Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 01 07, 13:20)
Dusia,imesk nuoproda S.N kalbu sekmadieniniu,jei gali,prasau.

Luety jei atsidarys. Jei ne reiktų jį į draugus pasikviesti . Nieko labai naujo , bet galima paklausyti .
ŠN
PS Airijoje Lidle perka tokią duoną , tinka prie Keto . Gal ir pas jus yra ?
Duona

Dėl sėmenų - tai žinau , kad nėra sveika kaitinti smile.gif Bet neužsiciklinu - norėjau tamsios + be kiaušinių + be sūrio keto duonos - išsikepiau smile.gif ne mirtina .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 sausio 2019 - 13:57
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 07, 11:49)
Luety  jei atsidarys. Jei ne reiktų jį į draugus pasikviesti . Nieko labai naujo , bet galima paklausyti .
ŠN
PS Airijoje Lidle perka tokią duoną , tinka prie Keto . Gal ir pas jus yra ?

Dėl sėmenų - tai žinau , kad nėra sveika kaitinti smile.gif  Bet neužsiciklinu  - norėjau tamsios + be kiaušinių + be  sūrio  keto duonos  - išsikepiau smile.gif ne mirtina .

Aciu,Dusia,duonos dar neziurejau,o ir jei ji su proteinais,dar nereiskia,kad karbu bus mazai,kazkaip netikiu,nes,kiek ziurejau,pvz.proteininiai batoneliai,ar dar ten kas buna,viskas turi labai daug karbu.Bet pasidomesiu.
Del Navicko,galvoju,kad daug nebludyt aplink,gal lipt ant to astraus jo peilio ir pradet?Neapsisprendziu.Reik kazka dartyt astriai,o jis zada savo prieziura patarimais.Nu zmogus ima pinigus,bet svarbu,kad butu nasudos.Zinau ta nauda nuo manes priklauso,kaip as iveiksiu,nu reik dar pamastyt,bet labai noreciau subalansuota jo dieta turet,reiks pasiklausinet kazkur,kas ja pirko,kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 07, 15:29)
Aciu,Dusia,duonos dar neziurejau,o ir jei ji su proteinais,dar nereiskia,kad karbu bus mazai,kazkaip netikiu,nes,kiek ziurejau,pvz.proteininiai batoneliai,ar dar ten kas buna,viskas turi labai daug karbu.Bet pasidomesiu.
Del Navicko,galvoju,kad daug nebludyt aplink,gal lipt ant to astraus jo peilio ir pradet?Neapsisprendziu.Reik kazka dartyt astriai,o jis zada savo prieziura patarimais.Nu zmogus ima pinigus,bet svarbu,kad butu nasudos.Zinau ta nauda nuo manes priklauso,kaip as iveiksiu,nu reik dar pamastyt,bet labai noreciau subalansuota jo dieta turet,reiks pasiklausinet kazkur,kas ja pirko,kaip ten yra.

Luety , kam Tau mokėti pinigus , už tai ką gali gauti už dyką ?
Nebus stebuklo , neišlaidauk .

O šita programa sudarinėja planus ne už dyką ?
PLANAS
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 07, 13:50)
Luety , kam Tau mokėti pinigus , už tai ką gali gauti už dyką ?
Nebus stebuklo , neišlaidauk .

O šita programa sudarinėja planus ne už dyką ?
PLANAS

Nee,as jau bandzius,kai prieini,kad atsiustu tai 29,9 euru. bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir dar siulo,rekomenduoja 2400-2800kcal :oh:Nerimta.
Kodel moket pinigus?Nu jei pats nesusibalansuoji teisingai,reik moket uz kito triusa. ax.gif Tik nezinau,ar jis ten siuncia kokius valgiarascius uz tai,ar tik patarimus kaip ka dfaryt,ko ir taip pilna internete,bet man neiseina susideliot .Patarimu apstu,bet nieko nera lengvioau,kai parasyta ka ir kada det i burna, biggrin.gif biggrin.gif tada belieka tik laikytis nenukrypstant ir skint vaisius,kaip su ch.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 07, 16:23)
Nee,as jau bandzius,kai prieini,kad atsiustu tai 29,9 euru. bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ir dar siulo,rekomenduoja 2400-2800kcal :oh:Nerimta.
Kodel moket pinigus?Nu jei pats nesusibalansuoji teisingai,reik moket uz kito triusa. ax.gif Tik nezinau,ar jis ten siuncia kokius valgiarascius uz tai,ar tik patarimus kaip ka dfaryt,ko ir taip pilna internete,bet man neiseina susideliot .Patarimu apstu,bet nieko nera lengvioau,kai parasyta ka ir kada det i burna, biggrin.gif  biggrin.gif tada belieka tik laikytis nenukrypstant ir skint vaisius,kaip su ch.

