Labos iš ryto
Visas savaitgalis kaip voverė rate Mišiose pabuvota, tiesa Kazokiškių bažnyčia gražutė jaukutė bet labai sušalau nes išvažiavom buvo -12 o bažnyčia tai nelabai šildoma ... bet į bažnyčia einam nesišildyti, padėjau giedoti giedorkom kaip mantras giedojom, tai net ašaros plūdo... kažkokie įdomūs jausmai aplankė ...
Brolis jau persikraustė į savo naujus namučius dabar lieka laukti naujos gyvybės tiesa penktadienį mano dukra patapo teta o MB sesė močiutė žodžiu pradžia padaryta
Tiesa katinukas sode neatėjo... tikiuosi susirado šiltą vietą bet maisto pribėriau ar pelėm ar kitime katinukams ale vistiek
Mergai tai kada adventas ar 11.30 ar 12.02 ?
Bučkas
Labas rytas,
Mano supratimu , tai adventas prasidėjo 2018 12 02 ?
Reiktų laikytis svarbiausios pasninko taisyklės - NEĖSK ARTIMO SAVO .
Retam pavyksta
PS, aš ant pasininko nuo antradienio , ir savaitgaliui nenutrūkau . pati savim džiaugiuosi . Manau įšokau į ketoze, bo metalo skonis burnoj , ir labai lengvai iš lovos keliuosi . Svoris rieda bet ne byra. Metai ir hormonai daro savo . Alkio jokio . Galėčiau visai nevalgyti ir dar damečiau 16 val gryno bado ... Biški tinginė , retai ką paskaičiuoju . Beveik negalzovas. bet manau , kad per tiek metų dietinimosi daugiau mažiau kalorijas, riebalus ir angliukus žinau \svarbu penktadienį atlaikyti firmos balių . Bet jei vyno ni ni tai atlaikysiu
Trečiadienį grįžta vaikas. Labai labai pasiilgus ...
Retam pavyksta
PS, aš ant pasininko nuo antradienio , ir savaitgaliui nenutrūkau . pati savim džiaugiuosi . Manau įšokau į ketoze, bo metalo skonis burnoj , ir labai lengvai iš lovos keliuosi . Svoris rieda bet ne byra. Metai ir hormonai daro savo . Alkio jokio . Galėčiau visai nevalgyti ir dar damečiau 16 val gryno bado ... Biški tinginė , retai ką paskaičiuoju . Beveik negalzovas. bet manau , kad per tiek metų dietinimosi daugiau mažiau kalorijas, riebalus ir angliukus žinau \svarbu penktadienį atlaikyti firmos balių . Bet jei vyno ni ni tai atlaikysiu
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 03, 11:45)
Labas rytas,
Retam pavyksta
Retam pavyksta
O kada dukra ?
Tik pagyrimai valios turi vienok
QUOTE(Muka @ 2018 12 03, 10:58)
Mergytė tik gruodžio 17. O jau pasiilgus net skauda ....
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 03, 14:52)
Mergytė tik gruodžio 17. O jau pasiilgus net skauda ....
oi tu mama mama čiupk
Luety ar pas Tave viskas gerai ?
Kai nepasirodai , kažkaip neramu .
Kai nepasirodai , kažkaip neramu .
QUOTE(Dusia37 @ 2018 12 03, 19:20)
Labas vakaras,
man tai viskas gerai,galetu but geriau, nu bet ka,yra kaip yra.Daug rupesciu,lakstymo,toks laiotarpis dabar.
Pardaviau sekmadieni ebay pirma zaisla,siandien issiunciau.Nebuvau pasiruosus pardavimams,jei ka.nei dezuciu,nei pokavimo medziagos,tai Mb suselpe,kad ir ne labai noriai,bet suselpe.Paste eiles kilometrines,tai prie apsitarnavimo paxciam masinu kiek mazesnes ir net 3 patarejai laksto apie 3 masinas padeda senukams susigaudyt,tai greit eina,niekas neuzkliuna.
Fb Liekna be vargo temoje administratores kaledu proga leido pareklamuot savo zaislu,,dvi kabino,bet kol kas nepirko.Nu nesvarbu,reklamuotis irgi gerai.O siaip,labiau patinka ebay,ten daugiau praeina ziurovu,matai kerli zmones seka tavo preke,kiek pasidejo stebejimui,o etsej beveik tyla.Vierna,ten rinka perkrauta,o gal ir mano kainos per aukstos,bet,kai pasiziuriu kitu zaislus ainas,tai kazkaip lyg ir nieko.Nu matysim.Kai pagalvoji,jog parseli pradejau nert penktadieni ir tik siandien uzbaigsiu,duirbdama vos ne po 7 val per diena,tai zinai,kad nesinori kainos drabstyt zemyn.Pagyvensim,pamatysim.O siaip,viskas gerai.
