Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 13:17)
kepus ir aš juos įdomu ir tiek... matai aš vis galvoju (kartais geriau, kad negalvočiau geriau smile.gif kokį poveikį smegendėžei daro jeigu aš darau picą su kalafiorų padu ir kitus ale bazinius patieklaus paversdama sveikiasniais... ar čia savęs neapgaudinėjimas...ai nekrepkit dėmesio smile.gif
Baltymas statybinė medžiaga ir jeigu tu sportuoji ir laikaisi Keto ir mažini baltymo tada ims vartoti raumenis... stigs statomosios medžiagos...aš taip suprattau... nors mažai šiuo metu gilinuos į šiuo reikalus... atsibodo smile.gif gal praeis smile.gif

As nezinau,koki poveiki tavo smegendezei daro tai,bet organizmui daug sveikiau kalafijoru pagrindas,nei miltinis,vien angliu atzvilgiu.O skonio receptoriams,bent man skaniau miltinis/teslinis pagrindas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 08, 17:20)
As nezinau,koki poveiki tavo smegendezei daro tai,bet organizmui daug sveikiau kalafijoru pagrindas,nei miltinis,vien angliu atzvilgiu.O skonio receptoriams,bent man skaniau miltinis/teslinis pagrindas.

kažkada visai nesenei buvo sveika krupos ir blogai sviestas, margarinas buvo superproduktas nekalbu apie rafinuotus aliejus...ar nebus po metų kitų giedama dainelė kita...manau mes turime išmokti informacija atsirinkti... nes su jos kiekiu baigiam save ištaškyti belekam....o kur taškytis manau turim kam ... kiekvienas atrandam savas ribas ir rėmus... tokia šios dienos filosofija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2019 - 15:27
Sena,ne sena,tas nera svarbu,svarbu ar tu to nori ar ne.As noriu,bet mano amziuje tai tampa misija nebeimanoma,arba peilis gali padet arba skrandzio perrisimas.Nekrenta svoris virs 60 taip,.kaip anksciau,jei dar tavo bandymas ne pirmas.Jau kiek as ko neisbandzius,isvada viena,lieka tik lest trupiniukus,kad nestoret.Juk sportuoju,laikausi fasting,porcijos nedideles,nutrukstu,kaip ir kitos laiks nuo laiko,bet kad nutrukus svoris sauna 2-3kg i virsu del to,kad viena diena pavalgei keptu bulvyciu orkaitej ir suvalgei gabaliuka sokolado???Nu nebuvo man taip niekada.Be to mano amzius arciau skaiciukai link 70,nei lins 60.Gal jau tikrai reikia padet taska???
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 13:24)
kažkada visai nesenei buvo sveika krupos ir blogai sviestas, margarinas buvo superproduktas nekalbu apie rafinuotus aliejus...ar nebus po metų kitų giedama dainelė kita...manau mes turime išmokti informacija atsirinkti... nes su jos kiekiu baigiam save ištaškyti belekam....o kur taškytis manau turim kam ... kiekvienas atrandam savas ribas ir rėmus... tokia šios dienos filosofija...

ASnksciau nebuvo tiek informaciniu priemoniu ir saltiniu tiek ir prieionamumo,gal,jei butu buve,butume neprieje iki to.Ir dar,jauciu cia globaline beda tampa,zmoniu storejimas.Todel ja ir gvildena,ir atrodo,kad teorijos geros visos,kol su jomis nesusiduri.Zinoma,as ilgai negalejau priprast prie riebalines dietos,kaip keto,ji ne tik mazai karb dieta,bet ir riebaline,juk apie 70% riebalu,joje.Tai kaip sunku perverst smegenis,kai visa tavo amziu kale,jog riebalai tavo priesas.Bet praktika rodo,jog vaikai budami slavem riebalus,kiaules taukus visur ir ant duonos,lakstydami kieme,kai pagalvoju,kiek tevai,seneliai kibiru kiaules tauku suvalge ir mano tevas sulauke 93mt.nu tai gal tie riebalai nera jau taip blogai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 08, 17:25)
Sena,ne sena,tas nera svarbu,svarbu ar tu to nori ar ne.As noriu,bet mano amziuje tai tampa misija nebeimanoma,arba peilis gali padet arba skrandzio perrisimas.Nekrenta svoris virs 60 taip,.kaip anksciau,jei dar tavo bandymas ne pirmas.Jau kiek as ko neisbandzius,isvada viena,lieka tik lest trupiniukus,kad nestoret.Juk sportuoju,laikausi fasting,porcijos nedideles,nutrukstu,kaip ir kitos laiks nuo laiko,bet kad nutrukus svoris sauna 2-3kg i virsu del to,kad viena diena pavalgei keptu bulvyciu orkaitej ir suvalgei gabaliuka sokolado???Nu nebuvo man taip niekada.Be to mano amzius arciau skaiciukai link 70,nei lins 60.Gal jau tikrai reikia padet taska???

