Luetyu nieko neskaičiavau , nesvėriau o tešla buvo mano kietesnė, minkoma rankom . Šeimyna didelė, dar išsinešiau sumuštinukus į šventę, tai vakare ir neliko net plutelės
Aš imčiau iš FB tikslu receptą su suskaičiuotomis kalorijom ir angliais jei kepčiau sau kol kas nežadu tuo užsiimti - iškepsiu dar kelis kartus kol vaikų bus ... Mano samadielnas receptas geras tuo , kad kokoso miltų visai nesijaučia, turi drėgnumo , bet jis skanus. O chia sėklos priduoda traškumo ... Kepiau iš to ką radau namie , nesukdama sau galvos , pavyks ar ne
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 04, 08:48)
Muka , naglazovas... Pagal nuojautą . Nesvėriau ir nematavau nieko .
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 04, 09:26)
Luetyu nieko neskaičiavau , nesvėriau o tešla buvo mano kietesnė, minkoma rankom . Šeimyna didelė, dar išsinešiau sumuštinukus į šventę, tai vakare ir neliko net plutelės
Aš imčiau iš FB tikslu receptą su suskaičiuotomis kalorijom ir angliais jei kepčiau sau kol kas nežadu tuo užsiimti - iškepsiu dar kelis kartus kol vaikų bus ... Mano samadielnas receptas geras tuo , kad kokoso miltų visai nesijaučia, turi drėgnumo , bet jis skanus. O chia sėklos priduoda traškumo ... Kepiau iš to ką radau namie , nesukdama sau galvos , pavyks ar ne
Tikslus internetinis receptasyra su visokiais saldikliais ir kt.dalykais,kokiu as net negirdejus.Nu nesvarbu,as savo pasiskaiciuosiu,sudedama irgi ka turiu namie.Pabandysiu.
QUOTE(Luety @ 2019 01 04, 11:42)
Tikslus internetinis receptasyra su visokiais saldikliais ir kt.dalykais,kokiu as net negirdejus.Nu nesvarbu,as savo pasiskaiciuosiu,sudedama irgi ka turiu namie.Pabandysiu.
Taigi rašo , kad jų galima nedėti . Praktiškai visi saldikliai turi 0 kalorijų .
PS Luety , o kam Tau ta duona ?
Aš vadovaujuosi tokiu patarimu kurį perskaičiau grupėj : kai jau sėdi ant Keto pusę metų - metus - kepk duoną, bele kokius keto pyragus ir tt. Kai ateini mesti svorio ir nori susigaudyti kas kaip maitinkis kuo paprasčiau ...
Luety, įsiterpsiu - kepk vandutes su kokosų ir migdolų miltais - neprieštaraus keto. Bet anglių mano atveju viena apie 5 g turi, tai vis tik turi. Linų sėklų, ypač sumaltų, nenaudočiau, nes nesuprantu, kaip jas galima kaitint, jei linų sėmenų aliejaus ne - oksiduojasi. Bet gal ko nesuprantu. O šiaip su keto, jei neužsiimant mandrų patiekalų, tai tikrai nėra sunku laikytis ir skaičiuotis. Aš taip pat po švenčių ir po 38 val. iškrovos ketinsiuosi kokį mėnesį.
Sveika,Kavasucitrina,
va ir man del tu linu miltu neaisku.Reiks ieskot info.
Dusia,kadangi atlaikaiu detokso 36 val,tai nutariau pabandyt low carb.Emiau skaiciuoti visus karbus ir iskart pamaciau,kad mano duonos mazute riekele ju turi 12 su virsum.,o duona mano mylimaiusias produktas ryte,as ja galiu viena valgyt,tai pagalvojau,kad gal galima ja pakeist kazkaip ir issikept su mazai karbu.
Vakar emiau skaiciuoti savo karbus,issilaikiau su jais puikiai,stebiu savo mityba,kol nusibos ir noriu pasilaikyt tos low carb dietos,paziuret,kaip ji,su kuo,o gal patiks,tai gal ir tikra keto pabandysiu.Nu nelimpa man ta bazine duota dieta,neskanu,nera riebalu,vien baltymai ir karbai.Vakar dar bandziau aiskintjoms apie low carb,kai planavo mano veikla siems metams,tai jos pries low carb ir joms aisku tik viena,jog carbai suteikia zmogui energija.Is kur as ja gausiu,sakau tikiu,jog organizmas pasiims jos is riebalu,joms tai mistika.Nu tai pasizadejau menesi kita pamegint,o paskui matysim.Labai jos nesispardo,ka as valgysiu,neetiska priestaraut,bet sypsojosi i usa tipo:nu,nu...tai norisi but teisiai.
Tiesa,Kavasucitrina,o kas blogai su linu seklu miltu oksidacija,ka ji daro negerai?Jei pasirodys durnas klausimas,neatsakyk,ieskosiu pati apie tai.
va ir man del tu linu miltu neaisku.Reiks ieskot info.
