QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 08, 14:52)
Muka, tupiu Keto
. Favorit meniu? Ką aš žinau, kad aš tingiu nesąmonėm užsiiminėt, esu prieš visokius saldiklius ir desertus, jokių ten kalafiorų picų, tai pas mane viskas paprasta. Pagrinde kiaušai įvairiom formom ir mėsa
. Su kiaušais tai skaniausia kiaušai, avokadas, sūdyta lašiša - viskas susmulkinta ir su aliejum. Pirmam valgiui būna.
Luety, ko tu ten baidaisi tų svaigimų, šaltrėčių, skaudančių raumenų ir kaulų... Manai, kad viskas ir bus tau?
. Nu man asmeniškai pirmą kartą kai ketinausi, tai kokias 4-5 dienas pradžioj mieguistumas (bent pirmą dieną), truputį silpnumas buvo, o šį kartą NIEKO. Visiškai ramiai su šventinių angliavandenių išpūstu pilvu 36 val.ant vandenuko, o paskui tvarkinga keto. Niekas nesidarė. Trečią dieną pradėjo troškint, šeštą dieną keto juostelės parodė ketonų perteklių. Gal bendrai meluoju apie tvarkingumą, nes nieko neskaičiuoju. Jausmas, kad apskritai maisto pamažinu, bet kad nesinori man prie tos keto valgyt, nu visai alkio jausmas dingsta
. Ko baidaisi prarast raumenis? Taigi valgyk tuos baltymus, neribok. Kiek prie anglių maisto valgei, tiek ir dabar - nelabai suprantu tavo susirūpinimo. O organizmas atsargas degina šia tvarka: alkoholis, baltymai, angliavandeniai, riebalai. Ir tik nesakyk, kad tau reikia griežtai parašyta, nes griežto parašymo neužtenka, reikia griežto laikymosi
. O bendrai tai nei reikia, nei ką...
Nu bet kaip tau lengvai viskas einasi?Net pavydu.Gal as perdaug viska sureiksminu,nebesuprantu saves.
Perdaug uinfo matyt,perdaug prisiskaiciau ir svaigstu viskuom.Ir bijau,kad nepakenkciau ,nes as jau ne jaunikle,todel ir baisu.Kad butu grieztas planas,butu ir grieztas laikymais,o dabar puolu cia,puolu cia ir baigiasi duonos vakariene.
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 17:02)
o kur pirkai keto juosteles? nerandu kas lietuvoje veza anksciau buvo pries 2 metus paskui nebeveze berlin chemie. kavasucitrina labai pažįstamas jausmas dėl nenoro valgyti miltukai, jų pagalba ir įeini į ketozę, tik čia nereikai mąstyti ką kada ir kiek... tik užpylei vandeniu ir vualia... ar tai gerai nesiveliu į diskusiją man tiko kitam ne vienam gerai kitam ne... O kodėl pirma alko degina
o neišstumia iš lastelės glikogeną?
Dusia37 aš kaupiau jau 2+2+2 ir galvoju pasilikti nemėgstu lakstyti... Iš kitos pusės jeigu ir sukaupsiu ir nepaveldės ( kaip dabar kai kas gąsdina) tai ir pensijos nieks nepaveldės, na jeigu pasiseks sukaupti virš 60 vėl kažkas nubyrės.. 3 procentai nėra mažai, bet gal vis daugiau išeis ... sunku ką ir pasakyti.....skaičiuoklė labai jau optimistinė.. kaupti pačiai į kojinę... vėl man nelabai... tiesa aš dar gyvybės kaupiamuoju apsidraudus mąstau čia bus dar plius prie pensijos... Tiek mano žinios... O į seminarą eisiu į viešųjų įmonių kosmosas man su jom
o 16 pas ką eisi neužfiksavau kas rengia?
Luety o tu savo estetinį vaizdą pati nusistatei ar tai reimiasi į kg, gink die aš ne psichologas bet gal tu pažvelk į save kitomis akimis na nelipink kg prie savo vaizdo... man tu grąžiai atrodai
... o va jeigu tu dėl sveikatos blogai jautiesi tai ir žiūrėk kaip į sveikatinimasi o ne į kg metimą... bet jeigu tu save lygini su tos kurios lieknos... jklmn nugyvenom gyvenimą kad save lyginti su kitais.... pamilti save toks koks esi, o paskui manau viskas ateis .... ir gyvenimo būdas ir požiūris į aplinką ir kitus...
Muka,prastas estetinis vaizdas,kai sveri virs 100,tikrai prastyas,ir del sveikatos,verkiant reikia mest svori,nes sanariai apkrauti sportuojant.Ir nelyginu saves su lieknom,perkarusios be papuliu ir sikniuko man ne moterys,o hibridai.As sau grazi su 85,bet kaip iki ju dasikast?O saves pamilt tokios as negaliu,vel neinu niekur,nieko nenoriu,bijau fotiko,bijau veidrodziu,zodziu kosmaras.
Papildyta:
https://www.ebay.co....0...ps&_sacat=0 ebay.uk keto test strips