Luety panašu į nugaros skausmą mankštinausi ai ko nedariau ir ką skauda nusispjoviau nes kitiaip nebus ... nežinau ar dėti tašką ar daugtaškį... bet žinau viena kuo daugiau rūpinuosi savo kūnu tuo labiau auga mano ego ir t.t. gal tikrai sumaišyta prasmė šio posakio Sveikoje sieloje sveikas kūnas..
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2019 01 08, 17:31)
Papildyta:
ASnksciau nebuvo tiek informaciniu priemoniu ir saltiniu tiek ir prieionamumo,gal,jei butu buve,butume neprieje iki to.Ir dar,jauciu cia globaline beda tampa,zmoniu storejimas.Todel ja ir gvildena,ir atrodo,kad teorijos geros visos,kol su jomis nesusiduri.Zinoma,as ilgai negalejau priprast prie riebalines dietos,kaip keto,ji ne tik mazai karb dieta,bet ir riebaline,juk apie 70% riebalu,joje.Tai kaip sunku perverst smegenis,kai visa tavo amziu kale,jog riebalai tavo priesas.Bet praktika rodo,jog vaikai budami slavem riebalus,kiaules taukus visur ir ant duonos,lakstydami kieme,kai pagalvoju,kiek tevai,seneliai kibiru kiaules tauku suvalge ir mano tevas sulauke 93mt.nu tai gal tie riebalai nera jau taip blogai.

nieko nėra blogai kaip nėra nieko gerai... visur pusiausvyra ir harmonija turi būti... dar nepamirškime nieko gero sau nepadarome jeigu ištisai grūziname save...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 13:31)
Luety panašu į nugaros skausmą mankštinausi ai ko nedariau ir ką skauda nusispjoviau nes kitiaip nebus ... nežinau ar dėti tašką ar daugtaškį... bet žinau viena kuo daugiau rūpinuosi savo kūnu tuo labiau auga mano ego ir t.t. gal tikrai sumaišyta prasmė šio posakio Sveikoje sieloje sveikas kūnas..

Kad sumaisyta,tai faktas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juk pati siela yra kune,o ne atvirksciai,tai sveikame kune,sveika siela turi but. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 13:33)
Papildyta:

nieko nėra blogai kaip nėra nieko gerai... visur pusiausvyra ir harmonija turi būti... dar nepamirškime nieko gero sau nepadarome jeigu ištisai grūziname save...

Nu tas gruzinimas gal variklis neapsileist,ieskot to ko nezinai,zinios visada gerai,bet jau jauciuosi pavargus nuo to ieskojimo ir rezultato nebuvimo.Bet dabar galiukaltint savo amziu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 08, 17:36)
Kad sumaisyta,tai faktas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif juk pati siela yra kune,o ne atvirksciai,tai sveikame kune,sveika siela turi but. biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Nu tas gruzinimas gal variklis neapsileist,ieskot to ko nezinai,zinios visada gerai,bet jau jauciuosi pavargus nuo to ieskojimo ir rezultato nebuvimo.Bet dabar galiukaltint savo amziu. biggrin.gif  biggrin.gif

na aš kai tik mastau visos ligos nuo mūsų nesveikos sielos... aš tai turėjau omeny... kūno kultas va rykštė 20 amžiaus o 21 kūno ir ale sveikos gyvensenos kultas... sakau neklausyk tu manęs ;) ir ne amžiuje esmė... skirtumas pas mumi yra ale ... aš pradėjau kitaip galvoti ir ne jokiais būdais neieškau pasiteisinimo savo būsenai, bet tiesiog aplink pasidairius net kartais vemti verčia ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 13:46)
na aš kai tik mastau visos ligos nuo mūsų nesveikos sielos... aš tai turėjau omeny... kūno kultas va rykštė 20 amžiaus o 21 kūno ir ale sveikos gyvensenos kultas... sakau neklausyk tu manęs ;) ir ne amžiuje esmė... skirtumas pas mumi yra ale ... aš pradėjau kitaip galvoti ir ne jokiais būdais neieškau pasiteisinimo savo būsenai, bet tiesiog aplink pasidairius net kartais vemti verčia ...

