Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 25, 11:01)
labas rytas,

Šalta, šalta.
Man visai nepatinga ..

Dėl metinių  - žinok  Muka prisidaviau  iš trijų du  PVM smile.gif Vienas šiandien liko ... Gal dar Gpaisą pasitvirtinsiu . GPM  metinės padėliotos , bet iki galo dar ne ... Mane šiemet nužudė Gpaisas- sukelį 1 mėn ir 3 dienas lauki , ar priims . Nors verk . Ir nežinia kam tai reikalinga . Eilinį sykį ES pinigų įsisavinimas.  Lūžta stringa genda niekas neaišku....
Darbinis klausimas - pašalpos mirus artimam žmogui deklaruoti nereikia metinėj ? 

Vakar turėjau įdomų pokalbį su medikų kuriam daktarai pripaišė diabetą - o jis  nesutiko ... Pasidarė alerginius tyrimus , susidėliojo maistą ir dabar  kraujo kiekis cukruje normalus. Pasirodo vienas maisto produktas ( gliutenas ) visai išjungdavo jo kasą... Alerginė kasos reakcija .  O jo gydytoja nenori pripažinti , kad klydo .  Vienžo cukrus aukštas - leiskis insuliną ir viskas, paskyriau vaistus , jau atgal neatšauksiu . Kaip ten sako - jei liga nepagydoma tai bent uždirbti iš jos reikia ... Giliau niekas nekapsto.
Vakar tokia gera joga buvo , grįžau kaip kuprą kas nuėmęs būtų  ... Kūno lengvumas veža .
Ir panašu , kad lengvai šoku į ketozę ši kartą . Jau energinga , mažiau miego reikia  -atsibudau prieš žadintuvą išsimiegojusi ir žvali . Patinka man toks "supermoters " jausmas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Gražios ir darbringos dienos  4u.gif

pašalpos mirus artimajam nedeklaruojamos ir neapmokestinamos:) Dusia37 kazi kur galima pasidaryti kraujo tyrimus maisto netoiaravimui ir k.t
Džiugu., kad lengvai įšokai gero tango tau su ketoze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 25, 09:26)
pašalpos mirus artimajam nedeklaruojamos ir neapmokestinamos:) Dusia37 kazi kur galima pasidaryti kraujo tyrimus maisto netoiaravimui ir k.t
Džiugu., kad lengvai įšokai gero tango tau su ketoze smile.gif

Muka , labai daug kur. Ir kaina 100- 135 . Pasiguglink .

mano vaikas darėsi čia :
Tyrimai .
Mokėjo truputuką virš 100. Aš nei važiavau , nei kišausi , jis chemikas geriau išmano ką jam reikia darytis ...
matau ir čia daro :
2

Nežinau , kodėl pasirinko tą kliniką - į kelias skambinosi ... gal ir paprastoj poliklinikoj daro ?

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 25, 11:37)
Muka , labai daug kur. Ir kaina  100- 135 . Pasiguglink .

mano vaikas darėsi čia :
Tyrimai .
Mokėjo truputuką virš 100. Aš nei važiavau , nei kišausi , jis chemikas geriau išmano  ką jam reikia darytis ...
matau ir čia daro :
2

Nežinau , kodėl pasirinko tą kliniką - į kelias skambinosi ... gal ir paprastoj poliklinikoj daro ?

tai va daug kur daro smile.gif bet aš dar norėčiau, kad ir pakonsultuotu ...
aš vis ir mislinu na ko taip man tuos raumenis skauda visa kaip didelis skaudulys... suvedu į kalio perteklių... nes po 2 savaičių vėl duosiu krauja...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 25, 09:47)
tai va daug kur daro smile.gif bet aš dar norėčiau, kad ir pakonsultuotu ...
aš vis ir mislinu na ko taip man tuos raumenis skauda visa kaip didelis skaudulys... suvedu į kalio perteklių... nes po 2 savaičių vėl duosiu krauja...

Muka konsultuoja , kiek žinau visur . Kadangi mano vaikas išvažiavo nesulakęs rezultatų , tai jam persiuntė el paštu , ir dar tokią atmintinę davė ...

Man tai sėdimosios skauda raumenis , bet žinau nuo ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Žinau iš kur kojos dygsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 25, 12:09)
Muka konsultuoja , kiek žinau visur . Kadangi mano vaikas išvažiavo nesulakęs rezultatų , tai jam persiuntė el paštu , ir dar tokią atmintinę davė  ...

