Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety man irigi patiko labai Lidl sėklos ypač laiškiniai svogūnai ropukių nėra ale laiškiukas švelnaus skonio labai smile.gif Dėl pardavimo jeigu giria reiškais susidomėjimas, jeigu jis yra tai ir taras lėliukės savą šeimininką čiupk 4u.gif mažais žingsniukais priekin smile.gif
Na va Dusia37 o kokių dar receptukų prie keto?
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Luety sėkmės 4u.gif man labai gražūs tavo žaislai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laukiu anūkų , tada galėsiu pirkti .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Muka tų receptų tai 101 yra fb. Tik gamintojos nėra . Juo paprasčiau ir greičiau juo geriau smile.gif Na ką gaminu - tai kepu sūrio "blyną" ty paskrudinu sūrį , kai dar šiltas į vidų dedu džiovintų pomidorų, alyvuogių , avokado ar kt ir susuku . Būna sūrio suktinukas. nes vien su mėsa sunkiau surenku kalorijas , gaunasi paskui 900- 1000. Gerai būtų 1500 bent .

Ps paskutinis vykęs gaminimas iš mėsos : jautienos kulniukai. Pamarinavau , apkepiau orkaitėj , o paskui į lėtpuodį 8 val. Tobuli . MB džiaugėsi. Ir man mėsa skani , nesausa ne guminė.
Lidlo sėklų nesu pirkusi . Šią savaitę taip užkniso žiema , kad nusipirkau Ermitaže hiacintą už 1,5 pinigo . Pasistačiau virtuvėj ant stalo, kas ryta geriant kavą džiugina akis žalia spalva. Tuoj žydės - vis teigiamos emocijos, turiu ko gero laukti - žiedo , kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 31, 10:47)
labas rytas,

Luety sėkmės  4u.gif man labai gražūs tavo žaislai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laukiu anūkų , tada galėsiu pirkti ....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Muka tų receptų tai 101 yra fb. Tik gamintojos nėra . Juo paprasčiau  ir greičiau juo geriau smile.gif  Na ką gaminu - tai kepu sūrio  "blyną" ty paskrudinu sūrį , kai dar šiltas į vidų dedu džiovintų pomidorų, alyvuogių ,  avokado ar kt ir susuku . Būna sūrio suktinukas. nes vien su mėsa sunkiau surenku kalorijas , gaunasi paskui 900- 1000. Gerai būtų 1500 bent .

Ps  paskutinis vykęs gaminimas iš mėsos : jautienos kulniukai.  Pamarinavau , apkepiau orkaitėj , o paskui į  lėtpuodį 8 val. Tobuli .  MB džiaugėsi. Ir man mėsa skani , nesausa ne guminė.
Lidlo sėklų nesu pirkusi .  Šią savaitę taip užkniso žiema , kad nusipirkau Ermitaže hiacintą už 1,5 pinigo . Pasistačiau virtuvėj ant stalo, kas ryta geriant kavą džiugina akis žalia spalva. Tuoj žydės - vis teigiamos emocijos, turiu ko gero laukti - žiedo , kvapo  mirksiukas.gif

o skaičiuokles kokias naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 31, 08:50)
o skaičiuokles kokias naudoji?

Kai netingiu susivedu kalorijos lt. Kai yra tam laiko.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 31, 06:47)
labas rytas,

Luety sėkmės  4u.gif man labai gražūs tavo žaislai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laukiu anūkų , tada galėsiu pirkti ....  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Muka tų receptų tai 101 yra fb. Tik gamintojos nėra . Juo paprasčiau  ir greičiau juo geriau smile.gif  Na ką gaminu - tai kepu sūrio  "blyną" ty paskrudinu sūrį , kai dar šiltas į vidų dedu džiovintų pomidorų, alyvuogių ,  avokado ar kt ir susuku . Būna sūrio suktinukas. nes vien su mėsa sunkiau surenku kalorijas , gaunasi paskui 900- 1000. Gerai būtų 1500 bent .

Ps  paskutinis vykęs gaminimas iš mėsos : jautienos kulniukai.  Pamarinavau , apkepiau orkaitėj , o paskui į  lėtpuodį 8 val. Tobuli .  MB džiaugėsi. Ir man mėsa skani , nesausa ne guminė.
Lidlo sėklų nesu pirkusi .  Šią savaitę taip užkniso žiema , kad nusipirkau Ermitaže hiacintą už 1,5 pinigo . Pasistačiau virtuvėj ant stalo, kas ryta geriant kavą džiugina akis žalia spalva. Tuoj žydės - vis teigiamos emocijos, turiu ko gero laukti - žiedo , kvapo  mirksiukas.gif

Labos,

pasiograzinau,kelias savaites ramu.Esu visa zila,norejau dazyt,kirpeja neleido,sake,kad labai grazu,tik lierpe nusipirkt labiau balinancio zilus plaukus sampuno,kad but dar baltesni.Nezinau,ar as ilgai taip istempsiu,bet pabandysiu.
Receptu labai daug anglu kalba,bet nebutina ja moket skaitant ingredientus ir gaminimo eiga.
Labai daznai ilendu cia
https://www.delish.c...IQPJS_70AEA,bet daryt tingiu,tik pasizvalgau,kai ka nugvelbiu ir pirmyn.Sia sav.svoris stovi,kazka darau ne taip.Reiks susivest ka valgau ir pasitikrint.
Nezinau,kur mane nuves tas reklamavimasis,gal i bankrota,ne labai suprantu visa mechanizma,po 10 d.matysiu,bet lankytoju nuo 160 apsilanke iki 7500 jau siai dienai,tai gal neblogai.Viena domisi mano bizniu,kita mano saknimis,trecia zavisi zaislais,kelios paraso,kad so cute,bet perkanciu neatsiranda.Vaziuojam toliau.Bus matyt ar apsimokes nert toliau,bet nesinori give up toki malonuma.
Nakti buvo labai salta net minus 2,gerai kad geles apdengiau,inesiau vidun,tai but nusale.Dabar tvarkoj.Dar sianakt ir nakti turi pareit sniegas,o po to lietus ir vel atsils.
Tokios mano zinios.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

