Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 11 27, 13:10)
kai kas ir to neturi smile.gif

Dusia37 peržiūrėjau filmukus, nusipirkau, tačiau ar.... viskas žinoma viskas nepamiršta ( Jusdy pamokymai ) bet ... neviernas tamošius ir tiek...

Įjunk suvalkietės geną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pinigai sumokėti turiu daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 27, 15:51)
Įjunk suvalkietės geną   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pinigai sumokėti turiu daryti smile.gif

oi ne tai ne man, aš turiu tikėti smile.gif Vakare peržiūrėsiu, bet iš pirmų tų pamokų man ne prie dūšios, bet kaip ir su tuo kalbos mokėjimu smile.gif rasiu 101 priežastį, kad tai ne man... ir grįžtu prie to pačio kol smegenyse nebus tvarkoje niekas nepadės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 lapkričio 2018 - 14:07
Muka, man gaila tavo pinigų biggrin.gif. Viskas yra nemokamai, nesuprantu tų pinigų mėtymo visokiems verslinYkams biggrin.gif. Kažką norėjai, kad tau atsiųsčiau - parašyk savo el.p į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 11 27, 16:30)
Muka, man gaila tavo pinigų biggrin.gif. Viskas yra nemokamai, nesuprantu tų pinigų mėtymo visokiems verslinYkams biggrin.gif. Kažką norėjai, kad tau atsiųsčiau - parašyk savo el.p į a.ž.

vieninteliai pinigai kurių negaila tai miltukai ;) o visi kiti ... turi atiduoti skolas smile.gif
Atsakyti

Muka as tai nieko nepirkau is jo. Filmukai nemokami buvo. Nieko naujo nepasakė .. 

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Naktis be miego ir nieko naujo smile.gif kažkoks košmaras verysad.gif po tokios nakties nei susikaupti nei dirbti produktyviai verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Muka pilnatis , prastai miegasi dar ir dėl to . Aš irgi prieš 6 prabudau . O užmigau ne taip jau anksti , manau po 12.
PS dėl miltlukų tai jei juos nusipirktum ir negertum - irgi nepadėtų. ne tikėjime esmė o daryme .
Vakar turėjau intensyvią dieną - po darbo į anglų kursus , pasui į sportus . Užteko mankštos ir jokių dirglių kojų vakare nejaučiau . Užtenka tik suaktyvinti kraujotaką ir jokių bjaurių pojūčių smile.gif Tai jau širyt pareiginga buvau lengvą 6-7 min mankštukę prisiverčiau padaryti smile.gif
Muka manęs laukia 3 firmų baliai , tai pernais metų suknias sukeisiu ir bus vualia. Paguoda ta per metus nepriaugau - svoris svyruoja +- 2 kg ribose ... jei taip pavyktų išlaikyti kai buvau nusimetusi iki 64 ax.gif ax.gif ax.gif bet kodėl tada reikia ryt ryt ryt . bijau būti liekna kad vėjas nenuneštų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Luety 2 kartai savaitėj sporto geriau negu jokio sporto . Aš jai turėčiau laiko lankyčiau kokis 4. Rytais .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 28 lapkričio 2018 - 09:18
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 28, 11:16)
labas rytas,

Muka pilnatis , prastai miegasi  dar ir dėl to . Aš irgi prieš 6 prabudau . O užmigau ne taip jau anksti , manau po 12.
PS dėl miltlukų tai jei juos nusipirktum ir negertum - irgi nepadėtų. ne tikėjime esmė o daryme .
Vakar turėjau intensyvią dieną - po darbo į anglų kursus , pasui į  sportus .  Užteko mankštos ir jokių dirglių kojų vakare nejaučiau . Užtenka tik suaktyvinti kraujotaką  ir jokių bjaurių pojūčių smile.gif  Tai jau širyt pareiginga buvau lengvą 6-7 min mankštukę prisiverčiau padaryti  smile.gif
Muka manęs laukia  3 firmų baliai , tai pernais metų suknias sukeisiu  ir bus vualia. Paguoda ta  per metus nepriaugau - svoris svyruoja +- 2 kg ribose ... jei taip pavyktų išlaikyti kai buvau nusimetusi iki 64  ax.gif  ax.gif  ax.gif  bet kodėl tada reikia ryt ryt ryt . bijau būti liekna kad vėjas nenuneštų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety 2 kartai savaitėj sporto  geriau negu jokio sporto . Aš jai turėčiau laiko lankyčiau kokis 4. Rytais .

aš per metus 10....
o ar ne pirma eina tikėjimas prieš darymą kuom tu tiki?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 28, 07:16)
labas rytas,

Muka pilnatis , prastai miegasi  dar ir dėl to . Aš irgi prieš 6 prabudau . O užmigau ne taip jau anksti , manau po 12.
Vakar turėjau intensyvią dieną - po darbo į anglų kursus , pasui į  sportus .  Užteko mankštos ir jokių dirglių kojų vakare nejaučiau . Užtenka tik suaktyvinti kraujotaką  ir jokių bjaurių pojūčių smile.gif  Tai jau širyt pareiginga buvau lengvą 6-7 min mankštukę prisiverčiau padaryti  smile.gif
Muka manęs laukia  3 firmų baliai , tai pernais metų suknias sukeisiu  ir bus vualia. Paguoda ta  per metus nepriaugau - svoris svyruoja +- 2 kg ribose ... jei taip pavyktų išlaikyti kai buvau nusimetusi iki 64  ax.gif  ax.gif  ax.gif  bet kodėl tada reikia ryt ryt ryt . bijau būti liekna kad vėjas nenuneštų biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Luety 2 kartai savaitėj sporto  geriau negu jokio sporto . Aš jai turėčiau laiko lankyčiau kokis 4. Rytais .

