Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 06, 11:52)
Luety, sveikinu 4u.gif
ir taisau, ką biškį pamelavai - Edamo sūris smile.gif

Aga,aciu,ne ta raide pasispaude wub.gif
Ta proga nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 06, 14:05)
Aga,aciu,ne ta raide pasispaude wub.gif

2 raidės ne tos biggrin.gif. Ot pasikabinėjau biggrin.gif
ale man gerai ir kitoks, pvz. vakar kepiau su Tilsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 06, 12:14)
2 raidės ne tos biggrin.gif. Ot pasikabinėjau biggrin.gif
ale man gerai ir kitoks, pvz. vakar kepiau su Tilsit smile.gif

Nesikabinek,as jau galiu sirgt ir alzheimeriu. tongue.gif bigsmile.gif
Pas mus nera Tilsit,tinka man tas Edam,pigus,daug,dideli lapai.Bet truksta praktikos isimt.Bandymai dar bus tesiami,bet ir tai pazanga,kad jau atlipo nuo keptuves,nesidave iskeliamas,.bet davesi susukamas pacioje keptuveje.Reikia platesnes lopeteles,kad iskelt.
Nu kokia esu virpuliuojanti siandien,bet kazkokia svari viduj po tu pratimyu su svoriais.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Mergai o ką sukate dar į tą sūrio blyną, dar nebandžiau kepti bet jau taip skaniai skamba, mislinu MB palepinsiu smile.gif
O man dabar reikia troškinių su kariu, ciberžole, cypiu tiesa dar vis visi subproduktai kada jie man atsibos.. bandysiu štai ką smile.gif įdėja nebloga smile.gif na nebus krosnyje bet smile.gif

https://bulviukose.l...iauliu-uodegos/

Iš apskritai tokių neblogų receptukų toms kurios mėėėgsta ... ai na tokiso kaip aš smile.gif
Dusia37 kaip metinės deliojasi ? Aš dar PVm taisau ... na vis džiaugiusoi metuose, kad tik 12 mėn. liko paskutinis smile.gif Kažko klaidų randu ir ačiū die, kad aš randu smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 vasario 2019 - 07:47
Labas rytas,

Muka receptai įspūdingi . Bet kai likom tik mudu su MB kas begamins ? tingiu ....
Muka į kepto sūrio suktinuko vidų dedą kas ką sugalvoja , mėsą su daržovėm , šoninę , daržoves keptas - troškintas ir tt.
Man kepasi lengvai ... nelabai suprantu kas gali nesigauti ?
Aš įsimetu džiovintų pomidorų ir paprikų . Kartais pridedu avokado .
Su ataskaitom nesu tokia stropuole kaip tu ... dar siuntinėjamės pirmyn - atgal GPM su VMI . Anekdotas . Centas į centą sutampa mėnesinės ir metinė - vis tiek rašo priimta su klaidom, nes mėnesinėse ne tokios sumos:) kažkokie jų programos gedimai , nesupranta dienpinigių. Bent jau man taip aiškino kai skambinau . Gal atsigaus ? O įmonės vis tik 3 , o žmonių virš 100 per tris įmones . Pavargau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 vasario 2019 - 09:59
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 11:57)
Labas rytas,

Muka receptai įspūdingi . Bet kai likom tik mudu su MB kas begamins ? tingiu ....
Muka į  kepto sūrio  suktinuko vidų dedą kas ką sugalvoja , mėsą su daržovėm , šoninę , daržoves keptas - troškintas  ir tt.
Su ataskaitom nesu tokia stropuole kaip tu ... dar siuntinėjamės pirmyn - atgal GPM  su VMI . Anekdotas . Centas į centą sutampa mėnesinės ir metinė - vis tiek rašo priimta su klaidom, nes mėnesinėse ne tokios sumos:) kažkokie jų programos gedimai , nesupranta dienpinigių. Bent jau man taip aiškino kai skambinau . Gal atsigaus ? O įmonės vis tik 3 , o žmonių virš 100 per tris įmones . Pavargau ...

na kažkaip stirgo mums su užsieniu ale nieko kažkaip atsidavėm smile.gif čiupk 4u.gif
o kodėl tu taip sakai likom tik mudu kam... ogi sau ir vyrui gyvenimas tęsiasi ir jis tik gražės vaikai suka lizdus o jūs gyvenate tik sau... Dusia37 na niekad negyvenau dėl vaikų sory makabriška bet taip... gyvenau dėl savęs ir šeimos gaminau sau ir šeimai o gink die tik ne dėl tik vaiko...Taip kad o kodėl nepasigaminus kas judviem skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 07, 10:31)
na kažkaip stirgo mums su užsieniu ale nieko kažkaip atsidavėm smile.gif čiupk  4u.gif
o kodėl tu taip sakai likom tik mudu kam... ogi sau ir vyrui gyvenimas tęsiasi ir jis tik gražės vaikai suka lizdus o jūs gyvenate tik sau... Dusia37 na niekad negyvenau dėl vaikų sory makabriška bet taip... gyvenau dėl savęs ir šeimos gaminau sau ir šeimai o gink die tik ne dėl tik vaiko...Taip kad o kodėl nepasigaminus kas judviem skanu  biggrin.gif

