Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 12 17, 08:15)
luety čiupk  4u.gif oi vaikai ... žinok dar kitą pusę sveiki tėvai tai laimingi vaikai... o kad nervuosies sveikatos nedadėsi  4u.gif

Oi,Muka,kartais pagalvoju,ar isvis jiems bebus reikalingi sergantys tevai.Laikai keiciais,cia UK nera rupestingi vaikai savo tevams,valstybe ispestino juos.Nenori rupesciu,atiduoda i seneliu namus ir ateina tik aplankyt,jei ateina.
Kur Dusiuks praslipus?
Atsakyti
Labos,
Darbuojuosi ... kažką ne taip darau , kad darbai nesibaigia , lenda ir lenda visokios gyvatės iš kampų smile.gif

Luety imk 4u.gif Kad ir kokią išmintį pasakysiu , niekas nepadės: nes tai tavo kūnas ir kraujas, nes tai tavo vaikai . Va kad galėtumei jų gyvenimą nugyventi ... Visus akmenukus surinkti - bet negali . Mes klydom ir mūsų vaikai turi atrasti savo kelius ... nebepamokysim. Žiūrėk savęs . Liūdnos, stresinės mintys prišaukia ligas.

Mano mergytė šyvakar parskrenda, jatau , jatau kaip pasiilgau .

Eglės be 23-24 nepuošiu . Tokia tradicija pas mus namuose.
Nesu mėgėja puošti eglės, tai paprastai darydavo vaikai su MB smile.gif Aš paskui naktį pataisydavau kas man nepatinka smile.gif

Savaitgalis svorio metimo fronte buvo blogas +1 kg . Na bet 2 baliai atlaikyti ( firmos balius ir gimtadienis draugės ) . Manau pora dienų ir nebeturėsiu to pliuso . Kalčiausias Napaleono tortas . Vienintelis saldumynas kuris tikrai gundo ax.gif ax.gif ax.gif Bus tų dietų - svarbu žinau ir atradau kaip smile.gif Patinka man tas svorio metimo jausmas , energijos stoka nesiskundžiu , rūbų daug spintoj , ir jokio alkio nejaučiu.

Dėl pūgos , tai gal ir smagu , jei Kalėdos būtų baltos, kaip vaikystėj ... O šiaip nesu mėgėja žiemos.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 17, 09:07)
Labos,
Darbuojuosi ... kažką ne taip darau , kad darbai nesibaigia , lenda ir lenda visokios gyvatės iš kampų smile.gif

Luety imk  4u.gif Kad ir kokią išmintį pasakysiu , niekas nepadės: nes tai tavo kūnas ir kraujas, nes tai tavo vaikai . Va kad galėtumei jų gyvenimą nugyventi ... Visus akmenukus surinkti - bet negali . Mes klydom ir mūsų vaikai  turi atrasti savo kelius ... nebepamokysim. Žiūrėk savęs . Liūdnos, stresinės mintys prišaukia ligas.

Mano mergytė šyvakar parskrenda, jatau , jatau kaip pasiilgau .

Eglės be 23-24  nepuošiu . Tokia tradicija pas mus namuose. 
Nesu mėgėja puošti eglės, tai paprastai darydavo vaikai  su MB smile.gif Aš paskui naktį pataisydavau kas man nepatinka smile.gif

Savaitgalis svorio metimo fronte buvo blogas +1 kg . Na bet 2 baliai atlaikyti ( firmos balius ir gimtadienis draugės ) . Manau  pora dienų  ir nebeturėsiu to pliuso . Kalčiausias Napaleono  tortas . Vienintelis saldumynas kuris tikrai gundo  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Bus tų dietų - svarbu žinau ir atradau kaip smile.gif Patinka man tas svorio metimo  jausmas , energijos stoka nesiskundžiu  , rūbų daug spintoj , ir jokio alkio nejaučiu.

Dėl pūgos , tai gal ir smagu , jei Kalėdos būtų baltos, kaip vaikystėj ... O šiaip nesu mėgėja žiemos.

As irgi puosiu egle tik 24 gruodzio.Mes visada taip puosdavom,laikausi tu tradiciju iki siol.
O bilietai labai subrange ant sio laikotarpio gryzimui.Paprasatai labai sukyla bilietu kainos,bet gal kita savaite,nes vaikai iseina kalediniu atostogu.
O kada taviske atgal skrenda?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 17, 13:30)
As irgi puosiu egle tik 24 gruodzio.Mes visada taip puosdavom,laikausi tu tradiciju iki siol.
O bilietai labai subrange ant sio laikotarpio gryzimui.Paprasatai labai sukyla bilietu kainos,bet gal kita savaite,nes vaikai iseina kalediniu atostogu.
O kada taviske atgal skrenda?

Taip Luety , bilietų kainos jau nedžiugina ir šią savaitę... O kitą savaitę tai kainos dvigubos . Mergytei mokslai prasideda nuo 14 sausio . Pasidžiaugsiu .
Atsakyti
Na va kaip smagu.Kai visi srtudentai Lietuvoj prakaituoja -sesija,tai uzsienio studentai svencia Kaledas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 17, 13:55)
Na va kaip smagu.Kai visi srtudentai Lietuvoj prakaituoja -sesija,tai uzsienio studentai svencia Kaledas.

