Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 02 13, 09:40)
02.16 mamuko gimkė. O gal imti ir gyventi....Čiupk  4u.gif
Gali priminti kokius baklažanus jamsi? O aš nuvažaivau į sėkluvos parde ir nusipirkau, ką sakę pirkti smile.gif palikau nemažai pinigų...

Muka , jau kelis metus auginu va šituos :
Baklažanai

Muka, apie gyvenimą - aš tai realiai laukiu pensijos, kai veiki ką nori , jokių įsipareigojimų ir jokių ataskaitų ... ir dar labai noriu 70- mečio proga apsirengti tiulinį sijoną ir kerzus batus smile.gif jau bus gražu , jau bus galima .

Aš nuo 20 išlekiu atostogų savaitei - tai sėsiu tik grįžusi .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 13, 11:48)
Baklažanai

Muka, apie gyvenimą - aš tai realiai laukiu pensijos, kai veiki ką nori , jokių įsipareigojimų ir jokių ataskaitų  ... ir dar labai noriu 70- mečio proga apsirengti tiulinį sijoną ir kerzus batus  smile.gif jau bus gražu , jau bus galima .

ačiū die 4u.gif
o aš 70 mečio proga norėčiau mažos juodos suknelės skrybėlaitės ir aukštakulnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 13, 07:48)
Baklažanai

Muka, apie gyvenimą - aš tai realiai laukiu pensijos, kai veiki ką nori , jokių įsipareigojimų ir jokių ataskaitų  ... ir dar labai noriu 70- mečio proga apsirengti tiulinį sijoną ir kerzus batus  smile.gif jau bus gražu , jau bus galima .

Labas rytas 4u.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ka reiks toks aprangos stilius,kai tau bus 70??Cia is serios kad tada tau dzin ir kitiem dzin,kaip tu atrodai? biggrin.gif Deja deja,kam tai igimta graziai atrodyt,tas taip ir darys iki grabo.Senatvej dar labiau to norisi,daugiau laiko durnom mintim .biggrin.gif .Pagaliau vakar zemes isinesiau,silo visa para,siandien kisiu seklytes jau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 13, 10:15)
Labas rytas 4u.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ka reiks toks aprangos stilius,kai tau bus 70??Cia is serios kad tada tau dzin ir kitiem dzin,kaip tu atrodai? biggrin.gif Deja deja,kam tai igimta graziai atrodyt,tas taip ir darys iki grabo.Senatvej dar labiau to norisi,daugiau laiko durnom mintim .biggrin.gif .Pagaliau vakar zemes isinesiau,silo visa para,siandien kisiu seklytes jau.

Luety man ir dabar gražu kerzi batai ir tiulinai sijonai ...

na va :

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o man šitas stiliukas pats pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 13, 09:35)
o man šitas stiliukas pats pats smile.gif

Nu jau ne,man grubus batai ir lengvas sijonas tai du nesuderinami dalykai,grubi mada.Man ,jei moteris su tiuliniu sijonu,tai grakstūs aukstakulniai,kad ji visa atrodytu trapi,lengva,gundanti,graksti.Nu bet cia man taip.Visa laika buvau sunki,tai ilgiuosi to. biggrin.gif
Uch gerai pasportavau lengvu svoriu klaesj.Fantastika.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 13, 14:59)
Nu jau ne,man grubus batai ir lengvas sijonas tai du nesuderinami dalykai,grubi mada.Man ,jei moteris su tiuliniu sijonu,tai grakstūs aukstakulniai,kad ji visa atrodytu trapi,lengva,gundanti,graksti.Nu bet cia man taip.Visa laika buvau sunki,tai ilgiuosi to. biggrin.gif
Uch gerai pasportavau lengvu svoriu klaesj.Fantastika.

Luety čia tu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 vasario 2019 - 13:20
QUOTE(Muka @ 2019 02 13, 11:20)
Luety čia tu  blink.gif  lotuliukas.gif

As ax.gif Nepabandes nezinosi. bigsmile.gif Galvoju,kad daug priklaUso nuotreneres ir darnuo nusiteikimo.Nera klase ant kazkokiu masinu su svoriais.Ne,salej yra padeti kiekvienai fitnes dekuciai,kai ateini,pasako kokius svarmenis pasiimt sios dienos pamokai ir lauki kol trenere ima rodyt ka atliksim kolektyviai sia pamoka.Naudojau 8kg svarsti,du po 5kg ir 2 po 2,5.Manau normalu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Nežinau švenčiate ar ne, bet manau pasakyti kad myli šiandiena negriekas smile.gif
Myliu jus mergučios smile.gif wub.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 14 vasario 2019 - 07:51
labas rytas,
Valentinkės neišmokau švesti . Kaimietė esu smile.gif
Muka kaip sveikatos ? Kaip kraujas, ar taisosi ? Aš prisiregistravau pas gydytojus privačiai , nepatiko man ką šneka mano ginekologė. Žmogiškumo jokio ... ***** tiek mokesčių sumokėjus , susimokėsiu dar kartą. Gerai kad turiu iš ko . O jei dirbčiau už minimumą ?
Ps - dėl kerzų irt tiulinio sijono , man visą gyvenimą gražu tokie dalykai , tik neišdrįstu smile.gif Na kai sulauksiu gilesnės senatvės galėsiu sau tai leisti , bo visi sakys jau jau senatvinė silpnaprotystė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bobulytė kvailioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Be to aš stambi moteriškė , tai man tokie stambesni batai tinka , neatrodau kaip karvė ant ledo smile.gif