Luety , kai tiek info pilnas internetas ... Mokėti kažkam pinigus ? Susirašyk pati meniu , jei jau reikia griežto meniu , suskaičiuok pagal bet kurią skaičiuoklę ir maitinkis . Taigi tu vis tiek improvizuosi - kava bus su pienu ir tt...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 07, 14:47)
Luety , kai tiek info pilnas internetas ... Mokėti kažkam pinigus ?  Susirašyk pati meniu , jei jau reikia griežto meniu , suskaičiuok pagal bet kurią skaičiuoklę ir maitinkis . Taigi tu vis tiek improvizuosi - kava bus su pienu ir tt...

Info pilnas internetas,bet geras planelis pagal ta info nepamaisytu,butu idealu.Pasikartosiu,susimazint anglius ir laikyt tai low carb dieta galima visiems,bet susistatyt meniu su prie to baltymu ir riebalu geru balansu,duota ne visiems ir skaityt,kad as jau laikausi keto ar low carb be to balanso,as galvoju ,kad nera gerai.Svoris kris,bet raumenu saskaita,as jau to nebenoriu.Nezinau,ar as uzsisakysiu pas ji ir nezinau ar jis raso planus,ar tik padeda patarimais,kol kas tokios info neradau,tik prasedejau puse dienos jo profilio sienoj,perziurinedama viska.Po to lekiau i sportklubi,buvo apmokymas vienas,gryzau tokia smagi,lengva atrodo,o tai isejau ir kaklas skaudejo ir peciai,o gryzau laisva nuo skausmu.Ryt jau klases ir pirmyn pirmyn ir tik pirmyn.
Atsakyti
Luety nueik į temą , yra programėlių , yra žmonių kurie sudarinėja planus ...
Paiešką tik užduok .

KM
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety man klausimas kilo o tu nori keto dėl svorio kritimo ar dėl sveikatos?
O tau nekrito svoris su trenerės ar nepamenu kieno pagalba sudarytu planu?
Luety aš mataui kitką turėjau omeny ... kad vegetarai ieško pakaitalų vienma ar kitam mėsos produktui... lygiai kaip absudiškai man skamba nealkoholinis vynas ar alus... jame daugiau šššš nei įprastame...
Dusia37 čiupk 4u.gif lauksi velykų smile.gif grįš vaikai į savo lizdą tol kol nesukurs savojo....
Keto duona mane masina... šiaip išbandyti norisi kas per skonis ... o kokoso alieju patirpini Dusia37?
Kavasucitrina o koks tavo favorit meniu Keto? na tiksliau koks patieklas pats pats smile.gif kaip supratau tu ant keto tupi ane?
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2019 - 08:36
Labas rytas,

Šaltoka bet saulėta diena. O tau jau pamiršusi kaip saulė atrodo ....
Imu kavos, bo prastokai miegu . Bjaurybė nerimas . Darbinis.

Muka esu gyvenime kepus kotletus ir iš grikių ir iš kviečių smile.gif Ne dėl vegitarizmo - skanu smile.gif kai dar valgydavau viską . O duonos tai jau aš dėl savęs nekepsiu . Tinginė, ir aplamai mani ji nėra būtina . Kepiau dėl vaikų porą partijų . Antra partija labai gerai suėjo su humusu ... Kai reikia išmaitinti 3 ėrdūnus , tai prigalvoju visokių nelaimių . Jokio kokoso aliejaus į duoną nedėjau . Naudojau paprastą alyvuogių aliejų . Kokosą naudoju kavai gardinti ir steikui kepti. Visur kitur jis man neskanu.

Luety , neįsivaizduoju keto meniu sudaryto ... pono CH meniu buvo paprastas: mėsa - žuvis . Nei kokia mėsa , nei kaip ruošta nei kokios daržovės nebuvo nurodyta, o ir pačios nei anglių nei kalorijų neskaičiuodavom ? O šitoj dietoj taigi reikia susiskaičiuoti angliukus , baltymus ir tt. Čia nebent užsisakyti pagamintus patiekalus pagal keto ? Tada man atrodo logiška .
Arba aš neteisingai supratau Keto , jei ką pataisykit? Jei organizmas turi riebalo , tai baltymo nenaudos ... Čia gresia raumenų praradimas tiems kas yra kūdi , daug sportuoja ir laikosi Keto . Jiems reikia griežtai žiūrėti baltymus . Kadangi aš sportuoju ne 5-6 kartus per savaitę , o labai švelniai ir maloniai ir turiu pakankamai riebalo ant šlaunų , tai raumeninės masės man negresia prarasti. Kaip supratu veiksmas organizme vyksta taip : pirma naudojami angliavandeniai , tada riebalai ? Ir tik bado atvėju gali prarasti raumenis ?

