Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 19, 11:19)
Labas rytas,

Muka , mes ne pelės , mes voverės  biggrin.gif  4u.gif  Jos ramiai žiemoja kai  drevė riešutų pilna  4u.gif
Aš į kaimą važiuosiu ryt. Šiandien jau po darbų man vėlokai gaunasi , o 7 ima temti . Jokių darbų nebepadarau , tik pečius pasikuriu . Darbų daug , bet gyvenimas nėra bausmė ... Ko nepadarysiu rudenį - padarysiu pavasarį smile.gif

Labai pasiilgus mezginio, labai pasiilgus patingėjimo . Na bet lapkričio puse jau baigsis  anglų kursai , jei neužpirks antro etapo liks laiko namams ... O mokytis kiek info yra internete , tik netingėk . Galų gale po anglišką filmą su titrais kas vakarą pažiūrėti jau yra šis tas smile.gif

Koncevuoti jau nieko nebenoriu , bet dar teks čilius ... Ir gal burokėlių reiktų dar kokį puodą su obuolių actu pamarinuoti . Kaime patogu tuo užsiimti , neapsiverčiu namų . MB mėgsta  rūgščius ... Matysiu kaip darbai ryt dėliosis smile.gif

aš planuoju o dievulsi juokiasi... ir aš tingiu kažkaip net važiuoti sodan, ale MB sakę pirtį kurs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 10 19, 12:03)
aš planuoju o dievulsi juokiasi... ir aš tingiu kažkaip net važiuoti sodan, ale MB sakę pirtį kurs smile.gif

Pirtis yra gėris ypač tokiu metų laiku , kai organizmas pratinasi prie vėsaus rudens. Man motulė gamta neleidžia šyvakar į pritį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 19, 14:20)
Pirtis yra gėris ypač tokiu metų laiku , kai organizmas pratinasi prie vėsaus rudens. Man motulė gamta neleidžia šyvakar į pritį smile.gif

Jooo tikrai džiaugiusoi šia investicija, nors nėra ta kuri būtų vau ale pirtis yra pirtis smile.gif
Atsakyti
Labos,

pasisportinasu,dusas,pusryciai velyvi,skalbimas,nerimas,laikas sau.
Nenoriu ieko konservuot,nieks nevalgo,ispindejo,krautuves pilnos svieziu.Ir as nekazka valgau ir MB,anukai darzoviu i burna neima,marti vegetare,broliene vegetare,tai dar tie padeda sudorot mums darzoves.O siaip man tu keliu aru per akis del saves.MB rekia,kad svogunu daugiau sodinciau,kad uztektu savu,bet kad ta muse baisuokle,kurios neina isnaikint,yra isisukusi i mano sklypa,tai viska nueda,nors galvu neliecia,tik anzemine dali.Porai stovi,kaip stagarai,o po zeme dideli gumbai.Kaip reik isnaikint ja,neisivaizduoju.
Piorties nemegstu,mane dusina joje,niekada nesikaitinu,bet visiems pavydziu to nugaros siurenimo,kompaniju bendravimo.Brolis turi sode irgi,ant ezerelio krasto,bet ezerelyje zalciai maudosi,tai man amen,visas malonumas dingi,nors zalciai nieko nedaro,bet man sliuzas baisus.As ne Egle.
I soda tingiu siandien,ir isvis kazkaip aptingau,matyt ruduo diktuoja savo. wub.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Ruduo ... nežinau ar džiaugtis ar ... na y kap y... gyvenimas tęsiasi reikai ruoštis žiemai ieškosiu siūlų kabliuko gerų knygų žodžiu planuose kažkas smile.gif O sodas dar neužbaigtas, nors MB sukasė, liko gėlynai ir šiltnamis pabaigti, užraugiau likusius pomidorus, čiuliukus dar dvi baškelės kas jas suvalgys unsure.gif ai matysim galų gale sliekai dabaigs smile.gif
kas yra mergai mano burokai prabėga užmarinavau užsukom ir vis prabęga ką ne teip dariau actas druska ir lauro lapeliai su pipirais....
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Savaitgalis buvo gražus smile.gif Jokio vėjo ir pakankamai šilta. Vakar darbavausi su bliuzonėliu . Bent jau mano kaime tai buvo puikus oras .
Muka - jei bėga konservuoti burokėliai , vadinasi rūgsta, nesilaikys. Kažką ne taip padarei , ar stiklainiai , ar dangteliai ar ???? Nemanau , kad cukrus būtų padėjęs ... Man tai niekad nebėga - tik būna , kad išpučia dangtelį . Vadinasi dangteliai nesandarūs ? Aš visada užsukusi verčiu , šiltai sukloju , jei gerai pritraukia - tai nebent dangtelį išpūs . PS užsukamus dangtelius mėgstu naudoti naujus. Tada garantija, kad normaliai užsisuks.
Labai daug padariau savaitgalį kaime. MB sukasė šiltnamį , aš savo tuneliukus ir tt. Buvo geras sportas su kastuvu vakar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Va kaip blogai sportuoti - mano nugara šiuo metu už MB tvirtesnė smile.gif
Rankdarbiais ir aš noriu užsiimti , bet vakarų nelieka ... Tai sportas, taip mokslai . O metų ne niolika , ir pavargstu .
Atsakyti
Labas rytas,