Dusia,kadangi atlaikaiu detokso 36 val,tai nutariau pabandyt low carb.Emiau skaiciuoti visus karbus ir iskart pamaciau,kad mano duonos mazute riekele ju turi 12 su virsum.,o duona mano mylimaiusias produktas ryte,as ja galiu viena valgyt,tai pagalvojau,kad gal galima ja pakeist kazkaip ir issikept su mazai karbu.
Vakar emiau skaiciuoti savo karbus,issilaikiau su jais puikiai,stebiu savo mityba,kol nusibos ir noriu pasilaikyt tos low carb dietos,paziuret,kaip ji,su kuo,o gal patiks,tai gal ir tikra keto pabandysiu.Nu nelimpa man ta bazine duota dieta,neskanu,nera riebalu,vien baltymai ir karbai.Vakar dar bandziau aiskintjoms apie low carb,kai planavo mano veikla siems metams,tai jos pries low carb ir joms aisku tik viena,jog carbai suteikia zmogui energija.Is kur as ja gausiu,sakau tikiu,jog organizmas pasiims jos is riebalu,joms tai mistika.Nu tai pasizadejau menesi kita pamegint,o paskui matysim.Labai jos nesispardo,ka as valgysiu,neetiska priestaraut,bet sypsojosi i usa tipo:nu,nu...tai norisi but teisiai.
Tiesa,Kavasucitrina,o kas blogai su linu seklu miltu oksidacija,ka ji daro negerai?Jei pasirodys durnas klausimas,neatsakyk,ieskosiu pati apie tai.
radau:linų sėklų produktai - organizmą šarmina, tačiau kaitinant savybės iš esmės pasikeičia - tuomet organizmą rūgština. Be to, pakepinus linų sėklas iš jų lieka tik skonis, visos sveikatą gerinančios savybės deja neišlieka, netgi tampa žalingos sveikatai.
QUOTE(Luety @ 2019 01 04, 12:43)
radau:linų sėklų produktai - organizmą šarmina, tačiau kaitinant savybės iš esmės pasikeičia - tuomet organizmą rūgština. Be to, pakepinus linų sėklas iš jų lieka tik skonis, visos sveikatą gerinančios savybės deja neišlieka, netgi tampa žalingos sveikatai.
nespėjau, pati radai . Nu, kaip ir visos polinesočiosios rūgštys - neatsparios aplinkos poveikiui: temperatūrai, šviesai ir pan.
Labos iš ryto
Palaikau 100% :
"Aš vadovaujuosi tokiu patarimu kurį perskaičiau grupėj : kai jau sėdi ant Keto pusę metų - metus - kepk duoną, bele kokius keto pyragus ir tt. Kai ateini mesti svorio ir nori susigaudyti kas kaip maitinkis kuo paprasčiau ... "
Man duonos kepimas kaip vegetarai pradeda valgyti kotletus iš kviečių
Bučkas
Labas rytas,
Imu kavos priklausoma aš nuo Jos .
Luety ar radai geros duonos receptą? Man jos visos pagal receptus tokios kiaušinienės Gal ir yra skanių ?
Lietuvoj atšalo. Labai. Ir žada dar didesnius šalčius . Jau ko nemėgstu, to nemėgstu ... Brrr. Juolab kad tepk netepus blauzdas bele kokiu kremu , renkis ką nori, jei lauke minusas pleiskanoja iki skausmo ... Alergija šalčiui manyčiau
Muka ką darai svorio metimo srityje ? Kaip tas meniu kurį gavai 15 EUR sumokėjus ? Vertas tų pinigų ?
Ps FB Šarūnas Navickas kalba kas sekmadienį apie Keto mitybą. Nemokamos paskaitos. Nieko naujo , bet jei kam įdomu paklausykite .
Ryt išleidžiu vaiką atgal į mokslus, pasidžiaugiau ir užteks Mergytė išlėks 14. Ir ką aš beveiksiu - nei skalbti, nei maisto gaminti katiliais? ir kaip greitai žmogus įpranti prie gero , kai niekuo nereikia rūpintis tik savimi ...
Luety ar radai geros duonos receptą? Man jos visos pagal receptus tokios kiaušinienės Gal ir yra skanių ?
Lietuvoj atšalo. Labai. Ir žada dar didesnius šalčius . Jau ko nemėgstu, to nemėgstu ... Brrr. Juolab kad tepk netepus blauzdas bele kokiu kremu , renkis ką nori, jei lauke minusas pleiskanoja iki skausmo ... Alergija šalčiui manyčiau
Muka ką darai svorio metimo srityje ? Kaip tas meniu kurį gavai 15 EUR sumokėjus ? Vertas tų pinigų ?
Ps FB Šarūnas Navickas kalba kas sekmadienį apie Keto mitybą. Nemokamos paskaitos. Nieko naujo , bet jei kam įdomu paklausykite .
