labas rytas,
Imu kavos, nes ko tai miego trūkumas. Vėloka lovą pasiekiau . Svoris po truputi grįžta į penktadieninį . Tikiuosi ryt jau savaitgalio pliusą būsiu pametus
Mergytė grįžo labai sėkmingai , lėktuvas leidosi netgi 15 min anksčiau . O pasiilgusi mūsų , namų , Milkos . Pasikeitusi ... ne išvaizda . Sakyčiau į gerą .
Muka kotletus be jokių bulkų jau kelis metus kepu .
Šiandiena ir vėl sninga. Kalėdos tikrai bus baltos:)
QUOTE(Muka @ 2018 12 18, 06:34)
Labos iš ryto
Joo vaikai... mane irgi vakar aplankė tai prikroviau mėsų kitokių gėrybių nupirkau mandarynų ir t.t. prikepiau lazanijos dar ir in namus pridėjau...
naktelė nemiegota rytas toks susivėlęs telefoną palikau, paskui mašina netasirakino... norėčiau į duknas ir dar pamiegoti... ale kon darysi reikia dirbti ;)
Dusia37 o kotletus kaip kepi be bulkų ir kitų paminkštintojų, aš tai jau laabai senai tik įkraunu šaukštą grietinės
Luety o kaip tau ar geriau širdelę
Ate42 vis pakabi matau o kaip tavo sveikatos kuom tu gyveni ?
Kavasucitrina o tu kuom alsuoji?
Bučkas
Joo vaikai... mane irgi vakar aplankė tai prikroviau mėsų kitokių gėrybių nupirkau mandarynų ir t.t. prikepiau lazanijos dar ir in namus pridėjau...
naktelė nemiegota rytas toks susivėlęs telefoną palikau, paskui mašina netasirakino... norėčiau į duknas ir dar pamiegoti... ale kon darysi reikia dirbti ;)
Dusia37 o kotletus kaip kepi be bulkų ir kitų paminkštintojų, aš tai jau laabai senai tik įkraunu šaukštą grietinės
Luety o kaip tau ar geriau širdelę
Ate42 vis pakabi matau o kaip tavo sveikatos kuom tu gyveni ?
Bučkas
Labas rytas,
rysium su darbo valandomis labai blogu internetiniu rysiu,turejau skambint paslaugos tiekejui,o jis siandien atsiuncia inzinieriu,tai turejau atsakyt sporto klases,jpklmn,MB ne labai atliks paaiskinimo funkcija ir visa kita su tuo susijusi darba.O taip gaila.
Muka,as jau daug metu nededu jokiu bulku,bet as dedu smulkiai tarkuotu konpustu,kai nera cukinijos,arba pastaraja.Praktiskai kopustai man visai neiskreipia skonio,netgi pagerina ji ir buna minkstuteliai.Labai patinka kalakutienos farsas su kopustu tarkuotu.
Nezinau,kodel jus,tiek daug dirbdamos nemiegat.Nemiegant labai gerai skaityt knyga.Zinoma,miegant vienoj lovoj su MB,isijungt lempele ir skaityt knyga,butu misija neimanoma,bet mane gelbedavo elektronine skaitykle,as susimazindavau apsvietima ekrano iki malonios,bet ne ryskios sviesos ir skaitydavau.Miegas dazniausiai ateidavo greit.
Muka,viskas gerai man,sdabar toks laikotarpis,reikia ji pragyvent.Atrodo kazkiek eina i gera.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 18, 08:14)
labas rytas,
Imu kavos, nes ko tai miego trūkumas. Vėloka lovą pasiekiau . Svoris po truputi grįžta į penktadieninį . Tikiuosi ryt jau savaitgalio pliusą būsiu pametus
Mergytė grįžo labai sėkmingai , lėktuvas leidosi netgi 15 min anksčiau . O pasiilgusi mūsų , namų , Milkos . Pasikeitusi ... ne išvaizda . Sakyčiau į gerą .
Smagu sulaukt vaiku,is toli.Ir pabus netrumpai,smagu,dziaukis,megaukis,ne ilgai ,visi geri dalykai greitai bnaigiasi.Cia negatyvo papyliau.
Pas mus vejuota labai ir lietus ateina,bet rodo,kad nuslinks is musu pas jus,o gal pakely pavirs sbniegu.
Dusia,dukriukas is rudens pateko i gilia ziema,ar ne?
