Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2019 01 29, 10:50)
Ačiū, mieloji už rūpestį. Pati savęs labai žiūrėk. man buvo su kalio perteklium, bet man buvo tik virš 5, staigiai siuntė pas nefrologą. rado bėdų su antinksčiais(augliuką) unsure.gif . Tavo vietoj nelaukčiau to mėnesio. Reikalaučiau išsamesnių tyrimų.
Dabar su manim viskas ok. Vyriškį tyrinėja. Užtemimai, nutirpimai kartojasi nuo nuovargio. Dabar dar dvejintis kairė akis pradėjo. Šiandien kaip tik tuo reikalu klinikose. Viskas bus ok.
TIK TU SAVE MYLĖK.

na penkatdienis echo ir tada vėl pas šeiminstęsmile.gif Stengiusoi mylėti smile.gif Tiesa ir ansktyvasis KM irgi nuo antinksčių sutrikimo gali būti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 sausio 2019 - 08:56
QUOTE(ate42 @ 2019 01 29, 08:40)
labas rytas,
Skarių, man atrodo ir aš turėčiau turėt.
dar netikrinau. Paprikų geltonų tikrai turiu, raudonų lyg irgi. Pasidalinsim.
Tas sniegas šiandien visai nepatiko. Vairuot pačiai teko. Baltų žiede mokomasis autobusas įlindo, aš tik koją nuo gazo nuėmiau-apsuko skersą. Fui. Iki darbuko max greitis 70. Visa VIA Baltika nekas...
Gražios dienelės.
Dusia, jei siųsies sėklas mano mažiulį gal nepamirši? Du pakelius.  ax.gif  Ačiū.

Būtinai 4u.gif
Atsakyti
Labaryta,
Gerai,kad zirniu nepasejau,pas mus sianakt zada minus 2,slapdriba jau siandien ir ryt,o gal ir sniegelio kiek,bus matyt.O jau taip grazu buvo ,silta,sauleta 7-10 silumos ir se tau,raso,kad bjaurybe is rusijos atslenka. biggrin.gif visur tie vargsai rusai kalti. blink.gif blink.gif
Atsiunte sodininku bendrija laiska,kad jau laikas set paprikas ir ankstyvus pomidorus,o as niekaip nepatenku sodan.Reiks set taip be daigyklos.
Sportas praejo smagiai,ryt dar viena klase,ketvirtadieni kirpykla,penktadieni dvi klases ir savaites nera.Boze,kaip laikas bega.
Muka,tau greiciau rast savo bedu saltini,priezasti ir ja panaikint,Ate42 MB sveikatos kalnus.Poilsio reikia.Atsimenu,kai tevulis dirbdavo diena darbe,vakarais state nama,nakti siuvo moterims batus zieminius,cia 1968-1969m,pamiegodavo kelias valandas ir vel i prieki,tai visos ligos parejo:tulzi isoperavo,kepenu nepakankamumas issivyste,sirdies nepakankamumas,gavo antra invalidumo grupe su vidaus organu susirgimais,prognozavo trumpa gyvenima,o namas naujas pastatytas norisi jame pagyvent,baisu,kiek as jam laseliniu stacius su esencijaliu,boze,kol pats musmires uzpiltines neisgere,tol nepasveiko. rolleyes.gif rolleyes.gif Niekam nesakes po mamutes mirties,norejo zudytis su musmire,o pasveiko. biggrin.gif ir sulauke jau 93m,pragyveno ir antra zmona.Va koks likimas.Poilsio zmogui reikia,poniutes dvaro ir karaliai gana ilgai gyvendavo. biggrin.gif biggrin.gif Sako sirdelei yra duota kiek per gyvenima tvinksniu turi padaryt,o sunkus darbas,nervai ja privercia greiciau plakt,tad ir gyvenimas trumpeja.Nesergam,ilsimes kuo daugiau ir nesinervuojam. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 sausio 2019 - 14:08
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Jau naktelė košmaras kažkokia blink.gif blauzdas traukė miego mažai mėnulis ar kas?
Ate42 kaip TB klinikose sekėsi?
Dusia37 kaip metines atidavei, mums dėl užsieniečių vis atmeta...
Tiesa kavasuctrina tobula mišrainė su avokadais ir lašiša smile.gif vandutės irgi neblogos tik dar pridėjau chia ir bolivinės balandos, tiesa dariau su bolivinės balandos miltais... labai blogai?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos , vakar labai pavargau darbe. O dar vakare joga, tai 10,30 jau lovytėj buvau .
Muka vakar visą dieną kankinausi Gpaise su gaminiais, šiandien reikia susidėlioti pakuotę. Stinga , lūžta - lyg vienur gerai suvesta, kitur duomenys nenueina. Mano visos 3 su pakuote, o viena su gaminiais ... Tobuliausią nesąmonę sukūrė , per 25 darbo metus tokios dar nebuvo .. 1 pasitvirtinau jau , vieną sukels patys ( tikiuosi nemokės baugų ) , o su viena kankinamės abi su kolege ... Gpm reikia kokio gero pusdienio ir pasibaigsiu . Pas mane tik Lietuva , nieko ten sudėtingo .
Muka tavo sveikata mane neramina. Klausyk Ate42, imk siuntimą , važiuok į klinikas ...
PS - jei traukia koją - ty blauzdą reikia pėdą lenkti į priekį , traukti link blauzdos . Tam kartui nuima. Pabandyk paprastą pratimą ryte vakare padaryti ( nesunkų ) - suaktyvinti limfą - atsiguli ant nugaros - iškeli aukštyn rankas ir kojas - ir pakratai . Aš darau iki 2 min , tau gerai būtų išlaikyti bet jau pusę minutės ... Suaktyvina limfos darbą , suaktyvina kraujotaką . Man padeda nuo visų mėšlungių.