Taip,tas kuno kultas perdetas,bet del to,kad musu laikmetis materialistinis.Ir ypac jaunimas nueina i dausas besiekdamos tobulumo,nu bet man jo nereikia,man reiktu bent estetisko sau kuno,ir to negaliu pasiekt.
Del to aplink dairymosi,nu ka as zinau,as labai daug ka apeinu,kas man netinka ir vercia vemt.Cia viskas del perdaug ir per staigiai uzgriuvusios info lavinos,su kuria ne visi sugeba susitvarkyt.Ypac man nepriimtina visokiu puypyciu gyvenimo smulkmenos,skyrybos,vedybos spaudoje,tik kur stubrioenes visokios pasijudina,spauda luzta apie kiekviena ju zingsni.Va cia niekine rasliava,bet raso,nes gal dauguma megsta?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 15:17)
kepus ir aš juos įdomu ir tiek... matai aš vis galvoju (kartais geriau, kad negalvočiau geriau smile.gif kokį poveikį smegendėžei daro jeigu aš darau picą su kalafiorų padu ir kitus ale bazinius patieklaus paversdama sveikiasniais... ar čia savęs neapgaudinėjimas...ai nekrepkit dėmesio smile.gif
Baltymas statybinė medžiaga ir jeigu tu sportuoji ir laikaisi Keto ir mažini baltymo tada ims vartoti raumenis... stigs statomosios medžiagos...aš taip suprattau... nors mažai šiuo metu gilinuos į šiuo reikalus... atsibodo smile.gif gal praeis smile.gif
Luety mes visos visko išbandžiusios pvz. aš jau nusispjoviau... per sena kad pasakyčiau ant viso laiko... bet dabar taip... gal tai ir mano pažadai sau....

Skanu ir darai smile.gif ot mergos suka galvą ... netingi , skanu , yra valgančių - ko gi nedaryti . Vaikų kai nėra tai pas mane labai supaprastėja maistas smile.gif Girčiau save jei sau ir MB picą kepčiau iš kalafijorų 4u.gif

Muka aktualūs klausimai - ką darai su pensija? Pas mane buvo 2+0+0 ... Galvoju apie 3? Kaip sakai ?
Ar eisi į kokį rimtą seminarą ? Aš einu 16 ...

Luety , jau labai senai jokios pupytės nebenervina, ir aplamai jokia rašliava nebenervina . Neskaitau . O teliką galima perjungti . Arba išjungti . Yra tiek įdomaus gyvenime ... Kam nervintis ?

Atsakyti
Muka, tupiu Keto biggrin.gif. Favorit meniu? Ką aš žinau, kad aš tingiu nesąmonėm užsiiminėt, esu prieš visokius saldiklius ir desertus, jokių ten kalafiorų picų, tai pas mane viskas paprasta. Pagrinde kiaušai įvairiom formom ir mėsa smile.gif. Su kiaušais tai skaniausia kiaušai, avokadas, sūdyta lašiša - viskas susmulkinta ir su aliejum. Pirmam valgiui būna.
Luety, ko tu ten baidaisi tų svaigimų, šaltrėčių, skaudančių raumenų ir kaulų... Manai, kad viskas ir bus tau? biggrin.gif. Nu man asmeniškai pirmą kartą kai ketinausi, tai kokias 4-5 dienas pradžioj mieguistumas (bent pirmą dieną), truputį silpnumas buvo, o šį kartą NIEKO. Visiškai ramiai su šventinių angliavandenių išpūstu pilvu 36 val.ant vandenuko, o paskui tvarkinga keto. Niekas nesidarė. Trečią dieną pradėjo troškint, šeštą dieną keto juostelės parodė ketonų perteklių. Gal bendrai meluoju apie tvarkingumą, nes nieko neskaičiuoju. Jausmas, kad apskritai maisto pamažinu, bet kad nesinori man prie tos keto valgyt, nu visai alkio jausmas dingsta smile.gif. Ko baidaisi prarast raumenis? Taigi valgyk tuos baltymus, neribok. Kiek prie anglių maisto valgei, tiek ir dabar - nelabai suprantu tavo susirūpinimo. O organizmas atsargas degina šia tvarka: alkoholis, baltymai, angliavandeniai, riebalai. Ir tik nesakyk, kad tau reikia griežtai parašyta, nes griežto parašymo neužtenka, reikia griežto laikymosi tongue.gif . O bendrai tai nei reikia, nei ką...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 08, 18:52)
Muka, tupiu Keto biggrin.gif. Favorit meniu? Ką aš žinau, kad aš tingiu nesąmonėm užsiiminėt, esu prieš visokius saldiklius ir desertus, jokių ten kalafiorų picų, tai pas mane viskas paprasta. Pagrinde kiaušai įvairiom formom ir mėsa smile.gif. Su kiaušais tai skaniausia kiaušai, avokadas, sūdyta lašiša - viskas susmulkinta ir su aliejum. Pirmam valgiui būna.
Luety, ko tu ten baidaisi tų svaigimų, šaltrėčių, skaudančių raumenų ir kaulų... Manai, kad viskas ir bus tau? biggrin.gif. Nu man asmeniškai pirmą kartą kai ketinausi, tai kokias 4-5 dienas pradžioj mieguistumas (bent pirmą dieną), truputį silpnumas buvo, o šį kartą NIEKO. Visiškai ramiai su šventinių angliavandenių išpūstu pilvu 36 val.ant vandenuko, o paskui tvarkinga keto. Niekas nesidarė. Trečią dieną pradėjo troškint, šeštą dieną keto juostelės parodė ketonų perteklių. Gal bendrai meluoju apie tvarkingumą, nes nieko neskaičiuoju. Jausmas, kad apskritai maisto pamažinu, bet kad nesinori man prie tos keto valgyt, nu visai alkio jausmas dingsta smile.gif. Ko baidaisi prarast raumenis? Taigi valgyk tuos baltymus, neribok. Kiek prie anglių maisto valgei, tiek ir dabar - nelabai suprantu tavo susirūpinimo. O organizmas atsargas degina šia tvarka: alkoholis, baltymai, angliavandeniai, riebalai. Ir tik nesakyk, kad tau reikia griežtai parašyta, nes griežto parašymo neužtenka, reikia griežto laikymosi tongue.gif . O bendrai tai nei reikia, nei ką...

