Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 01 22, 10:34)
Su avizom skanesnes,bet su varske sveikesnes.

anos irgi su varške biggrin.gif
Su tuo sveikumu galai žino, tik kad su migdolų ar kokosų miltais keto, o su avižom - ne smile.gif
O keto tu esi, jei suvalgai anglių iki 20 g (arba 5 proc.). - paprasta. O ketozėj tai dar tikrai nesi smile.gif.

Muka, nu su keto kaip su keto - normaliai biggrin.gif. Tik žiauriai apetito nėra. Nuo 01.02 minus 7 kg, bet jei "gryno" svorio, tai bus kokie 5,5-6 kg
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 22, 12:55)
Su tuo sveikumu galai žino, tik kad su migdolų ar kokosų miltais keto, o su avižom - ne smile.gif
O keto tu esi, jei suvalgai anglių iki 20 g (arba 5 proc.). - paprasta. O ketozėj tai dar tikrai nesi smile.gif.

Muka, nu su keto kaip su keto - normaliai biggrin.gif. Tik žiauriai apetito nėra. Nuo 01.02 minus 7 kg, bet jei "gryno" svorio, tai bus kokie 5,5-6 kg

vau kokie puikus rezultatai smile.gif
4 dienas jooo o kitas 3 ne smile.gif šiaip teisybe pasakius kitom akim i save ziuriu... net kartais nuostabu, kad paciai pradedu patikti ir tokia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 sausio 2019 - 11:09
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 22, 08:45)
Luety aš esu auginusi  :  Snow Pea . Kai valgai jaunas ankštis. Žinau kas pasėjus ir jiems sudygus buvo šalnos iki -7, gruodas. O jiems dzin smile.gif 

Kai perauga ankštys , jau neskanios, atsiranda siūlas. Galima valgyti žirnius  pačius kaip žirnius ... bet nelabai skanūs, man trūksta saldumo .

PS mergaitės vijoklinių šparaginių pupelių sėklų nebus . Atsiprašau , sesė numarino ... Tiksliau sausra šiaurės Lietuvoj numarino verysad.gif O aš nebeturiu pasilikusi sau ... geros buvo .

Luety  tau darže reikia moliūgo  Table King. Jie krūminai - vadinasi tinka mažam daržui .

Po gymo,smagi,tvirta,energinga.Liuks sportas toks lengvas ir kai ji myli.
Tai reiskia man reikia sweet peas.arba sugar peas .Ir ziuret,kad nut anksti sejami.
Tsisiunciau spalvu kataloga is woolwarwehouse.co.uk sheepjes cotana ir chalista siulam.Jie geri labai zaislams,bet monitorius ir mano ir puslapio,iskreipa spalvas,sunku pataikyt to,ko man reikia,kalbejausi su Kalvaratas.lt savininke,ji jais prekiauja LT,tai ji patare atsisiust tuos katalogus.Aciu jai,uz paprotinima,bus ilgam dabar ir nereiks metyt pinigu netinkamoms spalvoms.
Dusia,pradedu galvot,kad mano zeme apatine yra salta,del tekanciu pozeminiu saltiniu.Moliugai,arbuzai neauga,nors labai juos popinu ir myliu,bet didesni uz teniso kamuoliuka neuzauga kazkodel.O jie nekencia saltos zemes.Jausdavau,kai prakasi,kad salta apacioj.

QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 22, 08:55)

Neisduok paslapciu biggrin.gif Todel ir sakau,kad dar tik takeliu einu link keto,o kai isplauksiu i platesnius vandenis,bus matyt.
Pavydziu apetito nebuvimo.Nors as va iki 11;30 siandien net nenorejau valgyt.
Pasiekimai grazus.
Brolis merldziasi Stokholmo dietai,pats gaminasi,net desertus,per dvi sav.numete 9kg,dziaugiasi,kaip vaikas.Vargsai musu su tuo broleliu,abu turim nutukimo gena.O vidurinysis brolis ne.Nors jau buvo 64m,yra lieknas,dailus,kaip jaunas.pas ji tevelio genai.

