Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 19:27)
radau iherb
https://www.iherb.co...st-Strips/85463

manau šios tinka? bet matau nėra pardavime iki 01.29....

tai tikriausia tinka... O aš neįeinu į ebay, nesuprantu, lyg gerą slaptiką vedu, bet tai ne...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 08, 14:52)
Muka, tupiu Keto biggrin.gif. Favorit meniu? Ką aš žinau, kad aš tingiu nesąmonėm užsiiminėt, esu prieš visokius saldiklius ir desertus, jokių ten kalafiorų picų, tai pas mane viskas paprasta. Pagrinde kiaušai įvairiom formom ir mėsa smile.gif. Su kiaušais tai skaniausia kiaušai, avokadas, sūdyta lašiša - viskas susmulkinta ir su aliejum. Pirmam valgiui būna.
Luety, ko tu ten baidaisi tų svaigimų, šaltrėčių, skaudančių raumenų ir kaulų... Manai, kad viskas ir bus tau? biggrin.gif. Nu man asmeniškai pirmą kartą kai ketinausi, tai kokias 4-5 dienas pradžioj mieguistumas (bent pirmą dieną), truputį silpnumas buvo, o šį kartą NIEKO. Visiškai ramiai su šventinių angliavandenių išpūstu pilvu 36 val.ant vandenuko, o paskui tvarkinga keto. Niekas nesidarė. Trečią dieną pradėjo troškint, šeštą dieną keto juostelės parodė ketonų perteklių. Gal bendrai meluoju apie tvarkingumą, nes nieko neskaičiuoju. Jausmas, kad apskritai maisto pamažinu, bet kad nesinori man prie tos keto valgyt, nu visai alkio jausmas dingsta smile.gif. Ko baidaisi prarast raumenis? Taigi valgyk tuos baltymus, neribok. Kiek prie anglių maisto valgei, tiek ir dabar - nelabai suprantu tavo susirūpinimo. O organizmas atsargas degina šia tvarka: alkoholis, baltymai, angliavandeniai, riebalai. Ir tik nesakyk, kad tau reikia griežtai parašyta, nes griežto parašymo neužtenka, reikia griežto laikymosi tongue.gif . O bendrai tai nei reikia, nei ką...

Nu bet kaip tau lengvai viskas einasi?Net pavydu.Gal as perdaug viska sureiksminu,nebesuprantu saves.
Perdaug uinfo matyt,perdaug prisiskaiciau ir svaigstu viskuom.Ir bijau,kad nepakenkciau ,nes as jau ne jaunikle,todel ir baisu.Kad butu grieztas planas,butu ir grieztas laikymais,o dabar puolu cia,puolu cia ir baigiasi duonos vakariene.

QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 17:02)
o kur pirkai keto juosteles? nerandu kas lietuvoje veza anksciau buvo pries 2 metus paskui nebeveze berlin chemie. kavasucitrina labai pažįstamas jausmas dėl nenoro valgyti miltukai, jų pagalba ir įeini į ketozę, tik čia nereikai mąstyti ką kada ir kiek... tik užpylei vandeniu ir vualia... ar tai gerai nesiveliu į diskusiją man tiko kitam ne vienam gerai kitam ne... O kodėl pirma alko degina smile.gif o neišstumia iš lastelės glikogeną?
Dusia37 aš kaupiau jau 2+2+2 ir galvoju pasilikti nemėgstu lakstyti... Iš kitos pusės jeigu ir sukaupsiu ir nepaveldės ( kaip dabar kai kas gąsdina) tai ir pensijos nieks nepaveldės, na jeigu pasiseks sukaupti virš 60 vėl kažkas nubyrės.. 3 procentai nėra mažai, bet gal vis daugiau išeis ... sunku ką ir pasakyti.....skaičiuoklė labai jau optimistinė.. kaupti pačiai į kojinę... vėl man nelabai... tiesa aš dar gyvybės kaupiamuoju apsidraudus mąstau čia bus dar plius prie pensijos... Tiek mano žinios... O į seminarą eisiu į viešųjų įmonių kosmosas man su jom verysad.gif o 16 pas ką eisi neužfiksavau kas rengia?
Luety o tu savo estetinį vaizdą pati nusistatei ar tai reimiasi į kg, gink die aš ne psichologas bet gal tu pažvelk į save kitomis akimis na nelipink kg prie savo vaizdo... man tu grąžiai atrodai  4u.gif ... o va jeigu tu dėl sveikatos blogai jautiesi tai ir žiūrėk kaip į sveikatinimasi o ne į kg metimą... bet jeigu tu save lygini su tos kurios lieknos... jklmn nugyvenom gyvenimą kad save lyginti su kitais.... pamilti save toks koks esi, o paskui manau viskas ateis .... ir gyvenimo būdas ir požiūris į aplinką ir kitus...

