Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 28, 15:30)
Muka buvom  Vytaute, pirtyse, dovana  buvo .

Dar turiu dovanų kuponą  į Birštono Eglę. Druskininkų Eglė patiko, tikiuosi čia bus geriau ...

Vytautas ir man patinka smile.gif Eglėje nė karto nebuvau. Dovanų kuponų nesu gavusi nė karto...
Atsakyti
Sveikos,
pas mus priespietis,o pas jus jau po pietu turbut. bigsmile.gif Buvau atejus anksti,kai dar tik Muka buvo,rasiau is telefo,bet matyt neissiunciau,kas nors sutrukde.
Del sporto,MUka,nesiparink,dar neatejo tavo laikas.mane irgi ilgai visi ikalbinejo,bet kol pati nesunokau tam,niekaip nepasirasiau,.nors vis galvodavau,but gerai pabandyt.Cia,kaip dietai,susitvarko galvoje lentynos ir tada pradedi,o kol to nera,nieko neiseis,kiek bedetum pastangu.
Ar dar tirpsta rankos pirstai?Ka darei del hyperkalemijos?Ka daktarai sako?Kai skaiciau,tai cia labai pavojinga. wub.gif
As mazais zingsniukais link keto,per sav minus 2,3kg,zinau,kad tai nieko nereiskia,bet man motyvacijai pakelt smagu.
Del pedantizmo,tai mano dukra irgi pedante.Jai spinteles,stalciukai turi but sutvarkyti preciziskai,pagal ja,pagal taisykles.As kai nuvaziuoju,tai stebiuosi,nes as nesu tokia.Man svarbu padet ten,kur as rasciau. biggrin.gif O ir darbe ja vertina del to pedantizmo.
Bet va,skirtingus zmones traukia.Mes su MB irgi labai skirtingi,sutariam,kai esam per distancija,kai nesikisam i vienas kito asmeniskus reikalus,o jei kartu ka darom,tai as turiu nusisukt ir nematyt,kaip jis dirba.As viska darau zaibiskai,o jis letai,masto,kol daeina,nu vienzodz,totaliai skirtingi.Bet va kai kur sutariam ir vienas be kito negalim. wub.gif Sestadieni paminejom 45-asias vestuviu metines.Dinozaurai. bigsmile.gif
Brolis jau pateike paraiskas settled statusui gaut,kita savaitgali ir mes vaziuosim pas ji,jis turi android mobilu,pateiksim savo paraiskas ir mes.
Buvom gave kazkada is dukros kuponus i spa kazkokius,bet cia mums neaiski tvarka,taip ir nuplauke tie kuponai.Daugiau niekas nedovanoja wub.gif
Ziema labai grazi Lietuvoj siemet,brolis atsiunte vakar ir video ir nuotrauku is sodo.Sake paukstuliai per valanda sulese 500g seklu,jo atveztu lesyklelej.Uzsnigo viskas,vargsiukams badas.O cirpauja,o dekoja lesdami,grazu klausytis.
Mes jau si ryta apsisopinom savaitei,ramu.
Atsakyti
nesiparinu dėl sporto, kiekvienam savas laikas smile.gif
Ko kas nieko nedarom... sakė po mėn. nauji tyrimai, jeigu kyla toliau tada darys rodą... rankos pirštai vos vos atitirpo... raumenų skausmas nepraeina... tiesiog manau daugeli atveju čia ir kraujo rezultatai kalti...viskas bus gerai smile.gif
luety didleiausi sveikinimai tuoj ir auksinės ant nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 28, 12:19)
nesiparinu dėl sporto, kiekvienam savas laikas smile.gif
Ko kas nieko nedarom... sakė po mėn. nauji tyrimai, jeigu kyla toliau tada darys rodą... rankos pirštai vos vos atitirpo... raumenų skausmas nepraeina... tiesiog manau daugeli atveju čia ir kraujo rezultatai kalti...viskas bus gerai smile.gif
luety didleiausi sveikinimai tuoj ir auksinės ant nosies  4u.gif

Dekui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O tai cia ne pavojinga laukt visa menesi?O jei dar ir anksciau pastebejus buvai kalio pertekliu?
O raumenis negali skaudet nuo kaluio pertekliaus?
Atsakyti
Luety - tai smagu , jei per savaitę -2. Su Keto dieta nepaskubėsi ...
Muka aš dovanų šiemet gavau iš darbdavio , nes dovanos iki 200 EUR neapsimokestina , jei ne gryni pinigai ax.gif Metų pabaigai buvo visokių rokiruočių , kurios mane labai papildomu darbu užvertė . Tai kaip kompensacija . Man gerai, man tinka .
Luety mano MB daiktus gali "magiškai" išsidėlioti po visus namus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Bet jei ką nors daro - tai ne tep lep. Nesvarbu ar remontas, ar malkas krauti , ar kt. O kai kruopščiai darai daug laiko užima. O aš noriu greit , čia ir dabar smile.gif Bet jau žinau , kad dirbant su MB nepalievinsi biggrin.gif turi būti tobulai , kiek galima esamomis sąlygom smile.gif
PS dukra pedantiškai tvarkinga... Jos spinta , stalčiai parodiniai:) O sūnus tai visur sukuria tobulą betvarkę , o ką nors dirba ( pvz sodyboj ) tai sau pamėgtu atsainiu stiliumi . Na darbe tikiuosi dirba kruopščiai ... Per praktiką nesiguodė , kad velnių gauna . Ten viskas turėjo būti tobula ir tikslu , medicininių tirpalų gamyboj nepajuokausi . Kokybė tikrinama .

