Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Atnešu kavos .
vartotojo įkelta nuotrauka

Panašu , kad į Lietuvą vėl sugrįš žiema. Žada -3, sniegą, pūga. Man tai visai nepatinka.
Ryt kitos įmonės balius, gerai būtų vėl alkoholio išvengti . Ten žmonės truputi mažiau tolerancijos turi ... Na bent bandysiu , nemanau , kad nuo taurės vyno labai svoris pastrigs. Šiaip tai man darbas yra tie firmų baliai . Pasenau ? Pareigos uždeda štampą? Ar kolektyvai jau ne tokie linksmi ir draugiški kaip jaunystėj ... nežinau .
Prie jokių rankdarbių nebeprisėdu vakarais... Nes reikia susiruošti kitai dienai pietus, pasidarbuoti prie buhalterijos ir vakaro nėr.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 13, 07:26)
Labas rytas,

Atnešu kavos .

Panašu , kad į Lietuvą vėl sugrįš žiema. Žada -3, sniegą, pūga. Man tai visai nepatinka.
Ryt kitos įmonės balius, gerai būtų vėl alkoholio išvengti . Ten žmonės truputi mažiau tolerancijos turi ... Na bent bandysiu , nemanau , kad nuo taurės vyno labai svoris pastrigs. Šiaip tai man darbas yra tie firmų baliai . Pasenau ? Pareigos  uždeda štampą? Ar kolektyvai jau ne tokie linksmi ir draugiški kaip jaunystėj ... nežinau .
Prie jokių rankdarbių nebeprisėdu vakarais... Nes reikia susiruošti kitai dienai pietus,  pasidarbuoti prie buhalterijos ir vakaro nėr.

Labas rytas,
buvau nuejusi i google ieskkot kavos bet gryzuspamaciau,kad tu jau verdi,tai palaukiau,kol isvirsi. ax.gif biggrin.gif
Salta ir pas mus,ypac siandien,gal 2-3 silumos.
Nuneriau trecia parsiuka vakar.Nu man jie tokie faini,negaliu sustot.
Siaip zadejau sakyt,kokius cia pietus suruosi sekanciai dienai ,juk dviese like,bet gi sunus gryzes.Ar tu cia sau pagal dieta susiruosi?
Vakar nakti T.May nubalsavo,kad yra confidenciali test darba ir metus laiko jau negales ja abejot.Brexitas tesiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 13 gruodžio 2018 - 09:36
Labos iš ryto 4u.gif

Šike tiek atsipūčiau tiksliau išsimiegojau, nes miego trūkumas kapitalus buvo.. Tiesa neišėjo nedirbti ale vistiek aplinka kita ir t.t. Gavom kvieyimą baliun vėl ir dar per kalėdas ir dar į Klaipėdą ... taip sakant ramybės nebus... na tikrai kuo daugiau noriu jos tai tuo daugiau negaunu...
Dusia37 sveikinu su puikiu pasiekimu džiuagiuosi ir pavydžiu... man dievulsi davė dabar tokį išbandymą ...
Luety paršiukai tobuli smile.gif Tai tavo tėvulis už mano močiute vyresnis tik metais ... tikrai duok die jiems sveikatos...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Vakar jau trenerė sakė , kad matosi , kokia aš pavargus smile.gif Na bet nieko , nieko
- išgyvensim . Organizmo valymas, anglų , joga dar darbų buhalterinių bele kiek . Šiaip tai keto daug energijos priduoda. O kai biški kg mažiau tai ir lakstyt visus greičiau gali . Apsukos kitos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir dar gerumas vienas yra- vis daugiau rūbų randi spintoj smile.gif
Muka dėl balių - kol kviečia reikia eiti ir džiaugtis 4u.gif

Luety aš irgi vis paklausau per Lietuviškas ir per DW ( vokiečių ne gimtoji , labai aiškus tarimas anglų) žinių apie UK išstojimą. Na kol vaikai mokosi rūpi . Pažadai yra dėl studentų geri ... Tikiuosi niekas nesikeis .
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 14, 11:04)
Labas rytas,

Imu kavos . Vakar jau trenerė sakė , kad matosi , kokia aš pavargus smile.gif Na bet nieko , nieko
- išgyvensim . Organizmo valymas, anglų , joga dar darbų buhalterinių bele kiek . Šiaip tai keto daug energijos priduoda. O kai biški kg mažiau tai ir lakstyt visus greičiau gali . Apsukos kitos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir dar gerumas vienas yra- vis daugiau rūbų randi spintoj smile.gif
Muka dėl balių  - kol kviečia reikia eiti ir džiaugtis  4u.gif 