Apie meilė atnešu pasiskaityma :

Autorė: Ana Kirjanova

Nemeilė – tai, kai negalima trukdyti. Kalbėti, juoktis arba pristoti su apsikabinimais. Negalima pasakoti apie dalykus, kurie neduoda ramybės – tai kvailystė, o ne nerimas. Negalima kažko prašyti – reikia suprasti, kad dabar sunki padėtis. Ir apskritai kam tau to reikia? Negalima tikėtis pagalbos, suaugę patys turi spręsti savo problemas. Net jeigu jiems penkeri metai. Tai jau solidus amžius. O jeigu trisdešimt penkeri – apskritai senatvė. Ir nėra reikalo išsipuošti sulaukus tokio garbingo amžiaus.

Nemeilė – kai per daug nebara, bet ir nepagiria. Nepastebi. Kai šalia artimo žmogaus nepatogu valgyti – jis gali pasakyti, kad valgai per daug. O tavo paruoštą maistą žmogus suvalgys ir nieko nepasakys. Nepastebės pastangų, kai tvarkaisi ir į vazą pamerki gėlių puokštę. Nemeilė – kai nieko negalima. Kai nervini, trukdai, pristoji, kalbi nesąmones, varai iš proto, sėdėk ramiai kamputyje ir lauk, kol tave išves į lauką. Ir neinkšk, neverkšlenk, neverk – ramiai sėdėk ir lauk. Kai neužstoja ir sako: pats kaltas! – tai nemeilė.

Kai nieko nedovanoja – nemeilė. Kai gaili tau pinigų – nemeilė. Tai ne neapykanta. Tai kartais net blogiau, nes nekenčia tavęs dėl priežasties, dėl pavydo, pavyzdžiui. Ir galima išeiti arba smogti atgal. O nemyli – tiesiog. Nors sako: „Na myliu gi tave, tik atstok, vėl tu su savo nesąmonėm!“ Tai ir yra nemeilė. Ir nuo jos miršta. Ypač senoliai, vaikai ir šunys. Ir suaugę žmonės, kurie jautrūs ir bejėgiai. Nemeilė daro žmogų drovų, nevykusį, užsisklendusį ir negražų; jis bijo viską sugadinti, sutrukdyti, suerzinti… Čia nieko nepadarysi; jeigu yra jėgų – reikia išeiti, kad ir be jokių daiktų. Arba bent jau suprasti – tai nemeilė. Ne meilė.

Man taip gražiai surašyta, kad nors verk ...
Atsakyti
Dusia37 laaabai grąžu cray.gif
Na kalis po mėn. sumažėjo iki 5.5 ( gydytoja sumaišę vaistus gėriau tuos kur sulaiko kali, kaip jo ir taip per daug, na žodžiu tyliu, gerai kad lapkių neužverčiau per tą laiką) Dabar išrašė kitus šlapimą varančius... jaučiuosi šudinai... Kažkaip man atrodo, kad kažkas su antinksčiais man... jooo nusistačiau ligą per google dabar eisiu į youtube paieškosiu, kaip gydytis....juokas pro ašaras...byram mudu su MB jo cukrus didelis, cholesterolis aukštas, kepenų fermentai pakitę, skrandžio rūgštingumas....vaistų krūva... stebėsina po 2 mėn. vėl tyrimai...Amžiaus pokyčiai kirto abiem...
Čiupk Dusia37 gine rasti gerą tai irigi yra reikalų...

Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
su Meiles diena!Su Sv.Valentinu
O jau kavos grazumas blink.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif aciu labai,net skaniau geriasi manoji.
Dusios idetas eiles,skaiciau FB.
Skaitau apie vaistu sumaisyma Mukai,ir plaukai siausiasi.Nu nesinoriu burnot tokia grazia diena,nu bet tik paduot i teisma tokia gydytoja,daugiau nieko.Gi tik vienas zingsnis gal buvo nuo mirties.
Nu svarbu,kad gerai baigesi,bet galejo ir blogai baigtis o galejo ir kitam issaukt bloga baigti su savo gydymu.
Muka,as skaitau jusu ligas,pasipylusias su amzium ir galvoju,jus turit keist mityba.I low carb butu idealu.Jau ir MB pradejo maitintis pagal mane.Ir jis toks jautruolis mityboj,pripazino,kad tikrai jauciasi daug geriau.Pagaliau cia ne vaistai,nieko nekainuoja,bet turint tokia savijauta,kaip MB gal verta pabandyt?Judu gi dar jauni,nei 50 neturit?Ciupk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Panos,kepu vandutes ne pirma kart.Kas yra .kad neiskyla jos man.Receptas 180g varskes,1 kiausas,2 v.s.migdolu miltu,1v.s.kokoso miltu,kelimo milteliu 1 a.s..Ka nedarau,ir skystesne tesla ir tirstesne ir kiausus atskirai isplaku ir kartu; kaip blynai,taip blynai.Varske gera,kaip lietuviska,tik lenkiska,nebeturiu noro bekept ir fantazijos,kodel taip.O duonos man reikia ir keto duonos,ir sita butu idealu.Su speltos miltais vietoj migdolu,iskelia,bet cia ne iseitis.Dariau ir su balksvojo gyslocio liuobeles miltais vietoj migdolu muiltu irgi tas pats.Gal turit kokiu ideju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 vasario 2019 - 12:15