Luety sveikinimai su gražiu Jubiliejumi love.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 sausio 2019 - 14:31
Aciu. oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O dėl tvarkos tai aš pas smile.gif Dukra irgi, nors dabar gal jau kaip ant savo... tai gal ir tvarkingiau o anksčiau bože bože blink.gif ir į ką ji tokia ax.gif
Luety skausmas, tirpimas vienas iš simtomų... na gal ir nėra manau būtų krepusi dėmesį negi leistu, kad mokesčiū mokėtojas kojas užverstu biggrin.gif
dusia37 tiksliai tokiso dovanos neapmokestinamos ... šaunu, kad darbdaviai skaito, kad skoloje 4u.gif
mergai turite skarių? Vienos prietelkos dėdė užsimanė skarių nors cypk, o aš nenturiu...
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Skarių turėčiau turėti . Jei nerasiu namie paprašysiu , kad MB iš Babtų parvežtų . Yra pirkti sėklų . Skanus pomidoras , tik negražus. Visada atrodo pavargęs ir nelaimingas:)
Reiktų pradėti sėklų ieškotis. bet ko tai tingiu ... Kaip ir nieko nereikia, dar ir sklepukas pilnas ir šaldiklis pilnas smile.gif
PS naujas atradimas - šparaginių pupelių košė. Iš keto receptų . Kaip pabosta šparaginės. Kartais darau su kalafijoru. Bet jį reikia pirkti , o šparaginės savo ir nieko nekainuoja...
O jau sninga šiandien , o jau žiema žiema ...

Kavos kažkodėl nerodo .

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Vo prašom smile.gif
ačiū už sėklukes o tai mane jau baigia užpylinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 29 sausio 2019 - 08:34
QUOTE(Muka @ 2019 01 29, 08:32)

Vo prašom smile.gif
ačiū už sėklukes o tai mane jau baigia užpylinti...

labas rytas,
Skarių, man atrodo ir aš turėčiau turėt.
dar netikrinau. Paprikų geltonų tikrai turiu, raudonų lyg irgi. Pasidalinsim.
Tas sniegas šiandien visai nepatiko. Vairuot pačiai teko. Baltų žiede mokomasis autobusas įlindo, aš tik koją nuo gazo nuėmiau-apsuko skersą. Fui. Iki darbuko max greitis 70. Visa VIA Baltika nekas...
Gražios dienelės.
Dusia, jei siųsies sėklas mano mažiulį gal nepamirši? Du pakelius. ax.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 29 sausio 2019 - 08:45
QUOTE(ate42 @ 2019 01 29, 10:40)
labas rytas,
Skarių, man atrodo ir aš turėčiau turėt.
dar netikrinau. Paprikų geltonų tirai turiu, raudonų lyg irgi. Pasidalinsim.
Tas sniegas šiandien visai nepatiko. Vairuot pačiai teko. Baltų žiede mokomasis autobusas įlindo, aš tik koją nuo gazo nuėmiau-apsuko skersą. Fui. Iki darbuko max greitis 70. Visa VIA Baltika nekas...
Gražios dienelės.

Ačiū Ate42 už sėklukes paprikos tikrai nuostabūs vaisia būna smile.gif
Vargšiukė čiupk jaučiu visą kelia nervą gaudei 4u.gif o kaip TB sveikatos ? o pačios kaip širdukė?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 29, 08:44)
Ačiū Ate42 už sėklukes paprikos tikrai nuostabūs vaisia būna smile.gif
Vargšiukė čiupk jaučiu visą kelia nervą gaudei  4u.gif o kaip TB sveikatos ? o pačios kaip širdukė?

Ačiū, mieloji už rūpestį. Pati savęs labai žiūrėk. man buvo su kalio perteklium, bet man buvo tik virš 5, staigiai siuntė pas nefrologą. rado bėdų su antinksčiais(augliuką) unsure.gif . Tavo vietoj nelaukčiau to mėnesio. Reikalaučiau išsamesnių tyrimų.
Dabar su manim viskas ok. Vyriškį tyrinėja. Užtemimai, nutirpimai kartojasi nuo nuovargio. Dabar dar dvejintis kairė akis pradėjo. Šiandien kaip tik tuo reikalu klinikose. Viskas bus ok.
TIK TU SAVE MYLĖK.
Atsakyti