QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 22, 08:45)
Luety aš esu auginusi : Snow Pea . Kai valgai jaunas ankštis. Žinau kas pasėjus ir jiems sudygus buvo šalnos iki -7, gruodas. O jiems dzin
Kai perauga ankštys , jau neskanios, atsiranda siūlas. Galima valgyti žirnius pačius kaip žirnius ... bet nelabai skanūs, man trūksta saldumo .
PS mergaitės vijoklinių šparaginių pupelių sėklų nebus . Atsiprašau , sesė numarino ... Tiksliau sausra šiaurės Lietuvoj numarino
O aš nebeturiu pasilikusi sau ... geros buvo .
Luety tau darže reikia moliūgo Table King. Jie krūminai - vadinasi tinka mažam daržui .
Po gymo,smagi,tvirta,energinga.Liuks sportas toks lengvas ir kai ji myli.
Tai reiskia man reikia sweet peas.arba sugar peas .Ir ziuret,kad nut anksti sejami.
Tsisiunciau spalvu kataloga is woolwarwehouse.co.uk sheepjes cotana ir chalista siulam.Jie geri labai zaislams,bet monitorius ir mano ir puslapio,iskreipa spalvas,sunku pataikyt to,ko man reikia,kalbejausi su Kalvaratas.lt savininke,ji jais prekiauja LT,tai ji patare atsisiust tuos katalogus.Aciu jai,uz paprotinima,bus ilgam dabar ir nereiks metyt pinigu netinkamoms spalvoms.
Dusia,pradedu galvot,kad mano zeme apatine yra salta,del tekanciu pozeminiu saltiniu.Moliugai,arbuzai neauga,nors labai juos popinu ir myliu,bet didesni uz teniso kamuoliuka neuzauga kazkodel.O jie nekencia saltos zemes.Jausdavau,kai prakasi,kad salta apacioj.
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 22, 08:55)
anos irgi su varške
Su tuo sveikumu galai žino, tik kad su migdolų ar kokosų miltais keto, o su avižom - ne
O keto tu esi, jei suvalgai anglių iki 20 g (arba 5 proc.). - paprasta. O ketozėj tai dar tikrai nesi
.
Muka, nu su keto kaip su keto - normaliai
. Tik žiauriai apetito nėra. Nuo 01.02 minus 7 kg, bet jei "gryno" svorio, tai bus kokie 5,5-6 kg
Neisduok paslapciu
Todel ir sakau,kad dar tik takeliu einu link keto,o kai isplauksiu i platesnius vandenis,bus matyt.
Pavydziu apetito nebuvimo.Nors as va iki 11;30 siandien net nenorejau valgyt.
Pasiekimai grazus.
Brolis merldziasi Stokholmo dietai,pats gaminasi,net desertus,per dvi sav.numete 9kg,dziaugiasi,kaip vaikas.Vargsai musu su tuo broleliu,abu turim nutukimo gena.O vidurinysis brolis ne.Nors jau buvo 64m,yra lieknas,dailus,kaip jaunas.pas ji tevelio genai.
QUOTE(Muka @ 2019 01 22, 09:07)
vau kokie puikus rezultatai
4 dienas jooo o kitas 3 ne
šiaip teisybe pasakius kitom akim i save ziuriu... net kartais nuostabu, kad paciai pradedu patikti ir tokia
O as,Muka,nemyliu savo tokio kuno.Save myliu labai,bet savo kuno ne.Perdaug lajaus turiu ant jo,kad pamilt.