Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikos,mergytes,

uztrukom kiek sode,pardese.Puodukai dideli issidauze jau,reikejo papildyt saldytuva,tai dar uzsukom i sodo pardes seklu,zemiu kainu paziuret,ziu jau ir pietus,o mudu dar be pusryciu,tai gryze puolem ruost.
Migrena turejau viena kart gyvenime,buvom exkursijoj Vilniuj TV bokste ir buvo ziema,stebejom apsnigta Vilniu sauleta diena,kazkaip be juodu akiniu,sunku buvo ziuret,jau bokste bunant eme skaudet akys,galva,visa kelia namo buvo baisus galvos skausmas,net akimis negalejau ziuret ir taip visa para.Po to atleido ir daugiau gyvenime nebepasirode.Bjauri savijauta,nenori judet,ziuret,kalbet,suprantu Muka,ka jautei.
Dusia, 4u.gif 4u.gif smagu,kad virusas traukiasi.Gyvensim.Bjaurus tie virusiniai susirgimai,bet isvengt irgi ne labai einasi.
Reglana nuo virsaus mezgu antra karta savo gyvenime,bet jau dabar perpratau,tik be nugaros pakilimo dar,tai galiu ir kitus pamokyt,kaip issiskaiciuot akis.Ismokau graziai megzt reglanini takeli,kuris mane tenkina.Ta,kur nuotrauka idejau,isardziau,netiko man tie lapai,susiradau kita rasta,pradejau pagal aprasyma,netiko,isardziau,ir dar du kaertus ardziau ,tai rastas ne toks,tai tajkeliai negrazus,kol pagaliau issimezgiau viska atskirai,pagal save issimokiau reglana apsiskaiciuot ir pradejau,dabar jau netoli pazastu.O megztini taikai dukrai,bet cia ne jos spalva.Istikro spalva persikine,as pilnai nesiociau,senatvej spalvu nebijau.Jei dukrai netiks,bus marciai,ar vyriausiai 13m.anukai.
Rankoves nuo virsaus seniai ismokau megzt ,todel,kad nemoku istatytu ismegzt atskirai su viosais nuleidimais,o nuo virsaus labai lengva.Visas sunkumas,graziai surinkt akis rankovei,kad neliktu skyluciu.To dar reikia mokytis.O reglanu mezgant ir to nereikia,nes reglanu issimezgi rankoves iki pazastu jau nerdama reglana,o petys pats issiformuoja reglane,jei teisingai ji padarei.Kas gausis,matysim,gal reiks visa isardyt.Esu nerus mazajai anukei,tai gavosi puikiai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Pirmoje rastas,antroje reglano takelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 sausio 2019 - 15:17
Labas rytas,

kavos ?

Luety labai gražus Tavo mezginys . Ir spalva labai 4u.gif

Muka tikiuosi nesusirgai ?
Aš dar nesijaučiu labai sveika, tokia pavėpus kol kas. Dar į sportą vakare neisiu .
Atsakyti
Labos,
Buvau pas akių gyd. išrašė akinius, nes labai blogai pardėjau matyti į toli tai bųtinai leipė dirbti su akiniais, nes sako pavargsta akys tai dėl to reikia dirbti su akinias, kad nereiktų vėliau ant viso laiko nešioti...
Lutey tu tikra kruppštuolė o aš pasvaigau apie kilimus ir apsiraminau biggrin.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 15, 10:26)
Labos,
Buvau pas akių gyd. išrašė akinius, nes labai blogai pardėjau matyti į toli tai bųtinai leipė dirbti su akiniais, nes sako pavargsta akys tai dėl to reikia dirbti su akinias, kad nereiktų vėliau ant viso laiko nešioti...
Lutey tu tikra kruppštuolė o aš pasvaigau apie kilimus ir apsiraminau  biggrin.gif
Bučkas

Aga , o aš pradėjau nebematyti parduotuvėse gaminių sudėties ... irgi teks lankytis pas akių daktarą. Bet kaip nervina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 15, 12:40)
Aga , o aš pradėjau nebematyti parduotuvėse gaminių sudėties ... irgi teks lankytis pas  akių daktarą. Bet kaip nervina smile.gif

na jep nėra patogu
Atsakyti
Labos, 4u.gif :4u:as su akiniais nuo 18m,jei ka,ir nieko,geriau su jais,nei be ju.

