QUOTE(Muka @ 2019 01 18, 06:06)
Labos iš ryto
Ta proga.
Kavasucitrina paršome ir viešai
aš tada bezdžioniausiu
Luety miltukus man meta ....
Žinai aš čia nepatarėjas Luety, nes man tiko ... bet išlaikyti svorį sugebėjau 4-5 metus, man labai gėda prieš Jusdy ji tiek man padėjo...O aš išvaisčiau ... na,....
Seminaras tiko ir patiko daug minčiū suvėlė, naujovių teks diegti o gal pagalvosiu ir išsiversiu ir su tuom ką turiu o už 2019 atasakiatos vlė kitos vėl kita daina... Luety mūsų pensijas nori sukti apsukti ir nususkti dėl to tos formulės nikeo naujo... dabar išvis žmonės kosmose....nežino ką daryti vieni nutraukia grįžta į sodrą... o man atrodo valdžia vistike priesi prie Moldavijos modelio visus pensijų forndus nacionalizavo.
Bučkas
Labas rytas,
pusryciauju po sporto.Destytoja pakviete treciadieniais i lengvu svoriu klase dar,sake esu stipri,reik isbandyt,tai va,vel didinu kruvi sportui,bet ant pavasario gerai .
Muka,pabandziau is nauju irasyt,tai ismeta ten moterims,vyrams sashets rinktis,tai nieko nesirinkau,tik lipotrim,tai jo,ismete daug.Nemokejau pasirinkt,nu bet kaineles uzkile?Savaitei £40,man nedirbanciai,imanoma,bet ziauru.Siaip tai dviese maistui savaitei isleidzia, apie £80,na tai mano dalis maistui,kadangi nevalgyciau nieko kito,but imanoma.
Muka,o tu turi Just Di patarimus,kodel nepakartoji miltukus,o po to patarimais sukauptais nepasinaudoji?
Del pensiju,tai supratyau,jei nori kazka nesaziningo daryt valstybe,tai iveda skaiciavimo formule nesamoningos.Dabar,jei nedirbai laisvoj Lietuvoj,tai pensijos ir negausi,arba gausi mizeri.Tai ka daryt mano kartai?Arba kiek vyresniem,kurie buvo per seni dirbt laisvoj lietuvoj?
Cia valstybine pensija mokama is tavo mokesciu,kiek inesei,o privatus fondai yra atskirti nuo valstybes reikalu,bet yra grieztai reglamentuoti istatymu ir ju prieziuroj,darbuovietes risasi prie kokio nors fondo,kur kaupia savo darbuotoju pensijas,perpuse su darbdavio imokom.Stebi tuios fondus.Zmones 55m jau gali pradet disponuot savo privacia pensija,pasiimt visa,dalimis pasiimt,ar palikt ismokejimui menesiais.Jei pasiimi visa,ar dalimis,turi sumoket valstybei pajamu mokesti nuo pasiimtos sumos dydzio 18%.Mano brolis 50m,cia jau turi sukaupes 30k.savo fonde kartu su darbdavio inasais.Ar ne puiku?Uztai anglai pensininkai perka vilas Ispanijoj,keliauja ir vargo nemato.
Dusia,del lapiu,tai cia ju pilna mieste,greit bus kaip kaciu.
Kavasucitrina,branginiesi,ane?