QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 07, 07:57)
Labas rytas,
Muka receptai įspūdingi . Bet kai likom tik mudu su MB kas begamins ? tingiu ....
Muka į kepto sūrio suktinuko vidų dedą kas ką sugalvoja , mėsą su daržovėm , šoninę , daržoves keptas - troškintas ir tt.
Man kepasi lengvai ... nelabai suprantu kas gali nesigauti ?
Aš įsimetu džiovintų pomidorų ir paprikų . Kartais pridedu avokado .
Su ataskaitom nesu tokia stropuole kaip tu ... dar siuntinėjamės pirmyn - atgal GPM su VMI . Anekdotas . Centas į centą sutampa mėnesinės ir metinė - vis tiek rašo priimta su klaidom, nes mėnesinėse ne tokios sumos:) kažkokie jų programos gedimai , nesupranta dienpinigių. Bent jau man taip aiškino kai skambinau . Gal atsigaus ? O įmonės vis tik 3 , o žmonių virš 100 per tris įmones . Pavargau ...
Labas ryta,
jau kokia vetra is siaurines puses ir dar nenurimo.Nesiojo viska,mano balkone vasarines kedes nuverte,vazonus isstumde,gatvej siuksliu konteineriai kazkieno plaukioja,motocikas ant sono guli.Siaubas!Dar tokios nebuvo,but gerai prie juros eit paziuret,nes i soda net bijau vaziuot,ka ten galiu rast,nors siaurine puse mano uzstota giraites ,gal ir nieko bus.
Dusia,kiek skaitau forume ,mazai kam pavyksta is pirmo karto kept ta suri.Man problema buvo keptuve,pakeiciau i kita ir tai dar ne tobulai gaunasi.Labai sunku pagaut ta momenta,kada atkimba ir ima stingt.
Esam dviese,dazniausiai darom pietus dviem dienom,nes vienai dienai,gaila duju ir elektros mazam kiekiui maisto ruosimo.Tris dienas jei reiktu valgyt,tai jau nei as nei \MB nenoretumem,butu tikrai tasymas atbulais dantimis is bado.Bewt va siandien darysiu tik vienai dienai,nes ryt abu gersim tik vandenuka.Esam pasitare ir nutare,kol kas penktadieniais taip daryt,nes abu jauciames fantastiskai po to,ir visai nesunku,kai abu palaikom vienas kita.Tik nezinau,ar mano kunas nesupras,kaip kaupimo bado dienai.Nors cia nesigauna badavimas.As vistiek geriu savo kava,kaip narkotika,bet nevalgau nieko,tik kava,arbata ir vandenukas.
Ataskaitu jums nepavydziu,kazkoks zmoniu kankinimas Lietuvos buhalterija.Ir kas kuria tas tokias durnas programas,formules?Nu kam jos.Visam pasauly gi kiek pagaminai,kiek pardavei,koki pelna gavai,kam isleidai ir kas liko.Turbut oligarku juodam bizniui paslept tokios programos.Nepykit jei ka,as ne buhaltere,todel man taip durnai atrodo.Jau vien pensijos skkaiciavimo mechanizmas toks,kad nei velnias nesupras,nei gegute.
Papildyta:
Is atlieku gyvunu mesos man skaniausios avineliu kepenys ir jas cia taip graziai supjausto,kai paprasai pardej,nurenka visas pleves,tokias grazias parduoda,kad net seile varva.