QUOTE(Luety @ 2018 12 18, 10:45)
Labas rytas,
Nezinau,kodel jus,tiek daug dirbdamos nemiegat.Nemiegant labai gerai skaityt knyga.Zinoma,miegant vienoj lovoj su MB,isijungt lempele ir skaityt knyga,butu misija neimanoma,bet mane gelbedavo elektronine skaitykle,as susimazindavau apsvietima ekrano iki malonios,bet ne ryskios sviesos ir skaitydavau.
Smagu sulaukt vaiku,is toli.Ir pabus netrumpai,smagu,dziaukis,megaukis,ne ilgai ,visi geri dalykai greitai bnaigiasi.Cia negatyvo papyliau.
Nezinau,kodel jus,tiek daug dirbdamos nemiegat.Nemiegant labai gerai skaityt knyga.Zinoma,miegant vienoj lovoj su MB,isijungt lempele ir skaityt knyga,butu misija neimanoma,bet mane gelbedavo elektronine skaitykle,as susimazindavau apsvietima ekrano iki malonios,bet ne ryskios sviesos ir skaitydavau.
Luety mane nemiga puola nuo persitempimo. Tokia nemiga kai skaityti gali ne nemiga Būna blogesnių , kai minčių nesusirenki . Tada reikia atsikelti , išsivirti arbatos ... Aš galiu skaityti per naktis knygas, jei MB miegama jis miega , jokios lempos prie lovos jo nežadina
Jau žinau ir jau suvokiu - mokslai tuoj baigsis , o su jais ir ilgos studentiškos atostogos ...
Aha Ukuose nešalta, grįžo su lengva striukyte... Sakė storesnės ir nereikia.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 18, 09:22)
Luety mane nemiga puola nuo persitempimo. Tokia nemiga kai skaityti gali ne nemiga Būna blogesnių , kai minčių nesusirenki . Tada reikia atsikelti , išsivirti arbatos ... Aš galiu skaityti per naktis knygas, jei MB miegama jis miega , jokios lempos prie lovos jo nežadina
Jau žinau ir jau suvokiu - mokslai tuoj baigsis , o su jais ir ilgos studentiškos atostogos ...
O man kaip tik labai gelbedavo susirinkt mintis,o tiesiog jas nusluot i ryta,skaitymas.Jei knyga nuobodi,padedavo uzmigt,jei knyga itraukianti,nusiveja visos mintys salin i ryta,i diena,kada ir laikas joms sukilt.Nes nakties mastymai,dienos juokas.
Aciu Die,pradejus sportuot,nemiga aplanko vis reciau,o gal subrendau,ismokau nebesigilint i tai,ko as negaliu pakeist,o jei galiu pakeist,pakeisiu diena,o ne nakti.O ir skaitymas pasdeda tikrai tikrai.Man.Kaip jums nezinau,mes visos skirtingos gi.
QUOTE(Muka @ 2018 12 18, 08:34)
ačiū, Muka, svarbiausia, kad iš vis alsuoju . Ir dar miegu - vis pasidžiaugiu tuo, nes niekada nepamiršiu to, kas kažkada buvo...
O šiaip tai laukiu sausio pabaigos, kai jau bus akivaizdesnis dienos ilgumas. Šito laiko tiesiog fiziškai negaliu pakęst, ypač prieššventinio. Nors šiandien neatsigaunu iš gal ir malonaus šoko - vienam mano darbui baisiai didelėje konkurencinėje kovoje šalies mastu (tiksliau - 2 šalių) labai pasisekė - projektas gavo finansavimą. Laukia dar didesnis įgyvendinimo darbas . Tai va - pasigyriau
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 12 18, 10:59)
ačiū, Muka, svarbiausia, kad iš vis alsuoju . Ir dar miegu - vis pasidžiaugiu tuo, nes niekada nepamiršiu to, kas kažkada buvo...
O šiaip tai laukiu sausio pabaigos, kai jau bus akivaizdesnis dienos ilgumas. Šito laiko tiesiog fiziškai negaliu pakęst, ypač prieššventinio. Nors šiandien neatsigaunu iš gal ir malonaus šoko - vienam mano darbui baisiai didelėje konkurencinėje kovoje šalies mastu (tiksliau - 2 šalių) labai pasisekė - projektas gavo finansavimą. Laukia dar didesnis įgyvendinimo darbas . Tai va - pasigyriau
Sveika,Kava,
zinai,jei istikruju,as negaleciau pasakyt,kas labiau padejo del nemigos,ar tie papildai is iherb,uzmursau pavadinimna,kur cia gerem is h raides lyg tais,ar sportas,bet tikrai,dingo ta nemiga,kuri kankino mane ilga laika.Dabar net ismiegu labai greit,uzmiegu greit,o ir nebemiegu iki 9,kaip anksciau puse 6 as gyva ior neuzilgo keliuos.
