Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 13:11)
kad kas pagamintų ...

aaa smile.gif o man gal sunkiau susipirkti o jau gaminti vienas malonumas smile.gif na kodėl netingiu gaminti, turbūt, kad paati laabai mėgstu skaniai valgyti smile.gif
tiesa MB giminaitė su Herbalife pagalba numetė daugiau nei 50 kg, per metus smile.gif šaunuolė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2019 02 07, 13:04)
Labas ryta,

jau kokia vetra is siaurines puses  ir dar nenurimo.Nesiojo viska,mano balkone vasarines kedes nuverte,vazonus isstumde,gatvej siuksliu konteineriai kazkieno plaukioja,motocikas ant sono guli.Siaubas!Dar tokios nebuvo,but gerai prie juros eit paziuret,nes i soda net bijau vaziuot,ka ten galiu rast,nors siaurine puse mano uzstota giraites ,gal ir nieko bus.
Dusia,kiek skaitau forume ,mazai kam pavyksta is pirmo karto kept ta suri.Man problema buvo keptuve,pakeiciau i kita ir tai dar ne tobulai gaunasi.Labai sunku pagaut ta momenta,kada atkimba ir ima stingt.
Esam dviese,dazniausiai darom pietus dviem dienom,nes vienai dienai,gaila duju ir elektros mazam kiekiui maisto ruosimo.Tris dienas jei reiktu valgyt,tai jau nei as nei \MB nenoretumem,butu tikrai tasymas atbulais dantimis is bado.Bewt va siandien darysiu tik vienai dienai,nes ryt abu gersim tik vandenuka.Esam pasitare ir nutare,kol kas penktadieniais taip daryt,nes abu jauciames fantastiskai po to,ir visai nesunku,kai abu palaikom vienas kita.Tik nezinau,ar mano kunas nesupras,kaip kaupimo bado dienai.Nors cia nesigauna badavimas.As vistiek geriu savo kava,kaip narkotika,bet nevalgau nieko,tik kava,arbata ir vandenukas.
Ataskaitu jums nepavydziu,kazkoks zmoniu kankinimas Lietuvos buhalterija.Ir kas kuria tas tokias durnas programas,formules?Nu kam jos.Visam pasauly gi kiek pagaminai,kiek pardavei,koki pelna gavai,kam isleidai ir kas liko.Turbut oligarku juodam bizniui paslept tokios programos.Nepykit jei ka,as ne buhaltere,todel man taip durnai atrodo.Jau vien pensijos skkaiciavimo mechanizmas toks,kad nei velnias nesupras,nei gegute. wub.gif  bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
Is atlieku gyvunu mesos man skaniausios avineliu kepenys ir jas cia taip graziai supjausto,kai paprasai pardej,nurenka visas pleves,tokias grazias parduoda,kad net seile varva.

pats pats pats skaniausias reikalas
Atsakyti
Muka, aš labi mėgstu gaminti , kai namai pilni valgytojų ... Dar neįprantu , mane dar veikia tuščio lizdo sindromas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 13:54)
Muka, aš labi mėgstu gaminti , kai namai pilni valgytojų ... Dar neįprantu , mane dar veikia tuščio lizdo sindromas.

čiupk 4u.gif neleisk tam pilkajam tave užvaldyti ... kaip rašiau ieškom cibukų dabartiniame gyvenime gamink dviem gyvenkit dviese wub.gif
Atsakyti

Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety aš pamislinau kaip aš galėčiau gaminti tik dviem... nagi nemoku bo nežinau kiek tas antras valgys ( tai aš smile.gif) Bet visumoje muidviem pirmi metai su Dusia37 išmoksime ir nereiks tampyti po tris ar net keturias dienas maisto...
Kavasucitirna o ar tu darai dar kremus savo reikmėms... aš padariau ir mečiau... kaip sako man geriau veikia su parabenais...turbūt unsure.gif
Kaip skanei iškepti kalakuto krūtinėlę... ?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar vakarą pabaigiau vynu. Raudonu . Na kadangi gėriau po jogos , vadinasi pratęsiau sportą biggrin.gif . Bo tie kiaulės metai prasidėjo labai ne kaip . Vien juodos kortos mano gyvenime. Ir dar prie viso grožio MB vakar apsirgo . Vakare temperatūra virš 38... neduokdeive sergantis diedas . Tai arbata per saldi , tai kažko nori . Aš kai sergu , tai ir arbatos pasidarau ir valgyt pasiimu . O čia vaikų darželis smile.gif Palikau miegantį . Gerai, kad turiu darbą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka vakar kepenėlių negavau, ten kur visada perku . O bele kur pirkti nenorėjau. Tai nusipirkau jaučio liežuvį . Bandysiu virti lėtpuodyje .
Savaitgalį reiktų aplankyti biteles, patikrinti ar išgyveno , uždėti kandi tešlos . Vasaris jau . Jei netingėsiu vairuoti ...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 08, 07:47)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety aš pamislinau kaip aš galėčiau gaminti tik dviem... nagi nemoku bo nežinau kiek tas antras valgys ( tai aš smile.gif) Bet visumoje muidviem pirmi metai su Dusia37 išmoksime ir nereiks tampyti po tris ar net keturias dienas maisto...
Kavasucitirna o ar tu darai dar kremus savo reikmėms... aš padariau ir mečiau... kaip sako man geriau veikia su parabenais...turbūt  unsure.gif
Kaip skanei iškepti kalakuto krūtinėlę... ?
Bučkas