oi,kokia apetitna kavute,aciu Muka.
Ruduo nuostabus.Mudu irgi dirbom sode sestadieni.Siltnamis beveik sutvarkytas,isroviau jau paprikas,ir pomidorus visus,isskyrus 3 krumus palikau,nepaliesti maro ir tokie apkibe dar,zali,grazus,jei nepasiteisins,israusiu.Agurkus irgi dar palikau,nu dar 14 agurku graziu nuskyniau ir jei dar neatsals,tai dar yra uzmegztu,jiems patinka uzdarytas siltnamis,dregme matyt.Visi,kurie buvo miltliges pazeisti,atzele is naujo grazus zali,man tai mistika,kaip taip gali but.
Isravejau avietes,bet dar nekirpau,dar turi uogu,smagu paskanaut atejus.MB paruose lysves zieminiu svogunu sodinimui,kad liks tik sukist atejus kokiam lapkrity ar gruodi,pelargonijas nuo tvoros sunesiau ir sukisau is vazoneliu i zeme,pridengsiu agro,jei labai atsals.Nu daug padarem,bet dar liko darbu.Bet oras buvo dieviskas,kazin ar bebus tokio siemet?Siandien rodo tik 14 silu,os ryte.
Nutariau,belaukdama savo merginu atvykstant,abiem kojines numegzt sltas,o jei liks laiko,tai ir zentui.
Atsakiau riebalu deginimo klases,nebedziugina jos manes,kelenai kencia nuo itupstu,neprievartausiu saves kuri laika,pasilikau tik senasias,iprastasias klases,kurios man teike malonumo.Gal dar kokias kitokias pasirinksiu,kur ne taip kankinancios bus.
Tai toks savaitgalis mano.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 10 22, 10:40)
Labas rytas,

*Nutariau,belaukdama savo merginu atvykstant,abiem kojines numegzt sltas,o jei liks laiko,tai ir zentui.

**Atsakiau riebalu deginimo klases,nebedziugina jos manes,kelenai kencia nuo itupstu,neprievartausiu saves kuri laika,pasilikau tik senasias,iprastasias klases,kurios man teike malonumo.Gal dar kokias kitokias pasirinksiu,kur ne taip kankinancios bus.
Tai toks savaitgalis mano.

*Numegzi visiems , labai greitai taigi mezgasi . O mažajai tai per vakarą , kiek tos kojos vaiko .
Aš turiu filmukų išsisaugojus kaip megzti 2 virbalais su valu, bet vis neprisiruošiu smile.gif Kaip mama išmokė , taip patogiau .

PS Muka ar žinai , kad po pirties reikia apsimauti vilnones kojines ? Nesvarbu ar žiema ar vasara . Žinoma geriausia natūralios vilnos.

