Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 11 14, 10:18)
Valgo daaug ir viską smile.gif dėl tos priežasties nenoriu apsisunkinti pati savęs smile.gif Sakiau turiu sprando gabalus kelis tai iškepsiu orkaitėje niekad neprašaunamas patieklas ir darbo baikos smile.gif paskui sakiau mėlyno kopūsto salotos, dar burokėlių žalių su riešutukais dar silkutė marinuota kaimiškai kokį zuikį iškepsiu ant šalto( pagardinsiu alyvuogėm su šaldytom daržovėm) kiaušinius kelis pafarširuosiu, dar alyvuogių pamarinuosiu, kokiu suktinuku su krabu lazdelėmsi padarysiu ai dar kažko ir užteks smile.gif
kkesiukai tai tik dekoracija smile.gif šiaip aš irigi jš nemėgėja:) koks napoleono gabaliusk mmm pasvajokim smile.gif

Muka , vestuvės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 14, 12:20)
Muka , vestuvės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu kad ne flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 14, 11:09)
nu kad ne  flirt.gif

Aš apie patiekalų gausą smile.gif Aš tiek šventėms negaminu , jau nekalbant apie svečius ....

Atsakyti
Labas rytas,
Kava isgerta,pusryciai suvalgyti,ruosiames i soda galutuniam uzbaigimui,gal.
Beibis,kuo toliau tuo maziau man patinka,seno veido,ne beibiskas,reikia keist plaukus,gal apkarpyt,ziuresiu dar.
Del megztinio,as ardyciau,nepakenciu ,jei man kas netinka.Bet as nematau pilno vaizdo,kaip tie dryziai atrodo.Ir dar zinok,jog ripsas patysta zemyn,nemegzk ilgo.As pramezgu pavyzdeli,ji isplaunu,isdziovinu,ziuriu kiek patysta,bet pats ripsas vistiek dar patysta zemyn del rasto konstrukcijos.
Del mitybos,Mukos stiliumi,visada vaziuociau i svecius pas ja. biggrin.gif
Kamsalu yra pirkt,pas mus vadinasi soft toy filling,LT ju yra visose siulu pardese.
Ok bay,lekiu
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 14, 13:41)
Aš apie patiekalų gausą smile.gif Aš tiek šventėms negaminu , jau nekalbant apie svečius ....

žinok turiu svečiu kelais kategorijas vieniems užtenka sūrio ir aikčioja kad vos pajuda o kitiems kaip medkirčiams...
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2018 11 14, 14:11)
Labas rytas,
Kava isgerta,pusryciai suvalgyti,ruosiames i soda galutuniam uzbaigimui,gal.
Beibis,kuo toliau tuo maziau man patinka,seno veido,ne beibiskas,reikia keist plaukus,gal apkarpyt,ziuresiu dar.
Del megztinio,as ardyciau,nepakenciu ,jei man kas netinka.Bet as nematau pilno vaizdo,kaip tie dryziai atrodo.Ir dar zinok,jog ripsas patysta zemyn,nemegzk ilgo.As pramezgu pavyzdeli,ji isplaunu,isdziovinu,ziuriu kiek patysta,bet pats ripsas vistiek dar patysta zemyn del rasto konstrukcijos.
Del mitybos,Mukos stiliumi,visada vaziuociau i svecius pas ja. biggrin.gif
Kamsalu yra pirkt,pas mus vadinasi soft toy filling,LT ju yra visose siulu pardese.
Ok bay,lekiu

atvaryk smile.gif
Atsakyti
Muka , aš tai neatvarysiu smile.gif nors ir nekvietei ... Šiandien iškrovos diena, nuo ryt bandysiu 2 valgymus link keto.
Kaip neužkandžiauti po vakarienės ? Amžinas klausimas blink.gif blink.gif blink.gif .

