Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2019 01 03, 10:03)
Labas rytas,

atlaikiau vandenuno,skysciu dieta jau daugiau nei 36 val.ir dar valgyt nenoriu,atejau pas jus,paziuret,kaip gyvenat naujuos metuos.Palikau svenciu prieaugi 2,6kg,bet dar laukia kitas prieaugis.Eisiu pradet savo bazine mityba,tuo paciu dairausi i visa keto info,turbut reik pradet skaiciuot anglius ir bus keto,kai ju neprikaupsiu,tik kalorijas reiks susirinkt is riebalu ir baltymu.Nezinau,turiu pvz,.daugybe,bet kazkaip nedrystu gal?Nieko cia ypatingo nera,tik tas pavadinimas gal ir mitai?Nes ta bazine,kyr man yra dave,yra isjungti riebalai iki minimumo,taui man nera ko valgyt joje,ten angliskas meniu.Net kiausinio trynio negalima,tik baltyma.O mano principai to nepriima,man atrodo kvaila.Bet gal as klystu?
Kaip salta si ryta,bet giedra ir vejo nesijaucia.Lietuvoj sninga?Nes rodo satelitas,kad pas jus turetu but sniegas ir vejas.

Luety , Lietuvoj pūga biggrin.gif

Atsakyti
pasiziurejau savo duona turima,maza riekele 11g angliu.Reik ieskot keto duonos recepto.
Kiausiai geris keto dietoj,0 angliu,galesiu valgyt pusryciams,tik duona reik pakeist,va rtaip ir susideliosiu.Ka atramndu,rasaus i programele,ten parodo visus mikro makro,pasidedu,kad zinociau ateity,zodziu,ruosiuosi.
Neparasiau del skysciu 36val detoks,jei taip galima pasakyt.Istveriau,gal ne tas zodiz,isteriau,zodziu praejo gana lengvai.Bert isgeriau l.mazai skysciu,tik 2 puodelius kavos ir 1 dideli kruza arbatos saltmeciu MB ikiso,nes buvo saltkretis uzejes,o vamndens gal irgi 1 stijkline,bet galva skaudejo,gal ne skaudejo,bet maude,visa nakti,plius gal 5 x per nakti i WC,tai neismiegojau,bet atsikeliau ir galvos maudimas dingo,o dabar pavalgiau pusrycius ir nesmagu,nors normaliai pusryciavau,tik 230 kcal.Geresnis jausmas buvo nevalgius,bet mintys jau kankino apie maista.
Smagu,kai sninga.Pas mus ateinancia nakti zada minus 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 01 03, 10:43)
pasiziurejau savo duona turima,maza riekele 11g angliu.Reik ieskot keto duonos recepto.
Kiausiai geris keto dietoj,0 angliu,galesiu valgyt pusryciams,tik duona reik pakeist,va rtaip ir susideliosiu.Ka atramndu,rasaus i programele,ten parodo visus mikro makro,pasidedu,kad zinociau ateity,zodziu,ruosiuosi.
Neparasiau del skysciu 36val detoks,jei taip galima pasakyt.Istveriau,gal ne tas zodiz,isteriau,zodziu praejo gana lengvai.Bert isgeriau l.mazai skysciu,tik 2 puodelius kavos ir 1 dideli kruza arbatos saltmeciu MB ikiso,nes buvo saltkretis uzejes,o vamndens gal irgi 1 stijkline,bet galva skaudejo,gal ne skaudejo,bet maude,visa nakti,plius gal 5 x per nakti i WC,tai neismiegojau,bet atsikeliau ir galvos maudimas dingo,o dabar pavalgiau pusrycius  ir nesmagu,nors normaliai pusryciavau,tik 230 kcal.Geresnis jausmas buvo nevalgius,bet mintys jau kankino apie maista.
Smagu,kai sninga.Pas mus ateinancia nakti zada minus 1 biggrin.gif

