Labos iš ryto
Kavos ?
Buvau pas šeiministė paėmė krauja išsirašiau kai kuriuos siuntimus( būtinus) ir išrašė vaistų... spaudimas užkilęs, ausų cypimą bandysim tvarkyti... na ir nuo rudenio ne hormonų bandysim taip... ir visgi morotono neuromą primygtinai siųlo operuotis, nes jau stovėsena krypsta.. ir t.t. ai matysim žodžiu rezultatas sveika
Kavasucitrina o kie jau pateriojai?
Luety ar nebus tau nuo pergyvenimų viskas kiek pamenu turėjai o tu jautrus žmogeliukas viskas ir atsiliepia...
Bučkas
Laba rytas,
Muka Sveikatos Tau
Aš gulinėju namie, lūžau . Susistamatirinus tik laiškus rašinėju ira atgal lovon . SS aktai išsiuntinėti , tai visi kaip varnai Jau nepamenu , kada turėjau tokį sunkų virusą. Naktį 3 kartus parsirengiau , ryte vis tiek galva kvadratine. O dar be kavos ...
Vienžo šio ryto išvada - kai nėra sveikatos tai viskas dzin ... Neberūpi nei darbas, nei svoris, nei maistas , nei grožis ....
Muka Sveikatos Tau
Aš gulinėju namie, lūžau . Susistamatirinus tik laiškus rašinėju ira atgal lovon . SS aktai išsiuntinėti , tai visi kaip varnai Jau nepamenu , kada turėjau tokį sunkų virusą. Naktį 3 kartus parsirengiau , ryte vis tiek galva kvadratine. O dar be kavos ...
Vienžo šio ryto išvada - kai nėra sveikatos tai viskas dzin ... Neberūpi nei darbas, nei svoris, nei maistas , nei grožis ....
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 09, 10:27)
1.Luety patarimas kaip "sportininkės" sportininkei dėl raumenų skausmo - padaryk tempimo pratimus kelis , atleis . PVZ kad ir saulės pasveikinimą ... Išbandyta .
Muka tarp šitų dietų skirtumas yra . Keto dietoj duonas kepa, blynus kepa, pyragus kepa ( žinoma ne iš grūdinių miltų , žinoma be cukraus ) . Paleo nerekomenduojama . Truputi kita filosofija... Gal nesu labai į keto įsigilinus . Keto man tokia geležinė, paleo švelni žmogui
Muka tarp šitų dietų skirtumas yra . Keto dietoj duonas kepa, blynus kepa, pyragus kepa ( žinoma ne iš grūdinių miltų , žinoma be cukraus ) . Paleo nerekomenduojama . Truputi kita filosofija... Gal nesu labai į keto įsigilinus . Keto man tokia geležinė, paleo švelni žmogui
Labas rytas,
1.Dusia,mes visas klases uzbaigiam tempimo pratimais,o ir rytais darau keleta pagrindiniu.
Nieko cia baisaus,siandien jau tik kai kuriose vietose dar skauda,bet cia baikos tokie skausmai,tik kazkiek riboja judesius.
QUOTE(Muka @ 2019 01 10, 07:27)
Labos iš ryto
Kavos ?
Buvau pas šeiministė paėmė krauja išsirašiau kai kuriuos siuntimus( būtinus) ir išrašė vaistų... spaudimas užkilęs, ausų cypimą bandysim tvarkyti... na ir nuo rudenio ne hormonų bandysim taip... ir visgi morotono neuromą primygtinai siųlo operuotis, nes jau stovėsena krypsta.. ir t.t. ai matysim žodžiu rezultatas sveika
1.Luety ar nebus tau nuo pergyvenimų viskas kiek pamenu turėjai o tu jautrus žmogeliukas viskas ir atsiliepia...
Bučkas
Kavos ?
1.Luety ar nebus tau nuo pergyvenimų viskas kiek pamenu turėjai o tu jautrus žmogeliukas viskas ir atsiliepia...
Bučkas
1.Ne,Mukute,tikrai ne.Nuo pergyvenimu tik sirdele skauda,bet kazkiek rimsta mano vargai,o juju dar ne labai.Bet pakeiciau savo pozicija ir jauciuosi kazkiek geriau.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 10, 08:19)
Laba rytas,
Muka Sveikatos Tau
Muka Sveikatos Tau
Sveikatos jums abiem.
Dusia,isjunk savo telefa ir miegok,miegas gydo virusa.
