Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Su svente mielosios. :lietuva:        

Atlekiau i kaima bituciu apziutet, lakas atidaryt, kandi tešlos uždėt. Visi 3 aviliai gyvi  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  širdis džiaugiasi  :bis​ 

Atsakyti

Su svente mielosios. :lietuva:        

Atlekiau i kaima bituciu apziutet, lakas atidaryt, kandi tešlos uždėt. Visi 3 aviliai gyvi  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  širdis džiaugiasi  :bis​ 

Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Mamukas pasveiktintas, tortas neblogai išėjo ax.gif O savaitgalis tinginys tik iki bažnyčios dar pas mamuką ( ana plaučių uždegimą prieš 2 savaites pasigavo vis dar kosina) žodžiu pralėkė savaitgalis ir vėl nauja savaitė smile.gif
Dusia37 kaip smagu girdėti apie bitukes 4u.gif Kavasucitrina o kaip tavo aviliukas?
Bučkas

Atsakyti
labas rytas,

Panašu , kad į Lietuvą ateina pavasaris. Smagu , dienos ilgėja , nuotaikos gerėja 4u.gif Na kas ką pasėjot ? Aš tai žinau , kad visko reiki mažiau sėti ir sodinti . Dviese senukai nebesuvalgom smile.gif Nors jei kitą žiemą vaikas Vilniuje gyvens , tai gal vėl daugiau daržovių susivalgys ?

Savaitgalis ramus... Gal kažkiek pailsėjau ? Nes tik metines išsisiuntinėjau per visas firmas , o jau PVM ant nosies. Koks nedėkingas mano darbas, ištisai teminai , ištisai ataskaitos . Nei susirgti , nei numirti nėra laiko .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 18, 11:37)
labas rytas,

Panašu , kad į Lietuvą ateina pavasaris. Smagu , dienos ilgėja , nuotaikos gerėja 4u.gif Na kas ką pasėjot ? Aš tai žinau , kad visko reiki mažiau sėti ir sodinti . Dviese senukai nebesuvalgom smile.gif Nors jei kitą žiemą vaikas Vilniuje gyvens , tai gal vėl daugiau daržovių susivalgys ? 

Savaitgalis ramus... Gal kažkiek pailsėjau ? Nes tik metines išsisiuntinėjau per visas firmas , o jau PVM ant nosies. Koks nedėkingas mano darbas, ištisai teminai , ištisai ataskaitos . Nei susirgti , nei numirti nėra laiko .

Na nieko nesęjau, nors žemės supirktos sėklų irgi turiu beveik visų... sėsiu sodinsiu nežinau nei kiek nei ko... plano neturiu, kaip dievas duos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

buves pavasaris dingo jau.Vakar pas dukra buvo 16 silumos,sode gere aperityvus,pas mus 13,dziaugemes pas tevuli su broliuku,o siandien lietus,apsiniauke.
Dusia,smagu,kad bitutes tvarkoj. 4u.gif
Muka,tavo mamukui 4u.gif 4u.gif ji turbut mano metu,ar ne? wub.gif
As vasario 13d pasejau ankstyvuosius pomidorus,toro ir sibirskij skorospelyj,sugygo gerai,ypac toro,bet sejau ir paprika,dar is Ates seklu, likusiu radau tu storasieniu ir savo isimtu,bet kol kas dar nedygsta.
Nu gal dar isdygs,sejau nedaigintas,gal blogai padariau,bet laikau ant radijatoriaus dezutes,silta,dregna,uzdengta su celofanu,turetu isdygt,ar ne?
Ka dar galima paset?Porus?
Mes sestad.sventem vasario 16 su cia esanciais,sekmad siaip buvom pas broli,truputi neriau,zodziu visos dienos kaip svente,kaip zydejimas vysnios.
Sode buvau daug kaliju pasodinus,grazus lapai buvo,bet,per tas salnas neliko lapu nei zenklo,idomu,at isdygs dar,nes zeme nebuvo isalus pas musTerasoj vazone,net lapai nenusalo,buvau kiek pridengus.Pas mane labai pasiteisino lauke vazonuose ciklamenai,zydi visa ziema,o dabar taip suintensyvejo,kad grazu ziuret.
Tiesa,nesu tikra,bet atrodod ravedama morkas maciau kurkly,nors nesu tikra.Visa lysve tokiais suliniais israusta,keikiu kurmi ravedama,ir issiverte lyg toks ilgas simtakojis rudas,bet akimirksniu dingo.Dana didelis,kad but kirmele,panasus lyg i vezi be znypliu,mazesnis zinoma,bet kazkaip likau issiziojus.Jei jie labai greiti,tai jau turiu ju.Bet kurmiu turiu irgi daug,tik ju apmazejo pas mane,nes dregna,bet jauciu,kai apsauses,jie grys,pazadu nenaikint,nors daug zalos jie man padare pernai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 vasario 2019 - 11:03
QUOTE(Luety @ 2019 02 18, 12:57)
Labas rytas,

