarbavo , netinginys.  Sako labai gerai sniego tirpsmo vanduo smile.gif

Čiupk Dusia37 po atsotogų bus lengviau, pamatysi kaip geriau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 19, 08:40)
Čiupk Dusia37 po atsotogų bus lengviau, pamatysi kaip geriau bus smile.gif

Dėkui Muka. Viskas bus gerai ....

Labiausiai dusina , kad tas operatyvinis dar nepasibaigia . Nieko neranda , tai vis knisasi ir knisasi . Vis naujų ir naujų dokumentų
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 19, 11:21)
Dėkui Muka. Viskas bus gerai ....

Labiausiai dusina , kad tas operatyvinis dar nepasibaigia . Nieko neranda , tai vis knisasi ir knisasi . Vis naujų ir naujų dokumentų 

mnu jooo ... viskas bus gerai kaip jie atėjo taip ir išeis.... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Paprika dar neisdygo,tai jau vakar uzmerkiau seklas daiginimui tarp diskeliu,paziuret,daigios mano ar ne,turiu daug prisirinkusi,bet bijau,kad paprikos buvo prinokintos ant palanges,gal seklos bus ne tokios geros arba isvis netike,taii turesiu dar laiko paieskot kokiu seklu.
Siaip uzuojauta jums su tom ataskaitom,skaitant baisu,o jau is tkro jo majo.
Dusia,kur isvyksti,jei ne paslaptis,zinoma.
As pasiruosusi jau begt pasportuot.
Buckiai,laikykites.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 gerao tau poilsio prasivėdink galvelę 4u.gif
o mes lauksime tavęs paislėjusios smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety aš žinok neskubėčiau su naujom paprikom jos dygts ailgai iki 14 dienų mažu palauk?
O ką dar sėsi, man dar reikia porų sėklų paskui salierų ( neužauga dideli mano ale vistike sportinis interesas) paskui gal kopūstą vieną kitą sėklą, bet va mislinu ar gal geriau pas močiutes daigū pajamti o tai prisisęju begales o vietos pas moneis ne hektarai smile.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 20, 07:50)
Labos iš ryto  4u.gif
Dusia37 gerao tau poilsio prasivėdink galvelę  4u.gif
o mes lauksime tavęs paislėjusios smile.gif

Luety aš žinok neskubėčiau su naujom paprikom jos dygts ailgai iki 14 dienų mažu palauk?
O ką dar sėsi, man dar reikia porų sėklų paskui salierų ( neužauga dideli mano ale vistike sportinis interesas) paskui gal kopūstą vieną kitą sėklą, bet va mislinu ar gal geriau pas močiutes daigū pajamti o tai prisisęju begales o vietos pas moneis ne hektarai smile.gif
Bučkas

Labas rytas,
Atostogos - gėris. Dusia- pailsėkit puikiai.
Mukute, nepamiršau tavęs. Palikau sėkliukes daigintis diskeliuose. Grįšim iš Drusininkų, manau jau bus su šaknelėm. Ten jų daug. Jei tinka pasidalinsim pradygusias, jei ne- gausi sausų. Grįšim arba ketvirtadienį vakare, arba penktadienį.
Gražios dienelės. Eiu pusryčių, paskui laukia malonumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 vasario 2019 - 08:48
QUOTE(ate42 @ 2019 02 20, 10:48)
Labas rytas,
Atostogos - gėris. Dusia- pailsėkit puikiai.
Mukute, nepamiršau tavęs. Palikau sėkliukes daigintis diskeliuose. Grįšim iš Drusininkų, manau jau bus su šaknelėm. Ten jų daug. Jei tinka pasidalinsim pradygusias, jei ne- gausi sausų. Grįšim arba ketvirtadienį vakare, arba penktadienį.
Gražios dienelės. Eiu pusryčių, paskui laukia malonumai.

ooo Ate42 spaniniesi smile.gif vel vilnius spa smile.gif fainai suanuoliai smile.gif O del sekliukiu tai man tinka ir sausos smile.gif nes penktadieni islekiam klaipedon verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Visom atostigaujanciom- geru atostogu!Sveikatos,mielu ispudziu!
Muka,paprikos kisa kupreles,lauksiu dar.Butum cia,atiduociau visas sudaigintas diskeliuose,o kur dabar desiu?Ai dar te stovi,dygsta ir diskeliuose.
Dar poru sesiu,tik paprotinkit,ar ne per anksti?
Salierus daigus pirksiu,pernai is pirktiniu labai neblogi isaugo,iki siol naudojam.
Gundausi lauke kazka paset,dabar 14 silumos,nu bet dar tik vasaris,man maisosi tas neiprastas klimatas ir balamutija.Zada dar ir sniego ir atsalimo,bet daznai klysta.Gal palauksiu kovo dar.Braskes tik ispurensiu ir uzdengsiu agro plevele,anksciau uogu bus,o ir nuo salnu,jei bus,kazkiek apsaugos.Uzpernai nusale gi ziedai,kas labai neitiketina buvo musu kraste.
I dabar valandai leksiu svoriuku pakilnot,o po to i soda.Geros dienos!
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 20, 12:15)
Labas rytas,
Visom atostigaujanciom- geru atostogu!Sveikatos,mielu ispudziu!
Muka,paprikos kisa kupreles,lauksiu dar.Butum cia,atiduociau visas sudaigintas diskeliuose,o kur dabar desiu?Ai dar te stovi,dygsta ir diskeliuose.
Dar poru sesiu,tik paprotinkit,ar ne per anksti?
Salierus daigus pirksiu,pernai is pirktiniu labai neblogi isaugo,iki siol naudojam.
Gundausi lauke kazka paset,dabar 14 silumos,nu bet dar tik vasaris,man maisosi tas neiprastas klimatas ir balamutija.Zada dar ir sniego ir atsalimo,bet daznai klysta.Gal palauksiu kovo dar.Braskes tik ispurensiu ir uzdengsiu agro plevele,anksciau uogu bus,o ir nuo salnu,jei bus,kazkiek apsaugos.Uzpernai nusale gi ziedai,kas labai neitiketina buvo musu kraste.
I dabar valandai leksiu svoriuku pakilnot,o po to i soda.Geros dienos!

na tavo klimato zonoje gal ne per anskti, nes kovą ant lietuvos sejama ir nesama i siltnamius, kad nestyptu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 20 vasario 2019 - 10:21
QUOTE(Muka @ 2019 02 20, 09:30)
ooo Ate42 spaniniesi smile.gif vel vilnius spa smile.gif fainai suanuoliai smile.gif O del sekliukiu tai man tinka ir sausos smile.gif nes penktadieni islekiam klaipedon verysad.gif

Tai pasėsiu, išsipikiuosi, jei nori. Kitaip išmesiu, o aš skriaga... biggrin.gif
Atsakyti