QUOTE(Muka @ 2019 01 22, 09:07)
vau kokie puikus rezultatai smile.gif
4 dienas jooo o kitas 3 ne smile.gif šiaip teisybe pasakius kitom akim i save ziuriu... net kartais nuostabu, kad paciai pradedu patikti ir tokia  blink.gif

O as,Muka,nemyliu savo tokio kuno.Save myliu labai,bet savo kuno ne.Perdaug lajaus turiu ant jo,kad pamilt. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 22, 13:42)

Tai reiskia man reikia sweet peas.arba sugar peas .Ir ziuret,kad nut anksti sejami.

Luety arba cukrinai , arba raukšlėtieji žirnai lietuviškai būtų ... Man šitie skaniausi .
Mano auginti . Kitų nepamenu .
Sėjamieji raukšlėtieji žirniai Oskar

Sėjamieji raukšlėtieji žirniai Gloriosa

PS žirniai šaknyse kaupia azotą , netręšti mėšlu ,raugalais ir kt azotinėms trąšom ... Jie patys gaminasi azotą.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Mergai gal kuri susidūrėte o gal žinote kaip organizme kalio kaupiama nepašalinama kas nefunkcionuoja, Inkstai, antinksčiai? Jau antras tyrimas ir viršyja 8. Paskirti vaistai nuo spaudimo muša tik viršutinį o apatinis labai aukštas 90 tai gerai būna...Žodžiu nieko naujo smile.gif Ai vitamino D per daug ale nuo turkiukų prikaupiau smile.gif
Žirnių sėjo nedaug, nes valgom tik tike kiek ant krūmo nešaldau nekonservuoju, tiesa tie kur plokšti tai tobuli troškiniams anuos auginu bet pavadinimo sori nepamenu visas sėklas sode palikau kokias radau plokščias tokias ir sėjau smile.gif
Kavasucitrina o kaip tavo pomikas gal jau vaisius brandina.
Dusia37 o tavo čiliukas kartais ne habanero?
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 23, 08:06)
Labos iš ryto  4u.gif

Mergai gal kuri susidūrėte o gal žinote kaip organizme kalio kaupiama nepašalinama kas nefunkcionuoja, Inkstai, antinksčiai? Jau antras tyrimas ir viršyja 8. Paskirti vaistai nuo spaudimo muša tik viršutinį o apatinis labai aukštas 90 tai gerai būna...Žodžiu nieko naujo smile.gif Ai vitamino D per daug ale nuo turkiukų prikaupiau smile.gif
Žirnių sėjo nedaug, nes valgom tik tike kiek ant krūmo nešaldau nekonservuoju, tiesa tie kur plokšti tai tobuli troškiniams anuos auginu bet pavadinimo sori nepamenu visas sėklas sode palikau kokias radau plokščias tokias ir sėjau smile.gif
Bučkas

labas rytas ,

Muka nesupratau apie kokį čiliuką klausi ?

Apie tyrimų rezultatus nieko neišmanau ... Apie vaistus nuo kraujo spaudimo irgi nieko nežinau . Šitoje vietoje esu visiška neišmanėlė .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 23, 11:57)
labas rytas ,

Muka nesupratau apie kokį čiliuką klausi ?

Apie  tyrimų rezultatus nieko neišmanau ... Apie vaistus nuo kraujo spaudimo irgi nieko nežinau . Šitoje vietoje esu visiška neišmanėlė .

kur darbe augini smile.gif
Šiuo klausimu ir aš neišmanau bet reikia išmanyti, nes nikeas kitas nesirupins tavimi jeig ne pats tuo uzsiimsi
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 23, 10:06)
kur darbe augini smile.gif
Šiuo klausimu ir aš neišmanau bet reikia išmanyti, nes nikeas kitas nesirupins tavimi jeig ne pats tuo uzsiimsi

Tikrai ne habanero . Habanero mažiukas, o šitas labai galingas krūmas. Kažkas iš skorpionų , buvau kažkada pirkusi sėklas... Žinau , kad mokėjau daug o pakelyje tik 3 sėklas radau . 2 išdygo , vieną augaliuką pasodinau kaime tuneliuke - tai špygutė ir liko , o viena su vazonu atsinešiau į darbą tai išbujojo .
Prašom teismui nuotrauką. Bambalys 5 litrų , kad dydį suvokti ... Derliaus likutis , 70 pr išdalinta.