Luety Tu šaunuole su tuo vandeniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Aš vakar vakare valgiau ir dar valgiau... žinau kodėl , dėl hormonų , visada prieš MM prabunda drakonas ax.gif . Aš keto duonos tingiu kepti ... Kažkaip verčiuosi be jos.
PS kava ir arbata ne skysčiai , vandens reikia... negerdama labai apkrauni inkstus ir kepenis .
Atsakyti
Labukas,
jau nebe pūga. Kelionė į darbą buvo nepavydėtina. 7 val dar niekas valyta nebuvo. magistralė baisi. Kelios mašinos su tvora susitikusios.....bet, atvažiavau laimingai, o ar važiuosiu vakare, nežinau.
Jau pradedu apie pavasario sėją galvot. Dusi, gal siųsies pomikų sėklų? Pripliusuok ir mane. Sungoldų nebeliko nei sėklytės. jei tau ne problema.Pasidalinau su kaimyne.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 03, 09:09)
Luety Tu šaunuole su tuo vandeniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  . Aš vakar vakare  valgiau ir dar valgiau... žinau kodėl , dėl hormonų , visada prieš MM prabunda drakonas  ax.gif . Aš keto duonos  tingiu kepti ... Kažkaip verčiuosi be jos.
PS kava ir arbata ne skysčiai , vandens reikia... negerdama labai apkrauni inkstus ir kepenis .

Taip,taip,Dusia,kava,arbata ne skysciai/skysciai,bet ziema as negaliu vandens i burna paimt,mane vimdo,man salta,instai jautesi nakti tikrai,ir galva rode,kad apnuodijau kepenis toksinais,nu bet ka,yra,kaip yra.Praeitis,iki sekancio karto.Kai bus silciau darysiu dabar tokia iskrova.

Gal turit kuri nuoroda i recepta keto duoneles,imetu i google,siuncia i visokius receptus ,bet ne i duoneles recepta.O gal ieskot nemoku.

QUOTE(ate42 @ 2019 01 03, 09:49)
Labukas,
jau nebe pūga. Kelionė į darbą buvo nepavydėtina. 7 val dar niekas valyta nebuvo. magistralė baisi. Kelios mašinos su tvora susitikusios.....bet, atvažiavau laimingai, o ar važiuosiu vakare, nežinau.
Jau pradedu apie pavasario sėją galvot. Dusi, gal siųsies pomikų sėklų? Pripliusuok ir mane. Sungoldų nebeliko nei sėklytės. jei tau ne problema.Pasidalinau su kaimyne.... ax.gif

As irgi galvoju set anksciau ankstyvus pomikus,nes pas mus anksciau atsyla,pernai buvo kiek velokai,turiu gi seklu likusiu jusus.
Siltnamyje sudyge salotos,paauge kiek,bet ridikeliai isdygo ir nejuda,o svoguneliu nematau isvis.Bet,jei sianakt bus minus 1,tai gali mano morkom ir burokams but galas.Dabar taip gerai,nueini,issirauni kaip sviezia,nei kiek nesupintusi.Lapai grazus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety dėl duonos :
1. Duona 1
2.Duona 2
3.Duona 3

Juoda keto duona kepta be migdolu ar kokoso miltu . Skonis turbut labiausiai primena lietuviska juoda su kmynais is visu pries tai keptu duonu.

Reikes :

2 puodeliu flax miltu arba maltu linu semenu
Puse puodelio vandens
3 kiausiniu tryniai 6 baltymai
Trecdalis puodelio alyvuogiu aliejaus
1a.sausktelis druskos
Saukstas erythritol (galima ir nedeti)
3 sausktai chia
Puse puodeluo kepintu saulegrazu
2 sausktai aguonu
2 saukstai sezamu seklu
2 saukstai kmynu
Pusantro saukstelio kepimo milteliu
Puse a.s sodos

Slapius ingridientus gerai sublenderiuoti ,sumaisyti su sausa mase ,leisti 10 min pastoveti ir kepti 30 min 180 laipsniu temperaturoje .