Luety aš irgi vis paklausau per Lietuviškas ir per DW ( vokiečių ne gimtoji , labai aiškus tarimas anglų) žinių apie UK išstojimą. Na kol vaikai mokosi rūpi . Pažadai yra  dėl studentų geri ... Tikiuosi niekas nesikeis .
Gražios ir darbingos dienos  4u.gif

niekada baliauna nebuvau o aju ant senatvės tai išvis nesinori balių festivalių man gerai ir namie vinciumi pasilepinti...
Dusia37 kiek laiko darai tarpus tarp valgymų? man kažkaip neblogai 16, paskutinis 20 val pirmas 12 val. dar pasitvarkyti maistą iki galo mažu ateisiu protan?
Atsakyti
Sveikutes,
buvau atejus anksti ryte uzkurt peciu ir kavos isvirt,bet SM neileido manes,paradines durys buvo uzrakintos,nu ka,isejau pasportuot tada.
Muka,sveika gryzus.Aplinkos pakeitimas,issimiegojimas-geris.Namai mielesni patampa.
Dusia,dziaugiuosi uz tave 4u.gif 4u.gif Nepaleisk tos sekmes del svorio ir uzimtumo,nubaido blogas sunkias mintis uzimtumas.
Na,o pas mane tas pats.Tie patys monai,tos pacios dainos.Nelaukiu kaledu visai,nors jos ir nelaukiamos ateis.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 12 14, 13:26)
niekada baliauna nebuvau o aju ant senatvės tai išvis nesinori balių festivalių man gerai ir namie vinciumi pasilepinti...
Dusia37 kiek laiko darai tarpus tarp valgymų? man kažkaip neblogai 16, paskutinis 20 val pirmas 12 val. dar pasitvarkyti maistą iki galo mažu ateisiu protan?

Muka pas mane tarpai tarp valgymų 20 -18 val . Bet aš kavą skaičiuoju kaip valgymą . Man svoris pradėjo byrėti kai neberyju vakarais . O pietus kokius nešuosi į darbą blink.gif blink.gif blink.gif ... tai tenka valgyti pasislėpus smile.gif Bo daug maisto dar ir sviesto padaže. Aš 2 vakarus grįžtu namo po 9, kada ten bevalgysi ? Tai puiki proga susiimti buvo su vakariniai valgymais .

Luety širdele imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas praeina ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 14, 12:07)
Muka pas mane  tarpai tarp valgymų  20 -18 val . Bet aš kavą skaičiuoju kaip valgymą .  Man svoris pradėjo byrėti kai neberyju  vakarais . O pietus kokius nešuosi į darbą  blink.gif  blink.gif  blink.gif ... tai tenka valgyti pasislėpus smile.gif Bo daug maisto  dar ir  sviesto padaže. Aš 2 vakarus grįžtu namo po 9, kada ten bevalgysi ?  Tai puiki proga susiimti buvo su vakariniai valgymais .

Luety širdele imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Viskas praeina  ...

Все пройдет,и любовь и радость...aciu,zinoma praeis ...
Jau turiu tris parselius.Gal bus sotus metai tiek kriuksiu turint?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 14, 15:17)
Все пройдет,и любовь и радость...aciu,zinoma praeis ...
Jau turiu tris parselius.Gal bus sotus metai tiek kriuksiu turint?

Atsargiai , kad nepakiaulintų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, laikyk gardelyje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety labai nuostabūs Tavo darbai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 gruodžio 2018 - 15:21
Labos iš ryto 4u.gif

Kuri norėjote sniego tai va turim... jklmn kol atsikasiau mašina visa šlapia... na toks neblogas sportas ... žinia nesilyginu su jūsų leveliais smile.gif
Luety na faini tie kriuksiai ir blakstienos ir antakiai kiekvineo tokie išraiškingi. Šaunuolė 4u.gif . Luety MB nerimsta .. ar kas dūšelę spaudžia?
O aš jau eglutę papuošėm po bažnytėlės nusipirkom ... kažkaip vienudu puošėm pirmą kartą per 22 metus ...
kavos smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

o pas mus vakar eme lyt,slapdriba,dvi trys stambios snaiges,kurios akyse istirpo,ir vel slapia.Ar pasiilgau sniego?Gal svarios spalvos,taip,bet pacio sniego ne,nes ji l;ydi saltis.Siuo metu pas mus 11 silumos.
Muka,laimingi vasikai,laimingi tevai,siuo metu atvirksciai ir nuo to mane gelbsti kriuksiu ir kt.zaisliuku gamyba.Netureciau kuom uzsiimt,butu blogai,nes pensijoj nera veiklos,nera kur mintis nugrezt,o cia reikia skaiciuot,taip atsipalaiduoju.
O as ir egles nebenoriu visai,man siejasi su siukslinimu,vietos uzgozimu,bet puosiu del anuku,kol dar yra mazgiai.
Isgeriau kava,ziuriu zinias,mano valandele,gera.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 17, 11:22)
Labas rytas,

o pas mus vakar eme lyt,slapdriba,dvi trys stambios snaiges,kurios akyse istirpo,ir vel slapia.Ar pasiilgau sniego?Gal svarios spalvos,taip,bet pacio sniego ne,nes ji l;ydi saltis.Siuo metu pas mus 11 silumos.
Muka,laimingi vasikai,laimingi tevai,siuo metu atvirksciai ir nuo to mane gelbsti kriuksiu ir kt.zaisliuku gamyba.Netureciau kuom uzsiimt,butu blogai,nes pensijoj nera veiklos,nera kur mintis nugrezt,o cia reikia skaiciuot,taip atsipalaiduoju.
O as ir egles nebenoriu visai,man siejasi su siukslinimu,vietos uzgozimu,bet puosiu del anuku,kol dar yra mazgiai.
Isgeriau kava,ziuriu zinias,mano valandele,gera.

luety čiupk 4u.gif oi vaikai ... žinok dar kitą pusę sveiki tėvai tai laimingi vaikai... o kad nervuosies sveikatos nedadėsi 4u.gif
Atsakyti