Muka,prastas estetinis vaizdas,kai sveri virs 100,tikrai prastyas,ir del sveikatos,verkiant reikia mest svori,nes sanariai apkrauti sportuojant.Ir nelyginu saves su lieknom,perkarusios be papuliu ir sikniuko man ne moterys,o hibridai.As sau grazi su 85,bet kaip iki ju dasikast?O saves pamilt tokios as negaliu,vel neinu niekur,nieko nenoriu,bijau fotiko,bijau veidrodziu,zodziu kosmaras.
Papildyta:
https://www.ebay.co....0...ps&_sacat=0 ebay.uk keto test strips
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 08, 22:44)
Nu bet kaip tau lengvai viskas einasi?Net pavydu.Gal as perdaug viska sureiksminu,nebesuprantu saves.
Perdaug uinfo matyt,perdaug prisiskaiciau ir svaigstu viskuom.Ir bijau,kad nepakenkciau ,nes as jau ne jaunikle,todel ir baisu.Kad butu grieztas planas,butu ir grieztas laikymais,o dabar puolu cia,puolu cia ir baigiasi duonos vakariene.

nu laba diena - lengvai? O atsisakyt šokoladų ir panašių dalykėlių, o dar vynčiaus - čia lengva? biggrin.gif. Visai nieko lengvo, nu bet imu ir darau, pasirinkimo neturiu smile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety aš vakar apie tai kalbėjau : "Perdaug uinfo matyt,perdaug prisiskaiciau ir svaigstu viskuom.Ir bijau,kad nepakenkciau ,nes as jau ne jaunikle,todel ir baisu.Kad butu grieztas planas,butu ir grieztas laikymais,o dabar puolu cia,puolu cia ir baigiasi duonos vakariene." Dabar apie svorį... tu kiek laiko sveri 100 metus du ar beveik visą gyvenimą ? pvz. aš niekada nebuvau kūda visada turėjau antsvori 61 svėriau tik po miltukų išbuvo svoris 3 ar 4 metus nepamenu tai aš ką visą gyvenimą savęs turiu nemylėti, slėptis fotkinti ir gėdytis žmonių....
Tiesa ačiū už ketostic, man konservatorei jų pirkimas per ebay kosmosas doh.gif lauksiu iherb mažu atsiras...
Kavasucitrina šaunuole net ir vinčiau atsisakei čiupk 4u.gif Tiesa bandysiu tavo ale mišraine iš kiaušių ir avokado ... mažu užlipsiu smile.gif
Bučkas
Dusia37 čia staripsnis apie pensijas:
https://www.delfi.lt...a.d?id=80048115
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 sausio 2019 - 08:28
QUOTE(Muka @ 2019 01 09, 07:59)
Tiesa ačiū už ketostic, man konservatorei jų pirkimas per ebay kosmosas  doh.gif lauksiu iherb mažu atsiras...

jei nori, kokį 10 vnt. tų juostelių galiu atsiųst.
Atsakyti
Labas rytas,

Kokia skani keto kava 4u.gif Dėkui Muka.
Mane kabina virusiukas, galvojau prasivaikščiosiu. Arbatų nemėgstu tai geriu šiltą vandenį kibirais. Gal prasiplaus ? Arba ne... Biliotenio neturėjus nuo 2009 metų smile.gif
Muka dėl pensijos - prisiskaičiau visokių nuomonių ... Prakalbėjau banke su vadybininke 1,5 val. Prisijungus prie Sodros per asmeninę paskyrą pažiūrėjau ką jie žada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nesu tokia naivi , kad patikėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasiskaičiavau , kaip dirbo mano pensijų fondas, turėjau tą 2+0+0.... Ir pasididinau iki 3 pr įmokų . Viena dalis man ten nepatinka - išmokėjime , privalomas anuitetas blink.gif ax.gif blink.gif Bet iki to laiko kol mano pensija bus tai dar pakeis 4 kartus ( maždaug tiek naujų seimų ir vyriausybių turėsim ) ...
O ką darai Tu? Gal turėjai 2+2+2 ?
Dėl dietų - tai Keto man pati lengviausia . Lengviau už Paleo . O dėl laikymosi - nesilaikymo tik psichologinės problemos ... Ne alkis smile.gif Nei nei Keto nei Paleo alkio nejauti . Bet tai netgi ne dietos , tai jau maitinimosi būdas... Gal biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 09, 12:02)
Labas rytas,

Kokia skani keto kava  4u.gif Dėkui Muka.
Mane kabina virusiukas, galvojau prasivaikščiosiu. Arbatų nemėgstu tai geriu šiltą vandenį kibirais. Gal prasiplaus ? Arba ne... Biliotenio neturėjus  nuo 2009 metų smile.gif 
Muka dėl pensijos  - prisiskaičiau visokių nuomonių ... Prakalbėjau banke su vadybininke 1,5 val. Prisijungus prie Sodros per asmeninę paskyrą pažiūrėjau ką jie žada  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nesu tokia naivi , kad patikėčiau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pasiskaičiavau , kaip dirbo mano pensijų fondas, turėjau tą 2+0+0.... Ir pasididinau iki 3 pr įmokų . Viena dalis man ten nepatinka - išmokėjime , privalomas anuitetas  blink.gif  ax.gif  blink.gif  Bet iki to laiko kol mano pensija bus  tai dar pakeis 4 kartus ( maždaug tiek naujų seimų ir vyriausybių turėsim ) ...
O ką darai Tu? Gal turėjai 2+2+2 ?
Dėl dietų - tai Keto man pati lengviausia . Lengviau už Paleo . O dėl laikymosi - nesilaikymo tik  psichologinės problemos ... Ne alkis smile.gif Nei nei Keto nei Paleo alkio nejauti . Bet tai netgi ne dietos , tai jau maitinimosi būdas... Gal  biggrin.gif  4u.gif

