Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 11 21, 12:36)
Labas rytas,
Muka,kad atgaut depozita,labai paprasta,isikraustai i komnsulini lyg tai ,o gyveni bute,pranesi seimininkui apie tai,kad tada ar tada iseini,kaip ten reuikalauja sutartis,kad atgaut depozita,remontuoji konsulini,kad isikelt su seima i paruosta ir moki uz konsulini,mokestis mazesnis turbut,nei uz nuomojama,i kai sutarties salygas nuomotojui ispildai,kad atgaut depozita,tada issikraustai.

ačiū perduosiu šeimai smile.gif

Dusia37 jooo ir man būną ir vis dažniau verysad.gif na laikykis brangioji 4u.gifconsole.gif kibinimat visi ....mes gražios ir portingos sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif lady.gif leb.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 21, 10:45)
ačiū perduosiu šeimai smile.gif

Dusia37 jooo ir man būną ir vis dažniau verysad.gif na laikykis brangioji  4u.gifconsole.gif  kibinimat visi ....mes gražios ir portingos  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  lady.gif  leb.gif

Luety tavo surašymai dėl buto man sudėtingiau negu NPD ir PNPD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Muka sakai čia jau K su M pareina ? Todėl bjaurios daromės ? Ar darbas viską išsunkia ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 21, 13:05)
Luety tavo surašymai dėl buto man sudėtingiau negu NPD ir PNPD  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Muka sakai čia jau K su M pareina ?  Todėl bjaurios daromės ? Ar darbas viską išsunkia ?

na neatmetu ir tu brolių verysad.gif hormonai savo daro... bet kad bjaurios nesakau tiesiog mažiau pakančios, greičiau išvargstančios ir į daug reaguojančios, ko anskčiau nebūdavo. o kad darbas sunkai tai jo, nes ar pameni nors vienus metus be pakeitimų naujovių tai darbo kodeksas, tai eur įvedimas, tai PVM, tai pakuotės tai darbo užmokestis...taip kad tik nekaltiname save, o greičiau mokinamės gyventi ;)
Atsakyti
Dėkui Muka 4u.gif kažkaip lengviau , kad ne viena tokia esu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 21, 09:05)
*Luety tavo surašymai dėl buto man sudėtingiau negu NPD ir PNPD  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Muka sakai čia jau K su M pareina ?  Todėl bjaurios daromės ? Ar darbas viską išsunkia ?

Nu visai paprasta.Pasirenki arba prarandi depozita,kuris paprastai yra ne mazas,arba pildai nuomos sutarties salygas.Pvz.konsulas liepia,kad i buta isikeltum per 10d.o namo savininko sutarty parasyta,kad norint atgaut depozita,reikia pranest apie sutarties nutraukima pries 1 men.Tai taip ir darai,pranesi pries 1 men ir ta menesi arba gyveni,arba vaidini,kad gyveni.o konsului pranesi,kad isikraustai,kaip jie nori,bet b utas buna apleistas,sudarai sutarti su konsulu,kad isikraustai,o gyveni dar ta viena menesi nuomojamam buyte ir remontuoji konsulini.Niekas cia nepyksta uz tai,svarbu,kad abi sutartys butu sutvarkytos.Kadangi nuoma uz konsulini mazesne nei depozitas,verta taip daryt,kad atgaut depozita,tik reikia pasiskaiciuot,ar mokant uz dvi sutartis viena menesi ta suma nebus didesne uz depozita,tada zinoma,nutrauki sutarti nuomos,nes tau praktiskai neapsimoka vykdyt ju salygu del per dideles dvieju sutarciu sumos.Pvz.nusu depozitas uz buta yra £750.Pranest apie sutarties nutraukima turiu pries menesi,tai jei as isgyvenu ta menesi nuomodama,man kainuoja nuoma £500.As dar gvenu ir sudarau sutarti,kad noriu konsulinio,o konsulinis kainuoja kokie 300£ per men.Tai man dvigubas mokestis bus didesnis uz depozita,ir man geriau isikelt i konsulini,jei imanoma gyvent nors vienam kambary be remonto,remontuot ji kartu gyvenant,negu kad gyvent nuomojamam ir ispildzius sutarties salygas,atgaut depozita.
Nu as ne buhaltere,tai nepaaiskinsiu buhlteriskai,tik buitiskai.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 21, 14:24)
Dėkui Muka  4u.gif  kažkaip lengviau , kad ne viena tokia esu  biggrin.gif  4u.gif