Pardaviau du parselius,eisiu nert nauju. bigsmile.gif
Pasportavau,skauda kelenai labai ir nugara,bet pries sporta skaudejo labiau,o dabar visa diena sedesiu prie TV,sprendziasi emigrantu,esanciu UK likimas.Nebijociau del to,jei buciau dar dirbanti,nemanau,kad dirbancius isgrus,bet va,pensininku gali atsikratyt,kam juos sert jiems. wub.gif
Tikriausiai iseis be dealo,nes labai jau daug saliniku,visus gasdina 39 milijardu suma,kuria tektu sumoket,jei butu priimtas susitarimas,o anglai skrudzia,magdakai,moket nenori ir tai pagrindinis punktas,kuris vercia juos nepriimt susitarimo.Jei be dealo,tada keiciasi musu statusas kardinaliai,yra paruostos jau registravimosi programos,nieko gero.Jei su susitarimu,tai mes liekam ir gali atvaziuot dar ir visa gimine,o vaikai gime Uk gauna iskart pilietybe UK.Dar T,May turi turet plana B,kurio neatskleidzia.Tik gasdina,jei no deal,liekam EU.Palinkekit mums sekmes.Gryzt neturiu kur,butu katastrofa.Ir kiek tokiu cia yra. wub.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Luety bet gal nėra blogai, kad nepriėmė pasiūlymo, mažu vėl iš naujo reiks balsuoti ir neišstos iš ES? Tu labai jautriai reaguoji, žinia daug nežinomųjų, bet pamislink ne tu viena, ką 20 % šalies gyventojų paliks likimo valiai, dirbai mokėjai mokesčius davė pensija ir kitas lengvatas... čiupk 4u.gif Tiesa sveikinu su pardavimu ir dar cielus du biggrin.gif
Dusia37 kaip tavo sveikata kaip virusas ? Dabar turėsi ko laukti brangioji tokia jau dalia mūsų tų sergėtojų židinio, auginti išleisti ir laukti 4u.gif
o aš va radau akinius man tinkančius ir sėdžiu dabar darbe mislinu pabandysiu, bet šuds aš tai matau kol kas neblogai iš arti ale va nematau į tolį, nors sako, kad akys pavargsta ir dėl to nematau į tolį, nes darbas tai su kompu... nu matysim... kaip matysiu, nor sdaržbar labai leijasi viskas ...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

