Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 01 16, 14:07)
Ne,negersiu,nera taip blogai,o jau ir daug geriau,gyvensiu.Daugiau jokiu zuvu is prekybcentriu,brangios bjaurybes,uzsistoveje,plautos,dezinfekuotos matyt,beskones ir t.t.

na jooo palutos ir t.t. ale šviežių pas mumi retai kur gausi...
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandiena vėl seminare ir kada aš išmoksiu... tik atrodo jau jau ir vėl iš anujo viskas... na sako gal nemirsim nuo alchaimerio unsure.gif
Luety net nežinau ar gerai ar blogai bet ponia palikta mažas rezultats ale liks kol kas... sumaištis nemaža čiupk 4u.gif bet tikrai netikiu kad tai liestų pencininkus tiesa gird-iu vis dažniau, kad pileitybę pasiima UK vis daugiau žmonių...Kaip sveikata šiandiena?
Dusia37 aš apie granatų žievė broliui dvi valandas lekcijas skaičiau bet jau atsibodo... vaikas prist tai ir lekia į priimamąjį čia su dičke...
kaip mergos su keto sekasi?
Tiesa visai nieko
vartotojo įkelta nuotrauka
Bučkas

Atsakyti
labas rytas

Muka susitiksim moksluose smile.gif
Luety kaip sveikatos ?
Muka kažin į ką brolis toks užsispyręs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ????
Dėl to riebalų mišinio mačiau reklamą . Nežinau , man net tas pirktas ghi sviestas neskanus lyginant su savo gamintu.
Dėl keto - tai aš kiekvieną diena pradedu keto kava... o pabaigiu kaip šiukšlių dėžė smile.gif Pažįstama ? isissveiksiu ir susiimsiu smile.gif tikiuosi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 17, 10:35)
labas rytas

Muka susitiksim moksluose smile.gif
Luety kaip sveikatos ?
Muka kažin į ką brolis toks užsispyręs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ????
Dėl to riebalų mišinio mačiau reklamą . Nežinau , man net tas pirktas ghi sviestas neskanus lyginant su savo gamintu.
Dėl keto - tai aš kiekvieną diena pradedu keto kava... o pabaigiu kaip šiukšlių dėžė smile.gif Pažįstama ? isissveiksiu ir susiimsiu smile.gif tikiuosi smile.gif

O tu Paciolio del VSI?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 17, 08:59)
O tu Paciolio del VSI?

ui ne smile.gif pas pas pona K.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 17, 11:00)
ui ne smile.gif pas pas pona K.

nesusitiksim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 17, 09:07)
nesusitiksim verysad.gif

O gaila smile.gif
Sėkmės moksluose, Pačiolio būna labai išsamūs ir smulkmeniški ... Biški mane nerimas po jų puola biggrin.gif , nes neįmanoma versle taip dirbti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 17, 11:11)
O gaila smile.gif
Sėkmės moksluose, Pačiolio būna labai išsamūs ir smulkmeniški ... Biški mane nerimas po jų puola  biggrin.gif , nes neįmanoma versle taip dirbti .

Jooo tu teisi tikrai jie tokie ir buna del to einu i kelis ir pono K ir to kito pono
Atsakyti
Labas rytas,