luety o man labai gražu žilos moterys, pas mane yra viena sruoga vis nepriprašau kirpėjos palikti jos nedažytos smile.gif sako garbanota esi nesimatys tai jos ir užtepa smile.gif
Dusia37 man chiacintai tai nekvepia labai, bet va kad nusiprikai kvietkiuką tai fain, mažu ir man kokį reikai akiai džiugesį nuripirkti smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Luety, tai vis improvizuoji? biggrin.gif. Ir ketozėj, kaip suprantu, nesi?
Muka, kažkada klausei dėl pomidoro ant palangės - ne, nesukrauna žiedų. O dėl bolivinės balandos, nežinau, ar keto - su tokiais dalykais neprasidedu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos . Vis tik kas nors mane pribaigs jei ne GPAISAS, tai MM. O gal abu kartu ... Gerai , kad savaitgalis ant nosies. Ggerai , kad MB namie nebus , karaliausi viena kaip ponia. Gal pailsėsiu.
Muka pirkau neprasiskleidusi - man pats smagumas laukimas... Būna narcizų vazonėliuose , jei visai bekvapiai smile.gif Ir jau pirštukai niežti , gal pasėt kokią vazoninio čilio sėklą savaitgalį pavyks. Reikia tik žemių sėjimui nusipirkti .

PS Luety, FB yra KD. Jie kas dieną po filmuką įkelia. Man taip skanu pas juos viskas smile.gif bet dar nieko negaminau , bo tingiu . Juo paprasčiau juo geriau ....
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 01, 07:07)
Luety, tai vis improvizuoji? biggrin.gif. Ir ketozėj, kaip suprantu, nesi?
Muka, kažkada klausei dėl pomidoro ant palangės - ne, nesukrauna žiedų. O dėl bolivinės balandos, nežinau, ar keto - su tokiais dalykais neprasidedu biggrin.gif

Labas rytas,
Kavasucitrina,neeksperimentuoju,tik galvoju,kad darant padazus su grietinele,gal per daug kaloriju surenku kuria diena.Na,si ryta svoris minus 200g.O tame psl.yra low carb receptu sveiku,pritaikytu keto dietai,net parasyta,kiek karbu turi patiekalas.Manau,kad cia ne improvizacija?
Siandien labai geras sportas buvo,per senjoru fitnes ant kedes su kamuoliuku minkstu tarp koju ir itupstukai,liuks.
Man zili buvo grazu,kol pati neprazilau,o dabar tai jau ne labai noriu,bet ant zilu dazai labai greit nusiplauna.Jacintu isada nusiperku vazoneliuose,po to bulve isnesu i soda,anksti dziugina,man reikia zydejimo,kvapu ziema.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 01, 13:36)
Labas rytas,
Kavasucitrina,neeksperimentuoju,tik galvoju,kad darant padazus su grietinele,gal per daug kaloriju surenku kuria diena.Na,si ryta svoris minus 200g.O tame psl.yra low carb receptu sveiku,pritaikytu keto dietai,net parasyta,kiek karbu turi patiekalas.Manau,kad cia ne improvizacija?

tai jei yra karbai, tai yra ir kalorijos ar ne? Tai ką dar skaičiuot, jei jau suskaičiuota? O jei ne, tai be abejo reikia skaičiuot, nes o kaip kitaip biggrin.gif
Mano svoris irgi sustojo. Gal reikia irgi paskaičiuot, kad nebūtų per mažai biggrin.gif. Nors dabar riešutų įsigijau, tai kartais norisi į juos įsijaust, tai jau gal ir per daug tų kcal? biggrin.gif. Nors labai šlykštus darbas skaičiuot, bet kartais pasitikrint ne pro šalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 02 01, 12:03)
tai jei yra karbai, tai yra ir kalorijos ar ne? Tai ką dar skaičiuot, jei jau suskaičiuota? O jei ne, tai be abejo reikia skaičiuot, nes o kaip kitaip biggrin.gif
Mano svoris irgi sustojo. Gal reikia irgi paskaičiuot, kad nebūtų per mažai biggrin.gif. Nors dabar riešutų įsigijau, tai kartais norisi į juos įsijaust, tai jau gal ir per daug tų kcal? biggrin.gif. Nors labai šlykštus darbas skaičiuot, bet kartais pasitikrint ne pro šalį smile.gif

Na nera kaloringumo,ir bijau uzkandziaut,ir skaiciuot tingiu,bet ,kai tik svoris stovi,reiktu prisiverst paskaiciuot.Karbus tai tikrai islaikau zemus,bet turbut ne tiek,kad buciau ketozej.Ir valgau valgau akimis visus puslapius,matyt alkana.Paziurek,koks fainas patiekalas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
https://www.delish.c...i-chips-recipe/
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 02 01, 14:22)
Na nera kaloringumo,ir bijau uzkandziaut,ir skaiciuot tingiu,bet ,kai tik svoris stovi,reiktu prisiverst paskaiciuot.Karbus tai tikrai islaikau zemus,bet turbut ne tiek,kad buciau ketozej.Ir valgau valgau akimis visus puslapius,matyt alkana.Paziurek,koks fainas patiekalas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
https://www.delish.c...i-chips-recipe/

nesuviliosi biggrin.gif. Sakau gi, kad apetito nerasta. Valgau, kad reikia.
Atsakyti