Duok paiešką keto grupėje duona - išmes 101 receptą .

Gal atsidarys ? visi receptai
Atsakyti
Atidare man viska,aciu,o as neradau nieko googlej.
Paskaitysiu,issirinksiu,issikepsiu.Ryzto pilna.
Gryzau is planing consultation.Planas 3 men su kontrole kas 2 sav.Patinka man kontrole.Sportas gerai tie du kartai per sav po 1,5 val.,bet gavau dar pasiulyma vienam kartui,ir pirmadieni parodys su svoriais ir irankiais.Gerai,man reiktu trecio karto.Rupinasi,smagu,zinai uz ka pinigus moki.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Dusia37 kaip iš kosmoso skamba :"Kažkaip toks laikotarpis, kai jo mažiausiai norisi ... kai susideda visas kompleksas - tinkama mityba+ sportas tai mažiausiai norisi gadinti gerą savijautą vynu ." verygai patiktų smile.gif O ar tikrai gadinama savijauta vynu? Gal būt kaip kam...
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas,
Imu kavos smile.gif Dėkui Muka. Vakar buvo paskutinis balius šiuo Kalėdiniu laikotarpiu smile.gif Šventėm su jogos kolektyvu: arbata, ir suneštinės vaišės . Tai vėl papuolė visokių nesąmonių pilvan. Nuo šiandien jau tikrai doros kelyje. PS kepiau duona : chia sėklos, kokosų miltai , malti linų sėmenys , druska , priekoniai , aliejus , ghi sviestas, kepimo milteliai, migdolų pienas . Labai skanu , panašu į lietuvišką juodą duoną . Sumuštinukai su tepamu sūriu ir lašiša buvo tobuli 4u.gif giriuosi 4u.gif
Ate42 tau reikia tik Sungoldų sėklų ? Nes matau , kad jų yra Lietuvoj jau pirkti ... Galėsiu parsiųsti . O ko man reikia , dar nelabai galvojau , dar nenoriu jokio sėjimo .
Muka sulauksi mano metų žinosi , kad pora vyno taurių vakare labai matosi ryte veide biggrin.gif ax.gif biggrin.gif O gražiai atrodyti tai visos norim smile.gif
Kaip sakė Dauguvietytė- ne aš alkoholį metčiau , o jis mane metė . Jau matau , kad ir mane jis po truputį apleidžia biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 sausio 2019 - 09:55
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 04, 11:53)
Labas rytas,
Imu kavos smile.gif Dėkui Muka. Vakar buvo paskutinis balius šiuo Kalėdiniu laikotarpiu smile.gif Šventėm su jogos kolektyvu:  arbata, ir suneštinės vaišės . Tai vėl papuolė visokių nesąmonių pilvan. Nuo šiandien jau  tikrai doros kelyje. PS kepiau duona  : chia sėklos, kokosų miltai , malti linų sėmenys , druska , priekoniai , aliejus , ghi sviestas, kepimo milteliai, migdolų pienas . Labai skanu , panašu į lietuvišką juodą duoną . Sumuštinukai su tepamu sūriu ir lašiša buvo tobuli  4u.gif  giriuosi  4u.gif
Ate42 tau reikia tik Sungoldų sėklų ?  Nes matau , kad jų yra Lietuvoj jau pirkti  ... Galėsiu parsiųsti .  O ko man reikia , dar nelabai galvojau , dar nenoriu jokio  sėjimo .
Muka sulauksi mano metų žinosi , kad  pora vyno taurių vakare labai matosi ryte veide  biggrin.gif  ax.gif  biggrin.gif  O gražiai atrodyti tai visos norim smile.gif
Kaip sakė Dauguvietytė- ne aš alkoholį metčiau , o jis mane metė .  Jau matau , kad ir mane jis po truputį apleidžia  biggrin.gif  ax.gif

o proporcijos kokios?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2019 01 04, 10:03)
o proporcijos kokios?