buves pavasaris dingo jau.Vakar pas dukra buvo 16 silumos,sode gere aperityvus,pas mus 13,dziaugemes pas tevuli su broliuku,o siandien lietus,apsiniauke.
Dusia,smagu,kad bitutes tvarkoj. 4u.gif
Muka,tavo mamukui  4u.gif  4u.gif ji turbut mano metu,ar ne? wub.gif
As vasario 13d pasejau ankstyvuosius pomidorus,toro ir sibirskij skorospelyj,sugygo gerai,ypac toro,bet sejau ir paprika,dar is Ates seklu, likusiu radau tu storasieniu ir savo isimtu,bet kol kas dar nedygsta.
Nu gal dar isdygs,sejau nedaigintas,gal blogai padariau,bet laikau ant radijatoriaus dezutes,silta,dregna,uzdengta su celofanu,turetu isdygt,ar ne?
Ka dar galima paset?Porus?
Mes sestad.sventem vasario 16 su cia esanciais,sekmad siaip buvom pas broli,truputi neriau,zodziu visos dienos kaip svente,kaip zydejimas vysnios.
Sode buvau daug kaliju pasodinus,grazus lapai buvo,bet,per tas salnas neliko lapu nei zenklo,idomu,at isdygs dar,nes zeme nebuvo isalus pas musTerasoj vazone,net lapai nenusalo,buvau kiek pridengus.Pas mane labai pasiteisino lauke vazonuose ciklamenai,zydi visa ziema,o dabar taip suintensyvejo,kad grazu ziuret.
Tiesa,nesu tikra,bet atrodod ravedama morkas maciau kurkly,nors nesu tikra.Visa lysve tokiais suliniais israusta,keikiu kurmi ravedama,ir issiverte lyg toks ilgas simtakojis rudas,bet akimirksniu dingo.Dana didelis,kad but kirmele,panasus lyg i vezi be znypliu,mazesnis  zinoma,bet kazkaip likau issiziojus.Jei jie labai greiti,tai jau turiu ju.Bet kurmiu turiu irgi daug,tik ju apmazejo pas mane,nes dregna,bet jauciu,kai apsauses,jie grys,pazadu nenaikint,nors daug zalos jie man padare pernai.

mamukas 51 metu gimimo smile.gif
O dėl kurklio na jis lyg su žnyplėm...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 18, 09:15)
mamukas 51 metu gimimo smile.gif
O dėl kurklio na jis lyg su žnyplėm...

Taip ir galvojau,as 52-u wub.gif
Jo jo,labai panasus,tik jis buvo,mazesnis uz lupdazi toks,sunku su kuo palygint,ir dar,kas zinot,ar jie greiti labai?Gal cia kazkas kitas buvo?(naivuole)
Atsakyti
Dalinuosi smile.gif
Autorė: buhalterė Dalia Sinkevičienė
"Žiemos pasaka
Linkiu, kad oras būtų blogas,
Tuomet mažiau važiuoja stogas,
Kai kiti slidinėja ir keliauja,
O tu eilinį kartą mokaisi iš naujo:
Atlyginimus indeksuoji ir galvoji-
Gerai gal padariau - bet suskaičiuoji-
Tai tas pradėjo kaupti, kitas kaupti metė,
Tada jau pavirsti tikra gyvate.
Šnypšti iš pykčio ir iš nevilties,
Bet čia šnypštimas tavo nepadės.
Paskui skaičiuoji NPD ir GPM,
Bandai paaiškinti kas tai yra kitiem,
Nes jeigu primokėt pavasarį reikės,
Vėl VMI sakys žmonėms - kvailys buhalteris išties.
Tai vėl bandai pabūt gera - paaiškinti kas šitas NPD yra.
Bet greitai supranti - kad jau nesupranti, nes viską geriau žino už tave kiti.
Ir kyla beveik masinė isterija,
Kurią sukėlė, pasirodo, buhalterija.
Paskui kažkas išgirsta per žinias,
Kad prie algos valdžia kelis šimtus dames,
O gavus algą - ta pati isterija, nes vėl kažko tai nesuprato buhalterija.
Paskui prasideda ligų sezonas,
Ir iš pakampių skamba jau kitoks muzonas.
Nes pasirodo ligos pašalpos mažėjo, o iš TV ekspertų apie tai nieks nieko negirdėjo.
Ir jei bandai sakyti- taip kaip buvo taip ir liko,
Tai pamatai, kad tavo žodžiai niekam nepatiko.
Nes verkt ir skųstis taip patinka,
Ir kalba skaičių prie to liūdesio netinka.
O kitą dieną jau i.SAF sistemos,
Paskui dar PVM, iš to iškylančios problemos.
Paskui dar turto ir taršos,
Dar koks kvailys su savo klausimais pristos...
Žodžiu-iškyla kažkokių problemų,
Dėl išmanių ir nelabai sistemų.
Bet yra taip kaip ir yra.
Buhalterė negali būt visiems gera.“

Atsakyti
Muka , akurat apie mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėkui pakėlei nuotaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 18, 14:25)
Muka , akurat apie mane  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dėkui pakėlei nuotaiką  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 18 vasario 2019 - 12:26
Itariu,jog si buhaltere sedi ne savo kedej. biggrin.gif biggrin.gif Jai poezija gal geriau rasyt. biggrin.gif Arba cia nevilties padiktuotos eiles.Any way,sdaunuole ji!Pagarba!
Atsakyti