Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 12 31, 13:28)
Mukute, faina pirtukėj. Buvo laikai, kai kaifuodavau, dabar, širdukė neleidžia būt karštai, o vienai eit į pravėsusią neeeee.
Jaunuolis švęs su draugais, mudu namuose. MB radikulitas, gulinėja, sunkiai juda. Pssidarysiu tiramisu, šampę iššsusim ir tupėsim šiltai. Kažko jau treti metai pasitinkam su nesveikata. Užtat kartu, užtat gera. wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labos,

Ate42 sveikatos Judviems ateinančiais metais 4u.gif
Aš biški dirbu, bet namie smile.gif Smulkius darbelius apdėliosiu , Gpaisas neveikia , nuo penktadienio žurnalų nepatikrina ... jei gali sau leisti .
Vakare namie , net nežinau ar dviese , ar liks kažkuris iš vaikų . Jie kaip visada paskutinę minutę sprendžia smile.gif Pirty buvom vakar, nuploviau metų nuodėmes smile.gif Gavau karštos ąžuolinės vantos , tai gal gera būsiu ... ramesnė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labos! 4u.gif
Su artejanciais,sveikatos naujuose!
Mes ir namuose,be pirciu ir be dusu biggrin.gif ,MB turi persalima,sloga,gerkle,kosti,piktas...
As laikausi,kai esu sena kempine biggrin.gif nebe tiek sugeriu u save.
Ketvirtadieni turiu pokalbi klube del sportinimosi planu ateinanciais,matysim ka cia siulys.Pasiilgau jau pajudejimo,nuo angliu jauciuosi ispurtus,pi nauju i bazine mityba,kur dave trenere,ne labai patinka,nes ten riebalai isjungti,apriboti angliai,bet baltymu daug,bet kol veikia reikia gryzt.Zvalgausi po keto,bet dar nedrasu.
Muka,с лёгким паром taip sakant.
Ate,Dusia - sveiku,ramiu,kurybingu,visom kitim uzeinanciom cia,to ko sirdele geidzia.Visos bukit laimingos,lieknos,nesiekit parselio figuros,to linkiu ir sau.Svarbu nesuparseti visais atzvilgiais.
Atsakyti
Dėkui Luety už sveikinimus 4u.gif
Sveikatos Tavo MB 4u.gif
Kiaulės metai prasideda tik po mėnesio - vasario 5 dieną. Bet jau tiek pratina mus prie kiniečių kultūros, visi kiša per europietiškus Naujuosius piešinukus su paršais smile.gif
Buvom nulėkę iki Pakruojo dvaro šeštadienį . Nesužavėjo manęs Didieji Kinijos žibintai. O žmonių , žmonių ... Atrodo , kad visas Vilnius suvažiavo į Pakruojį . Tik vienas geras dalykas , padarius truputį lanką, aplankiau sesę ligoninėj . Diagnozė - mechaninė gelta. Visas šventes ligoninėj praleido ... Nežina kas išprovokavo , kaip ir neranda priežasties . Gal koralinai akmenys tulžies puslėj ? Jų nemato , kol neapkalkėja. Na bet po truputį gerėja sveikatos , geltonumas atsipudinėja, sveikatos daugėja ... o aš apčiupinau, pamačiau , kad ne tai blogai tai ir ramiau .
Atsakyti
Gražių Jums metų Brangiosios !

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
MIELOSIOS MANO,

Geriausiu metu jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 gruodžio 2018 - 21:03
Labos iš ryto 4u.gif

Pasipirtinom, pasibuvom ir namo šampės filmas po pirties fejerverkai ir liuliukas. Vakar pas tėvus ir vėl namo nieko naujo...
Ir jus visas su naujaisiais newyear.gif newyear.gif newyear.gif Linkiu sveikatos ir sielos ramybės visoms:)
Dusia37 eina sau ir tokių ligų būna... sesei tavo 4u.gif
Luety o kaip TB sveikata?
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos ... Kaip sunku po tokio ilgo tingėjimo keltis smile.gif O darbų tai bele kiek . Nemėgstu savo darbe to laiko iki vasario 15 .
Naujus sutikom namuose tryse, MB dukra ir aš . Pasipliurpėm iki kokių 2, pažiūrėjome fejerverkus iš balkono . Šiemet visi labai vienodi nutarėm. O gal pasenom ir įpratom ?
O vakar tinginiavau namie , porą filmų pažiūrėjau , pietus pagaminau ir tt... Eilinė išeiginė smile.gif
Luety kaip MB sveikatos ?
Ate42 kaip MB radikulitas ?
Mano MB buvo suraitęs prieš kokias 3 savaites ... tai mokiau tempimo pratimų . Kiek mačiau , dar dabar daro , truputį išsigando matyt. Jau labai nepatogi liga ... Brrr.

