Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety vaje na ir įvykis... verysad.gif
Mano brolis jau šiandiena irigi pasirašo sutartį dėl buto Dubline, irigi išsipikrti galės ir nuoma mažesnė anie antro vaikelio laukia, o jis dar soc. kažkokiam pradėjo dirbti, sako net airiai laukia ilgai tokiš būtų.. rodė nuotraukas nėra grindų kai kurios butininės technikos ir įsikrastyti reikai iki 11.30 žodžiu rūpestėlis bet malonus, būtukas tiesa nėra didleis ale vistiek beveik savas smile.gif
Na tikiuosi salieram lauke nieko netasitiks smile.gif važiuosim sodan dengsiu rožes ai nelauksiu tų -5 neprilakstysiu ne vietoje visgi smile.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Luety dukrytei 4u.gif . Labai nemiela, saugumą išneša iš namų tokie įvykiai . Finansiškai ne tiek sunku ...

Muka, kaip dengi rožes ? apie rožes neišmanau nieko. Turiu vieną krūmą . Niekuo nedengiau pernais , tik ant šaknų užpyliau durpių .

Einu pasimokyti į nemokamą seminarą- kaip čia mokesčius nuo DU skaičiuosim 2019 metais...
Gražios ir darbingos dienos
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 20, 11:16)
labas rytas,

Luety dukrytei  4u.gif . Labai nemiela, saugumą išneša iš namų tokie įvykiai . Finansiškai ne tiek sunku ...

Muka, kaip dengi rožes ? apie rožes neišmanau nieko. Turiu vieną krūmą . Niekuo nedengiau pernais , tik ant šaknų užpyliau durpių .

Einu pasimokyti į nemokamą seminarą- kaip čia mokesčius nuo DU skaičiuosim  2019 metais...
Gražios ir darbingos dienos
  4u.gif

Toks ir dengimas po kibirą durpių ir ant galvos užvožiu po dėžę smile.gif
o aš jau buvau mokame ir dar eisiu į mokamą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

man siandien sporto diena,o laujke baisumas,lyja,vejas,slapdriba nakti krito,gal kokie 2-4 silumos tik.Tokiu oru tik namie sedet,o eit is namu sunku,bet reikia.
Taip,apvogtas zmogus tikrai praranda sauguma.ji nebijodavo naktim viena,jei tekdavo miegot,o dabar sako,jau nezinanti ar nebut baisu.
Muka,socialini busta cia gaut ,esi,kaip loterijoj isloses.Daug jaunesniu lietuvaiciu,atvaziavusdiu su vaikais,pasidariusiu vienisu,gavo cia bustus.O jei esi istekejus,jau sunkiau,tavo pirmumo statusas dingsta ir tu prarandi pirmuma gaut ta busta.Jei su pirmumu laukia po 10 m.tai kiek metu lauksi be pirmumo?.Ar ne keistenybes?Nu bet smagu,kai kam sekasi.Dazniausiai tie bustai buna apleisti,nes atima is tokiu,kurie apleidzia buta,nemoka uz ji.O kas gauna,gi nebepalieidzia jo,jei protingas zmogus.Pasisemkit ziniu kursuose,mokslai niekada nemaiso.Tai kiek procentu nuo atlyginimo dabar atskaito valstybe?Pajamu pelbno ar dar ten kokiu?Cia 20%,jei uzdirbi 11500£ i metus ir draudimas,kuris eina pensijai ir kt.2%.
Atsakyti
Luety dėl mokesčių kurie išskaitomi Lietuvoj iš DU tai geriau nepasakot smile.gif velnias koja nusilaužtų ... 15+3 +6 yra , o dar NPD , o dar kažkada buvo ir PNPD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šiai dienai mokytis reikia, nes valdžia viską keičia nuo 2019 01 01. Viską iš esmės ... Jei jau taip teisingai žiūrint , tai buhalteriai turėtų piketuoti prie seimo smile.gif Kaip mokytojai smile.gif
Seminaras kadangi organizuotas mokesčių ir nemokamas, tai ir naudos kaip iš nemokamo . Parodė skaidres ir paskaitė , kas skaidrėse surašyta . Lyg buhalteriai skaityti nemokėtų?
Muka kieno seminare buvai ? Matau ponios N... vertas ? O dar kas nors veda apie DU pakeitimus ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 20, 11:27)
Luety dėl mokesčių kurie išskaitomi Lietuvoj iš DU tai geriau nepasakot smile.gif velnias koja nusilaužtų ... 15+3 +6  yra  , o dar NPD  , o dar kažkada buvo ir PNPD  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Šiai dienai mokytis reikia, nes valdžia viską keičia nuo 2019 01 01. Viską iš esmės ... Jei jau taip teisingai žiūrint , tai buhalteriai turėtų piketuoti prie seimo smile.gif Kaip mokytojai smile.gif
Seminaras kadangi organizuotas mokesčių ir nemokamas, tai ir naudos kaip iš nemokamo . Parodė skaidres ir paskaitė , kas skaidrėse surašyta . Lyg buhalteriai skaityti nemokėtų?
Muka kieno seminare buvai ? Matau ponios N... vertas ?  O dar kas nors veda apie DU pakeitimus ?