o kur pirkai keto juosteles? nerandu kas lietuvoje veza anksciau buvo pries 2 metus paskui nebeveze berlin chemie. kavasucitrina labai pažįstamas jausmas dėl nenoro valgyti miltukai, jų pagalba ir įeini į ketozę, tik čia nereikai mąstyti ką kada ir kiek... tik užpylei vandeniu ir vualia... ar tai gerai nesiveliu į diskusiją man tiko kitam ne vienam gerai kitam ne... O kodėl pirma alko degina smile.gif o neišstumia iš lastelės glikogeną?
Dusia37 aš kaupiau jau 2+2+2 ir galvoju pasilikti nemėgstu lakstyti... Iš kitos pusės jeigu ir sukaupsiu ir nepaveldės ( kaip dabar kai kas gąsdina) tai ir pensijos nieks nepaveldės, na jeigu pasiseks sukaupti virš 60 vėl kažkas nubyrės.. 3 procentai nėra mažai, bet gal vis daugiau išeis ... sunku ką ir pasakyti.....skaičiuoklė labai jau optimistinė.. kaupti pačiai į kojinę... vėl man nelabai... tiesa aš dar gyvybės kaupiamuoju apsidraudus mąstau čia bus dar plius prie pensijos... Tiek mano žinios... O į seminarą eisiu į viešųjų įmonių kosmosas man su jom verysad.gif o 16 pas ką eisi neužfiksavau kas rengia?
Luety o tu savo estetinį vaizdą pati nusistatei ar tai reimiasi į kg, gink die aš ne psichologas bet gal tu pažvelk į save kitomis akimis na nelipink kg prie savo vaizdo... man tu grąžiai atrodai 4u.gif ... o va jeigu tu dėl sveikatos blogai jautiesi tai ir žiūrėk kaip į sveikatinimasi o ne į kg metimą... bet jeigu tu save lygini su tos kurios lieknos... jklmn nugyvenom gyvenimą kad save lyginti su kitais.... pamilti save toks koks esi, o paskui manau viskas ateis .... ir gyvenimo būdas ir požiūris į aplinką ir kitus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2019 - 19:22
QUOTE(Muka @ 2019 01 08, 19:02)
o kur pirkai keto juosteles? nerandu kas lietuvoje veza anksciau buvo pries 2 metus paskui nebeveze berlin chemie.

ebay lygtai pirkau, senokai jau. Galiu patikslint ir nuorodą atsiųst.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2019 01 08, 21:13)
ebay lygtai pirkau, senokai jau. Galiu patikslint ir nuorodą atsiųst.

radau iherb
https://www.iherb.co...st-Strips/85463

manau šios tinka? bet matau nėra pardavime iki 01.29....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2019 - 19:32