Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 05, 11:00)
labas rytas,

Imu kavos . Dėkui Muka.
Dėl močiutės imk  4u.gif .
Kiek ten to pusės ėriuko bus mėsos ?  Jei visas ėriukas sveria 14-18 kg. Kaip geras kalakutas smile.gif Muka, man aviena skaniausia lėto kepimo , tik jei kumpis nemenkas gabalas tai pamarinuok ilgiau . Arba apkepinti ir  troškinti lėtpuodyje. Tik avienai reikia nepagailėti česnako.
Luety dabar geras laikas reklamuotis ir pardavinėti . FB yra tu turgelių , mano dukterėčia reklamuojasi su savo medinukais .

o kokius medinukus daro tavo dukterėčia?
Atsakyti
Sveikis,grazuoles,
Muka , 4u.gif del mociutes.Buvau siandien pas tevuka,matosi pavalges,miega,tai nebudinau.
Per Liekna be vargo foruma FB garbane lele iskeliavo i Vilniu uz labai padoria kaina po nuolaidu .Ledai pajudejo,azartas nert dar labiau pakilo. biggrin.gif biggrin.gif
Tuose pardavimi turgeliuose pagrinde LT auditorija.Klientu atsieanda is LT ir ne mazai,bet siuntimo jaina daugeli atbaido,nes registruotas siuntinukas 10-11£ plius prie kainos,o paprastu pastu siust i LT ne saugu.
Na,as pardavinet savikaina kaip kai kurios lietuves,nenusiteikus,geriau maziau,bet uz atitinkama kaina.
Eriuko koja kepa MB kaledom,ilgai marinuoja spec avienis prieskoniuiose,daug cesnako,ir rankovej.Man ne labai skanu aviena,bet retkarciais gerai.
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ėriukas sudorotas tupi šaldiklyje teko šiek tiek išimti reiks sugalvoti ką daryti iš išimtos mėsytės, nors pastaruoju metu man skaniausiai virta nežinau nei kepta nei kitaip macavota o tiesiog šmotuks virtos ir net be druskos tik su lauro lapiuku ir pipiriuku...
Luety sveikinimai su antru pardavimu, ta garbanė man laaabai wub.gif
O močiutei jau geriau, tempa nukrito, sako labai blogai jaučiausi, bet jau šiandiena gerai smile.gif na ir ačiū die ir tėvuko nuotaika pasitaisė kaip ir mūsų visų smile.gif
Vakar po mola neršiau ir vėl nieko verysad.gif kažkaip nesiperka man... na dar yra laiko smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas ,

Imu kavos . Mažai miegu , atsibundu anksti ryte visai išsimiegojus ... Ketozė savo daro ax.gif
Muka klausei ką daro mano dukterėčia , tai įmetu keletą kalėdinių jų darbelių :

Jinai projektuoja, o vyras pjausto . Vis kažkiek prisiduria prie atlyginimo .

Luety , aš tavo vietoje tikrai pasireklamuočiau Vilniaus , Klaipėdos ir Kauno mamyčių turgeliuose FB. Jei žmonės turi pinigų mokėti po 5-7 tūkst. EUR už vaikų darželius , o už mokyklas dar daugiau , tai ir už žaislą sumokės. O tavo žaislai tikrai gražūs 4u.gif
Luety , šiai dienai turi žmonės Lietuvoj pinigų ... Kas dirba ir netingi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 gruodžio 2018 - 09:09
Labos,
truputi pravaikiau gyvates,issivaliau vonios kambari,virtuve,prasisiurbliavau,net smagiau gyvent.
Na reiks idet ten kelis zaisliukus,gal kas uzkibs.
Muka,smagu,kad mociutelei geriau,o ir tevelis linksmesnis.Siaip tai tevelis jau turetu susitaikyt su tuo,kad kuo sernesnis esi zmogus,tuo ta pabaiga arciau.Nors ir jauni zusta,bet cia netiketai gi buna.
Turi,Dusia,kai kurie nemazai pinigu,bet retas supranta ranku darbo zaislus.Tie,kur turi pinigu ,perka vaikams elektronin ius zaislus,o nerti jiems netinka ir isvis,labai nedaug vaiku ir iki tam tikro amziaus zaidzia su normaliais zaislais,pagrinde su elektroniniais.Syki supranta kas tas kompas ar ismanusis,jo nepriversi paimt lele ar meskuti pazaist.
Medinukai grazu,bet ne mano skonio,svarbu,kad juda biznelis,saunuoliai,kad imasi nors kazka,o ne sedi ranku sudeje.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 12 06, 12:32)
Labos,