Nu jo,is ko valstybe gyvens,islaikys 130 seimo dykaduoniu,jei neatskaiciuos.Bent jau is minimuma gaunanciu turetu nerskaiciuot.Cia jei minimalia gauni,kaip rasiau,nevirsiji 11500£ per metus,tai tik nacionalini draudimo momesti 2% atskaiciuoja ir viskas,jei jau gauni virs 40 000£ i metus,tai mokesciai ayuga,atrodo,kad 25%+2%.Zodziu,yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 11 20, 13:31)
Nu jo,is ko valstybe gyvens,islaikys 130 seimo dykaduoniu,jei neatskaiciuos.Bent jau is minimuma gaunanciu turetu nerskaiciuot.Cia  jei minimalia gauni,kaip rasiau,nevirsiji 11500£ per metus,tai tik nacionalini draudimo momesti 2% atskaiciuoja ir viskas,jei jau gauni virs 40 000£ i metus,tai mokesciai ayuga,atrodo,kad 25%+2%.Zodziu,yra kaip yra.

Gerai būtų kad 130, yra 141 seimo dykaduonis smile.gif
Šiaip tai įstatymas gal nėra blogas, didėja žmogui išmokama suma . Bet... programų atnaujinimas ir tt. Daug durnų, neaiškių , neapkalbėtų situacijų . Buhalterio darbo nelengvina .... sakyčiau sunkina smile.gif Aš už tai , kad visiems iš gaunamo atlyginimo suskaičiuoji koki ten privalomą sveikatos draudimą , ir minimalų pajamų mokestį - o už visą kitą tegul mokasi patys - visas pensijas ir tt.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Luety dusia37 viską puikiai aprašė kiek pas mus mokesčių, kažkoks idiotizmas ir tiek ....
Dusia37 pas ponia N eis mano kolegė aš pas buvau pas kapitanova su VMi atstove o dabar eisiu į Pačiolį... žodžiu vis einu einu o tolko verysad.gif
Vakar kapitalinį dariau plaukuosenos sruogelės ir kita bla bla bla, dabar liks tik šaknis pasidažyti ir kirptis, kelis kart metuose darau tokį smile.gif Na visia nieko smile.gif
Luety brolis ir jaučiasi taip kaip loterija laimėjas, ale va dabar jau sako ne toks gražus smile.gif bet susitvarkys, gaila, kad negrąžins depozito už buto nuomą, nes įsikraustyti reikia per 10 dienų, ai susitvarkys, kad žmona ...tokia... ai viskas bus gerai smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Laba rytas,

Imu kavos ...
Labai prastai miegojosi , vakar turėjau karimio atpildo dieną... Juodasis antradienis .

Luety labai graži tavo parduotuvė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai parduosi pirmą gaminį rašyk - gersim virtualų šampaną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 21, 12:18)
Laba rytas,

Imu kavos ...
Labai prastai miegojosi , vakar turėjau karimio atpildo dieną...  Juodasis antradienis .

Luety labai graži tavo parduotuvė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kai parduosi pirmą gaminį rašyk - gersim virtualų šampaną  4u.gif

O kas širdelę neramina?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 21, 10:23)
O kas širdelę neramina?

Muka, būna dienų , kai visi cypiančias bezdžiones meta man... Vakar ta diena. Tai namie pratrūkau . O paskui negerai jaučiausi .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 21, 05:54)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety dusia37 viską puikiai aprašė kiek pas mus mokesčių, kažkoks idiotizmas ir tiek ....
Dusia37 pas ponia N eis mano kolegė aš pas buvau pas kapitanova su VMi atstove o dabar eisiu į Pačiolį... žodžiu vis einu einu o tolko verysad.gif
Vakar kapitalinį dariau plaukuosenos sruogelės ir kita bla bla bla, dabar liks tik šaknis pasidažyti ir kirptis, kelis kart metuose darau tokį smile.gif Na visia nieko smile.gif
Luety brolis ir jaučiasi taip kaip loterija laimėjas, ale va dabar jau sako ne toks gražus smile.gif bet susitvarkys, gaila, kad negrąžins depozito už buto nuomą, nes įsikraustyti reikia per 10 dienų, ai susitvarkys, kad žmona ...tokia... ai viskas bus gerai smile.gif
Bučkas

Labas rytas,
Muka,kad atgaut depozita,labai paprasta,isikraustai i komnsulini lyg tai ,o gyveni bute,pranesi seimininkui apie tai,kad tada ar tada iseini,kaip ten reuikalauja sutartis,kad atgaut depozita,remontuoji konsulini,kad isikelt su seima i paruosta ir moki uz konsulini,mokestis mazesnis turbut,nei uz nuomojama,i kai sutarties salygas nuomotojui ispildai,kad atgaut depozita,tada issikraustai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 lapkričio 2018 - 10:40