Muka - aš turiu savo filosofija apie ligas . Liga ir skausmas tai labai geras organizmo signalas , kad kažką reikia keisti ... Ne jei nieko nekeisiu - subyrėsiu rimčiau . Pirma keisti mąstymą, paskui mityba, paskui judesį , jei nepadeda - masažai ... jei nepadeda - vaistai ir žolės. Bet visi vaistai ( ar žolės) kažkokius simptomus malšindami , kai kuriuos organus žaloja. Nėra nekenksmingų vaistų .
Stengiuosi tos filosofijos laikytis ir nepasiduoti bet jau mintimis , pavyksta manau apie 70 pr.Tik .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 sausio 2019 - 11:56
QUOTE(Muka @ 2019 01 23, 06:06)
Labos iš ryto  4u.gif

Bučkas

Labos,

Muka,pirma ka pagooglinus radau: http://www.vlmedicin...-per-daug-kalio
pasirodo cia labai rimta pas tave.
Del spaudimo,tai zinau,kad praeina ne mazas procesas,kol atitaiko vaistus nuo kraujo spaudimo.Esu pasakojusi,jog nuo rezerpinu grupes man blokavo bronchus,buvo baisus gerkles dziuvimas ir priepuoliniai kosuliai iki asaru,snargliavimosi,ir kiek besikreipaiu dar lietuvoj ir cia,niekas nieko.Tai kavos negerk kas tau leidzia gert kava prie vaistu situ,tai cia alergija kazkam,kol Mb pusesere isgirdus mane kosint pasake,kad paskaityciau anotacijas,nes jai panasu i bronchu spazmus,tada paskaicius pamaciau,jog yra toks pasalinis veiksnys,ejau irodinet gydytojui ir pakeite i kitus.Tada atsirado sirdies permusimai,vel turejo keist vaistus,dabar atitaike kaip tik,jokiu problemu.
Taip,kad teks mint taka pas seimynista ir aiskintis del saves.
Del zirniu,aciu,mazdaug zinau kokie turi but,o pavadinimai cia skiriasi kardinaliai.Mazai yra tokiu pat.
Cilius labai ispudingas,ypac,kai pastatei buteli palyginimui,tai tikrai.Mano brolis turi citrina pirkes,citrinos medeli is maximos ir jam vos nemire jis,bet kazkaip eme dometis,kaip ji atgaivint,tai pasirodo maximos geles yra transportuojamos i negyva substrata susodintos,tai jis persodino ir eme liet gyvu vandeniu.Gyvas vanduo,tai atitirpintas ledas is saldytuvo arba atitirpintas sniegas,jo citrina atsigavo suzydo ir veda vaisius,o dabar kabo ir vaisiai ir vel zydi.Pasirodo citrinos medzio negalima sukinet,kaip pastatei,taip ir laikyk,jei saule tik is vienos puses,sakos tysta i ta puse,bet ka darysi.Sake kvepia visas butas.Siuo metu laiko istiklintam balkone apsiltintam.Ir ten stovi istisus metus.

Ai tiesa,siandien buvau naujoj klasej,vadinasi lengvi svoriai.Nu ten ne senjorams skirta,tai man neleido naudot mano iprastu svoriu,liepe pasiimt lengvesnius,as dar kazkaip skeptiskai i tai paziurejau,bet tikrai gerai,kad paklausiau.Gana intensyvi klase,bet smagu,buvau kiek virpanti po jos,bet namie laiptais uzlekiau,kaip kulka,reiskia duoda daug energijos.Tesiu ir toliau ,patiko.Ir 30 min.tik.tai net neprailgsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 23 sausio 2019 - 14:44
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 o kaip leliukai?Karma, tėvai? Žmogaus gyvenimo esmė kažką keisti, ir pastebėjau jeigu ką keičiu kerta jklmn teip kad nei cypti nei rėkti smile.gif O čiliukas tai tas kur ir man davei pas mane monstras šiltnamyje buvo irgi smile.gif graži gėlė vienok smile.gif
Luety smagu skaityti, kad radau dar vieną klasę 4u.gif o dėl spaudimo tai įtariu čia nuo kitų mano bėdų, nes pulsas labai dažnas ir aukštas apatinis ... ai matysim smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
labai šalta... brr. Man nepatinka -12, mašinos langai iš vidaus apšalę . Greičiau tas pavasaris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka paskaičiau Luety įdėtą nuorodą - tai tikrai rimtai skamba.... Laikykis brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MB komandiruotė man į naudą, susipirkau tik valgomus dalykus , 2 dienas keto rėžimu pragyvenau smile.gif Kaip visada pirmos 3-4 dienos sunkiausios , paskui pagauni geros savijautos cinkelį ...