nu jau labai mokytos turit but,tiek kursu ;oh;Nu bet koks tikslas tokios sunkios,sakyciau super duper aukstosios matematikos buhalterijos?Gal jau keturis metus esu pensijoj Lietuyvoj,tai atsiunte tik dabar laiska,kokia yra mano bazine pensija ir kaip ji apskaiciuota.Tai tas apskaiciavimo modelis OMG nei velniui,nei gegutei suprast.Atsiunte UK kai isejau,tai viskas paparsta,stazas,inasas i NI,koks procentas skirtas pensijai,kiek prideda valstybe ir tiek ziniu.Kazkaip man Lietuvoj darosi iskas labai sudetinga.
Sveikata gerai,sakiau,kad issikapstysiu,virusas zuvy buvo uzmustas antibijotikais ir kitais brudauis,o as jutau tik viso to padarinius silpnus.Perspejo organizmas,kad niekada nebepirkciau,o tai supyks labiau. mirksiukas.gif
Nu Teresike liko,nes konservu daugiau,negi jie save issimes lauk ir eis darbo ieskot.Dabar laukiam pirmadienio,kai Teresike pateiks plana B.Jauciu ,ji jo neturi.O tada ziuresim.Eina kalbos,kad prates istojimo data,9 menesiam,bet jau taip nusibodo ta nezinia.Labai nesiparinu,Lietuvos seneliu namu dar yra ir kuriasi nauji. biggrin.gif biggrin.gif
Margo issikapste is viruso greit,dabar teks abu tevus slaugyt,nes tuodu susirgo biggrin.gif biggrin.gif
Ai del keto,s...dukas,neturiu valios.Jau ieskau miltuuku.Muka ,turiu nuliudint,ebay ju mnebera.Matyt uzdraude.Bet radau panasu puslapi su jais,kitos firmos.Kai ieskai lipotrimo,nukreipia i ju psl.bet ten liepia kreiptis i pharmacistus tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 sausio 2019 - 09:37
Luety, apsiramink su miltukais, kąąąąąą...
Ir apskritai - ar tu bandei kada nors tą keto? Jei ne - ar nesmalsu pabandyt? Ar nesmagu valgyt normalų maistą, nenorėt saldumynų, nekęst alkio? Ir prie viso to dar kg krenta. Ir sako, kad sutvarko metabolizmą. Ar nevilioja tavęs tokia perspektyva? Aš nesu už tokią ilgalaikę mitybą. Nu bet pora mėnesių...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 17, 08:41)
Luety, apsiramink su miltukais, kąąąąąą...
Ir apskritai - ar tu bandei kada nors tą keto? Jei ne - ar nesmalsu pabandyt? Ar nesmagu valgyt normalų maistą, nenorėt saldumynų, nekęst alkio? Ir prie viso to dar kg krenta. Ir sako, kad sutvarko metabolizmą. Ar nevilioja tavęs tokia perspektyva? Aš nesu už tokią ilgalaikę mitybą. Nu bet pora mėnesių...

Kol kas tik zvalgausi.
Tu juokis is manes,bet man neiseinataip valgyt.Nu nemoku.Pradedu ryte gal ir nieko,po to padauginu visko.Ziurineju tuos laikinus meniu,kur galima rast intike,nezinau...Principas aiskus,bet paciai neiseina.Galsureiksminu per daug,gal valios neturiu.Miltukai greit iveda i keto,buna pasakiskas jausmas,todel jie man kaip narkotuikai.Suprantu,kad ir keto taip butu.Man reikia:ryte N val.N gramu to,N gramu ano,Pietu N val N gramu kito N gramu sito,tada susiimciau ir but puiku.O kai pati deduosi tas N val ir N gramus ir N maista ir gaunasi Nieko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 17, 10:47)
Kol kas tik zvalgausi.
Tu juokis is manes,bet man neiseinataip valgyt.Nu nemoku.Pradedu ryte gal ir nieko,po to padauginu visko.Ziurineju tuos laikinus meniu,kur galima rast intike,nezinau...Principas aiskus,bet paciai neiseina.Galsureiksminu per daug,gal valios neturiu.Miltukai greit iveda i keto,buna pasakiskas jausmas,todel jie man kaip narkotuikai.Suprantu,kad ir keto taip butu.Man reikia:ryte  N val.N gramu to,N gramu ano,Pietu N val N gramu kito N gramu sito,tada susiimciau ir but puiku.O kai pati deduosi tas N val ir N gramus ir N maista ir gaunasi Nieko. wub.gif

kiek dar atsikalbinėsi ir "atmazkių" ieškosi? biggrin.gif
Taigi tiksliai, su miltukais jei buvai ketozėj, tai puikiai žinai, kas su tavim darosi, o čia kažkada dejavai, kad bus tas, anas, trečias, vajė vajė...
Ir nereikia tau jokių gramų, nes vis tiek improvizuosi biggrin.gif (nepyk, bet toks vaizdas susidaro ax.gif )
Galiu aš tau pasakyt - valgyk to ir tiek. Darysi taip? biggrin.gif
Atsakyti