Smagu ,Dusia,kad sugebi tu ka ketoze pagaut,man kazkai misija neimanoma atrodo ir as labai nemegstu riebaus maisto,o be riebalu uzkelimo ne labai isei,nors nesu labai gilinusis i ta keto dieta,gal kada...
Labos iš ryto
Vakar buvau megoje, na siaubas niekas negražu niekas nepatinka net nepasimatavau nieko... MB siūlo tą siūlo aną o aš ...nesusitaikau aš su savo svoriu nors tu ką....reikia lieknieti
Luety tai kur šampas pirmas žaislas parduotas gerai aš paorganizuosiu
o tai ką MB turi dėžučiu... ir ko čia tave šelpti juk beveik šeiminynis biznis
Dusia37 o tu prie miesos valgai moliųgus, cukinijas ar tik žalias salotas... Tiesa Lidl avokadai nuostabūs:)
O man savaitgalis baliaunas ... na ir kada čia susikaupti adventui.... Draugė paskambino sekmadinį gimtadineis, šeštadienį tėvukui 70, reikia tortą kepti, sakiau darysiu Ambasadorių medutį, senai labai dariau mažu pavyks
Bučkas
Vakar buvau megoje, na siaubas niekas negražu niekas nepatinka net nepasimatavau nieko... MB siūlo tą siūlo aną o aš ...nesusitaikau aš su savo svoriu nors tu ką....reikia lieknieti
Luety tai kur šampas pirmas žaislas parduotas gerai aš paorganizuosiu
o tai ką MB turi dėžučiu... ir ko čia tave šelpti juk beveik šeiminynis biznis
Dusia37 o tu prie miesos valgai moliųgus, cukinijas ar tik žalias salotas... Tiesa Lidl avokadai nuostabūs:)
O man savaitgalis baliaunas ... na ir kada čia susikaupti adventui.... Draugė paskambino sekmadinį gimtadineis, šeštadienį tėvukui 70, reikia tortą kepti, sakiau darysiu Ambasadorių medutį, senai labai dariau mažu pavyks
Bučkas
Labas rytas
Nuo ryto imu šampės . Luety , už Tavo sėkmę . Šaunuolė
Muka aš kažkiek valgau moliūgo , morkos , saliero, pastarnoko . Nepiknaudžiauju ... Nes 10 gr turi 6 gr anglių . Tai 300 gr moliūgo kaip ir dienos angliukų norma .
Nežinau ar aš toj ketozėj , nelabai aš skaičiuoju ... Geras laikas man pasibadauti , nes labai vėlai namo parsirandu ir labai daug energijos reikia visiems prisigalvotiems dalykams. O kai žmogus nedavalgęs ir biški pasportavęs jis trigubai energingesnis Prisirijus nepakrutėčiau po 12- 14 valandų
PS Muka ir aš buvau vakar Megoj . Pasimatavau vieną suknia , vieną sijoną Bet nepirkau , prasisuksiu su senom . Dėl kelių valandų dar vieną suknia pasikabinti spintoj ? Nes daugiau nei balių , nei jubiliejų man šiemet nešviečia ....
Iš Lietuvos žiema pabėgo , bet visai negaila. Nemėgstu šalto oro .
Nuo ryto imu šampės . Luety , už Tavo sėkmę . Šaunuolė
Muka aš kažkiek valgau moliūgo , morkos , saliero, pastarnoko . Nepiknaudžiauju ... Nes 10 gr turi 6 gr anglių . Tai 300 gr moliūgo kaip ir dienos angliukų norma .
Nežinau ar aš toj ketozėj , nelabai aš skaičiuoju ... Geras laikas man pasibadauti , nes labai vėlai namo parsirandu ir labai daug energijos reikia visiems prisigalvotiems dalykams. O kai žmogus nedavalgęs ir biški pasportavęs jis trigubai energingesnis Prisirijus nepakrutėčiau po 12- 14 valandų
PS Muka ir aš buvau vakar Megoj . Pasimatavau vieną suknia , vieną sijoną Bet nepirkau , prasisuksiu su senom . Dėl kelių valandų dar vieną suknia pasikabinti spintoj ? Nes daugiau nei balių , nei jubiliejų man šiemet nešviečia ....