Smagu , kaip visi susirinksim. Vėl bardakas namie , vėl krūvos indų , katiliukai maisto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . O skalbinių dėžė kas antrą dieną pilna biggrin.gif . Bet man tinka, gyvi namai .
Tik šiandien truputi stradalinu - pirmas skrydis vienai ... Skridusi ne vieną kartą, bet viena niekada. Na nieko - vaikai turi užaugti , turi susitvarkyti. Pažadėjo parašyti žinutę kai lėktuve sėdės.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 17, 12:27)
Smagu , kaip visi susirinksim. Vėl bardakas namie , vėl krūvos indų , katiliukai maisto  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . O skalbinių dėžė kas antrą dieną pilna  biggrin.gif . Bet man tinka, gyvi namai .
Tik šiandien truputi stradalinu - pirmas skrydis vienai ... Skridusi ne vieną kartą, bet viena niekada. Na nieko - vaikai turi užaugti , turi susitvarkyti. Pažadėjo parašyti žinutę kai lėktuve sėdės.

Na kazkada turi ismokt imtis atsakomybe.Tik tiek,kad is Cardifo nera lektuvo,turi traukiniu,ar kuo vaziuot i aerouosta,o jei kalba angliskai,jokiu problemu.Ir man,senei buvo pirmas kartas,ir atskridau viena su persedimu Kopenhagoj,be anglu kalbos visai,tik labas sudie,aciu,ir buvo viskas puiku.Baimes vargo daug,bet man 50 metu buvo.O ji su anglu net gera,viskas bus gerai.
O man surmulys namie jau nene,noriu ramybes,tylos,sao muzikos.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 17, 15:27)
Na kazkada turi ismokt imtis atsakomybe.Tik tiek,kad is Cardifo nera lektuvo,turi traukiniu,ar kuo vaziuot i aerouosta,o jei kalba angliskai,jokiu problemu.Ir man,senei buvo pirmas kartas,ir atskridau viena su persedimu Kopenhagoj,be anglu kalbos visai,tik labas sudie,aciu,ir buvo viskas puiku.Baimes vargo daug,bet man 50 metu buvo.O ji su anglu net gera,viskas bus gerai.
O man surmulys namie jau nene,noriu ramybes,tylos,sao muzikos.

Luety , lėktuvas iš Bristolio, važiuoti netoli autobusu , yra tiltas per įlanką. Jau iš autobuso gavau žinutę , kad važiuoja į oro uostą. Kalba moką puikiai , pasiklaus, jei neras įsėdimo vartų ar kt . Bet žinai mamos stradalintojos smile.gif
PS savo noru išvažiavo , turi susitvarkyti .

Matai Luety , aš dar neatpratus nuo pilnų namų , aš tik mokausi viena gyventi ... Po 5-6 metų gal ir aš kitaip galvosiu smile.gif. Taigi žmogus labai greitai pripranti prie lengvesnio gyvenimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 17, 13:47)
Luety , lėktuvas iš Bristolio, važiuoti netoli autobusu , yra tiltas per įlanką. Jau iš autobuso gavau žinutę , kad važiuoja į oro uostą. Kalba  moką puikiai , pasiklaus, jei neras įsėdimo  vartų ar kt . Bet žinai mamos stradalintojos smile.gif
PS savo noru išvažiavo , turi susitvarkyti .

Matai Luety , aš dar neatpratus nuo pilnų namų , aš tik mokausi viena gyventi ... Po 5-6 metų gal ir aš kitaip galvosiu smile.gif. Taigi žmogus labai greitai pripranti prie  lengvesnio gyvenimo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif

Man visa laika buvo smagu pilni namai,as tik isejus i pensija pradejau noret ramybes.
jauna,guvi,kalbanti angliskai,jau apsislifavus Uk,neprapuls.Kelinta parskrenda?Velai 22 val?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 17, 16:41)
Man visa laika buvo smagu pilni namai,as tik isejus i pensija pradejau noret ramybes.
jauna,guvi,kalbanti angliskai,jau apsislifavus Uk,neprapuls.Kelinta parskrenda?Velai 22 val?

Gavau žinutę , kad sėdi lėktuve tai jau ramiau smile.gif Lėktuvas leidžiasi 20,30.
Einu kotletų kepti , užsiprašė tokio paprasto naminio maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 17, 16:16)
Gavau žinutę , kad sėdi lėktuve tai jau ramiau smile.gif Lėktuvas leidžiasi  20,30.
Einu kotletų kepti , užsiprašė tokio paprasto naminio maisto  biggrin.gif

Nu va,kaip smagu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Joo vaikai... mane irgi vakar aplankė tai prikroviau mėsų kitokių gėrybių nupirkau mandarynų ir t.t. prikepiau lazanijos dar ir in namus pridėjau... wub.gif
naktelė nemiegota rytas toks susivėlęs telefoną palikau, paskui mašina netasirakino... norėčiau į duknas ir dar pamiegoti... ale kon darysi reikia dirbti ;)
Dusia37 o kotletus kaip kepi be bulkų ir kitų paminkštintojų, aš tai jau laabai senai tik įkraunu šaukštą grietinės smile.gif
Luety o kaip tau ar geriau širdelę 4u.gif
Ate42 vis pakabi matau o kaip tavo sveikatos kuom tu gyveni ?
Kavasucitrina o tu kuom alsuoji?
Bučkas

Atsakyti