Sveikos,
pas mus priespietis,o pas jus jau po pietu turbut.
Buvau atejus anksti,kai dar tik Muka buvo,rasiau is telefo,bet matyt neissiunciau,kas nors sutrukde.
Del sporto,MUka,nesiparink,dar neatejo tavo laikas.mane irgi ilgai visi ikalbinejo,bet kol pati nesunokau tam,niekaip nepasirasiau,.nors vis galvodavau,but gerai pabandyt.Cia,kaip dietai,susitvarko galvoje lentynos ir tada pradedi,o kol to nera,nieko neiseis,kiek bedetum pastangu.
Ar dar tirpsta rankos pirstai?Ka darei del hyperkalemijos?Ka daktarai sako?Kai skaiciau,tai cia labai pavojinga.
As mazais zingsniukais link keto,per sav minus 2,3kg,zinau,kad tai nieko nereiskia,bet man motyvacijai pakelt smagu.
Del pedantizmo,tai mano dukra irgi pedante.Jai spinteles,stalciukai turi but sutvarkyti preciziskai,pagal ja,pagal taisykles.As kai nuvaziuoju,tai stebiuosi,nes as nesu tokia.Man svarbu padet ten,kur as rasciau.
O ir darbe ja vertina del to pedantizmo.
Bet va,skirtingus zmones traukia.Mes su MB irgi labai skirtingi,sutariam,kai esam per distancija,kai nesikisam i vienas kito asmeniskus reikalus,o jei kartu ka darom,tai as turiu nusisukt ir nematyt,kaip jis dirba.As viska darau zaibiskai,o jis letai,masto,kol daeina,nu vienzodz,totaliai skirtingi.Bet va kai kur sutariam ir vienas be kito negalim.
Sestadieni paminejom 45-asias vestuviu metines.Dinozaurai.
Brolis jau pateike paraiskas settled statusui gaut,kita savaitgali ir mes vaziuosim pas ji,jis turi android mobilu,pateiksim savo paraiskas ir mes.
Buvom gave kazkada is dukros kuponus i spa kazkokius,bet cia mums neaiski tvarka,taip ir nuplauke tie kuponai.Daugiau niekas nedovanoja
Ziema labai grazi Lietuvoj siemet,brolis atsiunte vakar ir video ir nuotrauku is sodo.Sake paukstuliai per valanda sulese 500g seklu,jo atveztu lesyklelej.Uzsnigo viskas,vargsiukams badas.O cirpauja,o dekoja lesdami,grazu klausytis.
Mes jau si ryta apsisopinom savaitei,ramu.