Iš Lietuvos žiema pabėgo , bet visai negaila. Nemėgstu šalto oro .
Labas rytas,
Oras puikus,saule 14 silumos,bet tik siandien,ryt rodo lietu.
Ar as sampes nestaciau pirmo zaisli proga?Reiskia tik zadejau.
Aciu,Muka,uz pastebejimus.
Kai esu ne formoj,as irgi vengiu pardziu,net neinu.
D.Mudeniene leido pasireklamuot temoj Liekna be vargo visoms,kurios kazka gamina,tai ir as isstaciau savo zaislus.Cajar viena derejosi del leles garbanes,bet dar pagalvos ir dvi klause zuikiu kainos,bet ,matyt ,kaina ne lietuviska ir netinka.
Nu nieko,neparduodamu prekiy nera.
Oras puikus,saule 14 silumos,bet tik siandien,ryt rodo lietu.
Ar as sampes nestaciau pirmo zaisli proga?Reiskia tik zadejau.
Aciu,Muka,uz pastebejimus.
Kai esu ne formoj,as irgi vengiu pardziu,net neinu.
D.Mudeniene leido pasireklamuot temoj Liekna be vargo visoms,kurios kazka gamina,tai ir as isstaciau savo zaislus.Cajar viena derejosi del leles garbanes,bet dar pagalvos ir dvi klause zuikiu kainos,bet ,matyt ,kaina ne lietuviska ir netinka.
Nu nieko,neparduodamu prekiy nera.
Labos iš ryto
Vakar močiutei blogai pasidarė tempa užkilo, gerai kad mama turėjo analgino su aspirinu tai pavyko numušti... kažkaip neramu, vakar tėvuko tikroji gimimo diena buvo tai darėme staigmena labai patenkintas ale kaip močiutei pablogėjo tai nusiminė... jooo niekas su varnom neišskrendam
Mama užsakė ėriuką per puse su manimi jazau neturiu kur jo dėti .... šaldiklis prigrūstas kalakuto milžino dabar šitas ... na reiks susidoroti kažkaip su MB pagalba
Luety čiupk šiaip geriausia reklama lūpos iš lūpų ... nors su šiuolaikinėm technologijomis ...
Mergai kaip skaniai paruošti ėriuko kumpį ?
Bučkas
Vakar močiutei blogai pasidarė tempa užkilo, gerai kad mama turėjo analgino su aspirinu tai pavyko numušti... kažkaip neramu, vakar tėvuko tikroji gimimo diena buvo tai darėme staigmena labai patenkintas ale kaip močiutei pablogėjo tai nusiminė... jooo niekas su varnom neišskrendam
Mama užsakė ėriuką per puse su manimi jazau neturiu kur jo dėti .... šaldiklis prigrūstas kalakuto milžino dabar šitas ... na reiks susidoroti kažkaip su MB pagalba
Luety čiupk šiaip geriausia reklama lūpos iš lūpų ... nors su šiuolaikinėm technologijomis ...
Mergai kaip skaniai paruošti ėriuko kumpį ?
Bučkas
labas rytas,
Imu kavos . Dėkui Muka.
Dėl močiutės imk .
Kiek ten to pusės ėriuko bus mėsos ? Jei visas ėriukas sveria 14-18 kg. Kaip geras kalakutas Muka, man aviena skaniausia lėto kepimo , tik jei kumpis nemenkas gabalas tai pamarinuok ilgiau . Arba apkepinti ir troškinti lėtpuodyje. Tik avienai reikia nepagailėti česnako.
Luety dabar geras laikas reklamuotis ir pardavinėti . FB yra tu turgelių , mano dukterėčia reklamuojasi su savo medinukais .
Imu kavos . Dėkui Muka.
Dėl močiutės imk .
Kiek ten to pusės ėriuko bus mėsos ? Jei visas ėriukas sveria 14-18 kg. Kaip geras kalakutas Muka, man aviena skaniausia lėto kepimo , tik jei kumpis nemenkas gabalas tai pamarinuok ilgiau . Arba apkepinti ir troškinti lėtpuodyje. Tik avienai reikia nepagailėti česnako.
Luety dabar geras laikas reklamuotis ir pardavinėti . FB yra tu turgelių , mano dukterėčia reklamuojasi su savo medinukais .