Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(kavasucitrina @ 2018 11 09, 13:19)
ir man nepatinka. Labai. Ypač masiniai susibūrimai. Bet aš nors savarankiškai kažką paveikiu - tai pabėgioju, tai bodyflex'ą iš atminties ištraukiau, tai kokią lentą padarau, tai kokių pratimų, kurių pilnas internetas. Nelabai kas iš to, ale vis. Nu reikia judėti, reikia, kad ir to kaifo ne kažką... Bet tai ką aš čia - ir pati žinai smile.gif. Ieškok ko nors, kas nors kiek ne kančia  4u.gif

tai va ir ieškoti... verysad.gif ruduo noris tik po kaldra ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 11 09, 11:51)
tai va ir ieškoti... verysad.gif ruduo noris tik po kaldra ...

daug ko norisi biggrin.gif. Kiek mes gyvenime darom, ko norisi? Nu, gal nedaug, daugiau darom, kad REIKIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 11 09, 14:02)
daug ko norisi biggrin.gif. Kiek mes gyvenime darom, ko norisi? Nu, gal nedaug, daugiau darom, kad REIKIA  mirksiukas.gif

na gal matai kaip daug darai to "reikia" tai nesinori dar daugiau tų "reikia"... o taip norėtusi sąmoningiau...
Atsakyti
labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Luety širdele ar viskas gerai pas tave ? Vakar taip ir neasirodei , neramu ...
Važiuojam iki kaimo , lyg sloga kabina, reikia pasipirtinti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aciu,Dusia,uz rupesti.Kazkaip net uzmirsau,kad nepasirodziau vakar,bet ne todel,kad jus man nerupit,bet todel,kad vakar po sporto,visa diena prasedejau atidarinedama savo shopa etsej.Ir tai dar visko,ko turiu,nesudejau.
https://www.etsy.com...op/Taaadaaammmm
Parde dar reikalauja didelio apipavidalinimo,reklamos,daugiau prekiu,bet pradzia yra.
Ta proga reikia aplaistyt biggrin.gif

Apie parde gana,kazkaip po viena zingsneli i prieki.Darbo daug atidarant,labai daug ir dar anglu kalba ir dar ne viska perskaiciau,ko reikia.
Muka,kai as prisimenu save tavo amziaus,tai grynai tas pats budavo.Gryztu is darbo ir net val;gyt daryt nenoriu,sukemsu beleka,kas gatava,atsidarius saldytuva,ir prie teliko ar su knyga,ar su mezginiu.nei draugiu nenorejau,nei kokiu renginiu,o sportas buvo baubas.
Bet,kad is duobes islipt,reikia i ja ikrist iki ausu.Kai isejau i pensija,pasedejau metus prie kompo su mezginiais,pajutau,kad zustu,apaugau lasiniais,kad jau pereit per kambari sirdis makaluojasi,kad prikaupiau puokste ligu,tada ir sugalvojau daryt tai,ko nemegau,bet kas reikalinga,kaip vanduo,kad pratesciau savo senatve,padaryciau tai ka norejau gyvenime,kad man patinka,teikia malonuma ir varo mane i prieki.Ir nesigailiu nei kiek.Reikia subrest gal toms mintims apie sporta,man jos brendo labai ilgai doh.gif o dabar paskaiciau Kavasucitrina,beje sveikute!seniai matyta,ateik pasidalink savo pasiekimais,valinga motera esi!Saunuole tu!,atsiminiau,kad turiu popierini varianta body flex ir eisiu padaryt namie tais rytais,kai neisiu i kluba.Man jis patiko labai tada,taips 2007,kai metem svori kartu.
Na ...об остальном,прекрасная маркиза,все хорошо,все хорошо....
Vacia,sita pozityvi dainele,kuria as labai megstu
https://www.youtube....
Atsakyti

Luety saunuole. Namie prie kompo apziuresiu parde. 

Atsakyti

Luety saunuole. Namie prie kompo apziuresiu parde. 

Atsakyti
Luety, kam tau tie popieriniai body flex'o variantai - youtube visko pilna, ir parodo aiškiai, ir pratimų visokių visokiausių... Beje, žiūrinėjau body flex'o "pusbrolį" - oksisaizą. Galai žino - gal labiau patinka... Reiktų pabandyt ir tą.
Šiaip neturiu ką papasakot. Pasiekimų jokių nėra smile.gif
Tavo žaislai parduotuvėj labai gražūs, tik daugiau norėtųsi - rimčiau, turtingiau parduotuvė atrodytų smile.gif. Žinau, žinau - greit nesidaro, nu bet su laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2018 11 11, 19:03)
Luety, kam tau tie popieriniai body flex'o variantai - youtube visko pilna, ir parodo aiškiai, ir pratimų visokių visokiausių... Beje, žiūrinėjau body flex'o "pusbrolį" - oksisaizą. Galai žino - gal labiau patinka... Reiktų pabandyt ir tą.
Šiaip neturiu ką papasakot. Pasiekimų jokių nėra smile.gif
Tavo žaislai parduotuvėj labai gražūs, tik daugiau norėtųsi - rimčiau, turtingiau parduotuvė atrodytų smile.gif. Žinau, žinau - greit nesidaro, nu bet su laiku mirksiukas.gif