PS Luety jau sugalvojau ką darysiu - priekis bus trumpesnis už nugarą ir dyžiai sutaps ???? Taigi labai daug tokių megztukų smile.gif Kaip sakai ? Negaliu ardyti , ten koks 12-14 val. gryno darbo ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 14, 11:05)
žinok turiu svečiu kelais kategorijas vieniems užtenka sūrio ir aikčioja kad vos pajuda o kitiems kaip medkirčiams...
Papildyta:

atvaryk smile.gif

Siaip tai as is tu medkirciu biggrin.gif bet visada gailiu seimininkes,kuri daug ruosia. 4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 14, 12:44)
Muka , aš tai neatvarysiu smile.gif nors ir nekvietei ... Šiandien iškrovos diena, nuo ryt bandysiu 2 valgymus link keto.
Kaip neužkandžiauti po vakarienės ? Amžinas klausimas  blink.gif  blink.gif  blink.gif .

PS Luety jau sugalvojau  ką darysiu - priekis bus trumpesnis už nugarą ir dyžiai sutaps ???? Taigi labai daug tokių megztukų smile.gif  Kaip sakai ?  Negaliu ardyti , ten koks 12-14 val. gryno  darbo ...

Ir kaip tu deliosies tuos du valgymus link keto?Su mazai angliu ir daug baltymu?Riebalu?
Dusia,jei atrodys graziai,kodel gi ne toks variantas.Svarbu,kad ziuretusi ir jai patiktu.
Mes padirbejom sode.Pas mus 15 silumos siandien.Smagu dirbt,gelynas nuvalytas,sparagines nurautos,svogumai,cesnakai sukisti i zeme,pritrukau cesnaku gal 1-2 galvuciu isaizytu,ryt pabaigsiu,siltnamyje paseta ridikai,salotos,svoguniuku seklas suberiau,mazu bus kiek laisku,sukisau tulpes palaidas,kur buvo iskasta,bijuna ikisau i zeme,turejau viena sakni,jei ziema bus silta,neissals,pavasari gal jau koki zieda duos.Briuselio kopustai labai drugeliu kakuciu pilni,gaila,tokie grazus,bet ko juose neradau begyvenanciu ir slieku ir vabalu ir baltasparniai pasipyle,kaip miltai,zodziu,kaip su jais reiks kovot,nezinau.
Ryt dar but gerai kiek paravet,ir vbutu didieji darbai baigti sode.Vaziuotumem tik geliu i siltnami paliet ir kokia darzovyte atsivezt.
O dabar einu nert.
Atsakyti
Luety turėtu visai žiūrėtis:
vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane turėtų būti apie 10- 7 cm "uodega "
Megstukas bus tikrai ilgas ... O dar ripsas pasileis. Bet tokiai kielei kaip mano pacanke manau tiks. Ji mėgsta mano megstus ar siūtus rūbus ... Svarbu nors kiek isšsiskirti iš minios smile.gif

Dėl maisto , reikia skaičiuoti ir pasimažinti angliukus . O taip sunku : salierai , pastarnokai, moliūgai , burokeliai, morkos ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 14, 18:05)
Luety turėtu visai žiūrėtis:

Pas mane turėtų būti apie 10- 7 cm "uodega "
Megstukas bus tikrai ilgas ... O dar ripsas pasileis. Bet tokiai kielei kaip mano pacanke  manau tiks. Ji mėgsta mano megstus ar siūtus rūbus ...  Svarbu nors kiek isšsiskirti iš minios smile.gif 

Dėl maisto , reikia skaičiuoti ir pasimažinti angliukus . O taip sunku : salierai , pastarnokai, moliūgai , burokeliai, morkos  ...

antras labai grazus.Tik ,jei mezgi laisvai,bandyk patampyt,kiek mazdaug tempiasi,kad paskui nesigautu beformis..
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif

Dusia37 prašau detaliau su tais valgymais...mažu ateisiu in protą bo jau paltuką čiut užsisegu... Ape mezgima atsikrapštau letenas keliu biggrin.gif vis dar kosmosas
Luety dar vis sėji mirksiukas.gif o va mes jau nebent pirtinitis kokį rozą ir katiniuką pašerti priklydęs nabagas ir laukia mūsų kada atvažiuosim... o aks jį pašeria kaip mūsų nėverysad.gif skauda širdį man dėl katiniuko verysad.gif neturim nei tvarto nei užuovėjos MB kaulijau mažu kokią būdą sukaltu tai gavau velnių, kad sodo katinus ne tik šeriu bet dar ir viešbutį padaryti noriu:(
meniu kažkaip sunkiai deliojasi, nes svečių labai senai tiek priėmiau namie vis sode o ten viskas paparsatai kaip du kart du ...o čia trinsis man virtuvėje .... nemėgstu teip. Gerai MB pavaikė gyvates namie rolleyes.gif
Bučkas
Atsakyti
labas rytas,

Imu kavos .

Muka žiūrėk kad iš viešbučio nesigautų viešnamis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip jau yra su tais katinais. Na pas tave nėra kur pasislėpti , bet per sodus tikrai randa kokią pašiūrę ar kt . Be to pasimedžioja , peliukų - paukštukų pilna. Laukinė katė išgyvena bet kokiomis sąlygomis . Taigi 9 gyvenimai . Čia ne mūsų parketinės katės smile.gif Ps aš savo laukinukei nuvežiau vaistų nuo kirminų . Įkišau tabletę į mėsos gabalėlį - prarijo nemirktelėjusi smile.gif Ši savaitgalį jei ateis pakartosiu .

Apie meniu nieko negaliu pasakyti naujo - viskas žinoma . Neėst . Rimti pietūs menka vakarienė . 2 valgymai , ryte kava su kokoso sveistu . Pietums - mėsa ar sriuba riebi , daržovių daug. O vakare koks kiaušinukas , varškinis sūris - vienžo baltymai su nekaloringomis ( nešakninėmis ) daržovėmis . Psio ...

Atsakyti
Labas rytas,

oi kokia kava grazi,skani,tiesiog ispudingai pateikta.

Atsikeliau anksciau ryto ziniu paziuret,idomu del to Brexito,Siandien svarstys parlamentas ar priimt ar ne ta sutarti,vakar ministru kabinetas prieme.Zodziu idomu,neramu.
Seju,sodinu,Muka,nu kaip nesodint ar neset,kai 15 silumos,dar nenukris iki 1,nei sia nei kita savaite,gal spes sudygt,o cesnakai,svogunai,lai sau guli zemej.
Per musu sodo skluypa kates turi kelius i miskeli uz mano sodo tvoros,ten daug pauksciu ciulba,tai net tvoroj skyle praplatinta yra,,kas ja praplatina,nezinau.As uzkemsu ta skyle,atsiranda kita.O paskui tos kates,kai papureni zeme,eina savo gamtiniu reikalu sdaryt,o dr,kai sauleta,tai ir atsigula,issikase ,suniokoja man viska,jei neuzdengiu pasejus tinkleliu.Tai dabar esu gudra,pasejau,uzdengiau.MB aplink medinius remus prigreziojo sriubu,tai as tik uzkabinu aplink ir tvarka,o tu tinkleliu tokiu sintetiniu yra pilna pirkt ir jie nebrangus,bet labai apsaugoja nuo kaciu,,pauksciu,kitu gyvunu.
Vakar gryzus dar pietus padariau ir viena lele galva baigiau.Laukia dar 3 savo eiles,prikaupus buvau,nes man labai patinka nert,o uzbaigt su siuvimais,ne labai.Bet dabar teks jau.
Su mityba nieko nesigauna,jei viena diena gerai,kita nepasiekiu rodikliu,bet svoris neauga kol kas,tai ir murgdausi,bet reik susiimt.
Atsakyti