Aš turėjau 2+2+2 ir pasilieku... na man pasakykit kuom skiriasi paleo nuo keto... tas pats tik kitoje rankoje unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nuo vakar minus 900g,skaiciavau,bet virsijau anglis vistiek,i visa kita nebekreipiu demesio,retkarciais pasidarysiu proteinini kokteili gal,zodziu,mano problemos tikai psichologines,kaip Dusia sako.Aciu Kavasucitrina,kazkaip prasviesejo.Pabandysiu be galvos sukimo,tik stebint anglius,kol iprasiu.
Del pensiju nieko neismanau.Budavo beproblemu,o ir UK tas pats buvo,dirbi,uzdirbi,moki mokescius,ateina laikas pensijai,moka,kiek idejai.Kodel viskas taip sudetinga darosi?
Uzejo mezgimo krize,noriu virbalu,kol pasiilgsiu vaselio.
Esu skaudi visa po vakar sporto,nebuvau tokia skaudi,kai pernai sausy emiau sportuot po visisko sporto nebuvimo,o dabar tik 4 sav.nelankiau,ir siandien jau net duse sildziau karstu vandeniu(vonia but nuostabu)savo kuna,kad kiek aprintu tas maudimas.Praeis,nebaisu,tik nemalonu.
Dusia laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 09, 10:50)
Aš turėjau 2+2+2 ir pasilieku... na man pasakykit kuom skiriasi paleo nuo keto... tas pats tik kitoje rankoje  unsure.gif

Man skiriasi . Paleo jokių pieno produktų , jokių sėklų , jokių saldiklių . Galima vaisius, moliūgus , salierus , pastarnokus , morkas , burokėlius.
Keto - kas be anglių tas gerai . Ir duona, ir pyragai su stevija ir makaronai be anglių leidžiami. Va tokie :makaronai
Ps svoris Keto krenta labai , Paleo pamažu .
Paleo gyvenus ilgiau , Keto tik apie mėnesį , iki Kalėdų . Pyragėlį kepiau 1 kartą , bo labai norėjau saldžiai iki negaliu . Stevija + kaiušinis +maskaraponė +migdolų miltai ir 3 min į mikrobangę . Taip nenutrūkau smile.gif
PS visokių dietų labai lengva laikytis kai šaldytuve tik galimi produktai , niekas nezaunija kugelio iškepti ir tt. Pasižiūrėjai vakare į pasikorusią pelę šaldytuve ir eini miegoti smile.gif
Atsakyti
Muka, neatsakei dėl juostelių smile.gif
Paleo ir Keto skiriasi daug kuo: maisto produktais, anglių kiekiu, prie Keto skysčiais kartu dingsta ir daug elektrolitų, todėl reikia papildomai gerti magnį, natrį ir dar visko atrastume. Iš esmės tai man žymiai geriau, paprasčiau, liberaliau ir natūraliau, artimiau pačiam žmogui yra Paleo. O Paleo Primal iš viso tobula smile.gif. Bet svoris bent man tikrai geriau krinta su Keto. Ir ta didesnė drausmė prie Keto yra iš esmės neblogai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 09, 13:50)
Muka, neatsakei dėl juostelių smile.gif
Paleo ir Keto skiriasi daug kuo: maisto produktais, anglių kiekiu, prie Keto skysčiais kartu dingsta ir daug elektrolitų, todėl reikia papildomai gerti magnį, natrį ir dar visko atrastume. Iš esmės tai man žymiai geriau, paprasčiau, liberaliau ir natūraliau, artimiau pačiam žmogui yra Paleo. O Paleo Primal iš viso tobula smile.gif. Bet svoris bent man tikrai geriau krinta su Keto. Ir ta didesnė drausmė prie Keto yra iš esmės neblogai smile.gif

bet ir paleo ir keto draudžia miltus, duonas ... mano akiai tas pats smile.gif nesu įsigilinusi iki negaliu... tai nediskutuoju...smile.gif
kavasucitrina nereikia Iherb palauksiu smile.gif Ačiū smile.gif matysiu jeigu negausiu žinosiu į ką kreiptis smile.gif
Atsakyti
Luety patarimas kaip "sportininkės" sportininkei dėl raumenų skausmo - padaryk tempimo pratimus kelis , atleis . PVZ kad ir saulės pasveikinimą ... Išbandyta .
Muka tarp šitų dietų skirtumas yra . Keto dietoj duonas kepa, blynus kepa, pyragus kepa ( žinoma ne iš grūdinių miltų , žinoma be cukraus ) . Paleo nerekomenduojama . Truputi kita filosofija... Gal smile.gif nesu labai į keto įsigilinus . Keto man tokia geležinė, paleo švelni žmogui smile.gif
Atsakyti