Del darbo sekmes
Kaip panos,mazoji ypac?Vis dar Suomijoj?
Siemet as ta juoda perioda,tiksliau tamsu,kazkaip lengviau pratempiu,nors nemegstu labai.Be to sis ruduo-ziema,labai pas mus tamsus,lietingas,vejuotas,tai elektra reik degint vos ne visa diena.Kai sauleta,einu i pajuri,i gamta,kad atsigaut.Dar savite kita,ir ims ilget dienos.Jau LT panos seja geles,kai kas jau pikiuoja.Ech,greituoles.
Luety, jaučiu, sportas gal tau labiau padėjo.
Panos normaliai, mažoji ten pat, rytoj grįžta atostogaut
O aš pomidorą ant palangės kaip gėlę auginu - atsinešiau nurovus šiltnamyje vieną atžalą, pasodinau ir auga . Nieko neišeis, žinau, bet tegul...
O aš pomidorą ant palangės kaip gėlę auginu - atsinešiau nurovus šiltnamyje vieną atžalą, pasodinau ir auga . Nieko neišeis, žinau, bet tegul...
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 12 18, 13:17)
Luety, jaučiu, sportas gal tau labiau padėjo.
Smagu,kad panos tvarkoj.
sakai pomidorams nostalgija bus mazesne,kai ant lango turesi per ziema?
Labos iš ryto
Nemiga kažkaip tokia tema kur net nežinau nuo ko ji ir kam ji lanko... knygų negaliu skaityti, nors anksčiau padėddavo, mintys ant kupros visokios ir t.t. Geriu 5 HTP, bet su protarpiniais badavimais neišeina labai jau man rytais... ai žodžiu viskas gerai nėra ko čia rypauti
Dusia37 ką kepsi iš sveikuoliško ant kalėdų? Įsisvaizduoju, kaip dainuoja tavo širdis visi namie ... ko daugiau reikia maniškė tai nelabai nori eiti mėgaujasi laisve
Kavasucitrina svaiginantis jausmas kaip laimi kaip pasiseka šaunuolė o dėl įvykdymo jeigu parašei tai ir įvykdysi Sakai pimoką ant palangės, mano rozmarinas pirktas iš pardės nudvėsė o jau įsisvaizdavaiu kaip fain bus ant ėriuko kulšies ... Tiesa o kaip ar avyčiu neturi, pamenu ožkytes gavau ar dabojimui ar kaip, dar jas turi?
Luety manau visų svarbiuasia rasti kas tinka, o dalintis kas padėjo būtina, nes tas kuris blaškosi( kaip aš) mažu ras
Bučkas
Nemiga kažkaip tokia tema kur net nežinau nuo ko ji ir kam ji lanko... knygų negaliu skaityti, nors anksčiau padėddavo, mintys ant kupros visokios ir t.t. Geriu 5 HTP, bet su protarpiniais badavimais neišeina labai jau man rytais... ai žodžiu viskas gerai nėra ko čia rypauti
Dusia37 ką kepsi iš sveikuoliško ant kalėdų? Įsisvaizduoju, kaip dainuoja tavo širdis visi namie ... ko daugiau reikia maniškė tai nelabai nori eiti mėgaujasi laisve
Kavasucitrina svaiginantis jausmas kaip laimi kaip pasiseka šaunuolė o dėl įvykdymo jeigu parašei tai ir įvykdysi Sakai pimoką ant palangės, mano rozmarinas pirktas iš pardės nudvėsė o jau įsisvaizdavaiu kaip fain bus ant ėriuko kulšies ... Tiesa o kaip ar avyčiu neturi, pamenu ožkytes gavau ar dabojimui ar kaip, dar jas turi?
Luety manau visų svarbiuasia rasti kas tinka, o dalintis kas padėjo būtina, nes tas kuris blaškosi( kaip aš) mažu ras
Bučkas
labas rytas,
Imu kavos , dėkui Muka
Ką gaminsiu Kūčioms ir Kalėdoms dar negalvojau . Dar reikia išgyventi Isafus, PVM , GPaisą Kuo paprasčiau tuo geriau . Nežadu 3 dienas prie puodų stovėti . PS mano vaikas pasidarė maisto netoleravimo testą - tai alergizuoja, pienas ( ne laktozė o pieno baltymas ) , kiaušiniai ( labai ), kviečiai ( vidutiniškai ) . Tai kažkaip bandau taip suktis gamindama , kad tų produktų nevartotume . Tai ką sveikuoliško begali sugalvoti ? jei nei kiaušinio , nei kokios varškės ar mandresnio sūrio .