Si ryta jau nukraciau prieaugli po bulviu ragavimo.Reiskia kazkiek susitvarkiau,jei eina nukratyt.Nera idealiai dar,nu ne idealiai,bet angliu vis dar padauginta,nes pienas ir duona mano taskai,kur dar reikia dirbt.Vakar nusipirkau kokoso miltu,bandysiu ieskot recepta,skaiciuot makrus tokioj keptoj duonoj,o tada pirkt gal migdolu pieno,tik reik paziuret ar jis ten turi angliu ir kiek,gal tas pats.Ir dar,per tuos visus svorio metimo pratybas,tai buvo isakyta grieztai valgyt 3x ir turiu pasakyt,kad mane tai isbalansavo i lesinejima nuvare vel.Dabar net be pastangu priejau prie 2 kartu dienoj ir man puikiausia.Kad pavadint tai protarpiniu badavimu,negaleciau,nes pavalgau paskutini karta iki 18 val ir paskui ryte 7:30-8:00 keliuos ir geriu kava su pienu.O po to valgau tik 11:00-11:30,nes nenoriu.Tai va,ta kava but galima atsisakyt,bet tai butu paskutinis malonumas,kuris apleistu mane.Saldumynu ne,alko ne,tai nors kava pasimegauju ryte,kol MB miega.Man taip smagu buna,pasvajoju,zinias paklausau viena.Zodziu,per 2d.minus 1,5kg.Ryt sportas,laukiu jau .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 10, 12:19)
Laba rytas,
Muka Sveikatos Tau
Muka Sveikatos Tau
oi dusia37 čiupk ir dar + prie posakio nepakeičiamų pilna viena vieta, tai kad gulėk ir sveik...
QUOTE(Muka @ 2019 01 10, 09:27)
tiksliai neatsimenu, bet apie 1,5 kg skysčių pavidalu dingo iš karto po 36 val. vandenuko, o tikresnių kg tai bus kokie 2. Čia per savaitę.
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 10, 13:11)
tiksliai neatsimenu, bet apie 1,5 kg skysčių pavidalu dingo iš karto po 36 val. vandenuko, o tikresnių kg tai bus kokie 2. Čia per savaitę.
puiku
Labos iš ryto
Ligoniu kavos į lovytę
Kaip Dusia37 sveikata? Virusams tik vienas lova ramybė ir miegas čiupk
Luety ku ku ? kaip tavo reikalai, ką mezgi su virbalais?
Brrr žiema vienok parodė šiek tiek nagus -15 kaune...
Ate42 širedelę kaip tau sekasi važinėti tokiais orais į darbuką, tiesa o turite dedeklių TB šildo jas lempom ar kuom?
Bučkas
Ligoniu kavos į lovytę
Ate42 širedelę kaip tau sekasi važinėti tokiais orais į darbuką, tiesa o turite dedeklių TB šildo jas lempom ar kuom?
Bučkas
Labas rytas,
Dėkui Muka už kavą
Šiandien iš aš mažą puoduką išgėriau kavos . Dar namie , nelabai gerai platinti virusą, ty vaikščioti į darbą. Vakar pragulinėjau , miegoti aš negaliu daug. Taigi man liga yra labai didelis išbandymas O nei skaityti nei teliko žiūrėti negalėjau , galvą skaudėjo iki vėmimo. Temperatūros neturiu , vadinasi ne gripas, o virusas... Ale kad taip mane sulankstytų senai jau buvo senstu
Luety ką mezgi ?
Gražios ir darbingos dienos Ir lengvo savaitgalio
Dėkui Muka už kavą
Šiandien iš aš mažą puoduką išgėriau kavos . Dar namie , nelabai gerai platinti virusą, ty vaikščioti į darbą. Vakar pragulinėjau , miegoti aš negaliu daug. Taigi man liga yra labai didelis išbandymas O nei skaityti nei teliko žiūrėti negalėjau , galvą skaudėjo iki vėmimo. Temperatūros neturiu , vadinasi ne gripas, o virusas... Ale kad taip mane sulankstytų senai jau buvo senstu
Luety ką mezgi ?
Gražios ir darbingos dienos Ir lengvo savaitgalio
QUOTE(Muka @ 2019 01 11, 07:35)
Labos iš ryto
Ligoniu kavos į lovytę
Bučkas
Ligoniu kavos į lovytę
Bučkas
Laba,
Dusia-sveik.
Mukute, rytais važiuojam abu, vairuoja vyriškis. Sėdžiu šalia, kaip tortas. Vištukių turim, tik vyresnės jau puode, dabar jaunimo pripirko. tiksliau vasarą pirkom. dabar vyriškis prileidžia 20 litrų kibirą labai karšto vandens, uždengia ir deda po laktom kur jos tupi. šitom dienom jis ten ir būna, kad vandenį pakeist geiamą, nes užšąla. o šildanti lempa dega visą parą. būdą apšiltino. pamatus apkasė sniegu. šiandien aš kaune. turėjau susitikimų su klijentais. dabar pie puodų. vaikis čeburėkų užsiprašėpriviriau. užkaičiau kauliukus, bus drebučių. dar sriubos išvirsiu.
dabar inu gyvates pravaikyt ir dirbt.
vakar palikau darbe telefoną...atgausiu tik vakare. nemoku be jo gyvent. stoja visi reikalai.
Labos,
Dusia, sveikatos glebi.