Labutis,

ogi tam,kad turiu ju kompleksa,kuri kazkada dariau ir ji esu ismokus ir zinau,kaip daryt ir jis man patiko.Ieskot po internetus siuo metu neturiu laiko,o dar kazko naujo ieskot ,neturiu nei kiek laiko,gal kada nors.
Parduotuve tik pradinis variantas,kad apsilankytu zmones,priprastu,suzinotu ,kad tokia yra,visur reklamuoju.Ryt poryt papildysiu prekem.Teta is Lt atsiunte savo ganybos odiniu sagiu,praso idet,nors kokia kapeika prisidurt prie pensijos,tai bus nedidele ivairove,o as pabaigineju leles,neriu baby,siandien visa diena nepakeliu akiu.Jau yra zmoniu,pasidejusiu mano parduotuve i sekamu sarasus,kas is smalsumo,kas gal is ko kito,yra uzsienieciu,kurie gal ateity bus potencialus pirkejai.Nieko nezinau,negaliu zinot,bet turiu vilties,nieko nekainuoja atidarymas ir pasizaidimas,pasitikrinimas.Cia ne greitas reikalas,bet,jei nors viena parduociau i menesi,atsipirktu siulai.Tai tiek apie parde.Be to yra kazkokia viltis,kazkas naujo pensininko gyvenime ir tai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 lapkričio 2018 - 21:17
Labos iš ryto 4u.gif

Luety šaunuolė valio valio valio 4u.gif Man ta garbanė lėlė mmm wub.gif
Dusia37 kaip tavo sveikata? ar pirtelė padėjo?
O aš sode nubalinau medelius (kažko kalkės rankas nuėdė dabar apšerpetojusios verysad.gif) rožės nugenėtos atsivežiau pasimerkti džiugina akis rudeniniai žiedai smile.gif Su MB nusipirkom žuvyčių, kavariuma iš naujo paliedom bo mūsų senikė monstras numirė tai visa vasara tuščias prastovėjo, dabar jau nutarėm kad reikia o jau išbrangusios eina sau ... ale kon darysi....
Oi mergai dėliojuosi rašau užduotis ale tik namo ir viskas taip pat verysad.gif na nieko atlaikyti svečius ir paskui pagalvosiu smile.gif
Kavasucitrina einu žiūrėti su kuom valgomas tas oksisaizas smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 lapkričio 2018 - 07:49
Labas rytas,

Luety esi šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man labai gražūs Tavo darbai . Kruopštūs ir išbaigti . 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Nesiliauju stebėtis tavo gebėjimais ir galimybėmis. 4u.gif 4u.gif 4u.gif kažką naujo pradėti metai ne riba...

Muka normaliai mano sveikatos . Šeštadienį pasidarbavau truputi kaime, paskui pasipirtinom ir grįžom namo nakvoti .Vakar važiavom į kitą Lietuvos kraštą, MB tetos metinės ... Savaitgalio kaip ir nebūta. Grįžau be jėgų vakar , nes parėjo MM .

Katytei po truputi gerėja, mažiau laižosi pilvelį . Klinikos daktaras labai ramino , kad čia nieko tokio , sesė nebuvo tokia optimistė ... Taip jau yra su tais veisliniais katinais. NeKieminiai , neturi 9 gyvenimų .
Dėl mezgimo turiu 101 sumanymą ... O jau siūlų kažkokia durnė prinešus į namus smile.gif reiks kai atšals iki minuso tremti į balkoną sudėjus į dėžes . Kad kokios kandys neužpultų .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 11 12, 08:02)
Labas rytas,

Luety esi šaunuolė 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Man labai gražūs Tavo darbai . Kruopštūs ir išbaigti .  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Nesiliauju stebėtis tavo gebėjimais ir galimybėmis.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kažką naujo pradėti metai ne riba...

Muka normaliai mano sveikatos . Šeštadienį pasidarbavau truputi kaime, paskui pasipirtinom ir grįžom namo nakvoti .Vakar važiavom į kitą Lietuvos kraštą, MB tetos metinės ...  Savaitgalio kaip ir nebūta. Grįžau be jėgų vakar , nes  parėjo MM .

Katytei po truputi gerėja, mažiau laižosi pilvelį . Klinikos daktaras labai ramino , kad čia nieko tokio , sesė nebuvo tokia optimistė ... Taip jau yra su tais veisliniais katinais.  NeKieminiai , neturi 9 gyvenimų .
Dėl mezgimo turiu 101 sumanymą ... O jau siūlų kažkokia durnė prinešus į namus smile.gif  reiks kai atšals iki minuso tremti į balkoną sudėjus į dėžes . Kad kokios kandys neužpultų .

Labas rytas,

aciu uz kava,pas jus beveik kas ryta su kava ateinu,tada einu panert,kol MB miega .
Dusia,jokia ne saunuole as.Tiesiog man reikia kazkokios veiklos,kazko,kas uzimtu durnas mintis,nora esti ir teiktu malonuma.Galeciau nert,neatkeldama siknos nuo kedes ,kelias paras turbut biggrin.gif biggrin.gif bet laikausi tam tikro rezimo,kitaip gal priaugciau prie savo kedes.
Dar turiu darbo sode,bet ,kad pas mus lyja jau visa savaite beveik,net nuotrauku negaliu savo darbu daryt,amzina tamsa.O prie dirbtinio apsvietimo ne labai gerai ziurisi.Todel ir neriu beiby,uzbaigineju kitus darbus,kitus dar taisau,kas netinkama,dedu i deze anukem zaist arba i labdaros parduotuves nunest.Ir dabar,atsikeliau anksti,atrode sviesu bus,bet aptemo viskas ir vel lyja ir rodo,kad taip visa diena su pertraukom.Krituliu siemet buvo mazai,tai atiduos viska rudeni.
Atsakyti