Man tai sėdimosios  skauda raumenis , bet žinau nuo  ko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Žinau iš kur kojos dygsta  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labos,
ech,po sporto jauti,kad kuna turi. bigsmile.gif Labai man patinka,ypac siandien intensyvios klases buvo.
Vat MB fitnes klubas neprigijo.Jisd pas mane ne kolektyo vaikas.Pradejo pats vienas sportuot namie,daryt joga,nes jau buvo kazkada dares,bet apleides.Eme dometis internete kaip teisingai daryt viena ar kita asana,dingo visi negalavimai,sutvirtejo kunas,tapo raumeningesnis,net pats dziaugiasi.Kiekvienas turim rast savo arkliuka.Jis kviecia mane daryt joga,vat man nelimpa,man reik kolektyvo,muzikos,as esu sociali,o jis ne.As jam tinku i kompanjonus,bet as nepasirasau,tai vargsas vienas daro uzsidares.Praso ateit paskaiciuot jam,pakontroliuot kvepavima,nepasirasau,ka pats ismoksi ta turesi,as geriau nesikisu,tai busiu netaip paskaiciavus,tai dar kazkas,nera durniu,as ji pazystu per 45 bendro gyvenimo metus.
Nesu ketozej ir kazin ar busiu,esu tik su keto-2kg down,bet cia skysciai,brudai,bet malonu.
Atsakyti
Luety ar tavo MB ne mergelė kartais ?
Ir aš nežinau ar ketozėj. Neturiu kuo matuotis ir mažai suku protą , ką ten tyrimai rodo . Gal tik nuo sporto labai energinga atsikėliau smile.gif
PS man reikia jogos ar kito sporto - bet kolektyve . Jei kiti daro - ir aš darau . O namie leidžiu sau lengviau ir trupiau ... Čia jau toks charakteris- jei dar 10 mergų laiko asaną - negi aš griūsiu ant kilimėlio ? iš paskutiniųjų ir nepasiduosiu ... O namie nėr prieš ką stengtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 25, 13:01)
Luety ar tavo MB ne mergelė kartais ?
Ir aš nežinau ar ketozėj.  Neturiu kuo matuotis ir  mažai suku protą , ką ten tyrimai rodo . Gal tik nuo sporto labai energinga atsikėliau smile.gif
PS man reikia jogos ar kito sporto - bet kolektyve .  Jei kiti daro - ir aš darau . O namie leidžiu sau lengviau ir trupiau ... Čia jau toks charakteris- jei dar 10 mergų laiko asaną - negi aš griūsiu ant kilimėlio ? iš paskutiniųjų ir nepasiduosiu ... O namie  nėr prieš ką stengtis    biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne,Dusia,MB Jautukas.Bet jis iki 11 m buvo vienas vaikas seimoje,gal todel.Mano dukra Mergele,bet gryna Ursule su draugem.Mase drasugiu,be draugiu as jos neisivaizduoju.Laksto lektuvais tai i Lietuva,tai I vokietija pas savo kursiokes,klasiokes,zodziu ne tipiskos personos pagal zenklus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O jau gražu ant Lietuvos šeštadienį buvom sode o prisnigta o pripūstyta wub.gif iki kelių pilni batai sniego. Pėdučių ar katinėlių, ar šermuonėlio pilna biggrin.gif Teko ir kitame pabuvoti sode (draugai gyvena jau kuris laikas išsikėlė gyventi į sodą) irgi gražu sėdi geri kavą o per langą miškas ir t.t.
Luety na šaunuolė tu žemyn 2 aš plius...
Apie sportus tyliu nei asanų nei klasių smile.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos . Sutinku Muka, labai graži žiema buvo savaitgalį 4u.gif
Kaip Tavo sveikatos ? Ar gerėja savijauta ?

Mes savaitgalį tuputi papramogavom Birštone. Nes tokiu oru man mano pirtis nepatinka. O labai norėjosi senus kaulelius pašildyti smile.gif Prasiplaukiojau nemažai , veinžo tiek , kad net pečių juostą jaučiu smile.gif
Luety nelabai tikiu aš tais horoskopais smile.gif tik šiaip paklausiau , nes mano MB mergelė ir moka panašai niurzgėti . Bet kokius darbus dirbant galim greit susikabinti , nes jis pedantas, o man reikia greitai padaryti smile.gif Vyną gerti ir niekus šnekėti su juo smagu ax.gif Bet jei man reiktų dirbti toje pačioje firmoje su MB, tai greit patapčiau našle biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...
Įdedu nuotrauką darbe auginamo pipiriuko . Jei kuriais reikia sėklų - sakykit. Skersiu , krapštysiu ...

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Na... taip pat be pakitimų... na kaip sakau ir nieko čia nepadarysi smile.gif
čiliuko ačiū nereikia smile.gif
o kur birštone lankėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 sausio 2019 - 13:12
QUOTE(Muka @ 2019 01 28, 13:00)
Na... taip pat be pakitimų... na kaip sakau ir nieko čia nepadarysi smile.gif
čiliuko ačiū nereikia smile.gif
o kur birštone lankėtės?

Muka buvom Vytaute, pirtyse, dovana buvo .

Dar turiu dovanų kuponą į Birštono Eglę. Druskininkų Eglė patiko, tikiuosi čia bus geriau ...
Atsakyti