Labas rytas,
lijo visa nakti,lyja dabar,lis rytoj,zodziu nieko naujo,tamsu tamsu visa diena.
Sportas mane islaisvino is tamsos sindromo,nebesu tokia sepresuota del to,kuo labao dziaugiuosi,sportas isvadavo is nemigos amzinos,zinoma,kai kokios bedos prispaudzia,nemiegi,bet yra priezastis,o kiek naktu vbudavo nemiegi be priezasties,durnos mintys lenda i galva,MB parpia salia,tada as pasiimdavau knyga ir skaitydavau,kad tos mintys nekankintu,nukreipdavau jas i kita lygmeni.Per pilnati dar buna,kad uzeina,bet as nebepergyvenu,priimu su sypsena,as pensijoj ir jei noresiu diena miego,issimiegosiu.O su MB atvirksciai,visi kalti,kad jam nemiga.Turi mokytis,kitaip uzpuls ligos.
Muka,del to pirma tikejimas,po to darymas as galvoju yra taip:kai jau esi beviltiskoj padety,imiesi ir siaudo,be jokio tikejimo.Kol ieskai tikejimo,pasitikejimo,tol kilai auga.Ir man grynai taip pat.Kai pasiekiu dugna savo,tada lipu isitverus i bet kokia pagalba.Nes,bet kokia dieta,tai susiemimas neberyt,tai jau gerai,o kai pradedi,atsiranda motyvacija,dar geriau,ima riedet svoris,nebenori sustot ir gauni rezultata.Todel linkiu mums visoms,kuo greiciau pasiekt ta savo dugna,kol kitokio samoningumo del savo bedu neturim.

QUOTE(Muka @ 2018 11 28, 08:21)
aš per metus 10....
o ar ne pirma eina tikėjimas prieš darymą kuom tu tiki?

Atsakyti
Muka , tai aš nesupratu tavo to pasakymo - susimokėjau pinigus bet netikiu ? Jei patiko - patikėjai - moki pinigus ir darai , bet mokėti pinigus ir sakyti - netikiu - tu mane įtikink ? Matyt aš esu labai konkreti moteriškė ... Jei man tinka ir patinka - imu ir darau , nei netinka - atmetu ir nebegalvoju apie tai . Arba pabandau , netinka, nepatinka ne man - nebedarau . Bet netikiu jokiais stebuklais , kaip kad kas nors už mane mano sveikata pasirūpins ( daktarai ) , mano svoriu ( dietologai ar šamanai ) ...
Daktarai pasirūpins mano liga, išrašydami piliulę. ( nesutikau daktaro kuriam rūpėtu Sveikata, o ne liga ) .
Šamanai pasirūpins mano valgiaraščiu - gaminti ir valgyti turėsiu aš....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 28, 09:48)
Muka , tai aš nesupratu tavo to pasakymo - susimokėjau pinigus bet netikiu ? Jei patiko - patikėjai - moki pinigus ir darai , bet mokėti pinigus ir  sakyti - netikiu - tu mane įtikink ? Matyt aš esu labai konkreti moteriškė ... Jei man tinka ir patinka -  imu ir darau , nei netinka - atmetu ir nebegalvoju apie tai . Arba pabandau , netinka, nepatinka ne man - nebedarau . Bet netikiu jokiais stebuklais , kaip kad kas nors už mane mano sveikata pasirūpins ( daktarai ) , mano svoriu ( dietologai ar šamanai ) ...
Daktarai pasirūpins mano liga, išrašydami piliulę. ( nesutikau daktaro kuriam rūpėtu Sveikata, o ne liga ) .
Šamanai pasirūpins mano valgiaraščiu  - gaminti ir valgyti turėsiu aš....

As suprantu Muka.Ir as tokia.Daugelis tu vertelgu svorio mazinimo srityje labai graziai ciulba,ivalde itaigos mena.kai esi nesusitvarkantis su savimi,visi tokie labai greit uzkabina,o supranti,kad padaryt teks paciam viska,nes tokiu,kaip Chazanas nebera,visi duoda bazini meniu ir jis dazniausiai neveikia,neteisingas,ir ne individualus,niekas nesigilina,tau kris svoris ar ne,tu sugadinsi sveikata ar ne,svarbu pirktum,ka jis siulo.Praejau pro tai.Supratau,kad sau gali padet tik pats,net tam reikejo daug laiko.Nieko nebeperku ir nebeskaitau,nebent is sportinio intereso.Ka daryt zinau,bet va imtis to darymo,yra labai sunku.Labai sunku palikt komforto zona nuo kurios mes esam labai priklausomi,bent jau as.Kai nereikia nieko mastyt,pasidarai valgyt ka nori,kas skanu ir nesuki galvos.Man palikt ta zona labai sunku,reikia daug pastangu,reikia daug saves itikinejimu arba dugno,kur nebera jau ka daryt,reikia keltis i virsu ir eit.
Ne visi samoningi,nors pasamonej zinai,kad tai eiline nesamone,kuria tu darai,bet darai ir viskas.Nu toks zmogus as esu.Ir jau liksiu,nes pasernau ir neismokau.Nu gal kazkiek ismokau biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif nedaug...
Atsakyti
Luety visi skirtingi , aš jau per sena tokiems tikėjimams. O čiulbesiui visai atspari . Na kokias 99 pr. Iki 40 gal dar buvau patikli , dar galėjau ieškoti stebuklo smile.gif Po pono X supratau - neėsk ir būsi gazelė ...
Atsakyti