Ryt išleidžiu vaiką atgal į mokslus, pasidžiaugiau ir užteks Mergytė išlėks 14. Ir ką aš beveiksiu - nei skalbti, nei maisto gaminti katiliais? ir kaip greitai žmogus įpranti prie gero , kai niekuo nereikia rūpintis tik savimi ...
QUOTE(Muka @ 2019 01 07, 06:10)
Labos iš ryto
Palaikau 100% :
"Aš vadovaujuosi tokiu patarimu kurį perskaičiau grupėj : kai jau sėdi ant Keto pusę metų - metus - kepk duoną, bele kokius keto pyragus ir tt. Kai ateini mesti svorio ir nori susigaudyti kas kaip maitinkis kuo paprasčiau ... "
Man duonos kepimas kaip vegetarai pradeda valgyti kotletus iš kviečių :unsure:
Bučkas
Palaikau 100% :
Man duonos kepimas kaip vegetarai pradeda valgyti kotletus iš kviečių :unsure:
Bučkas
Labas dzienas,
as jau antra kavos kruza varau,salta,jauciuosi kazkokia nedasutus,vakar bulvyciu kepiau anukams orkaitej ir pati isitraukiau i ju valgyma.Na,as ne ketozej ir greit nebusiu,tai man dideliu pakenkimu nera,isskyrus bandymo suzlugdyma.
Del vagetarizmo ir duonos kepimo palyginimo,kiek man teko sutikt vegetaru(cia esancioj giminej net 5),tai jie neturi nei maziausio supratimo apie vegetarine sveika mityba.Anglaivandeniu marios is miltiniu ir saldumynu,bet jie visi liekni.Kodel ???Kai imu aiskint jiems apie ju nesveika mityba,pasako,kad jiems dzin,jie tik pries gyvunu smurta,mirti,zudyma.O kad mesa keicia kruopom,saldumynais,miltais,jiems giliai dzin.Yra zinoma tikru vegetaru,kurie tikrai domisi savo mityba,is kur paimt naudingu riebalu ir baltymu,bet mano rate tik vienas domisi tuo.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 07, 08:28)
Labas rytas,
Dusia,imesk nuoproda S.N kalbu sekmadieniniu,jei gali,prasau.
Kai as sakau keto,tai cia tik skambus zodziai,as turiu galvoje sumazint karbus,kiek galiu ir subalansuot makro.Jei sumazinsi karbus,bet nesubalansuosi makro,tavo organizmas es tavo raumenis ir tas karbu maza dieta bus suniui ant uodegos,pasitarnausi greitesniam laidojimo namu pelnui.Cia ziauriai,bet noriu pasakyt,is to,ka skaiciau,is Unikausko,labai svarbu,balansas prie mazai angliu tavo mitybai.Sumazint karbus nera sunku ir juos gaut tik is darzoviu,bet va,pasiekt baltymu ir geruju riebalu procenta dienos meniu,nera lengva.Bandau jau keleta kartu,bet kol kas nesiseka graziai sudeliot.
Kas del duonos,nieko nekepiau,skaiciau apie semenu miltu kaitinimo nauda/nenauda,ir kad ir turiu ju daug,nesiryztu malt ju ir kept duona,naudojant juos,kaip pakaitinius miltus.Mieste niekur nebuvau nosies iskisus,salta,as su virusiuku,vakar issimaudziau,dar pauminau.Kai iseisiu,gal siandien i pardes,pasieskosiu migdolu,kokosu miltu,bandysiu,skaiciuosiu,idomu tiesiog isgaut sveika su mazai angliu duona,bet abejoju ar iseis,kiek ziurineju,riekele 8-9-10g.Ok as savo duonoj randu 11,pirktinej,bet tik tiek,kad bus miltai pakeisti.O vargas neatsipirks.Jei buciau grieztoj keto,gal ir kepciau daznai,o dabar dar tik meginsiu.
O siaip labai sapnais pilna savaite,kas man nebudinga,ir nezinau,kas cia islys is tu sapnu.
Sianakrt po langais kazkas ruke zole,tai jau toks bjaurus kvapas kilo i virsu,gal koks benamis,neisivaizduoju,tyliai labai ir nieko nematyt,nes musu balkonas uzstoja kas yar po juo,o jei ten pasilindes miegojo,tai ir buvo tylu.Tas kvapas man ir dabar uzsifiksaves,kaip suniui smegenyse,atrodo viskas smirda juo.
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 07, 12:28)
Labas rytas,
Nieko nedarau nes kaip tik pradedu daryti plius per metus nuo 8 iki 10 kg... taip kad dabar nieko nedarau... meniu negavau kiek pamenu reikai dar pirkti už 29 tada gausi meniu... keli vaizdo įrašai buvo kiek pamenu buvo bet jau pamiršau FB neturiu tai ir klausytis negaliu
Joo Dusia37 aš jau metai beveik be vaiko ir niekaip neįprantu prie bevaikio režimo .... žinia nebuvau supermamam pusryčiai pietūs vakarienė ale vistiek vikas kitaip ...