Na , o kokių pažadų turite 2019 metams ? Sekmadienį stoja jaunatis , tai šeštadienį išvalius namus labai geras laikas imtis kažko naujo ... Arba likti prie seno smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

mes irgi trise sutikom naujus,as ,MB ir FB. bigsmile.gif Pas mus fejerverku per Naujus mazai buna,tai net i lauka neinam,niekas cia nenina.Tik visi ziuri fejerverkus per TV ,kaip KLondone saudo.O tie tai buna ispudingi.Siemet dar oras buvo geras,aukstas slegis,silta apie 10 silumos,vos ne Sidnejus.
Vakar neriau,knebinejau likucius ir isrijau likusi sampana Proseko turejau,MB negere,tai,kai niekas nenorejo ateit padet isgert,viena pribaigiau.Taip skaniai nebuvau jau seniai gerus biggrin.gif ax.gif
Siandien jau tik skysciai,nors ne gryni,rytine kava su pienu,kitaip negaliu gert,bet jau maisto jokio visai stengsiuos nevalgyt.O rytoj jau i bazine savo programa,gymas .Ketvirtadieni turiu pokalbi del planu 2019m.iskviete emailu,sake nauji matai,nauji paskyrimai.Nu smagu,kai rupinasi.Ko seniam gi ir bereikia,kad kazkas tavim rupintusi biggrin.gif
MB nauju isvakarese pasidare karsto kaledinio vyno,negerem per kaledas,kazkaip liko butelis,tai jis pasikaitino jo,isidejo prieskoniu,isgere,tai tiek dziaugesi,kad gerai miegojo ir kad savijauta pagerejo,tai vakar dar viena stikla pasidare,na ir slogos neliko,o ir kosulys vakar buvo,bet retai,o siandien net negirdejau dar.Zodziu arba vynas padejo,arba pats virusas nurimo.O bendra svweikata jam gereja ,nes vel isimylejo joga,pats daug skaito,siaip ziniu turi,kazkada buvo ismokintas.Eit i grupes niekur nenori,jis ne bandos zmogus,nors pagal horoskopa ir Jautis. wub.gif
Tai tiek,mielosios ,is mano padanges.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 o mums pasirodė kaip tik šiemet labai grąžus fejerverkai tokie neįprasti... va kaip gyvenime skirtingai smile.gif
Kokie čia pažadai... jaunatis kas mėn. stoja ir vis žadi žadi pasižadi... et....
Luety visą laik sakei, kad reikai priežiūros tau o va ana kokią gavai tik po naujų ir jau vsio atvarai pačiupinsim pažiūrėsim smile.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Muka iš mano balkono matosi tik pusę Kauno smile.gif Gal kitoje pusėje buvo labai gražūs ?

Luety sėkmės siekiant Naujų tikslų 4u.gif

Aš tikriausiai liksiu prie keto mitybos . Labai geri pasiekimai FB merginų svorio metime . Ir kiek mano gyvenime dietų išbandyta , tai yra paprasčiausia ir mažiausiai pastangų reikalaujanti dieta smile.gif netgi ne dieta o gyvenimo būdas. Gyventi , be bulvių , košių , duonos ir mandarinių aš galiu pasirodo smile.gif O kas liečia vyną ne aš metu , o jis mane meta . Kažkaip toks laikotarpis, kai jo mažiausiai norisi ... kai susideda visas kompleksas - tinkama mityba+ sportas tai mažiausiai norisi gadinti gerą savijautą vynu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 sausio 2019 - 09:49
Labas rytas,

atlaikiau vandenuno,skysciu dieta jau daugiau nei 36 val.ir dar valgyt nenoriu,atejau pas jus,paziuret,kaip gyvenat naujuos metuos.Palikau svenciu prieaugi 2,6kg,bet dar laukia kitas prieaugis.Eisiu pradet savo bazine mityba,tuo paciu dairausi i visa keto info,turbut reik pradet skaiciuot anglius ir bus keto,kai ju neprikaupsiu,tik kalorijas reiks susirinkt is riebalu ir baltymu.Nezinau,turiu pvz,.daugybe,bet kazkaip nedrystu gal?Nieko cia ypatingo nera,tik tas pavadinimas gal ir mitai?Nes ta bazine,kyr man yra dave,yra isjungti riebalai iki minimumo,taui man nera ko valgyt joje,ten angliskas meniu.Net kiausinio trynio negalima,tik baltyma.O mano principai to nepriima,man atrodo kvaila.Bet gal as klystu?
Kaip salta si ryta,bet giedra ir vejo nesijaucia.Lietuvoj sninga?Nes rodo satelitas,kad pas jus turetu but sniegas ir vejas.
Atsakyti