QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 28, 07:16)
labas rytas,
Muka pilnatis , prastai miegasi dar ir dėl to . Aš irgi prieš 6 prabudau . O užmigau ne taip jau anksti , manau po 12.
PS dėl miltlukų tai jei juos nusipirktum ir negertum - irgi nepadėtų. ne tikėjime esmė o daryme .
Vakar turėjau intensyvią dieną - po darbo į anglų kursus , pasui į sportus . Užteko mankštos ir jokių dirglių kojų vakare nejaučiau . Užtenka tik suaktyvinti kraujotaką ir jokių bjaurių pojūčių
Tai jau širyt pareiginga buvau lengvą 6-7 min mankštukę prisiverčiau padaryti
Muka manęs laukia 3 firmų baliai , tai pernais metų suknias sukeisiu ir bus vualia. Paguoda ta per metus nepriaugau - svoris svyruoja +- 2 kg ribose ... jei taip pavyktų išlaikyti kai buvau nusimetusi iki 64
bet kodėl tada reikia ryt ryt ryt . bijau būti liekna kad vėjas nenuneštų
Luety 2 kartai savaitėj sporto geriau negu jokio sporto . Aš jai turėčiau laiko lankyčiau kokis 4. Rytais .
Labas rytas,
lijo visa nakti,lyja dabar,lis rytoj,zodziu nieko naujo,tamsu tamsu visa diena.
Sportas mane islaisvino is tamsos sindromo,nebesu tokia sepresuota del to,kuo labao dziaugiuosi,sportas isvadavo is nemigos amzinos,zinoma,kai kokios bedos prispaudzia,nemiegi,bet yra priezastis,o kiek naktu vbudavo nemiegi be priezasties,durnos mintys lenda i galva,MB parpia salia,tada as pasiimdavau knyga ir skaitydavau,kad tos mintys nekankintu,nukreipdavau jas i kita lygmeni.Per pilnati dar buna,kad uzeina,bet as nebepergyvenu,priimu su sypsena,as pensijoj ir jei noresiu diena miego,issimiegosiu.O su MB atvirksciai,visi kalti,kad jam nemiga.Turi mokytis,kitaip uzpuls ligos.
Muka,del to pirma tikejimas,po to darymas as galvoju yra taip:kai jau esi beviltiskoj padety,imiesi ir siaudo,be jokio tikejimo.Kol ieskai tikejimo,pasitikejimo,tol kilai auga.Ir man grynai taip pat.Kai pasiekiu dugna savo,tada lipu isitverus i bet kokia pagalba.Nes,bet kokia dieta,tai susiemimas neberyt,tai jau gerai,o kai pradedi,atsiranda motyvacija,dar geriau,ima riedet svoris,nebenori sustot ir gauni rezultata.Todel linkiu mums visoms,kuo greiciau pasiekt ta savo dugna,kol kitokio samoningumo del savo bedu neturim.
QUOTE(Muka @ 2018 11 28, 08:21)
aš per metus 10....
o ar ne pirma eina tikėjimas prieš darymą kuom tu tiki?