vakar pietums valgem zuvi is prekybcentrio pirkta,ne is zveju,nu ir netiko.Nezinau,iki siol pykina,bet nepramusa.Daugiau niekada nepirksiu,fui fui fui.
Natai,Muka,kol kas lieka juoda nezinia.Butu prieme PM sutarti,butu viskas aisku,nes tas emigrantu punktas buvo aptartas.Butume kovo 29 dave dokumentuys statususi ir viskas aisku.O dabar nezinia.Trys iseitys.Iseis uztrenke duris kovo 29,tada emigrantai isvis nezino kas bus,darys kita referenduma-laiko nebera,panaikins isstojima,kas maziausiai tiketina,britai nesuprastu tokio ju referendumo nutarimu nepaisymo,kristu pasitikejimas politikais,abejoju ar tai ivyks,nebent kazkaip gudriai.Kiek si ryta girdejau,Europa nebesideres su UK,padejo taska,lieka iseit be susitarimo.Siandien reiskiamas nepasitikejimas konservatoriu vyriausybe,laukia Tereses atsistatydinimas,o gal ir nauji rinkimai,nes leiboristai labai verziasi i valdzia,o kai toks chaosas,tai emigrantai jiems maziausiai rupi.Zodziu ne kas.Lieka laukt vel.O taip norisi aiskumo.
Margo susirgo gripu,dukra vel sedi namie,pries tai sedejo savaite per mokiniu atostogas,dabar del ligos.Nors jai kontrakta jau pratese metams,bet vistiek nesmagu.Bet ka daryt,as toli.Buciau salia,padabociau.Kaip tas gycvenimas viska sudelioja,vis ne taip,kaip noretusi. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos ... Dėkui Muka.
Luety kaip baigėsi vakar svarstymai ? Visai neseku tos temos smile.gif Vaikai baigs mokslus tai tikrai , o daugiau ... Jų sprendimai . Viskas bus gerai , matysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kas beatsitiks , viskas tik į gerą.
Mano sveikatos dar nelabai geros . Bet kas dieną gerėja. Tikiuosi nenusigydysiu iki bronhito smile.gif Vakar į sportus nėjau - tiesiog jaučiu , kad negaliu . Kažkokių karkalų pilna ... SSB biggrin.gif , į Lapes laikas smile.gif
Dukrytė nuskrido nelabai sėkmingai , nes lėktuvas vėlavo visą valandą ... Tai nespėjo į autobusą, kito reikėjo laukti ir tt. Naktinių žmonių gyvenimas smile.gif vakar sukrovėm čemodaną , kad nuvežtų . Kaina ta pati kaip bagažo , tik pačiam tąsytis po aerouostą ir autobusus nereikia .
Akinius esu nešiojusi vaikystėj , kažkokius ten super duper mandrus , kuriuos važiuodavom į Rygą užsakinėti , ir laukdavom 2 mėnesius kol pagamins. Kokius 4-6 metus ( nuo pirmos klasės) . Kaip supratau buvai toleregė ... Stipri . Paskui ėmiau kompeksuoti dėl akinių - vaikai negailestingi mano tarybinėj vaikystėj buvo . Mečiau akinius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Išmokau raides lentelėje, kai tikrindavo meluodavau:) O tada ir akys pasitaisė... Matydavau . Dabar paskutinį pusmetį pati jaučiu kaip silpsta ir nieko nedarau . Muka prie akinių reikia pratintis. Valandą per dieną ne daugiau pradžioj . Nes turėsi stiprų galvos skausmą . Akinai protezas , o protezas negali būti patogus ...
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 16, 11:51)
Labas rytas, 4u.gif  4u.gif

vakar pietums valgem zuvi is prekybcentrio pirkta,ne is zveju,nu ir netiko.Nezinau,iki siol pykina,bet nepramusa.Daugiau niekada nepirksiu,fui fui fui.
Natai,Muka,kol kas lieka juoda nezinia.Butu prieme PM sutarti,butu viskas aisku,nes tas emigrantu punktas buvo aptartas.Butume kovo 29 dave dokumentuys statususi ir viskas aisku.O dabar nezinia.Trys iseitys.Iseis uztrenke duris kovo 29,tada emigrantai isvis nezino kas bus,darys kita referenduma-laiko nebera,panaikins isstojima,kas maziausiai tiketina,britai nesuprastu tokio ju referendumo nutarimu nepaisymo,kristu pasitikejimas politikais,abejoju ar tai ivyks,nebent kazkaip gudriai.Kiek si ryta girdejau,Europa nebesideres su UK,padejo taska,lieka iseit be susitarimo.Siandien reiskiamas nepasitikejimas konservatoriu vyriausybe,laukia Tereses atsistatydinimas,o gal ir nauji rinkimai,nes leiboristai labai verziasi i valdzia,o kai toks chaosas,tai emigrantai jiems maziausiai rupi.Zodziu ne kas.Lieka laukt vel.O taip norisi aiskumo.
Margo susirgo gripu,dukra vel sedi namie,pries tai sedejo savaite per mokiniu atostogas,dabar del ligos.Nors jai kontrakta jau pratese metams,bet vistiek nesmagu.Bet ka daryt,as toli.Buciau salia,padabociau.Kaip tas gycvenimas viska sudelioja,vis ne taip,kaip noretusi. unsure.gif  unsure.gif

Luety čiupk 4u.gif
Dusia37 žinok jooo reikia pratintis nes tikrai ir galva svaigsta ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 sausio 2019 - 10:25
Luety gerk granatų žievių arbatos . Padės .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 16, 08:37)
Luety gerk granatų žievių arbatos . Padės .

Ne,negersiu,nera taip blogai,o jau ir daug geriau,gyvensiu.Daugiau jokiu zuvu is prekybcentriu,brangios bjaurybes,uzsistoveje,plautos,dezinfekuotos matyt,beskones ir t.t.
Atsakyti