Turi,Dusia,kai kurie nemazai pinigu,bet retas supranta ranku darbo zaislus.Tie,kur turi pinigu ,perka vaikams elektronin ius zaislus,o nerti jiems netinka ir isvis,labai nedaug vaiku ir iki tam tikro amziaus zaidzia su normaliais zaislais,pagrinde su elektroniniais.Syki supranta kas tas kompas ar ismanusis,jo nepriversi paimt lele ar meskuti pazaist.
Medinukai grazu,bet ne mano skonio,svarbu,kad juda biznelis,saunuoliai,kad imasi nors kazka,o ne sedi ranku sudeje.

Luety , pabandyti galima. Esu gyvenime visokių žmonių sutikusi... Teko sutikti labai turtingų , pas kuriuose nėra namuose televizoriaus, kompiuterio - dėl vaikų ... Sėkmės, daugiau pozityvo 4u.gif

PS mirtis į metus nežiūri ... Visai. PVZ 80-mečiui insultas 90 pr. ne mirtinas, o 30 -mečiui 90 pr. mirtinas.
Ana savaite bendradabis insultą patyrė. Iki pensijos pusmetis likęs. Nei jis aukštu kraujo spaudimu skundėsi , nei jis stambus buvo ... dešinę pusę suparlyžavo . Koją jau po truputį judina, rankos ne verysad.gif Bjauru.

Atsakyti
Labas rytas.

kavos ?

Šiandien Kaune pūga . Sninga ir pusto .
Vakare pirma kalėdinė šventė , atlaikysim manau . Su senu sakramentu teks eiti smile.gif
Savaitgalis namie. gėrių gėris, gal baigsiu megztuką sutvarkyti . Nes per savaitę vakarais nelieka nei laiko , nei jėgų , nei akių ... Pavargę per dieną nuo kompo , tai net nesinori kažką smulkaus krapštyti .

Luety pažiūrėk kokiu dar grupių yra FB:

Londono Mamyciu Turgelis
Vakaru Londono mamyciu turgelis
Pietryciu Londono mamyciu turgelis