As pasidzyminau,gryzau,kaip kleckas tokia pavargus kazkaip,atsiliepia ilgas nelankymas,bet smagu,jauties toks tvirtas zmogus,pavalgiau pusrycius ir einu megzt su jum pasilabinus.
Ilgai gimdziaupacia ideja,ieskojau siulams atitikmens,pradejau megzt pagal ta video,issigildenau viska,pyst,rastas neatitinka schemos arba atvirksciai ir niekas nieko nepaaiskina kodel ir kaip ir taip tpliau,tai vel maliausi po interneta,kol radau klaidas autores.Nemegstu tokiu video kur sau daro po nosim bet,obet taciau,grazus lapeliu rastas,tai ir vargau.
https://www.youtube....w...Bl&index=29
O cia mano rezginys
Dusia, sveikatos glebi.
As pasidzyminau,gryzau,kaip kleckas tokia pavargus kazkaip,atsiliepia ilgas nelankymas,bet smagu,jauties toks tvirtas zmogus,pavalgiau pusrycius ir einu megzt su jum pasilabinus.
Ilgai gimdziaupacia ideja,ieskojau siulams atitikmens,pradejau megzt pagal ta video,issigildenau viska,pyst,rastas neatitinka schemos arba atvirksciai ir niekas nieko nepaaiskina kodel ir kaip ir taip tpliau,tai vel maliausi po interneta,kol radau klaidas autores.Nemegstu tokiu video kur sau daro po nosim bet,obet taciau,grazus lapeliu rastas,tai ir vargau.
https://www.youtube....w...Bl&index=29
O cia mano rezginys
Labos iš ryto
kavos?
Užvakar migrena aplankė jazau jau senai taip buvo vakar vos vos išsijudinau iki bažnytėlės bet paskui pramušė tai prie puodu .... sriuba, vyniotinis žuvies, virta šoninukė, vietoj kelbasų bus namie... priruošiau tarsi gyventumėme 20 iš mamukės dyvinausi, kad nemoka ruošti mažai o pati... savaitė valgysim
Ate42 tai TB turi ką veikti su tom vištukėm eina sau tai pašildyk tai vėl .... Gerai kad vairuoti nereikia ačiū die, o kaip TB svaigimai ir t.t. mažu praėjo?
Dusia37 kažkada ateina ir paguldo tas nesergančias...čiupk O kaip dabar tau?
Luety na gražu
Bučkas
kavos?
Užvakar migrena aplankė jazau jau senai taip buvo vakar vos vos išsijudinau iki bažnytėlės bet paskui pramušė tai prie puodu .... sriuba, vyniotinis žuvies, virta šoninukė, vietoj kelbasų bus namie... priruošiau tarsi gyventumėme 20 iš mamukės dyvinausi, kad nemoka ruošti mažai o pati... savaitė valgysim
Ate42 tai TB turi ką veikti su tom vištukėm eina sau tai pašildyk tai vėl .... Gerai kad vairuoti nereikia ačiū die, o kaip TB svaigimai ir t.t. mažu praėjo?
Dusia37 kažkada ateina ir paguldo tas nesergančias...čiupk O kaip dabar tau?
Luety na gražu
Bučkas
Labas rytas,
Imu kavos Mėgstu aš ja piknaudžiauti
Luety labai gražus mezginys . Kuriai anūkei mezgi ? pagal spalvą sprendžiu , kas ne sau ... Mano noruose ir planuose išmokti megzti reglano rankoves mezgant nuo viršaus ... Kai į pensiją išeisiu
Muka šaunuolė tiek prigaminai PS žuvies vyniotinio nesu gaminusi. Nei žuvies koteltų . Mes visi žuvies mėgėjai , nežinau , kodėl nedarau . Tinginė matyt . Mano gaminimo laikotarpis baigiasi , dukrytė vakare išskrenda. Po vaikų pasibuvimo namie šaldiklis ryškiai pratuštėjo . Dabar laikas bus geras - noriu gaminu , tingiu kiaušinienės išsikepu
Mano sveikata jau puse bėdos , sėdžiu darbe . Gal pasidalinsiu "gėrio likučiais"
Imu kavos Mėgstu aš ja piknaudžiauti
Luety labai gražus mezginys . Kuriai anūkei mezgi ? pagal spalvą sprendžiu , kas ne sau ... Mano noruose ir planuose išmokti megzti reglano rankoves mezgant nuo viršaus ... Kai į pensiją išeisiu
Muka šaunuolė tiek prigaminai PS žuvies vyniotinio nesu gaminusi. Nei žuvies koteltų . Mes visi žuvies mėgėjai , nežinau , kodėl nedarau . Tinginė matyt . Mano gaminimo laikotarpis baigiasi , dukrytė vakare išskrenda. Po vaikų pasibuvimo namie šaldiklis ryškiai pratuštėjo . Dabar laikas bus geras - noriu gaminu , tingiu kiaušinienės išsikepu
Mano sveikata jau puse bėdos , sėdžiu darbe . Gal pasidalinsiu "gėrio likučiais"