**Sportas turi teikti malonumą. Juolab rudenį, kai ir taip trumpėjančios dienos nedžiugina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 spalio 2018 - 13:58
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 22, 12:55)
*Numegzi visiems , labai greitai taigi mezgasi . O mažajai tai per vakarą , kiek tos kojos vaiko .
Aš turiu filmukų išsisaugojus kaip megzti 2 virbalais su valu, bet vis neprisiruošiu smile.gif Kaip mama išmokė , taip patogiau .

PS Muka ar žinai , kad po pirties reikia apsimauti vilnones kojines ? Nesvarbu ar žiema ar vasara . Žinoma geriausia natūralios vilnos.

**Sportas turi teikti malonumą. Juolab rudenį, kai ir taip  trumpėjančios dienos nedžiugina

Manau,kad numegsiu.,bet ,kad reikia pas tevuli vaziuot,pagarint ji ,vis dar pakosti,i treniruote reik,valgyt pasidaryt reik,i soda dar yra kas veikt,tai to mezgimo laiko lieka ne kazkas.Kol surandi ko nori,kaip megzt,vel kerlios valandos salin,nu bet jau kulna istaciau,varau toliau,viena kojne manau uzbaigsiu,o gal ir kita pradesiu.Pradejau dviem virbalais,nu nepatinka,daug abejoniu kyla mezgant,isardziau ir pradejau,kaip mama mokino,su 5 virbalais,net sirdis atsigavo.Anukes kojyte gana didele,nes mama 42-43 nesioja.Pas mus plaukikai visi ,su lastais-sunus 49-50,vyras 46,as 41. biggrin.gif
Taip ir as pagalvojau apie sporta.Nemiegojau nuo 4val,vis masciau,kaip cia padarius,ir nutariau,kad jei sportas tamoa kancia,greit mesiu.o as to nenoriu,todel ir likau tik su klasem,kurios teikia man sirdziai atgaiva,o ir nauda yra,bet ne kancia.O svoriui milziniskos ytajkos neturi,nes svorio metime 70% vaidina mityba,tik 30% judejimas.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Na po pirties nesidedu punčiakų bet tapkes šiltas jep smile.gif nes sunku užsimauti man būna nes kojos drėgnos... šiaip dar nemoku gerai pritintis... reik šito išmokti...
Na va man neteikia malonumo sportas, teleika smegenus susitvarkyti su mityba smile.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Imu kavos . Toks niūrus rytas...
Žodis "sportas" gal ir skamba atstumiančiai , bet yra visokių jo rūšių . Reiktų vadinti tai net ne sportu , o judesio terapija . Sportas tai jau rezultatų siekimas . Be judesio gyvenimas yra skausme ir ligose ... Visai nebūtina lankyti sporto klubą, galima vaikščioti , galima daryti tempimo pratimus namie ... galima . Ai nesigilinsiu , visi patys renkasi .
Supjausčiau vakar ketvirtam obuolių sūriui obuolius. Pirmas išnykęs, antro gabalėlis likęs, trečias džiūva.
Muka , kas liečia maistą aš irgi nesusitariu su savimi ... Nesusitariu su vakarienėm.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 10 23, 10:39)
Labas rytas,

Imu kavos . Toks niūrus rytas...
Žodis "sportas" gal ir skamba atstumiančiai , bet  yra visokių jo rūšių . Reiktų vadinti tai net ne sportu , o judesio terapija . Sportas tai jau rezultatų siekimas . Be judesio gyvenimas yra skausme ir ligose ... Visai nebūtina lankyti sporto klubą, galima vaikščioti , galima daryti tempimo pratimus namie ... galima . Ai nesigilinsiu , visi patys renkasi .
Supjausčiau vakar ketvirtam obuolių sūriui obuolius. Pirmas išnykęs, antro gabalėlis likęs, trečias džiūva. 
Muka , kas liečia maistą aš irgi nesusitariu su savimi ... Nesusitariu su vakarienėm.

man irigi tas pats verysad.gif kažkaip vakarienė patampa pagrinsiniu valgiu verysad.gif jau poną Ch bandau kalbintis ... net nežinau per ilgą laiko tarpą tiek info perskaityta tiek visko išbandyta o vistike neradau rodos...
Atsakyti