Atsakyti
Luety , jei reikia patarimų tai va už 4 EUR patarinėja smile.gif 2 puodeliai kavos :
ketogeninė
Atsakyti
Sveikutes,

si ryta pradejau vel savo sportine kelione :ryte ant masinu 30min,po to 10 min lengvos grandines,vadinamos,kur masdinos 30 sek,pratimai 30sek,tada dancing fitnes,30 min.tada senjoru fitnes 30min.Buvau slapia,esu virpanti,bet laiminga.Nedariau tik apie 4 savaites,bet kaip jauciasi sunki pradzia.Svarbu ta pradzia ivyko.
Dusia,sirdele,yra daug tu pavadinimu,keto meniu,bet visut iejus buna mokama,o jei ne mokama,tai nesuprantamas jovalas.Skaitant toliau supratau,kad astrios ketogenines as neatlaikyciau,tu visu svaigimu,saltreciu,karscio bangu,skaudanciu raumenu ir kaulu,kai nori priverst savo organizma gaut gliujkoze is riebalu.Bet mane suintrigavo S.N.Pasirode gana protingas vyras.Bet niekur neradau dar atsiliepimu apie jo sudarytus mitybos planus,ar ka ten jis siulo.Taip,patarimai is zmogaus,kuris tame specializuojasi,ivaldes tai,manau butu neikainojami.Kol kas mazinu karbus savo mityboj,didinu riebalus,ieskau baltyminio maisto itraukt,matysim
As supratau,kad nesvarbu,ar tu turi savo kuno riebalu ar ne,jei santykis bus netobulas,tu prarasi paskutinius raumenis.Dar domesiuos,gal as ne taip supratau.Per experimentus priaugau 1,3kg doh.gif ,sakau,kad man reikia grieztai parasyta,gramas i grama. tongue.gif biggrin.gif
Muka,ta programa buvo gera kartu su riebalu deginimo pratimais.Turiu ta bazini meniu,bet taip nesinori prie jo gryzt,skurdus iki begalybes,jei ryte valgai kose avizu,kas pas juos yra normalu,tai su kausiuku proteinu milteliu,ir uogu.Gink die jokiu riebalu papildomu niekur,paziuriu,paziuriu i ta sarasa ir nekyla rankos gryzt prie jo.Tiokia man ten nesamone,amzinai taip nesilaikysi,o tik del svorio metimo.Kiek ji sveika,vienas ponas auksciausias zino.Ir ko as gyvenime neisbandzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 08, 13:33)
Labas rytas,

Šaltoka bet saulėta diena. O tau jau pamiršusi kaip saulė atrodo ....
Imu kavos, bo prastokai miegu . Bjaurybė nerimas . Darbinis.

Muka esu gyvenime kepus kotletus ir iš grikių ir iš kviečių smile.gif Ne dėl vegitarizmo - skanu smile.gif kai dar valgydavau viską . O duonos tai jau aš dėl savęs nekepsiu . Tinginė, ir aplamai mani ji nėra  būtina . Kepiau dėl vaikų porą partijų . Antra partija labai gerai suėjo su humusu ... Kai reikia išmaitinti 3 ėrdūnus , tai prigalvoju visokių nelaimių . Jokio kokoso aliejaus į duoną nedėjau . Naudojau  paprastą alyvuogių aliejų . Kokosą naudoju kavai gardinti  ir steikui kepti. Visur kitur jis man neskanu.   

Luety , neįsivaizduoju keto meniu sudaryto ...  pono CH meniu buvo paprastas: mėsa - žuvis . Nei kokia mėsa , nei kaip ruošta nei kokios daržovės nebuvo nurodyta, o ir pačios  nei anglių nei kalorijų neskaičiuodavom ? O šitoj dietoj taigi reikia susiskaičiuoti angliukus , baltymus ir tt.  Čia nebent užsisakyti pagamintus patiekalus pagal keto ? Tada man atrodo logiška .
Arba aš neteisingai supratau Keto , jei ką pataisykit? Jei organizmas turi riebalo , tai baltymo nenaudos ... Čia gresia raumenų praradimas tiems kas yra kūdi , daug sportuoja ir laikosi Keto . Jiems reikia griežtai žiūrėti baltymus . Kadangi aš sportuoju  ne 5-6 kartus per savaitę , o labai švelniai ir maloniai ir turiu pakankamai riebalo ant šlaunų , tai raumeninės masės man negresia  prarasti. Kaip supratu veiksmas organizme vyksta taip : pirma naudojami angliavandeniai , tada riebalai ? Ir tik bado atvėju gali prarasti raumenis ?

kepus ir aš juos įdomu ir tiek... matai aš vis galvoju (kartais geriau, kad negalvočiau geriau smile.gif kokį poveikį smegendėžei daro jeigu aš darau picą su kalafiorų padu ir kitus ale bazinius patieklaus paversdama sveikiasniais... ar čia savęs neapgaudinėjimas...ai nekrepkit dėmesio smile.gif
Baltymas statybinė medžiaga ir jeigu tu sportuoji ir laikaisi Keto ir mažini baltymo tada ims vartoti raumenis... stigs statomosios medžiagos...aš taip suprattau... nors mažai šiuo metu gilinuos į šiuo reikalus... atsibodo smile.gif gal praeis smile.gif
Luety mes visos visko išbandžiusios pvz. aš jau nusispjoviau... per sena kad pasakyčiau ant viso laiko... bet dabar taip... gal tai ir mano pažadai sau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 sausio 2019 - 15:20