Gražūs tavo darbai, tik ne visi pamato ....
Dabar tas laikas kai gali labai daug parduoti . Po Kalėdų bus visiškas štilis .
Atsakyti
ačiū Dusia37 už kavą aš nuo ryto lapcikiųrą dariau smile.gif žodžiu jau kaip ir pasiruošusi smile.gif sukenkas kelias nuroviau ... o mažas reikia parduoti... nors kažkiek bus kompensuotos išlaidos ... pirkau tokias, kad ir darban būtų galima eiti..Vakar gavome pakvietimą į 60 metį per kalėdas... manęs tai nesužavėjo... noriu ramybės o jos kaip nė tai nė...toks jausmas kuo daugiau trokštu tuo dažnaiu nėra jos:(...
Tiesa labai grąžus darbeliai dusia37 tavo dukterėčios...
o aš mergai apie FB pradėjau galvoti kuo toliau jaučiu, kad SM miršta o va ten info ir t.t..... bet taip vidus priešinasi, kad net ūžia viskas...
Luety pritariu Dusiai37 apie reklama be jos nie kaip dabar verysad.gif
Močiutei vėl blogai pasidarė....žodžiu...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus vejas baisus ir lietus siaubingas,kol nuejau i gyma kelis zingsnius,buvau slapia,o rubai neisdziuvo kol gyminaus,tai taip nemalonu buvo detis dregnus.
pasizvalgysiu po tas grupes,jauciu,visose reikia isirasyt,laukt patvirtinimo.
Vakar vakare sudejau i daugeli musu miesto pardavi mo grupiu,trys kabino,nutilo.Nu ,nieko,mazinsim kiek kaina.Labiausiai perziuru ebay.Etse,lyg muirus,nei vieno apsilankymo.Turi pirkt reklama,kitaip nejuda,o pirkt,kai nesi pas juos nieko pardaves,nesinori,turet islaidu neuzdirbus dar.
Muka,musu net nebekviecia niekas i balius,nu tiesa i vesele kviete,ale galejo ir nekviest,buciau nepykus,kam tie seniai bezdet veselej?O jus dar jauni,pailsesit pensijos(hahahah).
Muka,mociutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Senukams taip buna,diena geriau,diena blogiau.
Muka,FB itraukia tik is pradziu,o siaip nera laiko jame sedet.As tik ryte gerdama kava paziuriu ir vakare,eidma miegot.O siaip.turiu uzsistacius notifikacijas,kai ateina,suskamba,tai pasiziuriu,ar man cia svarbu ar ne ir net nejungiu,jei nereikia.Labiausiai nervina visokie siuntinetojai maldeliu,nerealiu sveikinimu i mesendzeri,ypac pasipyle pirma advento diena.Zmones is to uzdirba pinigus,o kvaileliai
jiems padeda.Bet irgi usziaugini stora skura ir net neatverti,o praso paltint 10-ciai draugu ir t.t.Va tie tai nervina.O siaip FB info saltinis.Googlo nebereik. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
Soriuks be kavos bus bo iš namų smile.gif
Vienas balius tabaliavotas kitam sudalyvauta dar apturėjome pagrabą( mamos puseserės vyra palaidojom) prie viso šito sloga baisulinė, nosies kapiliaras trūko kol sustabdau krauja... žodžiu ruošiamės kitam baliui Druskininkai ... tuo pačiu pasiimiua dvi dienas atostogų... pabūsim pasispaninsim .. tas kažkai džiugina ... tik sloga baigtusi ir toliau nenueitų smile.gif
Taip kad iki penktadienio neliūdėkit smile.gif
Bučkis
Atsakyti
Labas rytas,

Atnešu kavos.

Muka sveikatos Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man po baliaus irgi biški skaudėjo gerklę , nors nedainavau . Bet praėjo savaime .

Savaitgalis tinginio , namus aptvarkiau , valgyti pagaminau , pamiegojau už kokį mėnesį smile.gif Ir dar bjaurios MM užpuolė, tai toks gėris buvo lova.

Luety kaip tavo savaitglais? kaip tėvuko sveikata ? Kaip prekyba ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 10, 08:12)
Labas rytas,

Atnešu kavos.

Muka sveikatos Tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man po baliaus irgi biški skaudėjo gerklę , nors nedainavau . Bet praėjo savaime .

Savaitgalis tinginio , namus aptvarkiau  , valgyti pagaminau  , pamiegojau už kokį mėnesį smile.gif Ir dar bjaurios MM užpuolė, tai toks gėris buvo lova.

Luety kaip tavo savaitglais? kaip tėvuko sveikata ? Kaip prekyba ?

Labas rytas

Mano savaitgalis
Savaip uzintas su relaxo valandelem neriant saldziaja porele parsiuku.Jie taip smagiai neriasi,tokue mielu,kad neriu dar viena porele.
Prekyba niekaip,idejau i visus musu miesto ir aplinkiniu aptlinkiu fb pardavimi grupes,kabina kazkiek,bet rimto nieko.Jau ir kainas numazinau,bet,matyt netinka kazkas,rinka uzkrauta,ar zaislai ne madingi,negrazus.Nesvarbu,jada nors nupirks.
Muka ,sveikatis,uostyk arbatmedzio ,uzlasinto ant tamponiuko,man labai padeda.Gero pasipliuskenimo Druskininkuose.
Dusia,smagu,kad pailsejai kiek savaitgali.
Tevukas ok.Si vakara vaziuosim pasveikint su 93-iuoju gimtadieniu.Jis vis kartoja,jog sulauks 100!Te laimina ji Dievulis!
Papildyta:
Nuotrauka nera kokybiska,nes fotografuota vakar vakare prie stalines lempeles sviesos.Siandien jei bus sauleta.ar bent sviesesne diena,padarysiu geresnes nuotraukas ir idesiu pardavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 gruodžio 2018 - 10:25