O šiaip tai laukiu Kalėdų kai niekada- nes daug laisvų dienų . Esu užsilėkusi , noriu nebeskubėti
Gražios ir darbingos dienos
Imu kavos , dėkui Muka
Ką gaminsiu Kūčioms ir Kalėdoms dar negalvojau . Dar reikia išgyventi Isafus, PVM , GPaisą Kuo paprasčiau tuo geriau . Nežadu 3 dienas prie puodų stovėti . PS mano vaikas pasidarė maisto netoleravimo testą - tai alergizuoja, pienas ( ne laktozė o pieno baltymas ) , kiaušiniai ( labai ), kviečiai ( vidutiniškai ) . Tai kažkaip bandau taip suktis gamindama , kad tų produktų nevartotume . Tai ką sveikuoliško begali sugalvoti ? jei nei kiaušinio , nei kokios varškės ar mandresnio sūrio .
O šiaip tai laukiu Kalėdų kai niekada- nes daug laisvų dienų . Esu užsilėkusi , noriu nebeskubėti
Gražios ir darbingos dienos
Labas rytas,
jau kaip lyja pas mus,tai net langai barska.Nelijo visa vasara,tai dabar supuils visa vandeni,kuris buvo uzsilaikes.Nenukirpau dar avieciu,kazin ar ne velu dar bus nukirpt?
Kaledom tradiciskai,nieko mandro,nera kam valgyt mandru patiekalu.Geriausiai valgo per kucias zemaiciu blynus su grybais,anukams primena angliskus patiekalus,o man bele tik jie valgo kazka.
Na,o siaip neturiu ka daugiau berasyt .
jau kaip lyja pas mus,tai net langai barska.Nelijo visa vasara,tai dabar supuils visa vandeni,kuris buvo uzsilaikes.Nenukirpau dar avieciu,kazin ar ne velu dar bus nukirpt?
Kaledom tradiciskai,nieko mandro,nera kam valgyt mandru patiekalu.Geriausiai valgo per kucias zemaiciu blynus su grybais,anukams primena angliskus patiekalus,o man bele tik jie valgo kazka.
Na,o siaip neturiu ka daugiau berasyt .
Labukas visoms
Vis paskaitineju jus,bet rasyt ner nuotaikos Apie svori nekalbu, skaudi tema, niekur netelpu , bet pirkt nauju rubu nenoriu.Kadangi visoku vakareliu pas mus ner , tai ir neaktualu labai.
Dusia , kap smagu ,kad vaikai jau namie ,taip gera buna kai visi kartu susirenka, Beje turiu viena klijente ,kuri netoleruoja kiausinio baltymo, tai jau tortai be kausinio tokie sunkus gaunasi, siaubas.
Luety, nu as apsalus apakus ,ir is viso be zado, nuo leliu grozio. Zodziu ir as noriu ismokti tokias nert, susiradau shemas, ir ka supratau, kad nieko nesuprantu, kas ten kur ir su kuom daroma. Zodziu juodas miskas man
Biski bizniuka bandau prasukt, riesutelius kepu, nelabai kas , bet vis siek tiek lieka. Dabar dar savaitgaliui kuciuku uzsake, tai kepsiu siandien.
Pas mus vis dar silta, diena buna apie 20, kartais nukrenta iki 15 bet kita diena silta vel, lietaus ner.Gal savo jau isljo, o tai vos ne puse ispanijos skendo .
Vis paskaitineju,ka kuciom daryti, siemt pas sunu kelausim, O marti tai ispane, na ziuresm, zodziu, kucios buna su krevetem, kalmarais ir visokiom kitokiom juros gerybem, Darysiu silkes su morkom, dukra nevalgo, bet marti megsta, ir dar virtiniai su bulvem, na cia visus metus tingiu daryt,tai kuciu delikatesas buna
Siandien man iseigine, bet visa naktis nemiegota,turejo siuntini atvezt, sakiau ,kad ir kokia valada butu tegul skambina atvaziuosiu paimsiu, ir ka visa nakti jokio skambucio, ryta skambinu,sako po pietu atvesiu, nes nenorejau nakti kelt, nu bl....nesikeikiant, nervas ima,cia silta gi,tai mano desrom kumpeliam ir silkei chana bus. nu totalus nervas ima. Man kavos sandien kibiro reiks