Ate42 Tau Sungold F1 sėklų reikia , jei gerai pamenu ? Šia savaitę užsakinėsiu , jei dar ko nors reikia iš

e-sėklos parsiųsiu .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 30, 11:47)
Labas rytas,

Imu kavos , vakar labai pavargau darbe. O dar vakare joga, tai 10,30 jau lovytėj buvau .  
Muka vakar visą dieną   kankinausi Gpaise su gaminiais, šiandien reikia susidėlioti pakuotę.  Stinga , lūžta   - lyg vienur gerai suvesta, kitur duomenys nenueina. Mano visos 3 su  pakuote, o viena su gaminiais ... Tobuliausią nesąmonę sukūrė ,  per 25 darbo metus tokios dar nebuvo .. 1 pasitvirtinau jau  , vieną sukels patys ( tikiuosi nemokės baugų ) , o su viena kankinamės abi su kolege  ... Gpm  reikia kokio gero pusdienio ir pasibaigsiu . Pas mane tik Lietuva , nieko ten sudėtingo .
Muka tavo sveikata mane neramina.  Klausyk Ate42, imk siuntimą , važiuok į klinikas ...
PS - jei traukia koją - ty blauzdą reikia pėdą  lenkti į priekį , traukti link blauzdos . Tam kartui nuima. Pabandyk paprastą pratimą ryte vakare padaryti ( nesunkų ) - suaktyvinti limfą - atsiguli ant nugaros - iškeli aukštyn rankas ir kojas - ir pakratai . Aš darau iki 2 min , tau gerai būtų išlaikyti bet jau pusę minutės ... Suaktyvina limfos darbą , suaktyvina kraujotaką . Man padeda nuo visų mėšlungių.

Ate42 Tau Sungold F1 sėklų reikia , jei gerai pamenu ? Šia savaitę užsakinėsiu , jei dar  ko nors reikia iš

e-sėklos parsiųsiu .

Penktadienis echo dėl kitų priežasčiū, bet sakiau paparšysiu, kad ir inkstus ir antiksčius padarytų...viskas bus gerai smile.gif o ką klinikose vėl laukti mėnesį ... visur laukti... tokia mūsų sistema...
o tu ką imi iš esėklos gal baklažanus? paprikas radai savo mėgstamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 sausio 2019 - 10:27
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 30, 09:47)
Labas rytas,

Muka vakar visą dieną  kankinausi Gpaise su gaminiais, šiandien reikia susidėlioti pakuotę.  Stinga , lūžta  - lyg vienur gerai suvesta, kitur duomenys nenueina. Mano visos 3 su  pakuote, o viena su gaminiais ... Tobuliausią nesąmonę sukūrė ,  per 25 darbo metus tokios dar nebuvo .. 1 pasitvirtinau jau  , vieną sukels patys ( tikiuosi nemokės baugų ) , o su viena kankinamės abi su kolege  ... Gpm  reikia kokio gero pusdienio ir pasibaigsiu . Pas mane tik Lietuva , nieko ten sudėtingo .
Muka tavo sveikata mane neramina.  Klausyk Ate42, imk siuntimą , važiuok į klinikas ...
PS - jei traukia koją - ty blauzdą reikia pėdą  lenkti į priekį , traukti link blauzdos . Tam kartui nuima. Pabandyk paprastą pratimą ryte vakare padaryti ( nesunkų ) - suaktyvinti limfą - atsiguli ant nugaros - iškeli aukštyn rankas ir kojas - ir pakratai . Aš darau iki 2 min , tau gerai būtų išlaikyti bet jau pusę minutės ... Suaktyvina limfos darbą , suaktyvina kraujotaką . Man padeda nuo visų mėšlungių.

Ate42 Tau Sungold F1 sėklų reikia , jei gerai pamenu ? Šia savaitę užsakinėsiu , jei dar  ko nors reikia iš

e-sėklos parsiųsiu .

Ačiū už nuorodą. Jei čia Lietuvoj yra, parsisiųsiu pati.

QUOTE(Muka @ 2019 01 30, 10:26)
Penktadienis echo dėl kitų priežasčiū, bet sakiau paparšysiu, kad ir inkstus ir antiksčius padarytų...viskas bus gerai smile.gif o ką klinikose vėl laukti mėnesį ... visur laukti... tokia mūsų sistema...