Labas rytas,
Mukute, man šitas labai pasiteisino.
http://shirshiulizda...-krutinele.html
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 08, 11:27)
Labas rytas,

Vakar vakarą pabaigiau vynu. Raudonu . Na kadangi gėriau po jogos , vadinasi pratęsiau sportą  biggrin.gif . Bo tie kiaulės metai prasidėjo labai ne kaip . Vien juodos kortos mano gyvenime.  Ir dar prie viso grožio MB vakar apsirgo . Vakare temperatūra virš 38... neduokdeive  sergantis diedas . Tai arbata per saldi , tai kažko nori . Aš kai sergu , tai ir arbatos pasidarau ir valgyt pasiimu . O čia vaikų darželis smile.gif   Palikau miegantį . Gerai, kad turiu darbą   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Muka vakar kepenėlių negavau, ten kur visada perku  . O bele kur pirkti nenorėjau. Tai nusipirkau jaučio liežuvį . Bandysiu virti lėtpuodyje .
Savaitgalį reiktų aplankyti biteles, patikrinti ar išgyveno , uždėti kandi tešlos . Vasaris jau . Jei netingėsiu vairuoti ...

Dusia37 čiupk 4u.gif o vynas nėra blogai, kartais reikia jo, nes gyvenime kartais reikia padėti sau atsipalaiduoti... o dar vyras jeigu serga tu pati tik save žiurėk 4u.gif O kas tavo jogos instruktorius dabar? Tiesa jaučio liežuvis niamu niamu 4u.gif
Ate42 koks įdomus reiks pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 vasario 2019 - 09:44
Ate42 dėkui už receptą, reiks pabandyti , skaniai skamba.

Muka , nemanau , kad aš sirgsiu, pasigausiu virusą nuo MB . Nors visko gali būti . Dabar toks metas , kai adrenalinas teka gyslomis, ne kraujas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka joga lankau netoli namų . Tokia šilta trenerė... sakyčiau iš sporto pusės nėra labai stipri pas ją joga ( pasak jos moterims to ir nereikia, pati tą sako ) , bet visos šavasanos, skaitymai stipru ... ir visada pozityvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 08, 12:11)
Ate42 dėkui už receptą, reiks pabandyti , skaniai skamba.

Muka , nemanau , kad aš sirgsiu, pasigausiu virusą nuo MB . Nors visko gali būti  . Dabar toks metas , kai adrenalinas teka gyslomis, ne kraujas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Muka joga lankau  netoli namų . Tokia šilta trenerė... sakyčiau iš sporto pusės nėra labai stipri pas ją joga ( pasak jos moterims to ir  nereikia, pati tą sako ) , bet visos  šavasanos,  skaitymai  stipru ... ir visada pozityvas smile.gif

svarbu, kad neapnuodytu tas adrenalinas tavo minčių ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 08, 10:15)
svarbu, kad neapnuodytu tas adrenalinas tavo minčių ....

Muka , tikiuosi ... Aš kovotoja.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 08, 12:27)
Muka ,  tikiuosi ... Aš kovotoja.

Brangioji kartais reikia buti ir ta kur plaukia pasroviui 4u.gif nes kovotojoms reikai poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 08, 08:27)
Muka ,  tikiuosi ... Aš kovotoja.

Labas rytas, 4u.gif ,
Ismoksit gamint dviem greitai,kai tik reiks likusi nebeskanu maista mest lauk biggrin.gif biggrin.gif Man greit issisprende,nes MB kapryznas maistui.
Dusia 4u.gif 4u.gif Все пройдет и печаль и радость
Все пройдет, так устроен свет...grazi Bojarskio daina.
Leksiu tuoj i sporta,bet nezinau,kaip grysiu,pas mus pranesa uragana vietom iki 150myliu per val veja.
Vakar buvom sode,siltnamis nieko nepajutes,nes vejas tikrai buvo uz giraites ir nieko nesijaute,o kaip po penktad sestad uragano bus,bus matyt.Atrodo vejas keicia krypti.Savaitgali bus seja atidaryta.Neziuriu i menuli,net nezinau,tinkamos dienos ar ne,ai tiek to.Bet jau slapia sode doh.gif,o zoliu doh.gif bus darbelio grazaus.
Atsakyti