Muka , todėl kad tingiu smile.gif Todėl , kad pasigaminam su MB ir kramtom 3 dienas, o kai yra vaikai net 2 kartus dienoj tenka gaminti ... Pas mane jie pavalgantys smile.gif Ir kai 15 + metų kas dienai būdavo šveiži pietūs paruošti , dabar taip gera patingėti . Iškepiau avies gabalą ir tampysim 3 dienas smile.gif tingiai ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 12:37)
Muka , todėl kad tingiu smile.gif  Todėl , kad pasigaminam su MB  ir kramtom 3 dienas, o kai yra vaikai net 2 kartus dienoj tenka gaminti ... Pas mane jie pavalgantys smile.gif Ir kai 15  + metų kas dienai būdavo šveiži pietūs paruošti , dabar taip gera patingėti . Iškepiau avies gabalą ir tampysim 3 dienas smile.gif tingiai ...

na gal .... tada aš visada tingiu niekad negamindavau po du kart dienoje smile.gif bet čia kaip sakant šeimos įpatumai
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 07, 10:42)
na gal .... tada aš visada tingiu niekad negamindavau po du kart dienoje smile.gif bet čia kaip sakant šeimos įpatumai

Nors jautienos kepenėlių tai labaaaai noriu ... bet reikia važiuoti nusipirkti , ir pasigaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 12:46)
Nors jautienos kepenėlių tai labaaaai noriu ... bet reikia važiuoti nusipirkti , ir pasigaminti smile.gif

tai ko lauki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 07:57)
Labas rytas,

Muka į  kepto sūrio  suktinuko vidų dedą kas ką sugalvoja , mėsą su daržovėm , šoninę , daržoves keptas - troškintas  ir tt.

Su ataskaitom nesu tokia stropuole kaip tu ... dar siuntinėjamės pirmyn - atgal GPM  su VMI . Anekdotas . Centas į centą sutampa mėnesinės ir metinė - vis tiek rašo priimta su klaidom, nes mėnesinėse ne tokios sumos:) kažkokie jų programos gedimai , nesupranta dienpinigių. Bent jau man taip aiškino kai skambinau . Gal atsigaus ? O įmonės vis tik 3 , o žmonių virš 100 per tris įmones . Pavargau ...

Labas ryta,

jau kokia vetra is siaurines puses ir dar nenurimo.Nesiojo viska,mano balkone vasarines kedes nuverte,vazonus isstumde,gatvej siuksliu konteineriai kazkieno plaukioja,motocikas ant sono guli.Siaubas!Dar tokios nebuvo,but gerai prie juros eit paziuret,nes i soda net bijau vaziuot,ka ten galiu rast,nors siaurine puse mano uzstota giraites ,gal ir nieko bus.
Dusia,kiek skaitau forume ,mazai kam pavyksta is pirmo karto kept ta suri.Man problema buvo keptuve,pakeiciau i kita ir tai dar ne tobulai gaunasi.Labai sunku pagaut ta momenta,kada atkimba ir ima stingt.
Esam dviese,dazniausiai darom pietus dviem dienom,nes vienai dienai,gaila duju ir elektros mazam kiekiui maisto ruosimo.Tris dienas jei reiktu valgyt,tai jau nei as nei \MB nenoretumem,butu tikrai tasymas atbulais dantimis is bado.Bewt va siandien darysiu tik vienai dienai,nes ryt abu gersim tik vandenuka.Esam pasitare ir nutare,kol kas penktadieniais taip daryt,nes abu jauciames fantastiskai po to,ir visai nesunku,kai abu palaikom vienas kita.Tik nezinau,ar mano kunas nesupras,kaip kaupimo bado dienai.Nors cia nesigauna badavimas.As vistiek geriu savo kava,kaip narkotika,bet nevalgau nieko,tik kava,arbata ir vandenukas.
Ataskaitu jums nepavydziu,kazkoks zmoniu kankinimas Lietuvos buhalterija.Ir kas kuria tas tokias durnas programas,formules?Nu kam jos.Visam pasauly gi kiek pagaminai,kiek pardavei,koki pelna gavai,kam isleidai ir kas liko.Turbut oligarku juodam bizniui paslept tokios programos.Nepykit jei ka,as ne buhaltere,todel man taip durnai atrodo.Jau vien pensijos skkaiciavimo mechanizmas toks,kad nei velnias nesupras,nei gegute. wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Is atlieku gyvunu mesos man skaniausios avineliu kepenys ir jas cia taip graziai supjausto,kai paprasai pardej,nurenka visas pleves,tokias grazias parduoda,kad net seile varva.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 07, 11:01)
tai ko lauki smile.gif

kad kas pagamintų ...
Atsakyti