Sveikutes,
si ryta pradejau vel savo sportine kelione :ryte ant masinu 30min,po to 10 min lengvos grandines,vadinamos,kur masdinos 30 sek,pratimai 30sek,tada dancing fitnes,30 min.tada senjoru fitnes 30min.Buvau slapia,esu virpanti,bet laiminga.Nedariau tik apie 4 savaites,bet kaip jauciasi sunki pradzia.Svarbu ta pradzia ivyko.
Dusia,sirdele,yra daug tu pavadinimu,keto meniu,bet visut iejus buna mokama,o jei ne mokama,tai nesuprantamas jovalas.Skaitant toliau supratau,kad astrios ketogenines as neatlaikyciau,tu visu svaigimu,saltreciu,karscio bangu,skaudanciu raumenu ir kaulu,kai nori priverst savo organizma gaut gliujkoze is riebalu.Bet mane suintrigavo S.N.Pasirode gana protingas vyras.Bet niekur neradau dar atsiliepimu apie jo sudarytus mitybos planus,ar ka ten jis siulo.Taip,patarimai is zmogaus,kuris tame specializuojasi,ivaldes tai,manau butu neikainojami.Kol kas mazinu karbus savo mityboj,didinu riebalus,ieskau baltyminio maisto itraukt,matysim
As supratau,kad nesvarbu,ar tu turi savo kuno riebalu ar ne,jei santykis bus netobulas,tu prarasi paskutinius raumenis.Dar domesiuos,gal as ne taip supratau.Per experimentus priaugau 1,3kg
,sakau,kad man reikia grieztai parasyta,gramas i grama.
Muka,ta programa buvo gera kartu su riebalu deginimo pratimais.Turiu ta bazini meniu,bet taip nesinori prie jo gryzt,skurdus iki begalybes,jei ryte valgai kose avizu,kas pas juos yra normalu,tai su kausiuku proteinu milteliu,ir uogu.Gink die jokiu riebalu papildomu niekur,paziuriu,paziuriu i ta sarasa ir nekyla rankos gryzt prie jo.Tiokia man ten nesamone,amzinai taip nesilaikysi,o tik del svorio metimo.Kiek ji sveika,vienas ponas auksciausias zino.Ir ko as gyvenime neisbandzius