Muka , naglazovas... Pagal nuojautą . Nesvėriau ir nematavau nieko .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2019 01 04, 07:53)
Labas rytas,
Imu kavos smile.gif Dėkui Muka. Vakar buvo paskutinis balius šiuo Kalėdiniu laikotarpiu smile.gif Šventėm su jogos kolektyvu:  arbata, ir suneštinės vaišės . Tai vėl papuolė visokių nesąmonių pilvan. Nuo šiandien jau  tikrai doros kelyje. PS kepiau duona  : chia sėklos, kokosų miltai , malti linų sėmenys , druska , priekoniai , aliejus , ghi sviestas, kepimo milteliai, migdolų pienas . Labai skanu , panašu į lietuvišką juodą duoną . Sumuštinukai su tepamu sūriu ir lašiša buvo tobuli  4u.gif  giriuosi  4u.gif
Ate42 tau reikia tik Sungoldų sėklų ?  Nes matau , kad jų yra Lietuvoj jau pirkti  ... Galėsiu parsiųsti .   O ko man reikia , dar nelabai galvojau , dar nenoriu jokio  sėjimo .
Muka sulauksi mano metų žinosi , kad  pora vyno taurių vakare labai matosi ryte veide  biggrin.gif  ax.gif  biggrin.gif  O gražiai atrodyti tai visos norim smile.gif
Kaip sakė Dauguvietytė- ne aš alkoholį metčiau , o jis mane metė .  Jau matau , kad ir mane jis po truputį apleidžia  biggrin.gif  ax.gif

Labas rytas,
ir as doros kely,bet ne labai sekmingai.Jei maista susitvarkau po truputi,tai sporta teks siandien atsakyt,MB sekmingai atidave savo virusa man.Kiek silpnesnis,bet nosis varva,galva skauda,dusina,o tose klasese reikia gero kvepavimo,o ir kolegu atzvilgiu negrazu nesiot virusa.Ne kokia metu ir mano noru pradzia. unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif
Orai salti brrrr,net bute jauciasi,jog atsalo,sianakt minusas buvo nemazas.
Del vyno,kad ir kaip nekaltai apie ji atsilieptu,bet su dieta jis man nesuderinamas niekaip.Pirma,as jo tiek nemegstu,kad itraukt i suvartojamu angliu sarasa,yra geresniu,naudingesniu. ax.gif Antra,man psichologiskai kazkaip veiktu i svorio pastrigima,geriant vyna,o kai isivaziuoji ir svoris krinta,tai motyvacija neleidzia to daryt.Svorio islaikymui,leisciau sau kartais,esant progai tik.

Dusia,as kaupiuosi ta duona kept.Sita man butu priimtina,bet reiktu pasiskaiciuot jos anglius,jos ten raso,kad nedaug,bet tiek pridejus,kazkodel abejoju.Kaip ir su vandutem,atrode viskas sveika,skanu,o kai pasiskaiciavau,vos nenukritau.
As turiu daug linu seklu,kazin jas susimalus tiktu?Jos ten samprotauja apie sviesias seklas,tamsias,bet cia tik linu rusys isvestos del spalvos,o vienas ir tas pats,linai.Turiu nesunaudoto kokoso aliejaus,reiktu ir ji sukept.Bet ten raso,jei dedi linu miltus,tai nereikia kitu jau,kaip kokoso?
Papildyta:
del porcingumo,galima det ko turi kiek,kad tesla butu,kaip jos aiskina,maisoma saukstu,ne minkoma.Isivaizduoju kietesne nei blynams,bet minkstesne,kaip kokiam pyragui,bet del smalsumo,savo ingredientus pasisvert,kad pasiskaiciuot makrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 sausio 2019 - 10:57