Muka teorija giliai nekapstau - kalbu tik apie save konkrečiai . Jei naktį skauda skrandį - reikia pagalvoti ko pririjau vakare ir daugiau to nedaryti . Jei nauda nugarą - tai reikia atsikelti ankščiau ir išsitampyti . Skaudeno 3 dienas gerklę, o aš apsimečiau , kad viskas gerai , tai ketvirtą dieną iš lovos neišlipau ... Sustabdė. Buvo proga pasigalvoti kodėl .
PS nuo durnų minčių mane labai gelbėja "kurybinis" darbas ... mezgimas, siuvimas, dekupažas ar kita ... Kažką sukurti smile.gif Čia pagal moterišką prigimtį tokia veikla gerai . Bet čia tik mano pastebėjimai , ir kas tinka vienam visai netinka kitam . Čia mano pasifilosofavimai , nereikia kreipti į juos dėmesio .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 24, 05:57)
Labos iš ryto  4u.gif

Dusia37 o kaip leliukai?Karma, tėvai? Žmogaus gyvenimo esmė kažką keisti, ir pastebėjau jeigu ką keičiu kerta jklmn teip kad nei cypti nei rėkti smile.gif O čiliukas tai tas kur ir man davei pas mane monstras šiltnamyje buvo irgi smile.gif graži gėlė vienok smile.gif
Luety smagu skaityti, kad radau dar vieną klasę  4u.gif o dėl spaudimo tai įtariu čia nuo kitų mano bėdų, nes pulsas labai dažnas ir aukštas apatinis ... ai matysim smile.gif
Bučkas

Labas rytas,

kava daili,bet ne man,palieku Dusiai,o gal kitos ateis.
Manau,kad ligos ,skausmas yra vienas faktorius,kad reikia kazka keist.Bet gi ligos yra ir del chemijos maiste ir gana gausios,del uztersto oro,netinkamos mitybos,pagaliau genu,ir genai ne tik tevu,bet ypac seneliu pasireiskia ryskiau.Tikiu ir karma.Ka gali zmogus gaves skausmini signala,tik eit pas gydytoja ir issiaiskint,o gert vaistus,ar paciam ieskot iseities,priklauso nuo ligos pobudzio ir pacio zmogaus.
As stebiu savo anukus,pirmas ir paskutine labai aktyvus nuo maziuku.Ne tas zodis aktyvus,super aktyvus,du viduriniai ramesni daug.Du viduriniai mityba savotiska-jokiu darzoviu absoliuciai,saldumynai valdo juos,jei kazkoki normalesni maista,tai vos paknebena ir asaros,kad reikia valgyt.Du aktyvieji,valgo viska,daug darzoviu,ivairiai,saldumynus pasirinktinai.Viena seima vieno medzio vaisiai.Jau dabar pergyvenu del dvieju viduriniuju ateities,o ju vaikai,net baisu pagalvot kas gali but nuo tokios mitybos ateity.Tevas grieztas,privercia suvalgyt viska,ka valgo seima,bet nusibosta ir jam,ne visada buna namie,pavargsta visi su jais kovot,patys pradeda pirkt jiems ta,ka jie megsta.Vidurine mergaite jau turi savo saskaitele banke,padedu ir as jai kazkiek,kai galiu,ir kai ji gyveno pas mane,pastebejau,kad prisiperka saldumynu ir pasislepus kerta.Tevai ne visagaliai uzdraust,yprotis ar genai(mociute)valdo vidurinius.As buvau saldumynu megeja,bet seimos pietus budavo normalus,savo augintos kiaules,darzoves savo viskas daug maz organika,dar buvo mazas oro uzterstumas,kazkaip atsilaikiau,o kaip bus jiems.Picos,visokie miltiniai pusfabrikaciai,bulvytes riebaluose virtos.Tai va,is tokios mitybos palikuonys manau greit sirgs gana jauni.Nelinkiu to,gink dieve,bet kazkaip tokios mintys prabega.Bandau paveikt kalbom,straipsniais,kol kas neveikia.
Nu privariau cia,siaip sau,kad pasisneket. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 sausio 2019 - 10:12