Mukute, echo gerai, bet ženkliai per mažai. Nefrologas daro daug išsamių tyrimų. Žaidžia su kraujo ir šlapimo tyrimais. Jį reikia surinkti paros. Daug reikalų. Paskui kompiuterinė su kontrastu. bent man taiop darė. Dėl klinikų-juk nebūtinai ten.
Marijampolėj yra puiki specė, o kai personalas pamato, kad iš kn atvykai, išvis už rankos vedžioja. Padaro tyrimus ir jei reikės pati parašys į klinikas. Dar-juk nebūtinai augliukas, man dar ir inkstų ligą II stadiją surado. Eilės marėj nedidelės, greitkelis atidarytas.-50 min ir vietoj. Ligoninė miesto pakrašty.
Pavariau reklamos, bet man labai pasiteisino.
MB paskyrė kažkokius vaistus kur po insulto skiria. Užregistravo MRT tyrimui. Dar du kažkokius negirdėtus. Vienas iš jų su narkoze. Labai išsamiai ištyrė akis. Tos viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 30, 10:26)

PS būna ekstra siuntimai , priima padaro ir net ligoninėn uždaro rimtesniems tyrimams. Mano sesei kai buvo blogai padarė per dieną tiek tyrimų , kiek per pusę metų eilėse nesulauksi . O pas tave rimta man rodos ...

Muka nieko nepirkau dar, jokių paprikų ir kt . Iš ten perku žirnius ....Gal dar kažką pirksiu , reikia pažiūrėti .

Ate42, atsirado Lietuvoj jau saldeškių pomidorų sėklos. Anasyk iš UK siunčiausi , o kitais metais jau buvo Lietuvoj . dar iš mano augintų galiu rekomenduoti https://www.e-seklos...rai-green-grape . Limetto F1. net ne pomidoro skonio , labai labai saldūs . Tik rudeniop ( rugsėjį) trūkinėti ima .

Atsakyti
Jooo ačiū mergučios už rūpestį už info ir paprotinimus 4u.gif ieškosiu rodos ir kitur ... apart šeiministės ... nes kaip suprantu taip ir gali galus atiduoti belaukiant eilės...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 30, 11:15)
PS būna ekstra siuntimai , priima padaro ir net ligoninėn  uždaro rimtesniems tyrimams. Mano sesei kai buvo blogai padarė per dieną tiek tyrimų , kiek per pusę metų eilėse nesulauksi .  O pas tave rimta man rodos ...

Muka nieko nepirkau dar, jokių paprikų ir kt . Iš ten perku žirnius ....Gal dar kažką pirksiu ,  reikia pažiūrėti .

Ate42, atsirado Lietuvoj jau saldeškių pomidorų sėklos. Anasyk iš UK siunčiausi , o kitais metais jau buvo Lietuvoj . dar iš mano augintų galiu rekomenduoti  https://www.e-seklos...rai-green-grape . Limetto F1. net ne pomidoro skonio , labai labai saldūs . Tik rudeniop ( rugsėjį)  trūkinėti ima .

Ačiū, Dusia. O tu gal kur paprikų savo, Gipsių, radi?
Kokius žirnius pirkt, kad ankstyvi ir saldūs būtų. Ūgis nesvarbu. Šparaginių nenoriu. Ir morkas kokias sėjat?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 01 30, 11:50)
Ačiū, Dusia. O tu gal kur paprikų savo, Gipsių, radi?
Kokius žirnius pirkt, kad ankstyvi ir saldūs būtų. Ūgis nesvarbu. Šparaginių nenoriu. Ir morkas kokias sėjat?

Ate42 Gipsiu neturi niekas Lietuvoj ... Gaila. Nežinau ką vietoj jų auginsiu .

Man tinka visi : Gloriosa, Oskar žirniai .

PS dabar į trasą eina šparaginių košė . Liuks prie mėsos ir Keto smile.gif Kartais maišau su kalafijoru .
Atsakyti
Labos,
jau vakaras,o as atsiminiau,kad pas jus nebuvau pasilabint.
Is ryto sportavau su svarmenimis,gryzau,pasiziuriu,treninga palikus sportklubyje,tai vel variau,pasiimt,jis toks siltas,kai sedziu ir neriu,negaliu be jo.Be to laukiau sauleto oro,kad papaveiksluot ir sudet pardavimui dvi leles,vakar vakare uzbaigiau antraja,dar laukia viena lele akiu savo ir parselis surinkt.Fb parduotuvej apsilabnke jau virs 4000 zmoniu,bet daugum giria,laikina,raso pagyru zinutes,bet neperka.Is Argentinos,USA,Kanados,Brazilijos,viso pasaulio zinutes,atima laiko atsakinejant,o naudos kol kas nera.Nu bet vis tikiu i ateiti pajudes.
Tai va,ir neatejau pas jus is ryto.Apie seja tik mintyse,rankos per trumpos.
Reiktu ir seklas sutikrint,ko turiu,ko ne.Pernai nesejau cheriuku ir labai gailejausi,siemet butinai pasisesiu ju.Lidle visos seklos labai pigios,vos 0,29 pensai,bet nera ju ten daug pokelyje ir daug rusiu,bet kai ka galima rast.
Atsakyti