oi milionai tokiu ir nereikia čia susireikšimti kad viena tokia ;) Viskas bus gerai turi prisiderinti ir jie prie mūsų smile.gif ir mes prie pasikeitusios buitties(vaikai išskrido iš lizdo) ir pasikeitusios emocinės būsenos smile.gif

Luety jiems kompensuoja ir nuomojama būstą jaučiu dėl to ir liepia kraustytis, nes nutrauks dalinį finansavimą ir už gyvenamą būstą, gal taip yra... nežinau ale ne pirmi ir nepaskutiniai smile.gif
Atsakyti
Dėkui Luety už išsamią pamoką. Jei kada reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 21, 11:11)
oi milionai tokiu ir nereikia čia susireikšimti kad viena tokia ;) Viskas bus gerai turi prisiderinti ir jie prie mūsų smile.gif ir mes prie pasikeitusios buitties(vaikai išskrido iš lizdo) ir pasikeitusios emocinės būsenos smile.gif

Luety jiems kompensuoja ir nuomojama būstą jaučiu dėl to ir liepia kraustytis, nes nutrauks dalinį finansavimą ir už gyvenamą būstą, gal taip yra... nežinau ale ne pirmi ir nepaskutiniai smile.gif

Tada taip,nes vieno konsulo pinigai.Bet,jei paaiskintu nueje pas konsula,kad dings depozitas,manau,kad jiems ji geazintu,nes cia tokios aplinkybes,nuo kuriu jie nepriklauso ir nenumatytos.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Dusia37 nu kaip šiandiena... mažu ramiau...gal ir sportas atpalaidavo ?
Luety gal ten yra kažkokie niuansai, bet manau vis geriau beveik savas nei nuomotis iš asmenų...Tvarkosi dabar iki negaliu smile.gif
O aš seminare vėl ... kaži kada ateis laikas kaip nereiks smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka kažkur dingus , gal nepasirgo ?

Lietuvoj atšalo , panašu kad ir dienomis bus minusas . Visai visai nelaukiu Kalėdų nes po jų daug pasikeitimų , daug ataskaitų ... Ir dar turiu siūlų , gal smagu būtų penčiakas šeimynai nunarplioti . Dėl kalėdinių dovanu turiu 0 įdėjų smile.gif O jau reiktų pradėti galvoti .
Atsakyti
Dusia37 nedingau ale va iki seno darbo atlėkusi buvau, netoli seminaras tai kur su viena plia plai su kita smile.gif sėdžiu senoj darbo vietoje... kažkaip keista ir nejauku teisybę pasakius...
O dėl kalėdų įdėjų visai tusščia:(ir nieko naujo kaip kas met smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 22, 09:25)
Dusia37 nedingau ale va iki seno darbo atlėkusi buvau, netoli seminaras tai kur su viena plia plai su kita smile.gif sėdžiu senoj darbo vietoje... kažkaip keista ir nejauku teisybę pasakius...
O dėl kalėdų įdėjų visai tusščia:(ir nieko naujo kaip kas met smile.gif

Aha , prisivirėm kavos , kaip durniai giros biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gero mokslo Tau . ką naujo sužinosi , negirdėto - šūktelk. Aš dusinuosi su GPaisiais . Durnesnės sistemos nemačiau .
Atsakyti