Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 05, 12:00)
ai, šitas? Nu jo, jis branginykas, kiek girdėjau...
kalk to vyno, ypač, jei ne ketozėj biggrin.gif. Aš tai bijojau susigadint, bet mėnesio proga surizikavau. Ir tai nieko nenutiko. Ir svoriui taip pat biggrin.gif

Ai ne,susilaikysiu,nesugundysi,o kai gausiu,tai kalsiu daug ir stipraus.
Atsakyti
Labos iš ryto?

Kavos?

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety kaip ėmei stipraus? 4u.gif
kavasucitrina iš ketozės iškrenti jeigu carbu paėmėji apie 40 o vinciua nėra tiek daug tik jį pirmą degina, tai nėra padidinimas o tiesiog palieka baltymus vėlėsniam deginimui žinia jeigu jų per daug tada jau nelabai kiek skaičiau jie virsta sankaupom.. o gal ką vėl ne taip nuskaičiau smile.gif
Dusia37 o kaip tavo speekinimas angliškai ar dar lankai ? Kada žadi sėti paprikas ir betaliuksą smile.gif Gal kuri turite čiliukų didelių mėsingų ir nebezbožnai aštrių... prisirinaku sėklų ir ką nepamenu kur pasidėjau nei serenčiau nei kitų.. kur nukišau ...
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 vasario 2019 - 07:56
QUOTE(Muka @ 2019 02 06, 07:55)
kavasucitrina iš ketozės iškrenti jeigu carbu paėmėji apie 40 o vinciua nėra tiek daug tik jį pirmą degina, tai nėra padidinimas o tiesiog palieka baltymus vėlėsniam deginimui žinia jeigu jų per daug tada jau nelabai kiek skaičiau jie virsta sankaupom.. o gal ką vėl ne taip nuskaičiau smile.gif

oi, Mukute, tą dieną buvo daugiau nei 40 carbų biggrin.gif. O kad alkoholį pirmiausiai degina, tai jo, žinau. Beje, kitą dieną ketonų nesitikrinau, tik dar kitą, o ir su tom juostelėm tikslumo jokio nėra, tai čia tik mano spėjimas buvo, kad neiškritau iš ketozės smile.gif. Sako, kad būna ir prie 50 ir daugiau carbų neiškrenta - čia individualu.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 06, 11:08)
oi, Mukute, tą dieną buvo daugiau nei 40 carbų biggrin.gif. O kad alkoholį pirmiausiai degina, tai jo, žinau. Beje, kitą dieną ketonų nesitikrinau, tik dar kitą, o ir su tom juostelėm tikslumo jokio nėra, tai čia tik mano spėjimas buvo, kad neiškritau iš ketozės smile.gif. Sako, kad būna ir prie 50 ir daugiau carbų neiškrenta - čia individualu.

jo ir būnant ketozėje kai kam net nekrenta svoris... viskas tikrai labai individualu nėra vienos taisyklės...
Atsakyti
labas rytas,

Muka jokių anglų kalbos sausį, dusinuosi su metinėmis deklaracijomis.
Sėsiu viską ne anksčiau vasario 28. Man anksčiau nesigauna niekaip Užteks , užaugs jei augama. Tik reiktų susikaupti ir sėklų užsisakyti ... Vis neprisėdu .
Muka dėl čilių nežinau ar tokių būna ?
Luety jau kažką pasėjai gal ?

PS mano hiacintas pražydo !!!!! kvepia visa virtuvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 02 06, 11:38)
labas rytas,

Muka jokių anglų kalbos  sausį, dusinuosi su metinėmis deklaracijomis.
Sėsiu viską ne anksčiau vasario 28. Man anksčiau nesigauna niekaip  Užteks , užaugs jei augama. Tik reiktų susikaupti ir sėklų užsisakyti ... Vis neprisėdu .
Muka dėl čilių nežinau ar tokių būna ?
Luety jau kažką pasėjai gal ?

PS mano hiacintas pražydo !!!!! kvepia visa virtuvė smile.gif

Aš tokių turėjau tobuli vos vos aštroki ale va praganiau smile.gif
Na kvapo tai... nelabai bet grožis tai jo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 02 06, 09:45)
Aš tokių turėjau tobuli vos vos aštroki ale va praganiau smile.gif
Na kvapo tai... nelabai bet grožis tai jo  4u.gif

Laba,
Mukute ar ne anhaim kažkaip vadinos. Tų turiu keliias sėklas. Pati nesėsiu. Galiu atiduot. Aukštoki krūmai.
Serenčių tau pririnkau. Juk buvom kalbėją.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 02 06, 11:57)
Laba,
Mukute ar ne anhaim kažkaip vadinos. Tų turiu keliias sėklas. Pati nesėsiu. Galiu atiduot. Aukštoki krūmai.
Serenčių tau pririnkau. Juk buvom kalbėją.

pagooglinau tai maniškei raudoni buvo smile.gif mažu priglausiu smile.gif Tiesa ačiū tau tu vis manim pasirūpini wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Svenciam,gavau siandien statusa!!!!!Dabar galesiu ramiai miegot bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Labos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dusia,dar nieko nesejau,jau net pykstu ant saves,tai lietus,tai vejas tai tinginys,tai nervai ir vis nera kada nuvaziuot i soda,bet jau eisiu isinest zemes is kiemuko,kad apsiltu ir sesiu i ka turiu.Gana bludyt.Statusas yra,sodas islieka,viskas islieka,zodziu atslugo.
Gymas buvo labai intensyvus,gryzau kiek drebanti,mat siandien buvo lengvu svoriu klase.Destytoja sake,esu labai stipri.Nu as stipri virsus,bet apacia silpna,kojos drebancios.Bet,turiu pastebet,kelenams labai paderjo mano spaortas.Yra jautrus,bet ne skaudus.Ir vis dazniau save pagaunu,kad nebeskauda,tik nugara mano ne kas iki siol.Nera taip,kaip buvo,yra daug geriau,bet silpna vieta vistiek dar.
Svoris pasoko si ryta,kodel nezinau.Nei vyno,nei angliu,nei saldumynu,viskas kaip ir gerai su mityba.Ai,tiek to,reiktu gal kokia iskrova ant vandenuko penktadieni pasidaryt,jau norisi to lengvumo.
Ok.einu pusryciu daryt,kiausai verda,griebiu kava,aciu,Muka.
Atsakyti
Pusryciams dariau,ta surio suktinuka.Suris vadinasi Edenas is Lidlo,jis labai gerai .,susisuko graziai,bet tik keptuvej,nesugebejau jo iskelt,bet toki susukta isidejau salia virtu kiausu,labai skanu.Tiesa,pakeiciau keptuve,toje mano paliavotoje,niekaip neatlipdavo,o kitoje,artsoko graziai,bet reikia ilgokai pakept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 vasario 2019 - 13:06
Luety džiaugiusoi už tavo ramybę smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 06, 13:05)
Pusryciams dariau,ta surio suktinuka.Suris vadinasi Edenas is Lidlo,jis labai gerai .,susisuko graziai,bet tik keptuvej,nesugebejau jo iskelt,bet toki susukta isidejau salia virtu kiausu,labai skanu.Tiesa,pakeiciau keptuve,toje mano paliavotoje,niekaip neatlipdavo,o kitoje,artsoko graziai,bet reikia ilgokai pakept.

Luety, sveikinu 4u.gif
ir taisau, ką biškį pamelavai - Edamo sūris smile.gif
Atsakyti