Labas rytas,
nu jau labai mokytos turit but,tiek kursu ;oh;Nu bet koks tikslas tokios sunkios,sakyciau super duper aukstosios matematikos buhalterijos?Gal jau keturis metus esu pensijoj Lietuyvoj,tai atsiunte tik dabar laiska,kokia yra mano bazine pensija ir kaip ji apskaiciuota.Tai tas apskaiciavimo modelis OMG nei velniui,nei gegutei suprast.Atsiunte UK kai isejau,tai viskas paparsta,stazas,inasas i NI,koks procentas skirtas pensijai,kiek prideda valstybe ir tiek ziniu.Kazkaip man Lietuvoj darosi iskas labai sudetinga.
Sveikata gerai,sakiau,kad issikapstysiu,virusas zuvy buvo uzmustas antibijotikais ir kitais brudauis,o as jutau tik viso to padarinius silpnus.Perspejo organizmas,kad niekada nebepirkciau,o tai supyks labiau.
Nu Teresike liko,nes konservu daugiau,negi jie save issimes lauk ir eis darbo ieskot.Dabar laukiam pirmadienio,kai Teresike pateiks plana B.Jauciu ,ji jo neturi.O tada ziuresim.Eina kalbos,kad prates istojimo data,9 menesiam,bet jau taip nusibodo ta nezinia.Labai nesiparinu,Lietuvos seneliu namu dar yra ir kuriasi nauji.
Margo issikapste is viruso greit,dabar teks abu tevus slaugyt,nes tuodu susirgo
Ai del keto,s...dukas,neturiu valios.Jau ieskau miltuuku.Muka ,turiu nuliudint,ebay ju mnebera.Matyt uzdraude.Bet radau panasu puslapi su jais,kitos firmos.Kai ieskai lipotrimo,nukreipia i ju psl.bet ten liepia kreiptis i pharmacistus tik.